Nije istina, demantujem.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Izglasano jeAngelDiMaria je napisao/la: ↑13 jan 2021, 09:18ja predlazem glasanje da li je handzic kalibar napadaca za sarajevo, do te mjere se lik brani a bez razloga
Ono sto Handzic radi je direktno izrugivanje klubu.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑13 jan 2021, 09:40Bit će k'o i za Musemića, meščini... Koliko su ga ovdje uzdizali u nebesa, mišljah u najmanju ruku da su rodbinski povezani. Obrnuto proporcionalno, sad se toliko izruguju Handžiću osobe koje fudbal poznaju samo preko igrica. Na kraju će se iste te osobe zaklinjati u Handžića, pritom ispoljavajući svoje latentne sexualne želje za pishanjem, ljubljenjem glavića itd.
Pojedinci nikako da skontaju da je Handžić isto što i Kovačević - dio tima i snose jednak dio krivice kao i zasluga.
Da je mogao bolje - mogao je. Zato postoji SŠ, a ne osobe željne kolača, koje svoju uskraćenost projiciraju kroz navodni loš fizički izgled i eventualne Handžićeve loše partije. To što radite, gospodo, nije kritika, nego izrugivanje. Najniži oblik humora, ako se uopšte može tako nazvati.
Izvini, pogrešno koncipiraš anketu. Handžić je, u trenutku pravljenja ankete, prvi napadač FKS (jedini). Pitanje bi trebalo glasiti: Slažete li se da Handžić bude prvi napadač kluba? Takvim pitanjem ispunio si uslov da postoje najmanje dvije strane zbog kojih je anketa sprovedena.
Šta radi?feniksptica je napisao/la: ↑13 jan 2021, 09:54Ono sto Handzic radi je direktno izrugivanje klubu.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑13 jan 2021, 09:40Bit će k'o i za Musemića, meščini... Koliko su ga ovdje uzdizali u nebesa, mišljah u najmanju ruku da su rodbinski povezani. Obrnuto proporcionalno, sad se toliko izruguju Handžiću osobe koje fudbal poznaju samo preko igrica. Na kraju će se iste te osobe zaklinjati u Handžića, pritom ispoljavajući svoje latentne sexualne želje za pishanjem, ljubljenjem glavića itd.
Pojedinci nikako da skontaju da je Handžić isto što i Kovačević - dio tima i snose jednak dio krivice kao i zasluga.
Da je mogao bolje - mogao je. Zato postoji SŠ, a ne osobe željne kolača, koje svoju uskraćenost projiciraju kroz navodni loš fizički izgled i eventualne Handžićeve loše partije. To što radite, gospodo, nije kritika, nego izrugivanje. Najniži oblik humora, ako se uopšte može tako nazvati.
Odlicna opaska. U pravu si, ja sam posmatrao vise iz ugla da ce doci novi napadac, sto trenutno uopste i ne znamo, tako da zaista postoji mogucnost da Handzic bude ta prva (i jedina) opcija. @MortemHz, reaguj i daj nam anketuVenamaHrabrih je napisao/la: ↑13 jan 2021, 09:55Izvini, pogrešno koncipiraš anketu. Handžić je, u trenutku pravljenja ankete, prvi napadač FKS (jedini). Pitanje bi trebalo glasiti: Slažete li se da Handžić bude prvi napadač kluba? Takvim pitanjem ispunio si uslov da postoje najmanje dvije strane zbog kojih je anketa sprovedena.
Jedna je SŠ koji donosi odluku o napadaču, a druga su navijači koji, putem ankete, izražavaju stav o tome.
Viđenje i mišljenje ne mogu biti, iako to često jesu čime se gubi smisao, prerogativi ankete.
Kada se izrazi stav većine, onda se pozivaju predstavnici iste da ga objasne, te se tako dolazi do obostranog zadovoljavajućeg rješenja, što je sekundarni cilj ankete.
Ovako daješ prostora da svako iznosi svoje mišljenje, čime se razvodnjava suština ankete. Zadatak ankete jest svesti na odgovore na DA i NE, raditi presjeke i formirati neko opšte mišljenje.
