FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Gorki
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Gorki » 28 mar 2014, 20:20

Ne igra im samo jedan igrač.
Pobjeda je bolja od orgazma!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 28 mar 2014, 20:22

Coraco je napisao/la:Kakvu je ovo izjavu dao trener Jedinstva ? Jest da je za Avaz :D al' mislim da ne bi lagao jbg ipak je on trener, da su im povrijeđena su im 4 igrača: Stjepanović, Pljevljak, Kovačević i Kahrimanović.
Hajde eto onako kad su Lukavčani bacali šupljake o povrijeđenim igračima, a evo trener Jedinstva u izjavi navodi povrede.
To novinari glupi pisu, kakve crne povrede receno je vec na forumu da je samo kovacevic povrijedjen puko mu misic i on ne igra sigurno a ostali su spremni
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 28 mar 2014, 20:23

xxh2o je napisao/la:u Tuzli je pala vlada sutra ce pasti i Sloboda :mrgreen: :mrgreen:
Je li to inspektor rekao :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 28 mar 2014, 20:27

LloriS je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Kakvu je ovo izjavu dao trener Jedinstva ? Jest da je za Avaz :D al' mislim da ne bi lagao jbg ipak je on trener, da su im povrijeđena su im 4 igrača: Stjepanović, Pljevljak, Kovačević i Kahrimanović.
Hajde eto onako kad su Lukavčani bacali šupljake o povrijeđenim igračima, a evo trener Jedinstva u izjavi navodi povrede.
To novinari glupi pisu, kakve crne povrede receno je vec na forumu da je samo kovacevic povrijedjen puko mu misic i on ne igra sigurno a ostali su spremni
Pa novinar je ovaj vaš Stambi, pa se zato čudim. :)

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 28 mar 2014, 20:28

Coraco je napisao/la:
LloriS je napisao/la:
Pa novinar je ovaj vaš Stambi, pa se zato čudim. :)
Mozda je u toku jucerasnjeg dana bilo laganih povreda, dok je on pripremao tekst za avaz ali su sad spremni ti igraci
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 28 mar 2014, 20:31

batva035 je napisao/la:http://i.imgur.com/CDDoiFv.jpg

Sad slikano, lijepo izgleda :D

Hvala za ovu fotografiju.Ona bi mogla poslužiti kao podloga za razglednicu Tuzle.Ugao je odličan, pa se vidi i dio "veličanstvenog dekora" na starom stajanju.Obzirom da je i zapadna tribina u gotovo ruševnom stanju, time se upotpunjava slika o svim lažima faraona i njegovih satrapa.

Vidim da se na ovom forumu pojedinci utrkuju u pohvalama ali mislim da nam je stvarnost takva da samo kritici ima mjesta(prema vlastima).Da sam na Azmirovom mjestu konsultovao bih inžinjere statičare u vezi sa kapacitetom zapadne tribine, tj. koliko gledalaca pustiti na tribinu.Mislim da njen puni kapacitet (3600+stepenice) iznosi 300 tona tereta.Hoću da kažem da se istočna tribina mora graditi pod hitno i to po projektu.Ne bi bilo loše ponuditi nekoj većoj trgovačkoj kući da učestvuje u finansiranju ,po ugovoru koji će biti na obostrano zadovoljstvo.

Bio sam danas na Tušnju i začudilo me da su klupe za rezervne igrače raščupane kao da su ih jeli gladni psi.Zar JU Stadion nije mogla barem te stolice tapacirati.

Ivica Osim po mom mišljenju nije dobro došao na Tušanj.Može Azmir misliti što hoće ,ali ako dovede Osima morat će pola od tih 200 policajaca biti ispred lože a ni to neće spriječiti navijače da mu kažu ono što mu imaju reći.Kamo sreće da je pozvao Đorđa Geruma i ostale velikane Slobode.

Apelujem na izvanredne Fukare,obzirom da će se točiti pivkana da ni slučajno ne daju povoda drotovima,jer mislim da će oni samo vrebati povoljan trenutak.

O utakmici: evidentno je da se trener iz Bihaća sa tablom i kredom izgubio pred pravim majstorom.Ako je tačno da će im falit' igrača onda je to samo strah od doping kontrole.Priča o Jedinstvu je napuhana.Poštujem strategiju fakina Blaževića, ali ljudi moji među nama rečeno oni će puć za 10 min. sutra na Tušnju ko' Partizan '78.

Sloboda zauvijek
Ja volim FK Tuzla City

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 28 mar 2014, 21:53

Za nas u dijaspori,ima li na Tk ,ako ima kako do linka??

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 28 mar 2014, 21:59

sloboda72 je napisao/la:
Apelujem na izvanredne Fukare,obzirom da će se točiti pivkana da ni slučajno ne daju povoda drotovima,jer mislim da će oni samo vrebati povoljan trenutak.

