Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

the scouser
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la the scouser » 14 avg 2011, 00:05

Rizah je napisao/la:Ne kontam pljuvanje po Hendersonu na osnovu jedne utakmice i to iz dva razloga.

1, On je dijete Sunderlanda, dakle ne samo kluba nego i grada. Prema tome, teško mu je danas bilo igrati protiv svojih.

2. Desnu stranu je držao sam, jer Flanagan nije prešao više od dva puta centar.

Da izgubili jesmo dva boda danas, jer smo ih planirali osvojiti prije početka utakmice. Međutim, danas je čitavo kolo završilo neriješenim rezultatima izuzev dvije pobjede gostiju. Prošle sezone smo isto tako otvorili sezonu 1-1 rezultatom, ali smo u drugom kolu izgubili 3-0.
Ubjeđen sam da tako neće biti i ove sezone i da ćemo već za vikend vratiti tri izgubljena boda.
Niko ne pljuje po Hendersonu, nego svi kazu ono sto je ocito : da momak danas nije odigrao ni blizu prolazne ocjene.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

LFC4ever
Kontakt:

Post Postao/la LFC4ever » 14 avg 2011, 00:12

Mislim da ce sutra scum ili CSKA vratiti kuci bez 3 buda,vjerovatno CSKA!
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.

The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO

Bezimeni
Kontakt:

Post Postao/la Bezimeni » 14 avg 2011, 00:14

LFC4ever je napisao/la:Mislim da ce sutra scum ili CSKA vratiti kuci bez 3 buda,vjerovatno CSKA!
Slažem se ,samo što ja mislim da će to biti United.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 14 avg 2011, 00:15

A ja mislim da to nema ama baš nikakve veze sa Liverpoolom, pogotovo u ovako ranoj fazi lige, tačnije prvom kolu. ;)
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 14 avg 2011, 00:16

enrike je dobro odigrao u defanzivi ali slaba je bio podrska u napadu vidjet cemo iduce kolo sta ce biti prerano je bilo sta zakljucivati

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 avg 2011, 00:17

Džaba ako oni izgube sljedećih pet kola, a mi boda ne osvojimo. Kao što je Kenny rekao pred meč s Unitedom "trebamo misliti prvo na sebe, tek onda o drugima."

btw. Anfield Index
Enrique Stats: 70 (76% accurate) passes |
100% aerial duels won |
100% ground duels won |
100% tackles won |
3 Interceptions #Superb

Klasa za sebe :)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 14 avg 2011, 00:21

LFC4ever je napisao/la:Mislim da ce sutra scum ili CSKA vratiti kuci bez 3 buda,vjerovatno CSKA!

A ja mislim da ce i Chelsea i United trijumfovati.Međutim nasa misljenja se ne pitaju tu.Vjerovatno si bio ubijeđen i mislio da ce ti Liverpool zgaziti Sunderland,pa eto sta se desi.
Chelsea F.C.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 14 avg 2011, 00:23

Protiv Arsenala moraju istrcati ovi momci
Reina, Glen, Carra, Agger, Enrique, Lucas, Adam, Kuyt, Downing, Suarez i Carroll ;)
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 14 avg 2011, 00:34

početak sezone katastrofa :x
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 14 avg 2011, 01:38

Odlično prvo poluvrijeme jednostavno oduševljen sa bio veznom linijom i prodorima kako Suareza tako i Downinga (šteta za prečku).Može se oprostiti Flanaganu ipak je poslije greške dobro odigrao nije klonuo.Henderson danas nije odigrao na nivou i mislim da bi bilo pametno stavljati Kuyta u prvu postavu dok on ne stekne neko iskustvo ulazeći u igru umjesto istog.Također Carroll je bio solidan ali me najviše brine to što je imao par dobrih lopti i nije to iskoristio.

Nadam se boljoj utakmici protiv Arsenala i bar neki bod(ovi) da uzmemo tamo bilo bi idealno.
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 14 avg 2011, 01:46

Ma biće to bolje ljudi,tek je prvo kolo.Najbitnije je da su se pojačanja dokazala,da su vrijedni onih para što su se na njih potrošile.Mada će Enrique-u biti potrebno još neko vrijeme da se uigra.Dobar je u defanzivi,ali kao da se boji krenuti naprijed,možda što nije dovoljno brz.
Mislim da ćemo iskoristiti slabu formu Arsenala,te njihov meč u Ligi Prvaka i doći do prve pobjede u novoj sezoni.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 avg 2011, 11:20

@Neutralni, mislim da nije do toga, prije da je do straha. Enrique je do 16. godine bio atletičar i sigurno je najbrži u timu :D

[youtube][/youtube]

