AirRamiz je napisao/la: ↑20 sep 2020, 23:14
1. hureme, ti to radis upakovano ispod radara...skoro svake sedmice se javis sa komentarom kako si se tek ukljucio u prenos i kako ovaj nikako ne ucestvuje u igri, kako je statican itd....uz vec opjevano omalovazavanje rumunske lige....
2. a da se skupi all star bh lige, dobili bi bukkake i od crajove i od cluja... ako su motivisani.
3. eto na topiku ispod spominjes da se i demirovic treba dokazati

momak zasluzio poziv na osnovu igara iz svice i kao potencijalno dobar fit sa dzekom,barem da ga se isproba....
4. da je hodzic igrao u viceprvaku svice,ovdje bi lobirao za barem bronzanu loptu
5. ne znam sta pises o prevljaku, to nisam upratio.vjerovatni ni on nije dostojan poziva. nek zabije 20 golova u belgiji ,pa ga se mozda sjete za Kirin kup i slicne turneje
6. uglavnom sve samo sa ciljem,moj je dojam,da se sacuva mjesto velikom ari hodzicu,sibicarskom igracu,predstavniku mocne madjarske lige koja je neki dan dokazala(logikom par forumasa) da je jaca od HNLa
7. ima toga jos ali mi se ne da .. ako ti kazes da je moja pretpostavka losa da bi zuka bio nezadovoljan da presjedi euro,zato si s eupalio,onda to znaci da si ti na neki povezan sa njim i ZNAS da bi on cutke prihvatio da presjedi svaku utakmicu.
posto je i moje i tvoje nedokazivo,jer je oboje pretpostavka....osim ako ti ne snimis Zukinu audio izjavu da nema nista protiv da ide na Euro,i kao kruna karijere presjedi svaku utakmicu na tom Euru koje je citav zivot sanjao....sve ostalo je pisanje uz vjetar i zato pustam kraju ovu raspravu. prizivati nekakakvog zukanovica u 2020oj da nam sjedi na klupi je po meni promasaj....osim ako mislite da treba startati na Euru...onda stvarno ne bi dalje
Vidim da si se raspisao i mnogo toga netacnog napisao...ali necu zamjeriti.
1. Kamaru puta sam ga pohvalio kao i ovaj jucerasnji gol koji je zabio i rekao da je jedan od najljepsih jer je ucestvovao vise puta u akciji prije guranja lopte u mrezu. Pogledao sam dovoljno utakmica, nekada citavih a nekada poluvrijeme da bih uvidio da u dosta njih premalo ucestvuje u igri i da to mora popraviti, mimo golova koje postize jer bi dojam bez golova bio nula. - jel' ovo znaci nešto lose? - ni u kom slucaju ali eto ti to tako zelis razumjeti. I da, rekao sam da treba otici sto prije iz rumunske lige jer smatram da ako ostane jos godinu, dvije da ce samo stagnirati - jel tebi zaista ovakvo moje razmišljanje govori da smatram da je los i da ga omalovažavam ili pak da smatram da je mozda prerastao rumunsku ligu i da se treba okusati u jacoj ligi?!
2. Ova konstrukcija nema veze sa mnom jer nigdje ne forsiram pricu o allstar PLBiH ali sam stava da se na svakom spisku treba naci bar jedno ime iz premijer lige a na prosirenom spisku bar jos jedno...objasnjavao sam zbog cega, da se ne ponavljam.
3. Jako gotivim Demirovica i nadam se da ce ako Bog da biti nasljednik bar Ibisevica ako ne vise. Ara je opravdano u martu bio na spisku ispred ostalih povrijedjenih napadaca ili Demirovica koji je u karijeri prvi put imao dobru polusezonu ali nedovoljno za tada jako bitne utakmice baraza...kasnije je korona sve pokvarila. Ara ima staz u reprezentaciji i preko 100 golova na seniorskom nivou za razliku od Demirovica koji je bio faktički na pocetku s prvom ozbiljnom polusezonom u karijeri...dakle, sasim opravdana odluka selektora tada.
Za Italiju i Poljsku sam pisao da je trebao dobiti poziv pa makar kao nagradu za partije u klubu i u U21...tako da opet nemam pojma o cemu pises.
Sto se tice oktobra, ako ne upise minute u klubu do reprezentativnih okupljanja onda je vrlo moguce da nece biti na spisku...mnogo je razloga zasto ali ti to vjerovatno ne bi ni razumio...zato sam napisao da se mora nametnuti i u Freiburgu, pogotovo sto mu konkurencija u napadu zabija u zadnje vrijeme a od Hodzica, Demirovica, Prevljaka, Koljica, Djurica, Turkesa treba izabrati dvojicu...vidjet cemo sta ce Bajevic reci.
4. Gluposti + Citaj pod 3...uz to ni oni sami vjerovatno ne znaju kako su uspjeli završiti 2..i kad su bili prvi na tablici 9,10 kola prije kraja ili koliko vec, rekao sam da nece osvojiti titulu jer su neozbiljna ekipa.
5. Ja sam u Prevljaku prije 4,5 godina vidio Dzekinog nasljednika i buduceg igraca Bayerna.. Ali su ga teške povrede mnogo udaljile i trazi se evo godinama. Za mart i septembar nije zasluzio poziv.
Ako sada nastavi zabijati za Eupen naravno da zasluzujue priliku...mozda ne za oktobar ali nije ni novembar daleko. Sta god selektor odlucio, ja cu nastojati razumjeti njegovu odluku.
6. Nemam pojma sta pises...opet se vodis pretpostavkama.
7. Ti si se bavio pretpostavkama a ne ja...ne znam otkud ti takav zakljucak. Ostavimo terenu i selektoru da kazu svoje.
Evo i ja zavrsavam s ovim odgovorom.
...
Na kraju, jos jedanput podvlacim, ja zelim da svaki nas igrac uspije u karijeri i igra na najboljem nivou...za razliku od nekih koji jedva čekaju da neki nasi reprezentativci završe na klupi ili nesto losije partije odigraju a kako bi oni dobili svojih 5 minuta da se izvuku iz mišje rupe i PLJUJU. Jadno da jadnije ne moze biti.