Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Principatus » 18 mar 2013, 15:43

Cartman je napisao/la:
MisterBuha je napisao/la:nekada je bolje držati jezik za zubima,nije mu to trebalo.
Sta mu nije trebalo? Dzeko nije nista izjavio, nego ovaj Nastasic ima jezicinu.

Upravo je na naslovnoj klip koji pokazuje da je Dzeko svojim akcijama spasio zivot djetetu iz BiH i da je zajedno sa Caticem dao 11 hiljada dolara domu za djecu, ali o tome nema ni rijeci na forumu, nego ste opleli po toj izjavi Nastasica. Tuzno.
Pa nemoj mi sad reci, da si vise ocekivao? :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 mar 2013, 15:47

Principatus je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
MisterBuha je napisao/la:nekada je bolje držati jezik za zubima,nije mu to trebalo.
Sta mu nije trebalo? Dzeko nije nista izjavio, nego ovaj Nastasic ima jezicinu.

Upravo je na naslovnoj klip koji pokazuje da je Dzeko svojim akcijama spasio zivot djetetu iz BiH i da je zajedno sa Caticem dao 11 hiljada dolara domu za djecu, ali o tome nema ni rijeci na forumu, nego ste opleli po toj izjavi Nastasica. Tuzno.
Pa nemoj mi sad reci, da si vise ocekivao? :lol:
Yebiga, uvijek se covjek nada.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 18 mar 2013, 15:47

Neutral je napisao/la: Skandiranje nije strano ni na tribinama premijer lige određenih grupa kojima Bosna nije država :lol:
Istina. Ali postoji razlika između skandiranja protiv države i veličanja najvećeg pokolja u Europi nakon WW2. :roll:

On bi kao javna osoba morao imati na umu da je u ovoj državi ubijeno desetke tisuća ljudi jer ta Srbija nije mogla prihvatiti želju većine stanovnika BIH za samostalnosti. Mnoge koji ga štuju će ova izjava sigurno pogoditi. Sad ako ovo nije izjavio, onda ga je ovaj kvaziprijatelj fino uvalio u **** prid utakmicu godine.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

MisterBuha
Kontakt:

Post Postao/la MisterBuha » 18 mar 2013, 15:48

nije mu trebalo da uopšte daje komentare o toj utakmici,ako ima šta da kaže neka priča o grcima,a vazda se koplja između hrvata i srba lome preko nas,ok ako će dati podršku klupskim saigračima,ali šta ima navijati,fino kažeš sretno momci i to je to a ne navijam za srbiju.opet kažem nekada je bolje držati jezik za zubima,a to oko te pomoći djeci ne treba vezati za nečiji patriotizam,jer i čovjek koji je dao para ne nosi čak ni naše ime,a oko toga bi se isto dalo diskutovati.
virtuoz fuzbala S.I.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 18 mar 2013, 15:48

Živ ti nama bio, majstore! I u petak pokaži kakav si!

slika
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 mar 2013, 15:50

Vala bas.
Sport je lijek za tijelo i duh.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 18 mar 2013, 15:51

BaDa12 je napisao/la:Živ ti nama bio, majstore! I u petak pokaži kakav si!

slika
Aferim, dva gola za pobjedu protiv Grcke i mirna Bosna!

MisterBuha
Kontakt:

Post Postao/la MisterBuha » 18 mar 2013, 15:51

bagravi,eto ti si stariji,a koliko si pametan da vrijeđaš kad nemaš argumente,glupost zna da boli i da je se bojiš samo kad se osjetiš nemoćnim i inferiornim...
virtuoz fuzbala S.I.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 mar 2013, 15:51

KSIVLE je napisao/la:
Neutral je napisao/la: Skandiranje nije strano ni na tribinama premijer lige određenih grupa kojima Bosna nije država :lol:
Istina. Ali postoji razlika između skandiranja protiv države i veličanja najvećeg pokolja u Europi nakon WW2. :roll:

On bi kao javna osoba morao imati na umu da je u ovoj državi ubijeno desetke tisuća ljudi jer ta Srbija nije mogla prihvatiti želju većine stanovnika BIH za samostalnosti. Mnoge koji ga štuju će ova izjava sigurno pogoditi. Sad ako ovo nije izjavio, onda ga je ovaj kvaziprijatelj fino uvalio u **** prid utakmicu godine.

