Al vidi brata kakvu je sliku iskopaotopnik1 je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Al vidi brata kakvu je sliku iskopaotopnik1 je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la: Inace mladi panj Morata odbio Voajera kaze zeli ili u Cheslea ili United! Hvala care na ovome...
Fakat ! Nego bas bi volio da vidim koga bi on doveo cisto iz kurtoazije a ne sto me interesuje ????AA23 je napisao/la:Paja ti ko medo kad kruške jede, em ova mu popišana em ova druga posrana a treća truhla
Ispade nama niko ne fali sta ti je imamo mi bolje igrače
Hvala Morati
Torres_9 je napisao/la:da li postoji 5 igraca na svijetu koji bi zadovoljili vas strucni ziri
Sent from my iPhone using Tapatalk
Žiri dokaze kvaliteta traži samo u gaćama. Ako mu ne mogu u gaće zavirit džaba i da je najbolji nije za Arsenal.Torres_9 je napisao/la:da li postoji 5 igraca na svijetu koji bi zadovoljili vas strucni ziri
Ako Messi i Ronaldo nisu uracunati onda nemaTorres_9 je napisao/la:da li postoji 5 igraca na svijetu koji bi zadovoljili vas strucni ziri
Men'se čini da je Seaman dao svoj palac gore za Portugalca.Marsal je napisao/la:Ibra, Cavani, Reus, Wanyama, Matuidi (ali ne i W.Carvalho suprotno vjerovanju), Stones?
Moguće, znam da ga je Paja popljuvo.Artetitis je napisao/la:
Men'se čini da je Seaman dao svoj palac gore za Portugalca.
Sukob titanaMarsal je napisao/la:Moguće, znam da ga je Paja popljuvo.Artetitis je napisao/la:
Men'se čini da je Seaman dao svoj palac gore za Portugalca.Shit, in that case...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.