Svaka vam čast momci hvala vam za ovo,Petrovića sam volio do sad pisao sve najbolje o njemu ali SADA GA MRZIM...

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Normalno je da je do trenera , kad ti naprave 9-0 i uhvate milion skokova u napadu na 4 min do kraja a sto kaze Edin Litva je bila izbezumljena , neshvatljivoslobodnjak je napisao/la:Sve momci odrade sve, bore se imaju rezultat i onda KONJ na klupi ne obavi svoj dio posla.Nije ovo bila nesreća ispogadjali smo trice kad je trebalo imali sve ,a onda umjesto da igramo dug napad i zadnjh 6-7 sekundi krenemo na ulaz ili spustimo centru mi pucamo trice .
Svaka vam čast momci hvala vam za ovo,Petrovića sam volio do sad pisao sve najbolje o njemu ali SADA GA MRZIM...
Ne. Ne vidim kakve veze moj post ima sa tom utakmicom. Picke kukavicke su zato sto su se luzeri povukli prije zadnje tekme prvenstva. Just sayin'.Cartman je napisao/la:Jesu oni krivi sto smo izgubili od Latvije?Donnie Darko je napisao/la:Picke kukavicke.Head je napisao/la:
pisam se na ovu zemlju
nemojte momci tako, nisu oni krivi. Danas su njihovi navijaci zajedno bodrili rep BiH sa nasimcalcio je napisao/la:Head je napisao/la:
pisam se na ovu zemlju
Smecari sa grckim sljemovima, **** ih oni kradu tudju historiju. Citav svijet im se smije
to sam ja reko kljucni momenatUnofficialpage je napisao/la:Gordic onim prodorom na +16 je vratio Litvance, kud koji qrac dodaje idi do kraja![]()
Jbem mu Titzu iloptu i kos i tricu. Jbem ti i Makedoniju![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: alemsa, MrPink, TripleThreat i 13 gostiju.