FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nek' ostane ovako, i da Zrinja završi posao u srijedu.
A onda 10k u nedjelju, pobjeda protiv Posušja, i masa raje put Tuzle da proslavimo Europu,a njih pošaljemo tamo gdje i pripadaju (federalna).
A onda 10k u nedjelju, pobjeda protiv Posušja, i masa raje put Tuzle da proslavimo Europu,a njih pošaljemo tamo gdje i pripadaju (federalna).
Sloboda i Leotar definitivno ispadaju, a mi moramo obe uzeti i uz neku puku srecu nadati se da kone kiksaju da bi im uzeli 3 mjesto
Mislim da nam puno vise pobjeda slobode ovdje odgovara
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Po cemu pobjeda odgovara,s tom pobjedom Sloboda ima sanse da ostane u ligi,i onda zadnje kolo da se nafuraju,druze mi u tom slucaju boda necemo uzeti.ovako je bolje,sa ovim rezultatom oni su vec ispali
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ne znam po meni je ovo gore.
Mi bi sa 4.boda do kraja uz bolju gol razliku završili 4., ovako ako Široki uzme obje i mi ćemo morati.
A Slobodi značilo ili ne, poginut će da ne odemo u Europu.
Mi bi sa 4.boda do kraja uz bolju gol razliku završili 4., ovako ako Široki uzme obje i mi ćemo morati.
Bogati kAKo ce Siroki biti ispred nas.Ako Velez ne izgubi od Sarajeva mi smo 3 na kraju....
Ne kontam?segasega1 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 18:50Bogati kAKo ce Siroki biti ispred nas.Ako Velez ne izgubi od Sarajeva mi smo 3 na kraju....
Pročitaj još jednom šta sam napisao.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Bravo Sloboda !
Slazem se. Evo gola. Mislim da bi trebali poceti da se sami o sebi pitamo. Koliko ce njima trebat za opstanak i nama ce za Evropu.avalPacidoroP je napisao/la: ↑15 maj 2023, 18:49Ne znam po meni je ovo gore.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
-
- Kontakt:
Tako mozda da u slučaju naše pobjede skačemo na 50 bodova, a Sarajevo sa porazom ostaje na 49, Velež sa pobjedom skače isto na 48, a Široki sa pobjedom protiv Sloge skače na 49.segasega1 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 18:50Bogati kAKo ce Siroki biti ispred nas.Ako Velez ne izgubi od Sarajeva mi smo 3 na kraju....
Zadnje kolo bi se odvilo da smo mi na trećoj poziciji i gostujemo Slobodi, i u slučaju našeg poraza tamo, Sarajevo nas može preskočit pobjedom protiv Igmana na 52, tako isto Velež na 51, a Široki na 52.
medjutim, siroki je evo izgubio od slobode.
Kao sto rekoh Siroki ne može uzeti 3 zaredom nema pite..
Ako zrinjski uzme kup u srijedu mi odlucujemo o svojoj sudbini,uzmemo obe i u evropi smo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Problem ovoga rezultata je sto ce zadnje kolo odlucivati....mi u europu il Sloboda u federalku...x nece nikome odgovarati
Sad je najbitnije da Zrinjski uzme kup.
Ako ne uzmu tu nam je i kraj.
Ako ne uzmu tu nam je i kraj.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kako sam se samo plašio ove utakmice, super, super. Široki ih tradicionalno uzima na Tušnju već neko vrijeme. Odlično da je Široki izgubio i sad imamo 2+ boda više i od njih, kao i od Veleža. Još da Zrinjski u srijedu uzme kup i onda pred krcatom Grbavicom tražiti uvjerljivu pobjedu u nedjelju!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 18 gostiju.