Sloboda zauvijek

+1 :clap:

MladostPuracic
Kontakt:

Post Postao/la MladostPuracic » 28 mar 2014, 21:59

I jedna grupica od 15 momaka dolazi iz Puračića :) Pozz :)

http://www.nkmladost.ba - Službena web stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 28 mar 2014, 22:01

MladostPuracic je napisao/la:I jedna grupica od 15 momaka dolazi iz Puračića :) Pozz :)

bujrum :)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 mar 2014, 22:01

MladostPuracic je napisao/la:I jedna grupica od 15 momaka dolazi iz Puračića :) Pozz :)

Bravo Puracic! :clap:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 mar 2014, 22:01

Samo naprijed...sjever je velikog srca... 8-) ....svi ste dobrodošli...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 mar 2014, 22:03

sloboda72 je napisao/la:
batva035 je napisao/la:http://i.imgur.com/CDDoiFv.jpg

Sad slikano, lijepo izgleda :D

Hvala za ovu fotografiju.Ona bi mogla poslužiti kao podloga za razglednicu Tuzle.Ugao je odličan, pa se vidi i dio "veličanstvenog dekora" na starom stajanju.Obzirom da je i zapadna tribina u gotovo ruševnom stanju, time se upotpunjava slika o svim lažima faraona i njegovih satrapa.

Vidim da se na ovom forumu pojedinci utrkuju u pohvalama ali mislim da nam je stvarnost takva da samo kritici ima mjesta(prema vlastima).Da sam na Azmirovom mjestu konsultovao bih inžinjere statičare u vezi sa kapacitetom zapadne tribine, tj. koliko gledalaca pustiti na tribinu.Mislim da njen puni kapacitet (3600+stepenice) iznosi 300 tona tereta.Hoću da kažem da se istočna tribina mora graditi pod hitno i to po projektu.Ne bi bilo loše ponuditi nekoj većoj trgovačkoj kući da učestvuje u finansiranju ,po ugovoru koji će biti na obostrano zadovoljstvo.

Bio sam danas na Tušnju i začudilo me da su klupe za rezervne igrače raščupane kao da su ih jeli gladni psi.Zar JU Stadion nije mogla barem te stolice tapacirati.

Ivica Osim po mom mišljenju nije dobro došao na Tušanj.Može Azmir misliti što hoće ,ali ako dovede Osima morat će pola od tih 200 policajaca biti ispred lože a ni to neće spriječiti navijače da mu kažu ono što mu imaju reći.Kamo sreće da je pozvao Đorđa Geruma i ostale velikane Slobode.

O utakmici: evidentno je da se trener iz Bihaća sa tablom i kredom izgubio pred pravim majstorom.Ako je tačno da će im falit' igrača onda je to samo strah od doping kontrole.Priča o Jedinstvu je napuhana.Poštujem strategiju fakina Blaževića, ali ljudi moji među nama rečeno oni će puć za 10 min. sutra na Tušnju ko' Partizan '78.

Sloboda zauvijek
Sanjam nekada tu utakmicu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 mar 2014, 22:05

I mi cemo aBd u Puracic na vasar :mrgreen:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 28 mar 2014, 22:06

nusmir je napisao/la:jos vrijeme da ispostuje..... nije radi nas nego mi zao zapada :mrgreen:
Lako je vama vi imate strehu,pa vam nove stolice postavljaju,samo vam još klima fali. A mi tamo i kisnemo i mrznemo se još nam dupe utrnu :mrgreen: sad se sjeti, valja mi avaz kupit da ga stavim pod gu.... :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 mar 2014, 22:07

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 mar 2014, 22:11

djulba je napisao/la:
nusmir je napisao/la:jos vrijeme da ispostuje..... nije radi nas nego mi zao zapada :mrgreen:
Lako je vama vi imate strehu,pa vam nove stolice postavljaju,samo vam još klima fali. A mi tamo i kisnemo i mrznemo se još nam dupe utrnu :mrgreen: sad se sjeti, valja mi avaz kupit da ga stavim pod gu.... :lol:
Sta sam se kise natopio na zapadu cudo nisam istrunuo ko iverica.

H.I.M
Kontakt:

Post Postao/la H.I.M » 28 mar 2014, 22:52

doću sutra oko 2h iz srebrenika, i zanima me kakve su šanse da mi ostane ulaznica ?

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 28 mar 2014, 22:56

Postojil kakva mogucnost da se napravi neki stream za sutrasnju utakmicu ?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 28 mar 2014, 22:58

H.I.M je napisao/la:doću sutra oko 2h iz srebrenika, i zanima me kakve su šanse da mi ostane ulaznica ?

Karte možeš kupiti na biletarnici sjeverne tribine ili ako ćeš na zapad znaš već gdje je glavni ulaz :mrgreen: a trebalo bi da bude,ne bi loše bilo da požuriš ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: mirza24 i 8 gostiju.