Izvini zbog sugestije. Ideja je u osnovi dobra, samo preopširna kao moji postovi![]()
Čuj glasanje, pita neko tebe i mene nešto. Naši je da platimo članarinu i idemo na utakmice. Što se tiče igrača, tu je stručni štab i naravno Nam.AngelDiMaria je napisao/la: ↑13 jan 2021, 09:18ja predlazem glasanje da li je handzic kalibar napadaca za sarajevo, do te mjere se lik brani a bez razloga
Pa mozemo i ukinuti forum ako tako gledamo. Ne pita nas niko ni za sta, ali je dozvoljeno da diskutujemo i iznosimo svoje zelje.fks74 je napisao/la: ↑13 jan 2021, 10:06Čuj glasanje, pita neko tebe i mene nešto. Naši je da platimo članarinu i idemo na utakmice. Što se tiče igrača, tu je stručni štab i naravno Nam.AngelDiMaria je napisao/la: ↑13 jan 2021, 09:18ja predlazem glasanje da li je handzic kalibar napadaca za sarajevo, do te mjere se lik brani a bez razloga
VenamaHrabrih je napisao/la: ↑13 jan 2021, 09:40Bit će k'o i za Musemića, meščini... Koliko su ga ovdje uzdizali u nebesa, mišljah u najmanju ruku da su rodbinski povezani. Obrnuto proporcionalno, sad se toliko izruguju Handžiću osobe koje fudbal poznaju samo preko igrica. Na kraju će se iste te osobe zaklinjati u Handžića, pritom ispoljavajući svoje latentne sexualne želje za pishanjem, ljubljenjem glavića itd.
Pise raja na PP lanuli bi tebi i iskrenom, al nece iz 2 razloga:Denchi je napisao/la: ↑13 jan 2021, 09:33Izglasano jeAngelDiMaria je napisao/la: ↑13 jan 2021, 09:18ja predlazem glasanje da li je handzic kalibar napadaca za sarajevo, do te mjere se lik brani a bez razloga
Emir i Vinko su rekli da je odlican napadac
E sad mozemo glasat da li bjegunac iz Jagomira strucniji od njih dvojice?
Ili koliko terapije treba dati opsesivnoj osobi?
Mada ne bi bilo zanimljivo uopste
Po postovima se ne bi reklo, vrlo opipljiv animozitet prema nasem igracu koji naginje u izmisljanje prica da bi se izrugivali, cak i kad inicijator joker prestane ovdje nekakvi nikovi niknu kojima je jedina tema taj igrac i izrugivanje, ne ucestvuju ni u kakvoj diskusiji drugoj....feniksptica je napisao/la: ↑13 jan 2021, 10:16Mislim da se ovdje stice krivi dojam o rji. Niko ovdje nista licno nema protiv Hareta. Samo gledamo da Sarajevo bude bolje.
da preduhitrim ostale: KO TEBE PITA IMA SŠ ZA TOCora1946 je napisao/la: ↑13 jan 2021, 10:50Obzirom da se pokrenula priča o Handžetu, volio bih da dam neko svoje viđenje situacije i naravno ako ima neki forumaš da kvalitetno prodiskutujemo na ovu temu, bujrum.
Prije svega, svaki igrač na terenu ima više funkcija koje obavalja (svoju primarnu funkciju ovisno o pozicije i druge dodatne funkcije). Pa za primjer imamo beka, čija je primarna funkcija pokrivanje i zaustavljanje krila protivničke ekipe, ali isto tako i ofanziva, odnosno da to krilo može da probije po boku, uđe u prostor, kvalitetno centrira itd itd. Nasuprot toga imaš napadačko krilo kao tipa naš Benjo, koji se uredno vraća nazad i pomaže u defanzivi. Štoperi koji su bedem odbrane, se često u slučaju prekida nalaze u ulozi ofanzivaca zbog svoje visine. Defanzivni vezni pored toga što mora brzo reagovati i presijecati protivničke napade na sredini, mora biti i u mogućnosti uputiti kvalitetan pas prema napadaču ili krilima. Shvatili ste poentu. Isto to važi i za Handžeta, primarna funkcina napadača je da postiže golove, da iskoristi zicere, činjenica je da je Hare tu u većini slučajeva zakazao, isto tako je činjenica da nas je zbog toga koštao nekoliko bodova. Međutim, kada bi se našla neka budala pa pregledala većinu utakmica Sarajeva ove sezone prateći samo šta Handže radi, mislim da bi se došlo do zaključka da je Handže imao sasvim solidan doprinos, što kroz asistencije, što kroz neke poteze, možda skok igrom u defanzivi (ovde želim da se ogradim jer možda griješim obzirom da ga nisam detaljno analizirao, samo imam mišljenje na osnovu prethodno izloženog)
Ono što želim da kažem je da igrač prvobitno treba da bude stabilan u svojoj primarnoj funkciji, pa tek onda u ostalim radnjama, a Hare je to obrnuo, ali daleko od toga da nije bio od koristi. E sad kada bi se analiziralo koliko bodova nam je izbio, a u koliko je ucestvovao, ne znam kakav bi saldo bio.
