A teškog čovjeka...Mirza_Hordas je napisao/la:VB 1987 je napisao/la:Drago mi je ako sam te uspio nasmijati, a mislim da uopšte neće biti smiješno za par mjeseci, uostalom vidjećeš, onakvo kretanje igrača i blok šuta (uklizavanje), može se vidjeti samo u Trebinju...
haj dobro eto namješteno je i jesil sve rekao što si imao reći u vezi tog namještanja utakmice...da se bezze ne raspravljamo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
u oslobođenju piše da je bilo 18.000 gledalaca

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
ma kakva crna istraga...pa umorili se ljudi i povukli,cuvaju rezultat...ne igraju protiv Prokosovica jbt...VB 1987 je napisao/la:Eh pa ovako, prvo ću da čestitam na rezultatu, mislim da je ovakav rezultat uspjeh definitivno.
Drugo što hoću da kažem, nebih da budem pametan ali mislim da će ova utakmica vrlo brzo biti predmet istrage mjerodavnih organa UEFE, a to možete i sami zaključiti kad pogledate ponašanje igrača Cluja kod izjednačujućeg gola,kladionice su čudo...
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Mirza_Hordas je napisao/la:u oslobođenju piše da je bilo 18.000 gledalaca![]()
u dnevnom avazu 20.000

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
čestitam sarajevu na odličnoj tekmi uzme li se u obzir da je taj isti cluj igrao sa romom čelzijem i sa njima bio ravnopravan onda prema sarajevu svaki respekt i kapa dole samo tako nastavite pozz
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Precijenili smo protivnika
Trener Sarajeva Mehmed Janjoš bio je zadovoljan zalaganjem svojih igrača, ali je konstatovao da je Kluž ostavio dojam vrlo kvalitetne ekipe koja je i dalje veliki favorit za prolaz u grupnu fazu.
- Možda smo malo precijenili Kluž, u prvih 15-20 minuta nismo uspijevali doći do igre. Ipak, kako je vrijeme odmicalo, uspostavljali smo ravnotežu, a na kraju smo čak mogli doći i do pobjede. Mislim da je i ovih 1:1 jako dobar rezultat, jer se potvrdilo da Rumuni imaju zaista paklen tim.
Šanse su objektivno na njihovoj strani, ali pokušat ćemo u Klužu odigrati još jedan hrabar i borben meč. Ovdje smo odigrali 70 odličnih minuta, probat ćemo to ponoviti i u Rumuniji. Publika je zaista bila sjajna i drago mi je da su navijači aplauzom nakon završetka utakmice prepoznali njihovu želju i borbenost - rekao je Janjoš.
Strijelac gola za Sarajevo Damir Hadžić konstatovao je da je ekipa, na čelu s njim, odigrala slabo prvo poluvrijeme, ali da je u nastavku pokazala kvalitet.
- Kluž je vrlo jak, ali smo ga precijenili, što se moglo dosta dobro vidjeti u prvom poluvremenu. Nismo bili disciplinovani, puno smo trčali, a bez nekog posebnog učinka. Bio sam nezadovoljan i svojom igrom i propuštenom šansom. Ovakve prilike se ne pružaju često.
U Rumuniju idemo pokušati napraviti što bolji rezultat. Moramo postići najmanje jedan gol, ali nećemo se predavati. Pokazali smo da znamo i možemo igrati - kaže Hadžić.
Trener Sarajeva Mehmed Janjoš bio je zadovoljan zalaganjem svojih igrača, ali je konstatovao da je Kluž ostavio dojam vrlo kvalitetne ekipe koja je i dalje veliki favorit za prolaz u grupnu fazu.
- Možda smo malo precijenili Kluž, u prvih 15-20 minuta nismo uspijevali doći do igre. Ipak, kako je vrijeme odmicalo, uspostavljali smo ravnotežu, a na kraju smo čak mogli doći i do pobjede. Mislim da je i ovih 1:1 jako dobar rezultat, jer se potvrdilo da Rumuni imaju zaista paklen tim.
Šanse su objektivno na njihovoj strani, ali pokušat ćemo u Klužu odigrati još jedan hrabar i borben meč. Ovdje smo odigrali 70 odličnih minuta, probat ćemo to ponoviti i u Rumuniji. Publika je zaista bila sjajna i drago mi je da su navijači aplauzom nakon završetka utakmice prepoznali njihovu želju i borbenost - rekao je Janjoš.
Strijelac gola za Sarajevo Damir Hadžić konstatovao je da je ekipa, na čelu s njim, odigrala slabo prvo poluvrijeme, ali da je u nastavku pokazala kvalitet.
- Kluž je vrlo jak, ali smo ga precijenili, što se moglo dosta dobro vidjeti u prvom poluvremenu. Nismo bili disciplinovani, puno smo trčali, a bez nekog posebnog učinka. Bio sam nezadovoljan i svojom igrom i propuštenom šansom. Ovakve prilike se ne pružaju često.
U Rumuniju idemo pokušati napraviti što bolji rezultat. Moramo postići najmanje jedan gol, ali nećemo se predavati. Pokazali smo da znamo i možemo igrati - kaže Hadžić.
Sarajevo je sinoc igralo najbolje sto je moglo, cak i bolje od toga.
Po meni se mozda samo trebalo igrati malo prgavije i prljavije, ipak se igralo na domacem terenu dok se onaj garo i tony(celo)mlatili sve oko sebe.
Mislim da ce igraci Sarajeva zazaliti sto ih ovde nisu jace nagazili i lomili kad vide kako ce oni biti docekani u Rumuniji, firauni su ono, vidjeli ste samo onog traorea.
Sve u svemu bravo za Sarajevo svaka cast momcima.
Po meni se mozda samo trebalo igrati malo prgavije i prljavije, ipak se igralo na domacem terenu dok se onaj garo i tony(celo)mlatili sve oko sebe.
Mislim da ce igraci Sarajeva zazaliti sto ih ovde nisu jace nagazili i lomili kad vide kako ce oni biti docekani u Rumuniji, firauni su ono, vidjeli ste samo onog traorea.
Sve u svemu bravo za Sarajevo svaka cast momcima.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
cestitke igracima sarajeva, mozda se desi cudi, pa da u revansu i pobjedimo... 

