FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Neutral » 12 jul 2013, 12:15

Mogu i ostali igrači igrati na više pozicija. Jasno mi je što on želi Thiaga, no nije mi jasno što se nagomilalo toliki broj igrača u veznom redu. Prije svega, što se potpisivao novi ugovor sa Kroosom. Shaqiri je tu siguran jer igra na krilu, baš kao i Muller.

Bastian, Javi, Thiago, Gotze, Muller, Kroos, Robben, Ribery. Biraj :)

sanmia
Kontakt:

Post Postao/la sanmia » 12 jul 2013, 12:18

neuer
lahm dante boateng alaba

...............javi..................

........thiago..swajni.........
robben/tm..............ribery

............gotze/mm.........

tip top
Zadnja izmjena: sanmia, dana/u 12 jul 2013, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
FC BAYERN

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 jul 2013, 12:20

Neutral je napisao/la:Mogu i ostali igrači igrati na više pozicija. Jasno mi je što on želi Thiaga, no nije mi jasno što se nagomilalo toliki broj igrača u veznom redu. Prije svega, što se potpisivao novi ugovor sa Kroosom. Shaqiri je tu siguran jer igra na krilu, baš kao i Muller.

Bastian, Javi, Thiago, Gotze, Muller, Kroos, Robben, Ribery. Biraj :)
Ma zato ti kažem s jedne strane je transfer dobar, jer mlad igrač, ogroman potencijal, talenat, cijena štima, jako povoljna za takvog igrača. S druge strane opet gomilanje igrača stvara zbrku i može dovesti do problema, nezadovoljstva ili eventualnog izgurivanja pojedinih igrača. Ali da vidimo kako će to Pep posložiti, pa onda možemo dalje diskutovat.... :D Teško je sad nešto više reći....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

DieRoten
Kontakt:

Post Postao/la DieRoten » 12 jul 2013, 12:28

Pep će za*ebat stvar. Previše okreće tim sebi, umjesto da se on prilagodi.
Thiago bi jedino mogao biti ta klasična desetka. Ne vidim nikoga drugog u Bayernu na toj pozicji osim Gotze-a.
Gotze je odličan, ali meni treba Thiago. Pa što si ga doveo onda?
Guardiola se ponaša isto razmaženo dijete. Ima sve, a hoće još. Evidentno je da će nastati raskol u timu. Osim ako on to svojom filozofskom pričom ne posloži.

Neuer

Lahm Dante Boa Alaba

Schweini Javi

Gotze Kroos Ribery

Muller
:D

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 jul 2013, 12:37

vrlo moguce da pep cesto planira igrati s bayernom ono sto je radio u barci, formaciju 3-5-2, tako da mu treba vise igraca u sredini terena, tako je to radio s barcom, kombinovao je cesto standardnu 4-3-3 sa 3-5-2

to je vrlo moguce za ocekivati, posto je bayern utjerao protivnicima strah u kosti, mozemo sad ocekivati da cete dozivjeti nasu sudbinu,da cete u dosta utakmica igrati protiv mrtvog bunkera protivnika, pa onda ta formacija postaje skoro kao neka nuznost

bayern ima ofanzivne bekove koji mogu funkcionisati kao krila i zato je ta formacija i igra i moguca, zadnji vezni martinez napr se povlaci nazad na mjesto stopera, bekovi idu dosta visoko i postaju fakticki krila, tako u odbrani ostaju trojica, u sredini vjerovatno svinja,tiago i gece, u napadu riberi i mandzuka ili miler

vjerujem da ce kroos i roben zaplatiti zbog dolaska gecea i alcantre
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 12 jul 2013, 12:40

Romariooo je napisao/la:vrlo moguce da pep cesto planira igrati s bayernom ono sto je radio u barci, formaciju 3-5-2, tako da mu treba vise igraca u sredini terena, tako je to radio s barcom, kombinovao je cesto standardnu 4-3-3 sa 3-5-2

to je vrlo moguce za ocekivati, posto je bayern utjerao protivnicima strah u kosti, mozemo sad ocekivati da cete dozivjeti nasu sudbinu,da cete u dosta utakmica igrati protiv mrtvog bunkera protivnika, pa onda ta formacija postaje skoro kao neka nuznost
suicide yourself :mrgreen: :mrgreen: ... nisi ti gledao ni 10 utakmica Bayerna prošle sezone i dođeš nešto pametovati HEGEMONIJO najmoćnija ...

a to baš i Barca hoće da igra bunker protiv Bayerna ? :mrgreen:
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 12 jul 2013, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 12 jul 2013, 12:42

----------------NEUER------------
LAHM----VAN BUYTEN---DANTE---ALABA---
-----JAVI MARTINEZ----SCHWEINIE--------
MULLER----KROOS------RIBERY------
-----------MANDZUKIC---------------

Muller i Kroos rotacija sa Robbenom i Gotzeom, Van Buyten rotacija sa Martinezom da bi Gustavo ostao sa Schweinieom, tu moze i Boateng. I to su ti momci koji su uzeli treble.

