Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

LenBias
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la LenBias » 11 jun 2014, 21:39

provjeri ti zadnju verziju sistema pa cemo lako kasnije :kafa:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 11 jun 2014, 21:58

LenBias je napisao/la:provjeri ti zadnju verziju sistema pa cemo lako kasnije :kafa:
De ti sta napisi pametno. Daj neki argument na ovo sve sto covjek napisa. Lako cemo kasnije. :kafa:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 11 jun 2014, 22:05

LenBias je napisao/la:provjeri ti zadnju verziju sistema pa cemo lako kasnije :kafa:
nadam se da si u pravu, jer je wp8 bio poprilično razočarenje za mene, obzirom na to koliko ste ga vi napuhali..
Toxicity je napisao/la:daj ukratko neki savjet, koji bi ti uzeo mobitel i zašto, da imaš na raspolaganju 300 - 400 km (naravno polovan mobitel) :)
pa sada, sve zavisi koja je tvoja preferenca.. jel više voliš da imaš kontrolu nad cijelim mobitelom u svojim rukama, širok spektar aplikacija, lagan pristup svojim podacima i sposobnost optimizacije sustava i korisničkog sučelja (android) ili više voliš zatvoren OS koji će ti pružiti jednostavnost korištenja i fluidnost u radu (iOS, WP)..

kada spominješ taj cjenovni rang od 300-400km, kao prvi mi pada na pamet galaxy s3 koji se može čak nov naći za taj iznos u nekim radnjama a izuzetno je kvalitetan mobitel koji za taj novac pruža maksimalno.. može se naći polovan iphone 4s ukoliko te interesuje iphone (baš sam negdje na piku vidio 4s u tom cjenovnom rangu), ali ne bih ti baš preporučio 4s jer iz osobnog iskustva, ima dosta sličnosti sa windows phoneom po zatvorenosti sustava..
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 11 jun 2014, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 11 jun 2014, 22:08

viKK je napisao/la:
sve u svemu, windows phone nije za bilo kojeg korisnika, pogotovo za nekoga ko je bio android korisnik u prošlosti i naviknuo se na svu mogućnost optimizacije i upravljanja nad podacima koju je imao na androidu.. samo pogledajte koliko ljudi na piku prodaju skoro pa nove lumie, najčešće iz razloga jer se ne mogu naviknuti na zatvorenost operativnog sustava. microsoft ukoliko bi poradio na tome, dobio bi vjerovatno najbolji operativni sustav za mobitele na svijetu. jednostavno ti smeta kada ne možeš doći do filea na mobitelu, kada ti se pjesma duplira u libraryju, kada ne možeš podešavati glasnoću medija na slušalicama i bez istih, kada ne možeš skinuti file iz browsera, kada nemaš normalnu aplikaciju za youtube, kada ne možeš premotavati muziku..
Tocno to.
Najvise mi smeta zatvorenost, manjak customizacije, ja to mijenjam tjedno.
Sto se tice fluidnosti i svega ostalog u radu, One M7 mi nikad problema imao nije, iako je cinjenica da je WP u tom pogledu doradjeniji u smislu da moze i sa duplo slabijim performansama hardware-a izvuci jednako, a u brojnim slucajevima i fluidniji sustav. Al kad ja njega ne mogu natjerati da radi i izgleda kako ja hocu, hebes ti to. Upravo to je genericki, a ne recimo netko kaze Android genericki sustav, ja cu birati WP. Pa, ocito onda ni ne znas sta genericki znaci.
Zadnja izmjena: BurningLegion, dana/u 11 jun 2014, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 11 jun 2014, 22:10

Protegni se još 50-ak km i S3 nov kupi .
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la JoseMourinho » 11 jun 2014, 22:13

koji si ti sero.nja to je nevjerovatno...

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 11 jun 2014, 22:14

@toxicity
ustvari sada mi je palo na pamet.. ukoliko ganjaš neki kvalitetan android, uzmi LG nexus 4, to je možda i najbolja opcija u tom cjenovnom rangu, uz s3.