Odgovor na pitanje da li mislim da Hare treba da bude prvi napadač - ne, upravo jer je izgubio primarnu funkciju, da li ga vidim kao prvu rezervu - da jer bolje partije pruža ulaskom sa klupe nego kao starter.
AngelDiMaria je napisao/la: ↑13 jan 2021, 10:56da preduhitrim ostale: KO TEBE PITA IMA SŠ ZA TOCora1946 je napisao/la: ↑13 jan 2021, 10:50Obzirom da se pokrenula priča o Handžetu, volio bih da dam neko svoje viđenje situacije i naravno ako ima neki forumaš da kvalitetno prodiskutujemo na ovu temu, bujrum.
Prije svega, svaki igrač na terenu ima više funkcija koje obavalja (svoju primarnu funkciju ovisno o pozicije i druge dodatne funkcije). Pa za primjer imamo beka, čija je primarna funkcija pokrivanje i zaustavljanje krila protivničke ekipe, ali isto tako i ofanziva, odnosno da to krilo može da probije po boku, uđe u prostor, kvalitetno centrira itd itd. Nasuprot toga imaš napadačko krilo kao tipa naš Benjo, koji se uredno vraća nazad i pomaže u defanzivi. Štoperi koji su bedem odbrane, se često u slučaju prekida nalaze u ulozi ofanzivaca zbog svoje visine. Defanzivni vezni pored toga što mora brzo reagovati i presijecati protivničke napade na sredini, mora biti i u mogućnosti uputiti kvalitetan pas prema napadaču ili krilima. Shvatili ste poentu. Isto to važi i za Handžeta, primarna funkcina napadača je da postiže golove, da iskoristi zicere, činjenica je da je Hare tu u većini slučajeva zakazao, isto tako je činjenica da nas je zbog toga koštao nekoliko bodova. Međutim, kada bi se našla neka budala pa pregledala većinu utakmica Sarajeva ove sezone prateći samo šta Handže radi, mislim da bi se došlo do zaključka da je Handže imao sasvim solidan doprinos, što kroz asistencije, što kroz neke poteze, možda skok igrom u defanzivi (ovde želim da se ogradim jer možda griješim obzirom da ga nisam detaljno analizirao, samo imam mišljenje na osnovu prethodno izloženog)
Ono što želim da kažem je da igrač prvobitno treba da bude stabilan u svojoj primarnoj funkciji, pa tek onda u ostalim radnjama, a Hare je to obrnuo, ali daleko od toga da nije bio od koristi. E sad kada bi se analiziralo koliko bodova nam je izbio, a u koliko je ucestvovao, ne znam kakav bi saldo bio.
Odgovor na pitanje da li mislim da Hare treba da bude prvi napadač - ne, upravo jer je izgubio primarnu funkciju, da li ga vidim kao prvu rezervu - da jer bolje partije pruža ulaskom sa klupe nego kao starter.
Strasnooo...Cora1946 je napisao/la: ↑13 jan 2021, 10:50Obzirom da se pokrenula priča o Handžetu, volio bih da dam neko svoje viđenje situacije i naravno ako ima neki forumaš da kvalitetno prodiskutujemo na ovu temu, bujrum.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google Adsense [Bot], johntravolta123, Lecler, MSOZ101, riki46, samoFKS, spezial, Tarapi, Varijantas8 i 60 gostiju.