Bastian, Javi, Thiago, Gotze, Muller, Kroos, Robben, Ribery. Biraj

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ma zato ti kažem s jedne strane je transfer dobar, jer mlad igrač, ogroman potencijal, talenat, cijena štima, jako povoljna za takvog igrača. S druge strane opet gomilanje igrača stvara zbrku i može dovesti do problema, nezadovoljstva ili eventualnog izgurivanja pojedinih igrača. Ali da vidimo kako će to Pep posložiti, pa onda možemo dalje diskutovat....Neutral je napisao/la:Mogu i ostali igrači igrati na više pozicija. Jasno mi je što on želi Thiaga, no nije mi jasno što se nagomilalo toliki broj igrača u veznom redu. Prije svega, što se potpisivao novi ugovor sa Kroosom. Shaqiri je tu siguran jer igra na krilu, baš kao i Muller.
Bastian, Javi, Thiago, Gotze, Muller, Kroos, Robben, Ribery. Biraj
suicide yourselfRomariooo je napisao/la:vrlo moguce da pep cesto planira igrati s bayernom ono sto je radio u barci, formaciju 3-5-2, tako da mu treba vise igraca u sredini terena, tako je to radio s barcom, kombinovao je cesto standardnu 4-3-3 sa 3-5-2
to je vrlo moguce za ocekivati, posto je bayern utjerao protivnicima strah u kosti, mozemo sad ocekivati da cete dozivjeti nasu sudbinu,da cete u dosta utakmica igrati protiv mrtvog bunkera protivnika, pa onda ta formacija postaje skoro kao neka nuznost
naravno, ocigledno nepoznavanje materije pokazujes, bunkeri u bundes ligi protiv bayerna se igraju godinama,samo ce u novoj sezoni biti jos cesci i zesci, al ja tu prvenstveno mislim na bunkere u ligi prvaka, vidjeces kako to izgleda kad neke super jake ekipe stanu u bunker i koliko je to teze probiti nego bundesligaske bunkerethulkazal je napisao/la:suicide yourselfRomariooo je napisao/la:vrlo moguce da pep cesto planira igrati s bayernom ono sto je radio u barci, formaciju 3-5-2, tako da mu treba vise igraca u sredini terena, tako je to radio s barcom, kombinovao je cesto standardnu 4-3-3 sa 3-5-2
to je vrlo moguce za ocekivati, posto je bayern utjerao protivnicima strah u kosti, mozemo sad ocekivati da cete dozivjeti nasu sudbinu,da cete u dosta utakmica igrati protiv mrtvog bunkera protivnika, pa onda ta formacija postaje skoro kao neka nuznost![]()
... nisi ti gledao ni 10 utakmica Bayerna prošle sezone i dođeš nešto pametovati HEGEMONIJO najmoćnija ...
a to baš i Barca hoće da igra bunker protiv Bayerna ?
da da vidi se kao i ti ... Najbolji bunker poslije Murinjovog ako nije i bolji od njegovog je BvB bunker ali šta ti to znaš... Samo da mi bi vidit tu super moćnu Barcu kako igra bunkerRomariooo je napisao/la:
naravno, ocigledno nepoznavanje materije pokazujes, bunkeri u bundes ligi protiv bayerna se igraju godinama,samo ce u novoj sezoni biti jos cesci i zesci, al ja tu prvenstveno mislim na bunkere u ligi prvaka, vidjeces kako to izgleda kad neke super jake ekipe stanu u bunker i koliko je to teze probiti nego bundesligaske bunkere
Golman nam nije potrebanM4kaveli je napisao/la:Formacija koju ce sljedece sezone igrati Bayern.
Danas tek navodno upučena oficijelna ponuda Barci od strane naše uprave.proFCB je napisao/la:Nesh nisam u toku, je li dosla zvanicna objava ovog transfera??? Nesto nisam bas u toku...
Ne znam zasto ga napadas,nista nije rekao u namjeri da uvrijedi klub,cak nasuprot,nahvalio ga.thulkazal je napisao/la:suicide yourselfRomariooo je napisao/la:vrlo moguce da pep cesto planira igrati s bayernom ono sto je radio u barci, formaciju 3-5-2, tako da mu treba vise igraca u sredini terena, tako je to radio s barcom, kombinovao je cesto standardnu 4-3-3 sa 3-5-2
to je vrlo moguce za ocekivati, posto je bayern utjerao protivnicima strah u kosti, mozemo sad ocekivati da cete dozivjeti nasu sudbinu,da cete u dosta utakmica igrati protiv mrtvog bunkera protivnika, pa onda ta formacija postaje skoro kao neka nuznost![]()
... nisi ti gledao ni 10 utakmica Bayerna prošle sezone i dođeš nešto pametovati HEGEMONIJO najmoćnija ...
a to baš i Barca hoće da igra bunker protiv Bayerna ?