Ma sve ok, ali bih više volio da se klub počne sređivati iznutra, svakako ništa nije osvojeno do sada, mogu sačekati još dvije-tri godine. Svakako se možemo nadati da će se opstati, ali je realnost da smo ukanaljeni (hvala Aco & prijatelji)FKBilder je napisao/la: ↑16 jan 2025, 18:54Iznenaditi cemo se na proljece. Mozda prekasno ali nismo jos ni poceli sa igracima. Polako bice pojacanjameecko je napisao/la: ↑16 jan 2025, 18:20Ovo što je bilo nabacano u ekipi ( hvala Aco & prijateljima, vratilo im se u životu) je od zla oca, od gore matere. Ne može me niko uvjeriti da nije bilo igara "pod ručnom", na savjet " menadžera" i bivše uprave. Mislim da nam je svima jasno da smo u prvoj federacije ( hvala Aco & prijatelji). Toliko je srozano ono malo ugleda Slobode ( hvala Aco& prijatelji, isto im se vratilo u životu i poslu), da bukvalno niti jedan trener sa nekim renomeom nije želio niti blizu Slobode. Volio bih da makar malo pokažu želje u igri i srčanosti. Sve ostalo je premija
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ko je ostao od acinih pojacanja,pridoslica za PL?
Ne racunam momke koji su iznijeli godinu u Federalnoj(Said,Kurta,Azir i dr).
Opstanak ako se izbori nakon katastrofalne polusezone,bilo bi ravno velikoj senzaciji.
Gosk cim dovodi Marata Z. nema namjeru opstanka.
Igman tesko da moze opstati.
Sloga D ko finansira uopste taj klub,ne vjerujem da politika ,grad Doboj mogu gurati ova skupa pojacanja na pauzi.
Sto se tice trenera,neka proba i Jankovic,kulturan,odmjeren,momak,valjda unese neku novu energiju u ekipu..
Nadam se samo da ce Azmir ako ima ozbiljne namjere,iznijeti imenom i prezimenom ko je uvalio klub zbog cega,i za koliko.
Unazad prije,bilo je nekih hvalospjeva od strane forumasa o S.Gipromu,taj covjek je duzan drzavi tj njegova firma skoro kao i nasa Sloboda,a uvalio je i nas polijepo,da ima drzave zavrsio bi iza resetaka,a ne slobodno hodao gradom,i cak se u medijima spominjao kao neki dobrocinitelj Slobode.O tom potom.
Ide se u Tursku na pripreme,mozda radi nekih drugih kontakata,prave pripreme Slobodi ne trebaju dalje od TK.
Fizika Mejdan,stepeniste,Ilincica,Konjuh...Tehnika uigravanje,dovoljno i na pomocnom Tusnja...Kao nekad sto se radilo..
Nadam se da ce ovi novi momci,vratiti osmijeh i zadovoljstvo navijaca,simpatizera koliko toliko,ovi predhodni su ubili volju za klubom.
Ne racunam momke koji su iznijeli godinu u Federalnoj(Said,Kurta,Azir i dr).
Opstanak ako se izbori nakon katastrofalne polusezone,bilo bi ravno velikoj senzaciji.
Gosk cim dovodi Marata Z. nema namjeru opstanka.
Igman tesko da moze opstati.
Sloga D ko finansira uopste taj klub,ne vjerujem da politika ,grad Doboj mogu gurati ova skupa pojacanja na pauzi.
Sto se tice trenera,neka proba i Jankovic,kulturan,odmjeren,momak,valjda unese neku novu energiju u ekipu..
Nadam se samo da ce Azmir ako ima ozbiljne namjere,iznijeti imenom i prezimenom ko je uvalio klub zbog cega,i za koliko.
Unazad prije,bilo je nekih hvalospjeva od strane forumasa o S.Gipromu,taj covjek je duzan drzavi tj njegova firma skoro kao i nasa Sloboda,a uvalio je i nas polijepo,da ima drzave zavrsio bi iza resetaka,a ne slobodno hodao gradom,i cak se u medijima spominjao kao neki dobrocinitelj Slobode.O tom potom.
Ide se u Tursku na pripreme,mozda radi nekih drugih kontakata,prave pripreme Slobodi ne trebaju dalje od TK.
Fizika Mejdan,stepeniste,Ilincica,Konjuh...Tehnika uigravanje,dovoljno i na pomocnom Tusnja...Kao nekad sto se radilo..
Nadam se da ce ovi novi momci,vratiti osmijeh i zadovoljstvo navijaca,simpatizera koliko toliko,ovi predhodni su ubili volju za klubom.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Pa i nisam negativan

