Ne palim se ja, nego ti kazem da pogledas s kim ko igra u naredna 2 kolawienultras je napisao/la:sta se palis,lijepo te pitam,naravno da imas pravo,zato i pitam,zanimaju me ocekivanja

Moderator/ica: GracanicaAA
Ne palim se ja, nego ti kazem da pogledas s kim ko igra u naredna 2 kolawienultras je napisao/la:sta se palis,lijepo te pitam,naravno da imas pravo,zato i pitam,zanimaju me ocekivanja
kakve ima veze ko skim igra,ja ti kazem,posle 5 kola mi preuzimamo celo kolone,Toro86 je napisao/la:Ne palim se ja, nego ti kazem da pogledas s kim ko igra u naredna 2 kolawienultras je napisao/la:sta se palis,lijepo te pitam,naravno da imas pravo,zato i pitam,zanimaju me ocekivanja
sto vas je trener zeznuoNKJ je napisao/la:Pa nama ova trava i nije odgovarala. Jer i igramo po podu loptom, a ne nabijanje u nebo. Ali teren je katastrofalan jer 10 zadnjih dana je pljusak padao, pa samo zamisli kako je bilo.
I drago mi je da svi sad misle da smo toliko slabi, neka, neka nas podcijene svi. Biće nam lakše, jer evo šta je nama bilo što smo podcijenili Igman.
I nadam se da nas trener neće više ****, jer sljedećom greškom možemo svi Slobodi čestitati.
NKJ je napisao/la:Pa nama ova trava i nije odgovarala. Jer i igramo po podu loptom, a ne nabijanje u nebo. Ali teren je katastrofalan jer 10 zadnjih dana je pljusak padao, pa samo zamisli kako je bilo.
I drago mi je da svi sad misle da smo toliko slabi, neka, neka nas podcijene svi. Biće nam lakše, jer evo šta je nama bilo što smo podcijenili Igman.
I nadam se da nas trener neće više ****, jer sljedećom greškom možemo svi Slobodi čestitati.
Nema sanse da je Jedinstvo slabo. Pa imaju odlicne igrace. Najblaze receno jedina slaba tacka je trener koji je po meni dosta neiskusan, los sa taktikom i pravljenjem izmjena. Igrac sa kojim se poznajem je izveden bez ikakvog razloga, a ubacen u igru losiji igrac koji igra na istom mjestu. Znaci izmjena bez rezona. Katalinic sa kojim nisu bili zadovoljni ima ipak iskustvo. No dobro, ima jos mnogo da se igra. Sto se tice posjete dobra je kod vas obzirom kakvo je bilo vrijeme. SN prisutna kao i uvijek. Svaka cast.SaltCityAttack je napisao/la:NKJ je napisao/la:Pa nama ova trava i nije odgovarala. Jer i igramo po podu loptom, a ne nabijanje u nebo. Ali teren je katastrofalan jer 10 zadnjih dana je pljusak padao, pa samo zamisli kako je bilo.
ko misli da je Jedinstvo slabo neka odmah sebe ubraja da je premierligas..cuj Jedinstvo slabo na osnovu jednog kiksa .. samo tako su isto ljudi donosili zakljucke o Slobodi na osnovu nekih pripremnih utakmica , a jos znaju da mi imamo 13 novih igraca i da se tek uigravamo..ja vjerujem da ce ova nasa ekipa do utkamice sa Jedinstvom biti jos jaca ..i svakako trenutno imamo 4 konkurenta za ulazak u PL... ne znam dokle ce Bratstvo kakvi su njihovi planovi ustvari sta taj njihov gazda razmislja ...kako njihovi navijaci govore PL i nista drugo tako da ostaje da su to 4 ekipe koje ce do zadnjeg kola voditi bitku
svi ce ovi konkurenti da zijane kad tad... ovo je nama opomena na vrijeme! sta znas mozda sad u sljedecem kolu Rudar i Sloboda izgube u gostima .. ja sam uvjeren da Sloboda nece odnijeti sva tri boda iz Capljine ali necu da sad ulazim u raspravu s nikim. ako uspiju da odnesu tri boda iz Capljine ja im prvi skidam kapu! medjutim poznavajuci ekipu Capljine tesko da ce se to desiti ...baltazar1 je napisao/la:i vi zijanite ko djeca kakva
kod nas u Gračanici već hoće da smjenjuju i trenera i ekipu a protiv Gradine nam je bio prvi domaći kiks ove sezone, znači do subote smo imali 100% domaći učinak
gledajući vas, koji ste imali već nekoliko domaćih kikseva, kod nas bi do sada sravnili stadion![]()
sretno u nastavku a imam osjećaj da su ove prve utakmice samo zagrijavanje za ono što slijedi kad se međusobno počnemo kasapiti po Gračanici, Tuzli, Bihaću i Kaknju
druze mi ne mozemo kupiti od Capljine utakmicuNKJ je napisao/la:Ma na Slobodinom mjestu sad je najbolje kupiti utakmicu. Ništa drugo, a bojim se da to neće i biti. Jer pobijede li sljedeće dvije, onda će nama fkt teško biti. Jer mi imamo još dvije lagane, i do kraja MORAMO bez greške biti.
