Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- ruudminator
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
chicharito nije normalan....G.G.M.U
United is life the rest are mere details....Champ19ns
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Chicha, umal' ne promaši prazan gol 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- red devil88
- Kontakt:
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Sta je mislio sa loptom, uci u gol
1:3

1:3

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Jel ova tekma prekinuta il koji q? Msm na neko vrijeme bila? Vidim jos nije gotova
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
12 bodova na kontu, osiguran prolaz dalje, rutinski 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Nisi jedini, ono je po mom mišljenju čist penal. Momcima svaka čast, po ko zna koji put preokret, izgleda da ove godine žele da se igraju s našim živcimaNarin je napisao/la:Nego hoce li mi iko odgovoriti,jesam li ja jedini vidio sumnjivu situaciju nad Andersonom u prvom poluvremenu,kada mu je onaj iz Brage gurnuo svoje nogu medju njegove? Malo mi je stream mutan,pa nisam 100% siguran da li je penal ili ne..
I Chicha za kraj.

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Po meni je penal bio, malo me stream zajebavao ali mi se ucinilo da je Rooney stigao prvi do lopte, pomocni sudac je sugerirao glavnom da pokaze na penaltik.
I eto, iskoristismo neke Bragine greske i odnesosmo sva 3 boda a, po meni, igrom nismo zasluzili nijedan. Dobro, neka bude da je bod najrealniji. RvP se majstorski po ovoj kisi i teskom terenu snasao ondje, milina ga je gledati u dresu Uniteda.
Prolaz dakle osiguran. Do kraja klepiti Cluja kuci a Turska me ne zanima.
I eto, iskoristismo neke Bragine greske i odnesosmo sva 3 boda a, po meni, igrom nismo zasluzili nijedan. Dobro, neka bude da je bod najrealniji. RvP se majstorski po ovoj kisi i teskom terenu snasao ondje, milina ga je gledati u dresu Uniteda.
Prolaz dakle osiguran. Do kraja klepiti Cluja kuci a Turska me ne zanima.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ferguson sredio Until we score 11 minuta nadoknade ...soxx je napisao/la:Jel ova tekma prekinuta il koji q? Msm na neko vrijeme bila? Vidim jos nije gotova
Nego, eto ga i 1-3, ispade laka pobjeda, a utakmica ustvari nije ličila ni na šta. Klasika United kad mu ne treba

Chicarito pravo lud, ima sreće pa nije ofulao ono. De Gea isto nastavlja sa svojim driblinzima 

Ovaj Rafa je zvjer.RVP ne treba rijeci trosit.Do 80 min Braga bolja,nama dovoljno 10-15 min za 3 gola.Koliko samo puta ove sezone da se vratimo.GGMU
DDG glumi Hasagica.
Btw jedina smo ekipa sa 100% ucinkom..
DDG glumi Hasagica.

Zadnja izmjena: trxel, dana/u 07 nov 2012, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Robine Robine 
Robin usao 30 min i pokazao kako se igra u napadu

Robin usao 30 min i pokazao kako se igra u napadu

- EmirSioux89
- Kontakt:
Ocajna igra al' smo pokazali da smo jedini tim koji zna okrenuti tok igre u suprtnom smjeru.Ceko na listicu Persi daje gol i United mislio da sam masio al okrenu se sve na kraju 

Manchester United!
Pobijedismo utakmicu bez stvorene sanse. Istina oba penala sumnjiva, samo mi malo krivo sto Rooney postaje dajver. Opet ne mogu tvrditi dok ne pogledam na boljem snimku nego ovdje na streamu.
Anderson sjajno cita igru kao i obicno, presjekao loptu za 1 : 3 i da Kalu nije zabio eurogol nesto prije Chicharito bi mi postao najomrazeniji igrac jer sam igrao do 4 gola ovu utakmicu
Anderson sjajno cita igru kao i obicno, presjekao loptu za 1 : 3 i da Kalu nije zabio eurogol nesto prije Chicharito bi mi postao najomrazeniji igrac jer sam igrao do 4 gola ovu utakmicu

Glory Glory Man United!
- Thunderstruck
- Kontakt:
Penal čisto k'o suza, pa peti je stajao dva metra ispred i sve je vidio.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
ovi suci kod linije su tu samo da kazu jel lopta presla gol crtu ili ne. Nikakve druge veze nemaju, pogotovo kod penala. Samo je asistent morao reci sucu jel penal, mada mi je i to cudno jer nije bio toliko ni blizu, blize je bio glavni. Toliko diskutabilna odluka, jedno 20 sekundi je proslo pa je tek onda svirnuo penal. Presedan.Thunderstruck je napisao/la:Penal čisto k'o suza, pa peti je stajao dva metra ispred i sve je vidio.
Glory Glory Man United!
To ti je kad si u formi i imas pobjednicki mentalitet. Prosle sezone nismo mogli protiv Basela preokrenut, ovaj put to mozemo protiv ekipe na istom nivou. RVP mnogo znaci. Samo mi nije jasno kako Rooney jos puca penale, to mora bit zadatak Robina.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Thunderstruck
- Kontakt:
Pričao je s glavnim, nije valjda pričao o reklektorima. I glupo bi bilo samo ako bi oni gledali je l' lopta prešla gol liniju ili ne, dakle, vide čist penal ali ne smiju reći.Anderson8 je napisao/la:ovi suci kod linije su tu samo da kazu jel lopta presla gol crtu ili ne. Nikakve druge veze nemaju, pogotovo kod penala. Samo je asistent morao reci sucu jel penal, mada mi je i to cudno jer nije bio toliko ni blizu, blize je bio glavni. Toliko diskutabilna odluka, jedno 20 sekundi je proslo pa je tek onda svirnuo penal. Presedan.Thunderstruck je napisao/la:Penal čisto k'o suza, pa peti je stajao dva metra ispred i sve je vidio.

@Cartman
Ma hoće vjerovatno da ga pročepi, da i on zabija.Samo mi nije jasno kako Rooney jos puca penale, to mora bit zadatak Robina.
Ali Rooney nije ono gađao, malo se okliznuo, slično kao Terry.

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Sta je rec' odogojen momak

Malo sam guglao da vidim jel izmisljeno, i pojavljuje se na nekoliko mjesta ista prica, tako da bi moglo biti istina, a i Fergi cesto istice njegovo fino ponasanje

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Ne bi me cudilo da Platini i Colina mjenjaju ova pravila iz dana u dan. Kad su se uveli ovi suci iza gola imali su SAMO jedno a to je da signaliziraju dal je lopta presla gol liniju ili ne. Nisu smjeli cak ni na korner sugerisat. Eto ti sad kazes da je glavni pricao sa tim sucem iza gola. Ja sam na streamu gledao ne mogu nista reci. Prikazivalo je sve suce u tom trenutku
...
I proslo je oko pola minute i tek onda je sviran penal, to se rijetko vidja

I proslo je oko pola minute i tek onda je sviran penal, to se rijetko vidja
Glory Glory Man United!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.