Ne zajebavam se, počelo je dobro, nadam se da će biti još dobrih igrača.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Berba sto je dosao jako jako dobar momak, igrao u Radniku prosao onladinske kategorije Slobode bio jako jako nizak mislim da je sa 98/99 generacijom osvojio pionirsko drzavno. Dobar kretator bas dobar igrac je bio e sad nez kakav je
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Igrači koji se dovode su izgleda nivo fedealne lige, što govori koji su daljnji planovi uprave....
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
- Kontakt:
Pa jedino realno i jeste ovo što se radi. Može se skrhat milion ovako al mi smo ispali i to nije nešto novo to je činjenice koju je dosta nas vidjelo još poslije 10ak kola. Navedite nekoga iz bilo koje lige svijeta da je nakon 17 kola imo 2 boda pa opstao, pa da jedna ekipa ispada u ovom trenutku opstanak bi bio čudo, a kamoli kad 4 ekipe opstaju. Baraž vam niko ne može garantovat to ima hiljadu slučajeva u kojima će se on igrat al isto toliko i u kojim neće tako da sve i da 9. završimo nekim čudom upitno je dal ćeš igrat protiv Stupčanice za PL. Nema tu prostora više mora se ovako raditi i ovo je i najbolja opcija planski se dobro pripremiti za federalke i onda ekspresno vratiti. Zna se ko je nas unazad i bitno je ne dopustiti njima da se ikada više vrate u klub, a Azmir neka iduće sezone pokaže šta zna. Samo bih volio da su zvanicne stranice aktivnije pa da tacno znamo ko dolazi ko odlazi.
Meni se cini da se planski radi, dovode se mladji igraci koji bi trebali nositi ekipu narednih godinu i pol...i koji bi tek trebali pokazati nesto....A ne izlizana starudija koja nece da potrci...
Hajde vidicemo mene podsjeca sve na onu polusezonu kada smo bili u zoni ispadanja pa kantali redom 2 polusezonu.
Hajde vidicemo mene podsjeca sve na onu polusezonu kada smo bili u zoni ispadanja pa kantali redom 2 polusezonu.
Bratovcic otisao u Celik.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nadam se da se ima neki plan u narednih dvije - tri godine. Bar nešto da se krene planirati
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
- Kontakt:
Mene interesuje kako su Robijasi koji se toliko kunu u postenje dopustili da Husara ima dva svoja fudbalera u Celiku
Sloboda je moja nacija
Eno sad na onom forumu pisu ma nek je i od Husare, samo nek je dobar na terenu...Sunderland je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:54Mene interesuje kako su Robijasi koji se toliko kunu u postenje dopustili da Husara ima dva svoja fudbalera u Celiku
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
DamirT je napisao/la: ↑18 jan 2025, 21:17Eno sad na onom forumu pisu ma nek je i od Husare, samo nek je dobar na terenu...Sunderland je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:54Mene interesuje kako su Robijasi koji se toliko kunu u postenje dopustili da Husara ima dva svoja fudbalera u Celiku

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Nedavno smo i mi bili pod tim iluzijama, treba biti realanDamirT je napisao/la: ↑18 jan 2025, 21:17Eno sad na onom forumu pisu ma nek je i od Husare, samo nek je dobar na terenu...Sunderland je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:54Mene interesuje kako su Robijasi koji se toliko kunu u postenje dopustili da Husara ima dva svoja fudbalera u Celiku

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Agent kao i svaki drugi, samo sto piskara po fb pa nervira ljude. Sve njih boli qurac za klubovima vec gledaju da im je igracima sto bolje i da sto vise igraju. To sto smo mi kokuzi a on lokalni menadzer kojem se najlakse obratiti i koji ti uvijek moze uvaliti povoljnog skarta je problem nas a ne Husare.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Da bar, mislim treba vjerovat i nadati se al nešto mi teško to zamisliti poslije ovakve polusezone.FKBilder je napisao/la: ↑18 jan 2025, 16:58Meni se cini da se planski radi, dovode se mladji igraci koji bi trebali nositi ekipu narednih godinu i pol...i koji bi tek trebali pokazati nesto....A ne izlizana starudija koja nece da potrci...
Neka iskoriste polusezonu da se uigraju, posloze, dignu samopouzdanje.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑19 jan 2025, 00:27Da bar, mislim treba vjerovat i nadati se al nešto mi teško to zamisliti poslije ovakve polusezone.FKBilder je napisao/la: ↑18 jan 2025, 16:58Meni se cini da se planski radi, dovode se mladji igraci koji bi trebali nositi ekipu narednih godinu i pol...i koji bi tek trebali pokazati nesto....A ne izlizana starudija koja nece da potrci...
Azmir neka rijesi neke stvari unutar kluba i to je to.Mi smo svakako ispali jbg. Jedino 10 pobjeda da zaredamo ali ..
Na ljeto ce doci 2-3 kapitalca i imacemo dobru ekipu. Potucemo se za trofej u kupu odma ici na oba fronta.
Ovo je prebitna polusezona iz mnogo razloga.
Meni je drago sto se radi u tisini bez pompe. Evo dolaze igraci, mladi poletni zeljni dokazivanja, imaju utakmica u nogama...Treba posloziti ovaj haos na terenu i u klubu. Polako.Mozda ne bude sve kako je planirano ali se radi.
Ma naravno. Samo sto mi (navijaci) nismo mogli zabraniti da on svoje igrace uvaljuje nama. Njima navijaci vode klub, govore nema menadzerskih igraca i uvali im Husara dvojicu.Rimes87 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 23:55Nedavno smo i mi bili pod tim iluzijama, treba biti realanDamirT je napisao/la: ↑18 jan 2025, 21:17Eno sad na onom forumu pisu ma nek je i od Husare, samo nek je dobar na terenu...Sunderland je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:54
Mene interesuje kako su Robijasi koji se toliko kunu u postenje dopustili da Husara ima dva svoja fudbalera u Celiku![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kako glupi komentari ,pa kakve veze imaju 2 igraca jednog menadzera ovog ili onog kad su ljudi u klubu posteni transparentni i rade ISKLJUCIVO ZA DOBROBIT KLUBA,sta ta 2 igraca mogu ili taj menadzer uradit NISTA .
Momci dokazuju svoje postenje svaki dan i dizemo se u svakom segmentu,uspjelu momci da se nametnu u ze-do kantonu kao klub od najviseg znacaja i dobijamo milionski iznos sad svake godine evo i akademija sad strateski partner za istu ,dobijamo jedan teren od saveza jedan pravi partner akademije,akB u februaru je Celik sa dugovima na 0km i idemo u nove projekte.
Zelim da i vas krene da pocnu ljudi u klubu radit iskljucivo za Slobodu a ne svoj licni interes i da se vratimo i mi i vi gdje pripadamo a to je stabilne ekipe u PL