FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 22 avg 2010, 13:28

Stole iz Bora je napisao/la:Nemoj Seyo duse ti .. ;)
ma yebat hina :mrgreen: Znam da je prisjedanje na muku, al jbg...napadac nam je kriv za sve, a to sto citava ekipa nije izbalansirana (bez 4 kifle :D) nikom nista...
Najvece sranje je sto nema udruzenja pa da pritisnemo biznismene! yebo zvizdanje na tekmi i bojkote bla bla...to samo lose utice na ekipu a ne na one, na koje treba...
ALI, idemo dalje! :mrgreen:

Esii, molim te, sjedni i razmisli, jel tebi dosta 3 prilike na utakmici od kojih je jedna u okvir gola?
Nemoj ziv bio...
A to psovanje igracima je idiotizam...od psovanja mogu samo losije igrati! Nisam citao prethodne stranice i ne interesuje me, pogotovo jer pretpostavaljam o cemu se laprdalo ;)
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 22 avg 2010, 13:31

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

ŠtaIma
Kontakt:

Post Postao/la ŠtaIma » 22 avg 2010, 13:32

Ma hajde cekaju nas bolji dani, pogotovo kad smo prosli dva gostovanja zaredom. a isami znate da je bilo ovako i prosle sezone, losija igra na pocetku, pa onda zalet i titula. (al ako ne pobijedimo leotar, onda je kriza totalna) :arrow:
Lijepo je biti Manijak!!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 22 avg 2010, 13:47

Ove 4 utakmice smo igrali bez napadača i dobro smo i prošli, mada je moglo i bolje. Ali i što Amar kaže, sreću ne treba ni spominjati, kad nismo UMJELI dati gol. Falio nam je baš jedan fudbaler u napadu i mislim da je to Elvir Čolić. Nadam se.

Ko zatvara oči na našu očajnu neefikasnost(Amar rekao!) iz ljubavi prema Lazilli, neka ga kući vodi da mu igra, jer mu je očito bitniji od ŽELJE. Eto, misterija riješena. 8-) Falio je fudbaler u napadu.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 22 avg 2010, 13:49

Seyo_TM postao pesimist? Nešto je truhlo u državi Željo?

Update us pls!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 22 avg 2010, 14:03

tanzla je napisao/la:Seyo_TM postao pesimist? Nešto je truhlo u državi Željo?

Update us pls!
Nije nista truhlo, jednostavno su se ovi neki sezonski navijaci malo s*ebali zbog 2 poraza na gostovanjima, k'o da smo mi vazda pobjedjivali u gostima, pa sad kad izgubimo u gostima ono bas se s*ebes, al hajd o tom po tom, zeljo kad bi doveo nekog umjesto lazara imao bi najjacu ekipu u drzavi, a znaci sada je tu negdje, jedva cekam proljece ;)
Za zivot cijeli!

fratello
Kontakt:

Post Postao/la fratello » 22 avg 2010, 14:16

Željo treba našu podršku, zaslužuju plavi nasu podrsku na kojem god mjestu bili i koliko utakmica zaredom izgubili. Izgubili smo zaredom gostujuće, halo gostujuće, pa šta. Do prije dvije tri sezone nismo mogli pomirisati bodove sa strane, sad dvije izgubili svi padate u neku depresiju. Biće bodova sa strane, polako, Željo samo da se pojača, napad pojača i sto kaže Seyo najbolji klub definitivno u BiH, možda i opet šampioni. Amar zna šta radi, opušteno i lagano, pa ni Manchester nepobjedjuje sve redom. Ove godine, zbog odlaska nekih igrača, ja bi bio zadovoljan, tačnije prezadovoljan izlaskom u Evropu, mada nije ni iskljuceno da potvrdimo šampionat, nešto neznam da je ijedan tim u BiH se tako pojačao i da je u takvoj euforiji da juri na titulu.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 avg 2010, 14:26

Normalno da ce dobiti podršku, imao je Željo moju podršku kad smo bili na samom dnu i kad nas je dolazilo po 1000 na utakmice i kad je nekakav Radovanović (nije Mirko) zabijao gol Posušju u 90 i nekoj i kad je citav stadion zviždao sudiji a aplaudiraju Posušju na kraju.
Ali sad pricamo o igracima, a to je tabu tema izgleda ovdje.
Ne smije se ništa loše napisati,niti šta kritikovati jer je to zabranjeno.
Malo morgen sa tom politikom.
Hjad što je napad katastrofa, ali odbrana nam je ki.ta obicna...primamo po dva gola u prosjeku, bekovi ni na nebu ni na zemlji....Stanić na beku :o :shock: hajd dobro kad je tako, necu dalje pisati.
Prošle godine samo vrlo teško primali golove i na mnogo težim gostovanjima...ako ništa imali smo barem pristojnu odbranu...sad curi na sve strane dok nam Travnik i Sloboda (koji su inace poznati kao ekipa koje zabijaju po jedan gol po utakmici, maksimalno) zabijaju po dva gola.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 22 avg 2010, 14:35

Ne primamo po dva gola u prosjeku.

