Samo da ne bude novi Kagawa"Man United is a once in a lifetime opportunity, Micki does absolutely want to go there", states Raiola

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Samo da ne bude novi Kagawa"Man United is a once in a lifetime opportunity, Micki does absolutely want to go there", states Raiola
Izvlačenje love i ubrzavanje posla za Arsenal, a siguran sam da će tamo i otići.rio_Ferdy88 je napisao/la:Raiola nam nudi Mikija, na pladnju, i on želi doći, jer ne ostaje u Dortmundu sigurno. E sad je li to izvlačenje više love od Arsenala ili ne ostaje da vidimo.
Upravo sam shvatio zašto muški rod mrzi DrejmondaBelmin6 je napisao/la:
Nadam se da uskoro ide iz ekipe, Dejli razocaran sam.
Simon Stone @sistoney67
Henrikh Mkhitaryan has told Dortmund he won't sign a new contract. He prefers @ManUtd to @Arsenal.
Jeste ovu sezonu, citaj pazljivije. Prosle dvije kakav je bio? Ipak mu ne sporim kvalitet smo tvrdim da bi nam Mane bio bolji izbor nego Miki, o Mahrezu da ne govorim.Format je napisao/la:Kako je mane bolji od njega,covjek ime 11 golova i 20 asistencija i igrao je odlicno sad ako ga neko ne gotivi to je druga stvar al je bolji od Manea a Mahrez je krilo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Haha komedija brate mi ovakvi za izvozit imamo,igrac apsolutno nepotrebanedoroki je napisao/la:Ovaj Embolo,gledam ga svica vs rumunija katasrofa,izgubljen lik,isti depay...bezveze
Slazem se s tobom. Miki moze biti tek 3 ili 4ta opcija. Mahrez bi se mogao dovesti ako ga Jose bude zelio. A Miki ce izgleda presjediti na tribinama narednu sezonu ili je to samo Watzkeov blef da izvuce lovu od Arsenala.Rooney88 je napisao/la:Jeste ovu sezonu, citaj pazljivije. Prosle dvije kakav je bio? Ipak mu ne sporim kvalitet smo tvrdim da bi nam Mane bio bolji izbor nego Miki, o Mahrezu da ne govorim.Format je napisao/la:Kako je mane bolji od njega,covjek ime 11 golova i 20 asistencija i igrao je odlicno sad ako ga neko ne gotivi to je druga stvar al je bolji od Manea a Mahrez je krilo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.