NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Toro86
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Toro86 » 09 mar 2014, 21:28

wienultras je napisao/la:sta se palis,lijepo te pitam,naravno da imas pravo,zato i pitam,zanimaju me ocekivanja
Ne palim se ja, nego ti kazem da pogledas s kim ko igra u naredna 2 kola ;)

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 09 mar 2014, 21:30

Steta sto ljudi i dalje misle da je Igman bio toliko jaka ili da smo mi bili toliko slabi pa smo 2:2 igrali i izgubili bodove. Igman nije sastavio 3 pasa u citavoj utakmici ali eto desilo se da uguraju dva gola, prvi cak iz nedozvoljene pozicije. Inace mogu reci da je sudija Jedinstvu ofsajd sudio jednom na centru, krao nam autove, 3 igraca vuku Bojana a sudija nista ne svira, igraci Igmana se bacaju po travi sto on vidi ali ne sankcionise. Ali bilo i proslo, idemo dalje. Do 5 kola i poslije njega ostajemo na vrhu ali bojim se dva gostovanja u Capljini i Gracanici.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 09 mar 2014, 21:32

Toro86 je napisao/la:
wienultras je napisao/la:sta se palis,lijepo te pitam,naravno da imas pravo,zato i pitam,zanimaju me ocekivanja
Ne palim se ja, nego ti kazem da pogledas s kim ko igra u naredna 2 kola ;)
kakve ima veze ko skim igra,ja ti kazem,posle 5 kola mi preuzimamo celo kolone, :) uostalom pred nama je,citiraj me slobodno :)
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 mar 2014, 21:38

Mislim da ste solidna ekipa. Onaj celavi sto se dere i pogrbi kada date gol (ne znam mu ime) dobar je igrac.
Imate i onog golmana odlicnog. Jedini je problem sto vam je ovaj put trener zakazao sa taktikom, ono sa visokom travom i izmjenama. Nekada se to radilo kada igras na ubacaje u kazneni prostor i kada saljes vise igraca pred protivnicki gol. Visoka trava sprijecava brze kontre suparnickog tima.
To su vecinom radile domace ekipe koje nisu bas tehnicki superiorne, nego onako na snagu.
Sve u svemu jos ste favorit. To priznajem.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 09 mar 2014, 23:03

Pa nama ova trava i nije odgovarala. Jer i igramo po podu loptom, a ne nabijanje u nebo. Ali teren je katastrofalan jer 10 zadnjih dana je pljusak padao, pa samo zamisli kako je bilo.

I drago mi je da svi sad misle da smo toliko slabi, neka, neka nas podcijene svi. Biće nam lakše, jer evo šta je nama bilo što smo podcijenili Igman.
I nadam se da nas trener neće više ****, jer sljedećom greškom možemo svi Slobodi čestitati.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 mar 2014, 23:05

NKJ je napisao/la:Pa nama ova trava i nije odgovarala. Jer i igramo po podu loptom, a ne nabijanje u nebo. Ali teren je katastrofalan jer 10 zadnjih dana je pljusak padao, pa samo zamisli kako je bilo.

I drago mi je da svi sad misle da smo toliko slabi, neka, neka nas podcijene svi. Biće nam lakše, jer evo šta je nama bilo što smo podcijenili Igman.
I nadam se da nas trener neće više ****, jer sljedećom greškom možemo svi Slobodi čestitati.
sto vas je trener zeznuo :? ...i ko je taj lik uopste..stalno to zaboravim da pitam
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 09 mar 2014, 23:07

Pa trener je uradio greške sa izmjenama, nije zatvorio igru kad je trebalo, zamijenio je sve pogrešno. Mislim da ovu utakmicu on snosi krivicu, barem po meni.
A Ervin Smajilagic.... Bio pomoćni trener Janjošu i Kataliniću. I evo ga sad je on tu glavni.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 mar 2014, 00:44

NKJ je napisao/la:Pa nama ova trava i nije odgovarala. Jer i igramo po podu loptom, a ne nabijanje u nebo. Ali teren je katastrofalan jer 10 zadnjih dana je pljusak padao, pa samo zamisli kako je bilo.