Volim te Bosno!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
svaka cast hordama na koreo...sretno u rumuniji 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Dobra igra, ali ipak morat' cete puno bolje u revansu ako zelite prolaz. Puno srece. 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Kad su dali go Sarajevo je krenulo naprijed isto ko da ga moraju primiti da bi poceli igrati,pa evo vec nekoliko utakmica drze tradiciju da u prvim minutama prime go i onda pocnu da igraju.Bio sam na utkmici i pregledo je ponovo cim sam kuci doso pa kad se gleda reko bi da je Sarajevo Cluj a Cluj Sarajevo.
Ma nisu ni oni neki bauk kad se sagleda sve iz ove utakmice i oni su ljudi doduse skupi i najvaznije pobjedljivi.
Kako god ja ocekujem da cemo im makar jedan gol u revansu dati.
Ma nisu ni oni neki bauk kad se sagleda sve iz ove utakmice i oni su ljudi doduse skupi i najvaznije pobjedljivi.
Kako god ja ocekujem da cemo im makar jedan gol u revansu dati.
-
- Kontakt:
čestitke sarajevu ali što neki govore široki,zrinjski ispadaju od tamo neki luxemburgana,zrinjski jest ali široki nije,i široki je dogurao 2005 do 1 kola kup uefa,prije tog je prošao 2 pretkola,i izbacio ga je basel,tako da je ovo isti uspjeh sarajeva koji je i široki imao naravno ako ne prođu rumunje,ako prođu to je već nesto drugo
Morat ce i oni bogami bar dva puta bolje ako misle da nas prodjuBaja_Zvjerka je napisao/la:Dobra igra, ali ipak morat' cete puno bolje u revansu ako zelite prolaz. Puno srece.
Nije lave isti, sarajevo je proslo dva nosioca koja su vazila za apsolutne favorite a evo vec se i trecem sad gace tresu, i jos nesto ovo je 4. predkolo a prvo nismo ni igrali uglavnom nasom zaslugom zbog predhodnih evropskih uspjehamatetaraba je napisao/la:čestitke sarajevu ali što neki govore široki,zrinjski ispadaju od tamo neki luxemburgana,zrinjski jest ali široki nije,i široki je dogurao 2005 do 1 kola kup uefa,prije tog je prošao 2 pretkola,i izbacio ga je basel,tako da je ovo isti uspjeh sarajeva koji je i široki imao naravno ako ne prođu rumunje,ako prođu to je već nesto drugo

- el-fighter
- Kontakt:
Koliko bi Hordi moglo otići u Rumuniju na tekmu?
Sarajevu je tradicija da počnu igrati kad prime gol. Predlažem, da odsad, na semaforu upišu gol protivnicima, pa kad date 2-3 gola, onda izbrisat taj gol.
Sarajevu je tradicija da počnu igrati kad prime gol. Predlažem, da odsad, na semaforu upišu gol protivnicima, pa kad date 2-3 gola, onda izbrisat taj gol.

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ma valjda ce nesto organizovati ako bude sva kako treba a sada koliko ce ih otici to niko jos ne zna.el-fighter je napisao/la:Koliko bi Hordi moglo otići u Rumuniju na tekmu?
OBN ce prenositi utakmicu na TV komentator je Vugdalic to sam danas nesto nacuo od kolega.
I jos da pitam ko zna gdje u Sarajevu ima orginal dresova Sarajeva da se kupi???
NIKE shop u titovoj cijena 70 markicaWooDoo je napisao/la:Ma valjda ce nesto organizovati ako bude sva kako treba a sada koliko ce ih otici to niko jos ne zna.el-fighter je napisao/la:Koliko bi Hordi moglo otići u Rumuniju na tekmu?
OBN ce prenositi utakmicu na TV komentator je Vugdalic to sam danas nesto nacuo od kolega.
I jos da pitam ko zna gdje u Sarajevu ima orginal dresova Sarajeva da se kupi???
Bravo Cala majstore, cestitke svim igracima nema se kome prigovoriti, Hadzic sjajan gol, Jahovic asistencija u Misketovom stilu, mi to mozemo, mozemo izbaciti Rumune, ne smijemo bojazljivo uci u mec, ako postignemo makar jedan gol, oni moraju 2 a to im nece biti lako ako ovako Sarajevo bude igralo!!!
Someone's mouth said paint them all red.
-
- Kontakt:
20 000 gledatelja,pa mislio sam da će bit pun stadion sarajevo,tradicija,povijesna utakmica
Boze dragi da li ce tebe tvoj klub ikad ovako obradovati, ako uopste i znas kakav je osjecaj da kazis po evropi multimilionske ekipematetaraba je napisao/la:20 000 gledatelja,pa mislio sam da će bit pun stadion sarajevo,tradicija,povijesna utakmica
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Amidzaa, Confiance, DzemoSmjecanin, inzomni, kupus army, MaroonBjelave, NeSamSafetee, rimljanin90, siroliver69, stokastoka23, tajsamja, USB, Vanja8, zagorski i 175 gostiju.