Ohladi čovječe

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
saće, dok podoji pa spavanac...garant je četvrto, peto dijete po redu. pa dok dođe na red.Bianconeri1988 je napisao/la:Mene mrzi pola podforuma Serie A, ali vala nikad nisam bio ovoliki smor kao ovaj @željo1.
Ohladi čovječe
malo šaleBianconeri1988 je napisao/la:Mene mrzi pola podforuma Serie A, ali vala nikad nisam bio ovoliki smor kao ovaj @željo1.
Ohladi čovječe
papcino jel znas uopste sta je i dokle je grad Sarajevo? Kakvu poljuprivredu na Ilidzi spominjes?? SEljoveru da ti kazem ti veze sa Sarajevom nemas u to sam ubijedzen,to ti se vidi po postovima,da si klasicni dosljo,al ne obicni nego ona vrsta najgorih dosljaka,svaki drugi post kad nemas sta da kazes,odma pricas ti nisi iz Sarajeva bla,bla, iz Sarajeva sam al i da nisam sta tebe boli neka stvar,konstantno pises nebuloze,proviciras ljude,vrijedjas, itd. u koju si skolu isao u sumarsku ili poljuprivrednu,mozda i u frizersku??Aldinn1 je napisao/la:@HZ_ilidza
Znam ja da vi nemate sta raditi na Ilidzi osim nekih poljoprivredni poslova, samo me Bogati nemoj prozivati, ako si te poslove zavrsio.
Dodi malo sebi, a mene ne prozivaj..
A da ti pokazem vozni park moje mahale pa da vidimo taj seljakluk i nerad ?Aldinn1 je napisao/la:@HZ_ilidza
Znam ja da vi nemate sta raditi na Ilidzi osim nekih poljoprivredni poslova, samo me Bogati nemoj prozivati, ako si te poslove zavrsio.
Dodi malo sebi, a mene ne prozivaj..
Ama čeka se sjednica UO, da se ozvaniči.Bianconeri1988 je napisao/la:Dolazim u miru!![]()
Danas sam vodio diskusiju s jednim jaranom oko Alena Škore, pa me zanima je li on potpisao ugovor na 2 godine ili je negdje zakočilo?
Čekaju se ključevi do poslovnog prostora. Škoro bez toga neće potpisati.VanBasten je napisao/la:Ama čeka se sjednica UO, da se ozvaniči.Bianconeri1988 je napisao/la:Dolazim u miru!![]()
Danas sam vodio diskusiju s jednim jaranom oko Alena Škore, pa me zanima je li on potpisao ugovor na 2 godine ili je negdje zakočilo?
Mozda jest malo kasno ali s obzirom da liga pocinje krajem februara pocetkom marta ima se dovoljno vremena za sve.avlami97 je napisao/la:Na TV SA rekoše da se ime novog šefa stručnog štaba neće znati prije polovine januara.
Posle Nove Godine sledi razgovor sa profesorom CURGUZOM ,,,,,VanBasten je napisao/la:
Kad god koja ekipa traži trenera, ti spominješ dotičnogpabizo je napisao/la:Posle Nove Godine sledi razgovor sa profesorom CURGUZOM ,,,,,VanBasten je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.