FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
To novinari glupi pisu, kakve crne povrede receno je vec na forumu da je samo kovacevic povrijedjen puko mu misic i on ne igra sigurno a ostali su spremniCoraco je napisao/la:Kakvu je ovo izjavu dao trener Jedinstva ? Jest da je za Avazal' mislim da ne bi lagao jbg ipak je on trener, da su im povrijeđena su im 4 igrača: Stjepanović, Pljevljak, Kovačević i Kahrimanović.
Hajde eto onako kad su Lukavčani bacali šupljake o povrijeđenim igračima, a evo trener Jedinstva u izjavi navodi povrede.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Je li to inspektor rekaoxxh2o je napisao/la:u Tuzli je pala vlada sutra ce pasti i Sloboda![]()

Pa novinar je ovaj vaš Stambi, pa se zato čudim.LloriS je napisao/la:To novinari glupi pisu, kakve crne povrede receno je vec na forumu da je samo kovacevic povrijedjen puko mu misic i on ne igra sigurno a ostali su spremniCoraco je napisao/la:Kakvu je ovo izjavu dao trener Jedinstva ? Jest da je za Avazal' mislim da ne bi lagao jbg ipak je on trener, da su im povrijeđena su im 4 igrača: Stjepanović, Pljevljak, Kovačević i Kahrimanović.
Hajde eto onako kad su Lukavčani bacali šupljake o povrijeđenim igračima, a evo trener Jedinstva u izjavi navodi povrede.

Mozda je u toku jucerasnjeg dana bilo laganih povreda, dok je on pripremao tekst za avaz ali su sad spremni ti igraciCoraco je napisao/la:Pa novinar je ovaj vaš Stambi, pa se zato čudim.LloriS je napisao/la:To novinari glupi pisu, kakve crne povrede receno je vec na forumu da je samo kovacevic povrijedjen puko mu misic i on ne igra sigurno a ostali su spremniCoraco je napisao/la:Kakvu je ovo izjavu dao trener Jedinstva ? Jest da je za Avazal' mislim da ne bi lagao jbg ipak je on trener, da su im povrijeđena su im 4 igrača: Stjepanović, Pljevljak, Kovačević i Kahrimanović.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Hvala za ovu fotografiju.Ona bi mogla poslužiti kao podloga za razglednicu Tuzle.Ugao je odličan, pa se vidi i dio "veličanstvenog dekora" na starom stajanju.Obzirom da je i zapadna tribina u gotovo ruševnom stanju, time se upotpunjava slika o svim lažima faraona i njegovih satrapa.
Vidim da se na ovom forumu pojedinci utrkuju u pohvalama ali mislim da nam je stvarnost takva da samo kritici ima mjesta(prema vlastima).Da sam na Azmirovom mjestu konsultovao bih inžinjere statičare u vezi sa kapacitetom zapadne tribine, tj. koliko gledalaca pustiti na tribinu.Mislim da njen puni kapacitet (3600+stepenice) iznosi 300 tona tereta.Hoću da kažem da se istočna tribina mora graditi pod hitno i to po projektu.Ne bi bilo loše ponuditi nekoj većoj trgovačkoj kući da učestvuje u finansiranju ,po ugovoru koji će biti na obostrano zadovoljstvo.
Bio sam danas na Tušnju i začudilo me da su klupe za rezervne igrače raščupane kao da su ih jeli gladni psi.Zar JU Stadion nije mogla barem te stolice tapacirati.
Ivica Osim po mom mišljenju nije dobro došao na Tušanj.Može Azmir misliti što hoće ,ali ako dovede Osima morat će pola od tih 200 policajaca biti ispred lože a ni to neće spriječiti navijače da mu kažu ono što mu imaju reći.Kamo sreće da je pozvao Đorđa Geruma i ostale velikane Slobode.
Apelujem na izvanredne Fukare,obzirom da će se točiti pivkana da ni slučajno ne daju povoda drotovima,jer mislim da će oni samo vrebati povoljan trenutak.
O utakmici: evidentno je da se trener iz Bihaća sa tablom i kredom izgubio pred pravim majstorom.Ako je tačno da će im falit' igrača onda je to samo strah od doping kontrole.Priča o Jedinstvu je napuhana.Poštujem strategiju fakina Blaževića, ali ljudi moji među nama rečeno oni će puć za 10 min. sutra na Tušnju ko' Partizan '78.
Sloboda zauvijek
Ja volim FK Tuzla City
Za nas u dijaspori,ima li na Tk ,ako ima kako do linka??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
sloboda72 je napisao/la:
Apelujem na izvanredne Fukare,obzirom da će se točiti pivkana da ni slučajno ne daju povoda drotovima,jer mislim da će oni samo vrebati povoljan trenutak.
Sloboda zauvijek
+1