Nadtrcati protivnika i ubiti ga sa svih strana >>>> Izmrcvariti protivnika citavu utakmicu, igrati sa pola snage i dati golova koliko treba.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

RMA
Kontakt:

Post Postao/la RMA » 12 jul 2013, 12:50

Ako bude igrao tiki-taku to će biti nešto slično ovoj formaciji mislim:

Neuer
Lahm----Boateng----Dante-----Alaba
Javi
Thiago(ukoliko dođe)-------Bastian
Muller--------Goetze--------Ribery

Osnovu za tiki taku ima. Dva jako dobra beka, kako u ofanzivi tako i defanzivno. MAda je Alaba tu dosta slabiji od Lahma. Štoperi dobru tehniku imaju, a Javi može štopera igrat te se vraćati na tu poziciju prilikom napada.

Thiago imat će ulogu Iniesta-e, a Bastian ulogu Xavi-a. Muller kao pedro, trči otvara prostor, ulazi na poziciju napadača, te je on itekako pogodniji za ovu igru od Robbena. Odnosno, radije dodaje loptu nego li ide u dribling.

Ribery će dati ono što Barcina prošlogodišnja igra nije. Potporu napadu, tako da će morati paziti i na Bilala i na Maria koji će igrati F9.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 jul 2013, 12:55

thulkazal je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:vrlo moguce da pep cesto planira igrati s bayernom ono sto je radio u barci, formaciju 3-5-2, tako da mu treba vise igraca u sredini terena, tako je to radio s barcom, kombinovao je cesto standardnu 4-3-3 sa 3-5-2

suicide yourself :mrgreen: :mrgreen: ... nisi ti gledao ni 10 utakmica Bayerna prošle sezone i dođeš nešto pametovati HEGEMONIJO najmoćnija ...

naravno, ocigledno nepoznavanje materije pokazujes, bunkeri u bundes ligi protiv bayerna se igraju godinama,samo ce u novoj sezoni biti jos cesci i zesci, al ja tu prvenstveno mislim na bunkere u ligi prvaka, vidjeces kako to izgleda kad neke super jake ekipe stanu u bunker i koliko je to teze probiti nego bundesligaske bunkere
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 12 jul 2013, 13:00

Romariooo je napisao/la:
naravno, ocigledno nepoznavanje materije pokazujes, bunkeri u bundes ligi protiv bayerna se igraju godinama,samo ce u novoj sezoni biti jos cesci i zesci, al ja tu prvenstveno mislim na bunkere u ligi prvaka, vidjeces kako to izgleda kad neke super jake ekipe stanu u bunker i koliko je to teze probiti nego bundesligaske bunkere
da da vidi se kao i ti ... Najbolji bunker poslije Murinjovog ako nije i bolji od njegovog je BvB bunker ali šta ti to znaš... Samo da mi bi vidit tu super moćnu Barcu kako igra bunker :D :D :D

Mahanje za akademika u fudbalu, doktor za dodavanje i presing, koji je prizivao nekakve hegemonije pa pojeo sve što je posr*o ...
Nezz koji se vrag lijepim na najvecu neznalicu na forumu ...

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 12 jul 2013, 13:12

Formacija koju ce sljedece sezone igrati Bayern.

slika
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 12 jul 2013, 13:23

M4kaveli je napisao/la:Formacija koju ce sljedece sezone igrati Bayern.
Golman nam nije potreban :lol:
Joj sta vi sve necete nac... :D

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 12 jul 2013, 13:29

Kako ih Gotze yebe s ovim Nikeom. :lol:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 12 jul 2013, 14:59

Nesh nisam u toku, je li dosla zvanicna objava ovog transfera??? Nesto nisam bas u toku...

