Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
schweinsteiger je napisao/la:
Ne znam zasto ga napadas,nista nije rekao u namjeri da uvrijedi klub,cak nasuprot,nahvalio ga.
I ja ocekujem dosta bunkera,jer sta prosjecni timovi mogu ocekivati protiv ovakvoh Bayerna.Svi znaju da se ne mogu nadigravati s njima,znalo se i prije,ali posle onakve sezone samo im je porastao respekt,kako u Njemackoj,tako i u Europi.
Pa i ne znam koliko ga otimate, jer je Moyes izjavio da i nije bio naša meta, a i sam Thiago po svemu sudeći nikad nije ni bio zainteresiran da ide u United i samo je čekao Pepa i njegov poziveffe_sa je napisao/la:Thiago (otimamo ga Manči)
A dobro gledaj on je to danas izjavio, kad je skontao da ga više ne može dobit....Uvijek postoje i krive špekulacije, nekoliko puta smo ovde vodili raspravu za koga je to Bayern zainteresovan, a za koga nije. Često igrači i njihovi menadžeri dižu cijenu povezujući tog igrača s nekim velikim klubom.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa i ne znam koliko ga otimate, jer je Moyes izjavio da i nije bio naša meta, a i sam Thiago po svemu sudeći nikad nije ni bio zainteresiran da ide u United i samo je čekao Pepa i njegov poziveffe_sa je napisao/la:Thiago (otimamo ga Manči)
Pa pričali smo mi navijači (a mediji su špekulisali), Moyes nikad nije rekao da je Thiago meta, i uopšteno čovjek je rekao da ne želi pričati o igračima drugih klubova iz poštovanja prema tim klubovima, za razliku od Pepaeffe_sa je napisao/la: A dobro gledaj on je to danas izjavio, kad je skontao da ga više ne može dobit....Uvijek postoje i krive špekulacije, nekoliko puta smo ovde vodili raspravu za koga je to Bayern zainteresovan, a za koga nije. Često igrači i njihovi menadžeri dižu cijenu povezujući tog igrača s nekim velikim klubom.
Samo u ovom slučaju mislim da je ManU imao interes. Odkud sad nemate, a svo vrijeme se pričalo kako ste zagrijani. Moraš i ti priznat , da mu je izjava malo čudna??? Fergie bi to bolje slagao.....
Ma ja Moyes šutio i mutio.....rio_Ferdy88 je napisao/la: Pa pričali smo mi navijači (a mediji su špekulisali), Moyes nikad nije rekao da je Thiago meta, i uopšteno čovjek je rekao da ne želi pričati o igračima drugih klubova iz poštovanja prema tim klubovima, za razliku od Pepa
Naravno da jeste, mediji su špekulisali, jer je logično da povezuju United sa veznim igračem, još ako ima klauzulu eto priče za loženje nas navijačaeffe_sa je napisao/la: Tada nije bila priča samo navijača....
Zar nije on dao izjavu, a poslije toga su ovi iz uprave obavijestili Barcu da će uplatiti klauzulu, barem sam ja tako pročitao, tako da transfer nije bio riješeneffe_sa je napisao/la:A Pep je jučer progovorio, vjerovatno znajući već da je realizacija transfera vrlo blizu....
Potpisujem,ova nasa tema krenula u rikverc zesce,al ja se nadam da je u pitanju ova ljetna pauza pa sve malo utihnulo.PEP je napisao/la:u zadnje vrijeme dosta razocarao u strukturu samih forumasa dosla je jedna nova genracija mladica koji lgano preuzimaju dominaciju na vecini PDf ,sadrzaji postovva su daleko na slabijem nivou punih nekakvih puberteskih neutemeljenih argumenata , nego kada je ovaj pdf pa smijem se usuditi reci 2009 i 2010 dozivio svoj zeniti sa kvalitetnim forumasima i posotvima.Pozdrav za staru gardu.
Ja tebe malo nisam skuzio, jesil ti uvijek prijavljen sa svog profila ili opet nekom drugom dajes da isti koristi?Neutral je napisao/la:Moji najdraži brojevi su uvijek bili 8 i 18. Vidi ko nosi 8, a ko će aBd 18Slučajnost ili ne, meni je dobro.
Koja bombastičan igrač. Neki plaćaju 30 miliona za slabije igrače
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 1 gost.