Pobjeda je bolja od orgazma!
- MladostPuracic
- Kontakt:
I jedna grupica od 15 momaka dolazi iz Puračića
Pozz 

http://www.nkmladost.ba - Službena web stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić
bujrumMladostPuracic je napisao/la:I jedna grupica od 15 momaka dolazi iz PuračićaPozz

- Probisvjet
- Kontakt:
Bravo Puracic!MladostPuracic je napisao/la:I jedna grupica od 15 momaka dolazi iz PuračićaPozz

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo naprijed...sjever je velikog srca...MladostPuracic je napisao/la:I jedna grupica od 15 momaka dolazi iz PuračićaPozz

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Sanjam nekada tu utakmicu.sloboda72 je napisao/la:
Hvala za ovu fotografiju.Ona bi mogla poslužiti kao podloga za razglednicu Tuzle.Ugao je odličan, pa se vidi i dio "veličanstvenog dekora" na starom stajanju.Obzirom da je i zapadna tribina u gotovo ruševnom stanju, time se upotpunjava slika o svim lažima faraona i njegovih satrapa.
Vidim da se na ovom forumu pojedinci utrkuju u pohvalama ali mislim da nam je stvarnost takva da samo kritici ima mjesta(prema vlastima).Da sam na Azmirovom mjestu konsultovao bih inžinjere statičare u vezi sa kapacitetom zapadne tribine, tj. koliko gledalaca pustiti na tribinu.Mislim da njen puni kapacitet (3600+stepenice) iznosi 300 tona tereta.Hoću da kažem da se istočna tribina mora graditi pod hitno i to po projektu.Ne bi bilo loše ponuditi nekoj većoj trgovačkoj kući da učestvuje u finansiranju ,po ugovoru koji će biti na obostrano zadovoljstvo.
Bio sam danas na Tušnju i začudilo me da su klupe za rezervne igrače raščupane kao da su ih jeli gladni psi.Zar JU Stadion nije mogla barem te stolice tapacirati.
Ivica Osim po mom mišljenju nije dobro došao na Tušanj.Može Azmir misliti što hoće ,ali ako dovede Osima morat će pola od tih 200 policajaca biti ispred lože a ni to neće spriječiti navijače da mu kažu ono što mu imaju reći.Kamo sreće da je pozvao Đorđa Geruma i ostale velikane Slobode.
O utakmici: evidentno je da se trener iz Bihaća sa tablom i kredom izgubio pred pravim majstorom.Ako je tačno da će im falit' igrača onda je to samo strah od doping kontrole.Priča o Jedinstvu je napuhana.Poštujem strategiju fakina Blaževića, ali ljudi moji među nama rečeno oni će puć za 10 min. sutra na Tušnju ko' Partizan '78.
Sloboda zauvijek
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
I mi cemo aBd u Puracic na vasarMladostPuracic je napisao/la:I jedna grupica od 15 momaka dolazi iz PuračićaPozz

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Lako je vama vi imate strehu,pa vam nove stolice postavljaju,samo vam još klima fali. A mi tamo i kisnemo i mrznemo se još nam dupe utrnunusmir je napisao/la:jos vrijeme da ispostuje..... nije radi nas nego mi zao zapada

- Probisvjet
- Kontakt:
Ne bi im bio u kozi.

- Probisvjet
- Kontakt:
Sta sam se kise natopio na zapadu cudo nisam istrunuo ko iverica.djulba je napisao/la:Lako je vama vi imate strehu,pa vam nove stolice postavljaju,samo vam još klima fali. A mi tamo i kisnemo i mrznemo se još nam dupe utrnunusmir je napisao/la:jos vrijeme da ispostuje..... nije radi nas nego mi zao zapadasad se sjeti, valja mi avaz kupit da ga stavim pod gu....
doću sutra oko 2h iz srebrenika, i zanima me kakve su šanse da mi ostane ulaznica ?
Postojil kakva mogucnost da se napravi neki stream za sutrasnju utakmicu ?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
H.I.M je napisao/la:doću sutra oko 2h iz srebrenika, i zanima me kakve su šanse da mi ostane ulaznica ?
Karte možeš kupiti na biletarnici sjeverne tribine ili ako ćeš na zapad znaš već gdje je glavni ulaz

Pobjeda je bolja od orgazma!