ko misli da je Jedinstvo slabo neka odmah sebe ubraja da je premierligas..cuj Jedinstvo slabo na osnovu jednog kiksa .. samo tako su isto ljudi donosili zakljucke o Slobodi na osnovu nekih pripremnih utakmica , a jos znaju da mi imamo 13 novih igraca i da se tek uigravamo..ja vjerujem da ce ova nasa ekipa do utkamice sa Jedinstvom biti jos jaca ..i svakako trenutno imamo 4 konkurenta za ulazak u PL... ne znam dokle ce Bratstvo kakvi su njihovi planovi ustvari sta taj njihov gazda razmislja ...kako njihovi navijaci govore PL i nista drugo tako da ostaje da su to 4 ekipe koje ce do zadnjeg kola voditi bitku
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 mar 2014, 09:45

SaltCityAttack je napisao/la:

ko misli da je Jedinstvo slabo neka odmah sebe ubraja da je premierligas..cuj Jedinstvo slabo na osnovu jednog kiksa .. samo tako su isto ljudi donosili zakljucke o Slobodi na osnovu nekih pripremnih utakmica , a jos znaju da mi imamo 13 novih igraca i da se tek uigravamo..ja vjerujem da ce ova nasa ekipa do utkamice sa Jedinstvom biti jos jaca ..i svakako trenutno imamo 4 konkurenta za ulazak u PL... ne znam dokle ce Bratstvo kakvi su njihovi planovi ustvari sta taj njihov gazda razmislja ...kako njihovi navijaci govore PL i nista drugo tako da ostaje da su to 4 ekipe koje ce do zadnjeg kola voditi bitku
Nema sanse da je Jedinstvo slabo. Pa imaju odlicne igrace. Najblaze receno jedina slaba tacka je trener koji je po meni dosta neiskusan, los sa taktikom i pravljenjem izmjena. Igrac sa kojim se poznajem je izveden bez ikakvog razloga, a ubacen u igru losiji igrac koji igra na istom mjestu. Znaci izmjena bez rezona. Katalinic sa kojim nisu bili zadovoljni ima ipak iskustvo. No dobro, ima jos mnogo da se igra. Sto se tice posjete dobra je kod vas obzirom kakvo je bilo vrijeme. SN prisutna kao i uvijek. Svaka cast.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 10 mar 2014, 11:28

i vi zijanite ko djeca kakva

kod nas u Gračanici već hoće da smjenjuju i trenera i ekipu a protiv Gradine nam je bio prvi domaći kiks ove sezone, znači do subote smo imali 100% domaći učinak

gledajući vas, koji ste imali već nekoliko domaćih kikseva, kod nas bi do sada sravnili stadion :D

sretno u nastavku a imam osjećaj da su ove prve utakmice samo zagrijavanje za ono što slijedi kad se međusobno počnemo kasapiti po Gračanici, Tuzli, Bihaću i Kaknju
Undici stelle - ACM 1899

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 10 mar 2014, 13:24

baltazar1 je napisao/la:i vi zijanite ko djeca kakva

kod nas u Gračanici već hoće da smjenjuju i trenera i ekipu a protiv Gradine nam je bio prvi domaći kiks ove sezone, znači do subote smo imali 100% domaći učinak

gledajući vas, koji ste imali već nekoliko domaćih kikseva, kod nas bi do sada sravnili stadion :D

sretno u nastavku a imam osjećaj da su ove prve utakmice samo zagrijavanje za ono što slijedi kad se međusobno počnemo kasapiti po Gračanici, Tuzli, Bihaću i Kaknju
svi ce ovi konkurenti da zijane kad tad... ovo je nama opomena na vrijeme! sta znas mozda sad u sljedecem kolu Rudar i Sloboda izgube u gostima .. ja sam uvjeren da Sloboda nece odnijeti sva tri boda iz Capljine ali necu da sad ulazim u raspravu s nikim. ako uspiju da odnesu tri boda iz Capljine ja im prvi skidam kapu! medjutim poznavajuci ekipu Capljine tesko da ce se to desiti ...