Slažem se no nećemo dalje o politici na forumu ;)

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 18 mar 2013, 15:53

BaDa12 je napisao/la:Živ ti nama bio, majstore! I u petak pokaži kakav si!

slika
Samo za patriJote. ;)

MisterBuha
Kontakt:

Post Postao/la MisterBuha » 18 mar 2013, 15:54

šutnja je zlato.
virtuoz fuzbala S.I.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 mar 2013, 15:56

Ljudi/djeca jedva docekaju da se polemise oko necega. Ne moze to mirno sjediti ni 5 minuta. Opleti po Dzeki, pa kad se isprazni onda opleti po Papetu, pa opleti po Vedadu, pa opleti po Avdiji, pa opleti po Savezu, pa i po politicarima, pa i po susjednim zemljama, pa onda uredno nasi dragi susjedi dodju da opletu po nama, pa se vade neki anonimusi koji trebaju igrati u repki, pa susjedi opet pametuju i tako u nedogled. To je ukratko kako izgleda ovaj dio foruma gdje se pise o reprezentaciji BiH.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

MisterBuha
Kontakt:

Post Postao/la MisterBuha » 18 mar 2013, 15:57

bagrcavi a gdje sam ja to pljuvao džeku?
virtuoz fuzbala S.I.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 18 mar 2013, 16:03

ima pravo da navija za koga hoce,niej edin izuzetak

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 18 mar 2013, 16:06

ciza je napisao/la:ima pravo da navija za koga hoce,niej edin izuzetak
Nek' si vala i ti nešto pozitivno napisao. ;)

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 18 mar 2013, 16:08

Na indeksu hr. samo sto rat nije izbio zbog ove izjave, i jedni i drugi se jagme za koga ce Džeko navijati :lol:

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 18 mar 2013, 16:11

Ne znam kako neke nije sramota pisat takve gluposti o ovom covjeku.Zar vi mislite da Dzeko nije proso rat ? Da ga svaki dan nije mogo roknut neko snapjerom bombom il cime ti ja znam. Pa covjek je odrasto u ovoj drzavi i odrasto u ratu sto mu daje puno pravo da odluci za koga ce navijat , a siguran sam da je to rekao radi kolega u klubu i ja ne vidim nista lose u tome.A gdje ta izjava i uopce izasla ?

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 18 mar 2013, 16:12

Pitanje je...jeli to uopste receno?

Treba imati u obzir da je ''Kurir'' izvor te izjave!

Mada uopste nije vazno, ali cisto sumljam da je Dzeko dao bilo koju izjavu bilo kome oko te utakmice, i za koga ce navijati.

Ima prijatelje i u jednoj i u drugoj reprezentaciji.

Siguran sam da ce Dzeko biti dovoljno zauzet u tom terminu, da nece imati niti vremena niti zelju da navija za bilo koga.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 18 mar 2013, 16:13

Nije Dzeko rekao , vec Nastasic a ima i pravo... vidite da ima vise jarana u reprezentaciji Srbije nego hrvatske. Sa mandzukicem je bio godinu u wolfsburgu pa ne znam da li su se bas druzili... Jednostavno vamo se druzi sa Kolarovom i Nastasicem tu je i Vidic i Bane Ivanovic vidim cesto se vidjaju neko prijateljstvo bratsko , dobar je on sa modricem i corlukom ima onaj snimak ne sumnjam,,, al sa ovima je svaki dan i to nekako preraslo bas BRACA sto bi se reklo... isto sto i mi imamo 3 4 druga ko braca su ti a ostale ono pozdravis ih al su ti prijatelji... Nista nemam protiv ove izjave ima pravo navijate za koga hoce!!! A da izjavi da navija za Hrvatsku ova raja iz Mostara Stolca i ovih mjesta gdje se ratovalo sa hrvatima hebala mu sve po spisku,... sve je to isto sta kod da izjavis nasim bosancima ne valjas zapravo samo traze nacin da te prce.. POZZ
>>No body likes us but we dont care<<

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 18 mar 2013, 16:15

voltron30 je napisao/la:
ciza je napisao/la:ima pravo da navija za koga hoce,niej edin izuzetak
Nek' si vala i ti nešto pozitivno napisao. ;)
ne mogu ovog primitivizma i klanja oko stvari koje su nebitne,i sto bi DZeko bio izuzetak, naravno je da ima sipmatije prema nekome ili necemu, nije drvo ,i za to ima razloge koje su opet samo njegovi i nema niko pravo da ga zbog toga pljuje,ali opet mi je i odvratno ovo kako su komentari na idexu fuj a na klixu za bilo koju vijest ,iste bljuvotine su kulutra, ko da tudje gov*** vise smrdi
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 18 mar 2013, 16:18, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.