I neka još neko kaže da je Downing prosječan igrač...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 avg 2011, 11:35

kumkalesic je napisao/la:
fera je napisao/la:tek je pocelo ne treba panicariti... ako cemo igrati lose onda je najbolje da to bude na pocetku kada se mogu jos napraviti neki transferi i to sve popraviti. nisam gledao utakmicu nazalost moram snimak nafatati.
Ma bolje sto nisi, sacuvao si koju minutu zivota :D
Ovako sada u miru mozes pogledati znajuci sta ce na kraju biti, ma ljepota :P
Sigurno ces se oduseviti igrom desne strane nase momcadi sa Flanaganom i Hendersonom, stvarno su bili zapazeni danas :D
pregledao sam snimak sinoc... i iskren da budem citajuci vase komentare ja sam ocekivao da je ovo gore nego ono sto smo prikazivali dok nas je Roy vodio. prvo poluvrijeme odlicno odigrano... u drugom smo primili onaj sjajan gol i tu jeste Flanno napravio gresku jer je ostavio igraca iza leđa ali Larsson je pogodio fenomenalno i ako neko treba da dobije zasluge za taj gol ona su to onaj El Mohamadi il kako se vec zove i Sebastian za sjajnu zavrsnicu. Kasnije smo malo pali ali sta je tu je.
meni ovo izgleda solidno s tim da se vidi da moze puno puno bolje. Henderson nije meni uospte bio los toliko koliko ljudi pricaju bio je malo rezervisan sto je i logicno s obzirom na to da je igrao protiv "svog" kluba.
igrali smo bez nekoliko vaznih igraca i sa nekoliko njih koji su nedavno stigli i tesko je bilo ocekivati odma sada neku sjajnu timsku igru.
po meni najveci razlog sto nismo uzeli sva 3 boda je neozbiljnost i neuigravanje tima u prijateljskim utakmicama.
kada bi dosao Cahil ili neki drugi dobar CB i otisao Ngog a dosao neki bolji back-up napadac mi bi mogli da se borimo za sami vrh.
btw Kuyt ne smije biti na klupi :D
You are someone else I am still right here

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 14 avg 2011, 11:47

Nije sve tako crno i nema razloga za paniku,valjda vam je raspolozenje popravio Arsenalov remi koji je pokazao da ce svi grjesit.
Igra u prvom poluvremenu odlicna al u drugom nakon gola potpuna suprotnost prvom pogotovo nakon primljenog gola u toj situaciji citav tim se nije ponasao dobro,kao sto rece KK bili su prenervozni(pogotovo pojacanja).
Nema jos tu one uigranosti(u prvom poluvremenu smo izgledali dobro) al u drugom u kojem rezultat nije bio bas najpovoljniji pa je sve ono iz prvog djela palo u vodu.Uigranost ekipe da se zajedno brani je krivac za onaj gol.Dva ili tri igraca su bila na Gyanu kod korner zastavice,a nijedan nije pokrivao onog iza koji je bio iza to jest asistenta tako da ima stvari koje se mogu/trebaju jos popravljat.Nadam se i siguran sam da ce se to popravit,falilo je komunikacije medu igracima al to ce biti sve bolje i bolje kako se budu na treninzima i na terenu upoznavali.
Uz sve ovo sto se je manje vise ocekivalo da nece na pocetku sezone stimat nije nas ni sreca posluzila(neke sudijske odluke i neke situacije),al to je najmanji krivac za ovaj remi i stvari koje se nemogu popraviti tako da se na nekim stvarima treba poraditi pred Arsenal i potpuno njemu posvetiti.

Pojedinci mi nisu jasni,oni koji su se natakarili na Hendersona,a pogotovo na Flanagana.
Flanagan jeste tragicar utakmice i nije odigrao dobro al odjednom je pocelo sa vrjedanjem tog igraca,a prosle sezone se je svrsavalo na njeg i njegove igre,moze i on imat los dan(valjda ce nauciti nesto iz ovih gresaka).
Hendersonu netreba suditi kakvo je pojacanje nakon prve sluzbene utakmice(a tako ni jednom drugom igracu).
Nepriviknu se svi na klub i na svoje suigrace u istom roku i bas dobro(nekom treba vise vremena),a nije lako ni debitirati protiv svog kluba tako da za njeg ima vremena(a od njeg se i ocekuje najvise u buducnosti).
Nemogu rec da me je Hendo juce razocarao u svim djelovima igre,odigrao je prosjecnu utakmicu(nit tragicar nit junak) i znam da moze bolje,u napadu nije bio pretjerano vidljiv al je odigrao dobro u odbrani gdje je pokazao da ima discipline(skoro svaki put je bio nazad).
Sto se tice drugih pojacanja imali su uspjesniji debi od Hende.
Downing ,pokazao i na pripremama da ce nam biti istinsko pojacanje tako je nastavio i u prvom kolu(nadam se da nece posustati).
Adam,o jucerasnjoj utakmici i njemu netreba puno govoriti,moj igrac utakmice.Bio je dobar i u napadu i u odbrani.
Enrique,odlican u odbrani al u napadu je bio los al to je jel i razumljivo tek je tri dana sa ekipom tako da mu nezamjerim nimalo,siguran sam da ce se kako vrjeme bude odmicalo popraviti.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 avg 2011, 11:55

