Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
kazes lijepo da ne pricaju o necem a onda ti bacis patku za ovo zadnje....staragarda je napisao/la:
eo jos jedan klip sa crveno crne noci![]()
...prestanite vise pisat o koreu...koga zanima vidjet ce sutra...i ne dolaze delije nego taurunumi a i zlocesti plavi momci ce bit tu
hajd,hajd...do mene jenusmir je napisao/la:kazes lijepo da ne pricaju o necem a onda ti bacis patku za ovo zadnje....staragarda je napisao/la:
eo jos jedan klip sa crveno crne noci![]()
...prestanite vise pisat o koreu...koga zanima vidjet ce sutra...i ne dolaze delije nego taurunumi a i zlocesti plavi momci ce bit tu
Mi smo na zapadu navikli na kisu jbg. Jedini je problem sto budu mokre ruke i kospe.nusmir je napisao/la:jos vrijeme da ispostuje..... nije radi nas nego mi zao zapada
reko bi vam da napravite trans kospicari al ima vec pa cemo smisliti nesto orginalnijeProbisvjet je napisao/la:Mi smo na zapadu navikli na kisu jbg. Jedini je problem sto budu mokre ruke i kospe.nusmir je napisao/la:jos vrijeme da ispostuje..... nije radi nas nego mi zao zapada
kakva ba kisa...20 stepeni sutraProbisvjet je napisao/la:Mi smo na zapadu navikli na kisu jbg. Jedini je problem sto budu mokre ruke i kospe.nusmir je napisao/la:jos vrijeme da ispostuje..... nije radi nas nego mi zao zapada
Pa mi smo prije bili crveno-crna armija, crveno-crni djavoli.nusmir je napisao/la:reko bi vam da napravite trans kospicari al ima vec pa cemo smisliti nesto orginalnijeProbisvjet je napisao/la:Mi smo na zapadu navikli na kisu jbg. Jedini je problem sto budu mokre ruke i kospe.nusmir je napisao/la:jos vrijeme da ispostuje..... nije radi nas nego mi zao zapada![]()
![]()
s4mke je napisao/la:Ljudi vidimo se sutra na sjeveru, stizem iz Gracanice
Danas je otislo sigurnoo 2000 ulaznica i jucer sigurnoo 2000 znaci oko 4000Omerbavarac je napisao/la:Ima li kakvih naznaka o prodatim ulaznicama? Zna li se otprilike koliko je od sada otislo?
Ne sumnjam da cemo sutra gledati krcat Tusanj.
U Tuzli su pali loši momci,a došli novi BOLJI momci.Slab si sa politikom..xxh2o je napisao/la:u Tuzli je pala vlada sutra ce pasti i Sloboda![]()