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 10 mar 2014, 13:27

Ma na Slobodinom mjestu sad je najbolje kupiti utakmicu. Ništa drugo, a bojim se da to neće i biti. Jer pobijede li sljedeće dvije, onda će nama fkt teško biti. Jer mi imamo još dvije lagane, i do kraja MORAMO bez greške biti.
Ako oni izgube jednu od sljedeće dvije, onda će nam biti dosta lakše igrati protiv njih, moći ćemo i izgubiti, pa ponovo nastaviti fino dalje. Jer poslije te utakmice nama gori pod nogama.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 10 mar 2014, 14:45

NKJ je napisao/la:Ma na Slobodinom mjestu sad je najbolje kupiti utakmicu. Ništa drugo, a bojim se da to neće i biti. Jer pobijede li sljedeće dvije, onda će nama fkt teško biti. Jer mi imamo još dvije lagane, i do kraja MORAMO bez greške biti.
Ako oni izgube jednu od sljedeće dvije, onda će nam biti dosta lakše igrati protiv njih, moći ćemo i izgubiti, pa ponovo nastaviti fino dalje. Jer poslije te utakmice nama gori pod nogama.
druze mi ne mozemo kupiti od Capljine utakmicu :!: prosle sezone se mnogo toga desilo izmedju ova dva kluba tako da nam Capljina nikad nebi dala bodove a mi nikad nebi isli na kupovinu od njih :!: steta sto nema Renata da potvrdi, a u Lukavcu da kupujemo je crni humor. Vojvoda zadnjih godinu dana u krevetu sa zenom pusta utakmicu iz prosle sezone pa svrsava na televizor :!:
Sloboda Tuzla

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 10 mar 2014, 14:49

Pa dobro, nisam upućen u odnose izmedju timova, ali kako razmišljam, da je možete dogovoriti to bi vam najbolje bilo, ovako će vam biti teško. Ali opet, jači ste dosta mislim da ćete dobiti Čapljinu, ali da Radnički nećete. A po meni, daj Bože da obe izgubite, haha :D

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 10 mar 2014, 14:56

anonymous001 je napisao/la:
svi ce ovi konkurenti da zijane kad tad... ovo je nama opomena na vrijeme! sta znas mozda sad u sljedecem kolu Rudar i Sloboda izgube u gostima .. ja sam uvjeren da Sloboda nece odnijeti sva tri boda iz Capljine ali necu da sad ulazim u raspravu s nikim. ako uspiju da odnesu tri boda iz Capljine ja im prvi skidam kapu! medjutim poznavajuci ekipu Capljine tesko da ce se to desiti ...[/quote]

Sigurno nećemo pobjediti,a ako pobjedimo kupli smo ;) Logika navijača jedinstva..
Nad tobom sunce najljepše sja

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 10 mar 2014, 15:19

Tu je @renato,samo ne piše.A vidjećemo za vikend šta će se desiti u Čapljini.
Pobjeda je bolja od orgazma!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 10 mar 2014, 17:15

Probisvjet je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:

Nema sanse da je Jedinstvo slabo. Pa imaju odlicne igrace. Najblaze receno jedina slaba tacka je trener koji je po meni dosta neiskusan, los sa taktikom i pravljenjem izmjena. Igrac sa kojim se poznajem je izveden bez ikakvog razloga, a ubacen u igru losiji igrac koji igra na istom mjestu. Znaci izmjena bez rezona. Katalinic sa kojim nisu bili zadovoljni ima ipak iskustvo. No dobro, ima jos mnogo da se igra. Sto se tice posjete dobra je kod vas obzirom kakvo je bilo vrijeme. SN prisutna kao i uvijek. Svaka cast.
Rijad Pljevljak ili Jasmin Jaranovic treci nema ko biti, a prije da je Jare
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 10 mar 2014, 18:51

Fakat nerazumijem zasto je Evi vadio Pljevljaka i Jaranovica obadvojica su igrali za 10 ja mislim da je on mislio lako cemo mi njih pa ih je ubacio da trce malo...

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 10 mar 2014, 19:13

Iceplayer je napisao/la:Fakat nerazumijem zasto je Evi vadio Pljevljaka i Jaranovica obadvojica su igrali za 10 ja mislim da je on mislio lako cemo mi njih pa ih je ubacio da trce malo...
nema potrebe više da se povlači ta priča "zašto je ovo,zašto je ono" ... GOTOVO JE ! odigrali smo tu utakmicu i nema vraćanja,idemo dalje !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 mar 2014, 19:18

anonymous001 je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:Fakat nerazumijem zasto je Evi vadio Pljevljaka i Jaranovica obadvojica su igrali za 10 ja mislim da je on mislio lako cemo mi njih pa ih je ubacio da trce malo...
nema potrebe više da se povlači ta priča "zašto je ovo,zašto je ono" ... GOTOVO JE ! odigrali smo tu utakmicu i nema vraćanja,idemo dalje !
Ne znam stvarno zasto je izveo Jasmina, kao da ne vjeruje u njega.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.