treba pohvaliti ekipu Sunderlanda... sjajan prelazni rok za njih do sad i mene ne bi nimalo zacudilo kada bi oni izborili europu ove sezone.
You are someone else I am still right here

Dr.Munez
Kontakt:

Post Postao/la Dr.Munez » 14 avg 2011, 12:28

Charilie Adam i Stewart Downing ce da oru ove sezone,, Suarez sta radi ...al jos se osjeti umor na njemu ...Mlsm da nije trebao igrati prvu ali sta je tu je idemo dalje!!
Some Teams Make Headlines-Other Make History
Scums We-have Won-it Five-times
BE RED OR DEAD :D ♥

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 14 avg 2011, 13:36

Dalgliš bira: Šoukros ili Kejhil

Menadžer Liverpula Keni Dalgliš još uvek nije uspeo da ojača odbranu novim igračima, a trenutno na umu ima dve ideje.

Prvi izbor mu je Rajan Šoukros, 23-godišnji defanzivac Stouka, ali kako njegov klub nije voljan da ga se olako odrekne, Dalgliš će se po svoj prilici vratiti nekadašnjoj želji - Boltonovom Geriju Kejhilu.
Zadnja izmjena: Sasha L.F.C., dana/u 14 avg 2011, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 14 avg 2011, 13:42

Dalgliš traži krivca među sudijama

Liverpul je na startu novog šampionata remizirao sa Sanderlendom. Keni Dalgliš besan na sudije jer nisu isključile Ričardsona.

Samo pet minuta nakon starta meča Ričardson je oborio Suareza koji je bio u gol šansi. Sudija je pokazao na belu tačku, a fudbaler Sanderlenda je samo "požuteo".

"Ne znam šta pravila kažu o tome kad se obori igrač koji je u stoprocentnoj prilici. Veću priliku od one ne možete da stvorite", besan je Dalgliš.

"Mnogi će reći da je Suarez bežao od gola pa je zato pokazan žuti karton, međutim, kada ste posred gola morate da odete u stranu kako biste zaobišli golmana", ocenio je Keni.

"Ubeđen sam da bi devet i po od deset sudija pokazalo crveni karton", zaključio je Dalgliš.

Na drugoj strani, Stiv Brus smatra da je sudija doneo ispravnu odluku...

"Mislim da je sudija bio u pravu. Golman je bio blizu da zaustavi Suareza koji je bežao od gola, međutim, nekog drugog dana to bi možda bio i crveni karton".
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 14 avg 2011, 14:09

Realno govoreci ja sam zadovoljan bio igrom, pogotovo u prvom poluvremenu i dok nismo poceli samo nabijati na Carrolla.. Trebao je biti crveni karton i nije niukojem slucaju trebao igrati Robinson ispred Kelja koji je na RB nekad cak bolji i od Glena.. Po meni je Enrike fantasticno odigrao preko lijeve strane nisu nista uradili..

Ne razumijem zasto crnite Hendersona, nece valjda i sa njim biti kao sa Lucasom zadnjih godina.
Po meni jucer igrac utakmice Adam, mada ni Downing nije bio los. Meireles od kad je usao nije nista uradio. Vezni red nam izgleda bolje nego prosle godine 3 puta, transformacija beton jos samo da se malo to uigra.. YNWA

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 14 avg 2011, 14:20

Dobro smo igrali na pocetku i onda smo pali u svim segmentima,zato smo i primili gol i onda kad primimo gol igra prelazi u nabijanje lopte na Carrola sto je katastrofalno,cim Suarez izadje iz igre mi gubimo brzinu u napadu,i imamo 50% manje sansi za gol i onda se sve svodi na to"nabijanje"igra bez ideje.....Mozemo biti zadovoljni sa 1-1 jer da se igralo 10-15 min izgubili bi mec sigurno...A ovo trazenje krivca u sudijama je budalasto,ono jest bio crveni karton ali sta je tu je,nema povratka....
Treba jos vremena da se tim uigra i da se slozi igra kako treba,nadam se da ce biti bolje u sledecem kolu,jer ako ovako nastavimo bice kao i prosle sezone..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.