4 u 4 utakmice je 1 gol u prosjeku. Da ne govorim da je jedan primljen iz penal, a jedan u 90. i nekoj kad je sve već bilo riješeno.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 avg 2010, 14:37

elSaik je napisao/la:Ne primamo po dva gola u prosjeku.

4 u 4 utakmice je 1 gol u prosjeku. Da ne govorim da je jedan primljen iz penal, a jedan u 90. i nekoj kad je sve već bilo riješeno.
U gostima primamo dvice u prosjeku, u gostima.
Šta treba da primamo dvice i kod kuce, pa da se komotno ispišemo iz ove lige sami.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 22 avg 2010, 14:41

1921 je napisao/la:Ovaj tim zaslužuje podršku

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ov ... je-podrsku
11 koji su počeli u Tuzli imaju prosjek od 25 godina. Ništa naročito mlado da bi morali oscilirati. Bezvrijedan argument. A još većina ima iskustvo osvajanja titule.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 22 avg 2010, 14:43

Mandrak je napisao/la:

Šta treba da primamo dvice i kod kuce, pa da se komotno ispišemo iz ove lige sami.
Nije tačno. Protiv Olimpika nismo primili gol. Pretjerujete svi kolektivno (čast izuzecima). Prošle godine u ovo doba smo imali samo bod više a uslijedile su još 4 utakmice bez pobjede. U ovo doba prošle godine je prozivan Bekrić, kao i čitavu polusezonu, jer je igrao ko ****. U ovo doba prošle godine se Amar zayebavao govoreći da će onaj kome mi zabijemo 2 gola ispasti iz lige. U ovo doba prošle godine smo igrali u miru jer je na tekme dolazilo samo 4-5 hiljada ljudi i nije bilo nikakvih zahtijeva sem borbe na terenu što smo i dobili.

Vrijeme je da na stadion počne ponovno dolaziti onih 4-5 hiljada, jer se zbog naših navijača u ovo doba prošle godine nisam toliko nervirao ZNAJUĆI da će sve doći na svoje kad nas jednom krene, a vi koji savki yebeni podatak provjeravate samo da bi mu kontrirali i pokazali Želju, igrače i odluke stručnog štaba u negativnom svjetlu počnite opet dolaziti sredinom druge polusezone. Baš kao i prošle godine.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 22 avg 2010, 14:44

Šta vam je, s takvom podrškom Željo neće nigdje doći. Smirite, pa nije smak svijeta :evil:

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 avg 2010, 14:46

Ma nema opravdanja za ove vezane poraze.
Loši smo i tacka, to treba reci i priznati ko covjek, nismo mitomani ko pitari koji žmire na oba oka.
Loši smo jer gubimo utakmice :!: to je sva prica i tako jednostavno, nema tu puno filozofije i mudrovanja.
Da smo dobri uzeli bi barem jedan jeb.eni bod sa ova dva gostovanja, zabili bi barem jedan gol iz igre.
Nebi primili golove,ako ništa.

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 22 avg 2010, 14:50

Omar500 je napisao/la:Šta vam je, s takvom podrškom Željo neće nigdje doći. Smirite, pa nije smak svijeta :evil:
Ma bravo Omar :lol:
dva poraza i uuuuuuu Željo,bice bolje ;)
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 avg 2010, 14:50

elSaik je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:

Nije tačno. Protiv Olimpika nismo primili gol. Pretjerujete svi kolektivno (čast izuzecima). Prošle godine u ovo doba smo imali samo bod više a uslijedile su još 4 utakmice bez pobjede. U ovo doba prošle godine je prozivan Bekrić, kao i čitavu polusezonu, jer je igrao ko ****. U ovo doba prošle godine se Amar zayebavao govoreći da će onaj kome mi zabijemo 2 gola ispasti iz lige. U ovo doba prošle godine smo igrali u miru jer je na tekme dolazilo samo 4-5 hiljada ljudi i nije bilo nikakvih zahtijeva sem borbe na terenu što smo i dobili.