Tesko je spekulisati sad, sta ce i kako ce biti, gdje ce koji igrac igrati,a koji nece
Meni ovo lici na standardnu Barceloninu igru, gdje protivnik nece vidjeti lopte ocima i zato ce vjerovatno u zadnjoj liniji igrat 3igraca,jer nece biti potrebe za vise igraca...

Ali ostaje jos da vidimo sta i kako

Moram samo jos jednom da se nasmijem Romariovim postovima

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Stern des Südens

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 jul 2013, 15:07

proFCB je napisao/la:Nesh nisam u toku, je li dosla zvanicna objava ovog transfera??? Nesto nisam bas u toku...
Danas tek navodno upučena oficijelna ponuda Barci od strane naše uprave.
Ma čim je Pep jučer ovo spominjao glasno na press konferenciji, daleko je to odmaklo vjerovatno....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 12 jul 2013, 15:38

[quote="Neutral"]Für Champions League und Pokal
Bayern streicht den Fans Auswärts-Dauerkarten

München - Bittere Pille für die treuesten der Treuen unter den Bayern-Fans: Der Verein hat den "Allesfahrern" eine wichtige Option beim Kartenkauf gestrichen. Grund: Pyro-Technik.

Nisu normalni ni sekunde. Još nam fali pozorišna atmosfera i u gostima :roll:

Hebem mater svima u upravi :)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 jul 2013, 16:02

hoce cojk Alkantaru jer mu se moze, ima se para a i valjat ce dugorocno. Ako nista oslabit ce konkurente, jer sa njim ce Junajted bit 30% jaci, a Bajernu u ovom momentu 18 miliona ne znaci nista ako nalete na 30% jaci United u LP. A i jednostavno lik je supertalenat koji ce valjat kad tad. Robenovo je jos godinu-dvije, Riberi isto, onda Miler ide desno a Alkantara u sredinu.

Mandzukic, Pizaro.
Riberi, Roben, Gece, Kros, Saciri, Miler.
Svajnstajger, Alkantara, Martinez, L.Gustavo...taman po dva igraca na svakom mjestu kako i treba.

Nece se on na Can-a posebno , Pizara pa cak i Sacirija u rotaciji previse osloniti. prevelika je to pic.ka i prevelik je pritisak moranja postizanja rezultata da je vec kad se moze bolje posegnut za Alkantarom nego za Can-om ili Pizarom.
po meni strasno podcjenjen igrac, tolika euforija za dolazak Gecea i poredjenje sa Mesijem :P , a ovaj na svom mjestu nista nije losiji-cak naprotiv pa nece ga ljudi :D boli vas q moze vam se trenutno :P
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 12 jul 2013, 16:05

Nesh nisam u toku, je li dosla zvanicna objava ovog transfera??? Nesto nisam bas u toku...

Tesko je spekulisati sad, sta ce i kako ce biti, gdje ce koji igrac igrati,a koji nece
Meni ovo lici na standardnu Barceloninu igru, gdje protivnik nece vidjeti lopte ocima i zato ce vjerovatno u zadnjoj liniji igrat 3igraca,jer nece biti potrebe za vise igraca...

Ali ostaje jos da vidimo sta i kako

Moram samo jos jednom da se nasmijem Romariovim postovima

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Stern des Südens

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 12 jul 2013, 16:44

thulkazal je napisao/la:

Ne znam zasto ga napadas,nista nije rekao u namjeri da uvrijedi klub,cak nasuprot,nahvalio ga.
I ja ocekujem dosta bunkera,jer sta prosjecni timovi mogu ocekivati protiv ovakvoh Bayerna.Svi znaju da se ne mogu nadigravati s njima,znalo se i prije,ali posle onakve sezone samo im je porastao respekt,kako u Njemackoj,tako i u Europi.

Ja volim ovo Pepovo šaltanje formacije u pola utakmice.Nikad necu zaboraviti prije 2 godine polufinale ili cetvrtfinale Lige prvaka,na Bernabeu u pola drugog poluvremena iz 4-3-3 u 3-5-2,ovi u Realu ne znaju sta ih je snaslo :lol:
#miasanmia

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 12 jul 2013, 17:24

a sto ga koji qrac napadate? da nije pogrijesio?
naravno da nije. ako je bayo u minuloj sezoni u 7 od 10 utakmica ´imao posla´ sa bunkerima, u ovoj pred nam imat ce jos vise.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: enobarca i 11 gostiju.