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 11 jun 2014, 22:17

Definitivno Nexus 4 za taj novac. Hands down.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 11 jun 2014, 23:01

:hmmmmm:
SP xperia?
http://phonerocket.com/smartphones/Sony ... le-Nexus-4" onclick="window.open(this.href);return false;
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 11 jun 2014, 23:53

SP ima problema s lagom, ne kupuj je

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 12 jun 2014, 01:35

za te pare do 400 KM sigurno je Nexus 4 najbolji izbor, bolja i od s3 a i od xperia i lg-eva tog ranga cijena ;)
ja i pogledaj alcatel one touch idol x, mislim da se moze polovan nac do 4 stoje isto fin mobitel ;)

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 12 jun 2014, 08:24

imao sam nakratko priliku koristiti S3 i Iphone 4s, stvarno su me oba mobitela impresionirala, tako da ću vjerovatno i ići na S3, ali onaj najnoviji model, sa 2 gb Rama :)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 12 jun 2014, 08:32

budi spreman da mu vadis bateriju kad smrzne pa ga samo tako mozes vratiti u zivot :kafa:

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 12 jun 2014, 08:48

LenBias je napisao/la:budi spreman da mu vadis bateriju kad smrzne pa ga samo tako mozes vratiti u zivot :kafa:
Savjet: ne pričaj o nečemu o čemu nisi dobro upoznat, jer samo praviš budalu od sebe i ispadaš smiješan. :)

Ja S3 (sa 1 GB RAM-a) koristim već više od godinu dana i nijednom nisam imao potrebu da vadim bateriju. Čak, naprotiv, nisam imao potrebu ni da ga ugasim jer se nikako nije ni zaledio. Koristio sam ga za gledanje filmova, surfanje, igranje najzahtjevnijih dostupnih igrica, multi-tasking na različite načine i nikada nisam imao nikakvih problema.
Ne mogu reći da je najbolji mogući mobitel za te pare, jer nemam iskustva sa Nexus 4, ali da vrijedi sve i jedne marke, pa čak i više, to da. :salut:
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 12 jun 2014, 08:50

ne bi pisao da nisam siguran, imao sam dvojku - ledila, znam ljude koji imaju trojku - ledi i dalje, nedavno je lik na ovoj temi pisao kako je imao cetvorku - ledila, tako da niko tu nista ne izmislja i samo cinjenice iznosim :thumbup:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 12 jun 2014, 08:56

Ledi i kod mene Windows 7 na racunaru. Volio bih preci na Linux, kazu on ne ledi.
#divovi

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 12 jun 2014, 08:57

profulao si temu, ovde se prica o mobitelima

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 12 jun 2014, 08:57

Sve je to rekla-kazala.

Govorim ti dojam iz prve ruke, mobitel se za više od godinu dana korištenja niti jednom nije zaledio.
A to što si ti imao S2 pa te nije slušao, potpuno drugi par cipela.

Posebno još sa 2 GB RAM-a, pa to je zvijer.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 12 jun 2014, 09:08

LenBias je napisao/la:ne bi pisao da nisam siguran, imao sam dvojku - ledila, znam ljude koji imaju trojku - ledi i dalje, nedavno je lik na ovoj temi pisao kako je imao cetvorku - ledila, tako da niko tu nista ne izmislja i samo cinjenice iznosim :thumbup:
Imao i S2 i S3. Nikad problem ni s jednim. Sta cemo sad?

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 12 jun 2014, 09:12

BurningLegion je napisao/la:
LenBias je napisao/la:ne bi pisao da nisam siguran, imao sam dvojku - ledila, znam ljude koji imaju trojku - ledi i dalje, nedavno je lik na ovoj temi pisao kako je imao cetvorku - ledila, tako da niko tu nista ne izmislja i samo cinjenice iznosim :thumbup:
Imao i S2 i S3. Nikad problem ni s jednim. Sta cemo sad?
nista, da lede svi ne bi se ni proizvodili dok ni jedna jedina osoba se nije pozalila da joj se to desilo kod lumie 920, sta ces sad to me vec ne zanima :wave:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.