Vrijeme je da na stadion počne ponovno dolaziti onih 4-5 hiljada, jer se zbog naših navijača u ovo doba prošle godine nisam toliko nervirao ZNAJUĆI da će sve doći na svoje kad nas jednom krene, a vi koji savki yebeni podatak provjeravate samo da bi mu kontrirali i pokazali Želju, igrače i odluke stručnog štaba u negativnom svjetlu počnite opet dolaziti sredinom druge polusezone. Baš kao i prošle godine.
Te seljacke price porucuj materi svojoj kod kuce, meni neces.
Ja sam dolazio i pratio Želju kad su mu svi okrenuli leđa, a prvi ti...kad je dolazilo po 1000 ljudi na stadion.
Ti si instant navijac,a ne ja...meni ne možeš te seoske fore prosipati.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 22 avg 2010, 14:52

Najviše me iritira što mnogi svoje kritike baziraju na priči "prošle godine je bilo ovako, prošle godine je bilo onako", a što nije tačno. Tek smo nakon pobjede u Širokom Brijegu u 17. kolu počeli razmišljati da bi možda ipak mogli biti iznad zacrtanog cilja od 3. ili 4. mjesta. Pokušava se stvoriti slika da je prošle godine od prvog do posljednjeg kola sve bilo med i mlijeko, kako smo razvaljivali svakog, niko nam ništa nije mogao, pa ove sezone treba isto tako, a to što prošla sezona uopšte nije tako započela, nikom ništa.

A za one koji smo prošle godine imali daleko bolju odbranu i napad:

2009/10 nakon četiri kola (i dvije utakmice kući) 4:3, ove godine (nakon 3 u gostima) 5:4.

edit: O seljačkoj priči dovoljno je spominjanje majke, zar ne?

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 avg 2010, 14:55

Pa sad ti opet kažem, te seljacke prozivke kako ja sa ovakvim razmišljanjima ne trebam dolaziti na utakmice Želje ,to možeš kod kuce majci svojoj.
Previše uzimaš sebi kompetencija da mi to možeš porucivati.
Koji si ti faktor da mi to ti porucuješ ili bilo ko drugi?
Odakle ti pravo'

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 22 avg 2010, 15:01

Eto tako, jer mi se može. Dosta mi je ba više **** u mozak tebe i sličnih, te ne valja ovo, te ne valja ono. Niste najpametniji ako samo po matrici pljujete po igračima. Željovac, recimo, nije propustio niti jedne yebene prilike da ŠTA GOD DA SE NAPIŠE, da on nađe podatak i kaže "e nije tako nego je ovako" i UVIJEK na štetu Želje. 5 minuta nakon utakmice protiv Slobode ova tema je bila pretrpana postovima pljuvanja i vrijeđanja i omalovažavanja i kritika od strane ljudi koji nisu ni bili na utakmici. Šta više, upravo oni koji su redovni na SVIM utakmicama najmanje pljuju, dok su najčešće pljuvači oni koji prate preko tastature.

Lazar je loš. ZNAMO, nismo slijepi. Ne igramo dobro. ZNAMO, nismo slijepi. To što svi svaki dan napišete u prosjeku pod 10 postova o tome ne znači da će se to promijeniti, samo unosite nemir i handrite ljudima živce. Svakako, upravo je taj mentalitet "mi smo naj, naj, naj i sramota je izgubiti" je i otjerao Amara u prvom mandatu, pa znamo svi odlično šta je uslijedilo.

Jednako koliko vi samo možete pljuvati, mogu i ja samo braniti. Ti igrači koji sad igraju u Želji su, mahom, bili oni koji su nam nakon toliko godina ničega donijeli titulu i Europu. Ako ni zbog čega onda zbog toga treba imati malo obraza i preskočiti pokoje pljuvanje.

Svakako, bio sam na sjeveru par puta i vrlodobro znam kakav je mentalni sklop vas većine koji pljujete.

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 22 avg 2010, 15:04

sto prije moramo konsolidovati redove,i nastaviti dalje.rezultati su losi,ali nije katastrofa.ljudi dragi,mi u ovom dijelu sezone imamo tezak raspored,pored ova 3 gostovanja na startu,u ovom dijelu gostujemo svim kandidatima za vrh izuzev sarajeva.treba kuci sve dobiti i pokusati donjeti koji bod sa strane,a na proljece ljudi dragi ,prva 4 kola 3 kuci i gostovanje zvijezdi,gdje realno mozemo do 12 bodova.takva serija te u nasoj ligi dovodi ubjedljivo na 1 mjesto,plus sto nam svi ti favoriti dolaze na noge,a mi gostujemo po banovicima zvorniku i sl.ja imam osjecaj da se frka digla vise zato sto je sarajevo napravilo seriju,nego sto smo mi u krizi.sve ce to doci na svoje,mogli smo bolje proci,to se svi slazemo.kada smo nas par govorili da je i u travniku moglo bolje,vecina je mislila drugacije.sta je sad sto pravite frku.imamo 3 boda sa gostovanja,realno olimpiku mozda sarajevo jos moze uzeti bodove i niko vise garantujem,ali znajuci za netrpeljivost na relaciji gracic-sarajevo da Bog da i to.tako da smo opet donjeli nesto sa strane.polako sve ce to doci na svoje.
VOLIM TE ŽELJO

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, zastitaIdentiteta i 34 gosta.