Ako oni izgube jednu od sljedeće dvije, onda će nam biti dosta lakše igrati protiv njih, moći ćemo i izgubiti, pa ponovo nastaviti fino dalje. Jer poslije te utakmice nama gori pod nogama.
svi ce ovi konkurenti da zijane kad tad... ovo je nama opomena na vrijeme! sta znas mozda sad u sljedecem kolu Rudar i Sloboda izgube u gostima .. ja sam uvjeren da Sloboda nece odnijeti sva tri boda iz Capljine ali necu da sad ulazim u raspravu s nikim. ako uspiju da odnesu tri boda iz Capljine ja im prvi skidam kapu! medjutim poznavajuci ekipu Capljine tesko da ce se to desiti ...[/quote]anonymous001 je napisao/la:
sretno u nastavku a imam osjećaj da su ove prve utakmice samo zagrijavanje za ono što slijedi kad se međusobno počnemo kasapiti po Gračanici, Tuzli, Bihaću i Kaknju
Rijad Pljevljak ili Jasmin Jaranovic treci nema ko biti, a prije da je JareProbisvjet je napisao/la:Nema sanse da je Jedinstvo slabo. Pa imaju odlicne igrace. Najblaze receno jedina slaba tacka je trener koji je po meni dosta neiskusan, los sa taktikom i pravljenjem izmjena. Igrac sa kojim se poznajem je izveden bez ikakvog razloga, a ubacen u igru losiji igrac koji igra na istom mjestu. Znaci izmjena bez rezona. Katalinic sa kojim nisu bili zadovoljni ima ipak iskustvo. No dobro, ima jos mnogo da se igra. Sto se tice posjete dobra je kod vas obzirom kakvo je bilo vrijeme. SN prisutna kao i uvijek. Svaka cast.SaltCityAttack je napisao/la:NKJ je napisao/la:Pa nama ova trava i nije odgovarala. Jer i igramo po podu loptom, a ne nabijanje u nebo. Ali teren je katastrofalan jer 10 zadnjih dana je pljusak padao, pa samo zamisli kako je bilo.
ko misli da je Jedinstvo slabo neka odmah sebe ubraja da je premierligas..cuj Jedinstvo slabo na osnovu jednog kiksa .. samo tako su isto ljudi donosili zakljucke o Slobodi na osnovu nekih pripremnih utakmica , a jos znaju da mi imamo 13 novih igraca i da se tek uigravamo..ja vjerujem da ce ova nasa ekipa do utkamice sa Jedinstvom biti jos jaca ..i svakako trenutno imamo 4 konkurenta za ulazak u PL... ne znam dokle ce Bratstvo kakvi su njihovi planovi ustvari sta taj njihov gazda razmislja ...kako njihovi navijaci govore PL i nista drugo tako da ostaje da su to 4 ekipe koje ce do zadnjeg kola voditi bitku
nema potrebe više da se povlači ta priča "zašto je ovo,zašto je ono" ... GOTOVO JE ! odigrali smo tu utakmicu i nema vraćanja,idemo dalje !Iceplayer je napisao/la:Fakat nerazumijem zasto je Evi vadio Pljevljaka i Jaranovica obadvojica su igrali za 10 ja mislim da je on mislio lako cemo mi njih pa ih je ubacio da trce malo...
Ne znam stvarno zasto je izveo Jasmina, kao da ne vjeruje u njega.anonymous001 je napisao/la:nema potrebe više da se povlači ta priča "zašto je ovo,zašto je ono" ... GOTOVO JE ! odigrali smo tu utakmicu i nema vraćanja,idemo dalje !Iceplayer je napisao/la:Fakat nerazumijem zasto je Evi vadio Pljevljaka i Jaranovica obadvojica su igrali za 10 ja mislim da je on mislio lako cemo mi njih pa ih je ubacio da trce malo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.