Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 03 feb 2010, 21:02

paja_patak je napisao/la:zelio bi da pozdravim debilne moderatore na sax-u tragikomedija su!

što,otjerali te?

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 feb 2010, 21:11

secer je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Kome ti vjeruješ, istim onim koji su "alžirsku grupu" predstavili kao desnu ruku bin Ladena, i nedužne ljude poslali u Gvantanamo?! "Igrom slučaja", medijsku hajku protiv ovih seljaka vode upravo isti ti mediji..
Daaa, svakako da su poslije te epizode zavrijedili moje duboko štovanje i povjerenje :roll:
nesto razmisljam, da su oni aktivni policajci, koji ucestvovase u akciji "hvatanje bh sirotinje", umjesto sto ispreturase par seljaka, otisli pa prekontrolisali one pasivne ucesnike "akcije" iz rs-a, nasli bi barem dvije marice kandidata za hag :)
ali ovak je lakse. tja, sirotinja vazda nahebe.
sad, sto se tice tajkuna fahre, hoce li mu neko vjerovati ili ne je jedna stvar, a ispitani, tj. covjek koji je govorio kako su ta djeca iz g. maoce pohadjala skolu po bh planu i programu nije fahro r. nego se radi o direktoru skole podorasje, u cijem sastavu je i ta skola iz g. maoce.
dakle, informacija je iz povjerljivog izvora.
ps
ak je 650 pajkana trebalo za privodjenje sedmerice hudih, napacenih bosnja, koliko bi ih trebalo za privodjenje onih koji stvarno rade na ugrozavanju teritorijalne cjeline bih :roll:
pa jbt. k´o da se supermen nastanio u maoci gornjoj :)
nego, ovo je uvlacenje bh politicara u prkno mocnicima eu.
samo me zanima koliko se jos planiraju zavuci kad im i bez maoce samo jos noge vire iz velikih eu shupkova :roll:

Mah bošnjo se sageo i zatvorio oči, a ulazil' mu, ulazi...
Kad ih otvori, biće kasno...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 03 feb 2010, 21:52

VanBasten je napisao/la:
ljubav je napisao/la:Sve ih treba u Gvantanamo, kao sto treba i ove sto ih stite!
Jadnik mali...
Zasto jadnik?

Tvrdis da delikvente ne treba kazniti?
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 03 feb 2010, 21:57

paja_patak je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
paja_patak je napisao/la:zelio bi da pozdravim debilne moderatore na sax-u tragikomedija su!

što,otjerali te?
Ne mogu oni mene banovati koliko se ja mogu registrovati ali sad necu, kad mi ponovo bude zanimljivo doci cu tamo da vam koju pametnu kazem!

Luc Luc Abalo, Om Om Omeyer!

mogu se bolan svi registrovati onoliko puta koliko hoće,ne samo ti..
znači otjerali te,ajde lijepo.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 feb 2010, 22:05

ljubav je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
ljubav je napisao/la:Sve ih treba u Gvantanamo, kao sto treba i ove sto ih stite!
Jadnik mali...
Zasto jadnik?

Tvrdis da delikvente ne treba kazniti?
Pa pročitaj ponovo svoj post, možda se prosvijetliš!

Ne, samo ne vidim zbog čega je bilo potrebno 650 kerova, sa transporterima, da upada sirtotinji u kuće u 4 sahata ujutro.
A optužnica je smiješna, kao i cjela "akcija", i baš ono pravo oslikava truhlost države.

ma nemam više volje da pišem...

Nadam se samo da će ovi ljudi koji su jučer šikanirani naći kakvog dobrog advokata nakon što se ova farsa završi, i na sudu u Strasbourgu tražiti satisfakciju od desetak miliona maraka. Kao i "alžirska grupa".

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 03 feb 2010, 22:08

Jest, a da su upali u neko selo oko Banja Luke ili u neku zabit u Hercegovini, onda bi sve bilo u dure jer oni eto nisu
muslimani, samo se muslimani maltretiraju i diskriminiraju.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 feb 2010, 22:12

ljubav je napisao/la:Jest, a da su upali u neko selo oko Banja Luke ili u neku zabit u Hercegovini, onda bi sve bilo u dure jer oni eto nisu
muslimani, samo se muslimani maltretiraju i diskriminiraju.

Ako bi u pitanju bilo neko četničko okupljanje, to bi bilo udure. Ne moram ti valjda objašnjavat zašto.

A ako bi bila neka ujdurma slična ovoj, ili kao krajem devedesetih, kad ej SFOR nasumice upadao srbima u kuće, eto kako bi dali privid da nešto rade na hvatanju ratnih zločinaca, bio bi naravno protiv.

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 03 feb 2010, 22:15

Kako opravdavas cinjenicu da ti mirni ljudi ne daju da se snima u tom selu, sta vise onemogucavaju
pristup istom?
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 feb 2010, 22:22

ljubav je napisao/la:Kako opravdavas cinjenicu da ti mirni ljudi ne daju da se snima u tom selu, sta vise onemogucavaju
pristup istom?

Da mene sataniziraju novinari kao što su satanizirali te dole seljake, nazivajući ih svakakvim imenima, i iznoseći laži na njih, vjeruj da ne samo da bi mu uzeo aparat, vjerovatno bi ga i poslao na CUM - pa da ima šta da piše baš!

Nije valjda da ovim opravdavaš dizanje 650 drotova, nevjerovatno!

Otkud ti info da onemugućavaju pristup? rekla-kazala? ček, da pogodim, iz istog izvora koji tvrdi da uče po jordanskom sistemu?
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 03 feb 2010, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 03 feb 2010, 22:24

@ljubav

Dosadio si više.

Šta si se digao koji đavo. Svezao se neke male grupice koja je totalna nevažna u BiH, a ne gledaš na ljude koji svakodnevno otvoreno na TV pljuju o našoj državi. Smiri se malo.

@Van Basten

Slažem se skoro sa svakim tvojim postom, ali jednostavno ne možeš nekad nekim ljudima dokazati neke stvari. Vidiš da ga je spucao kasni pubertet i on mora uvijek biti u pravu. Glumi neku facu sa svojim postovima, a želi samo da se piše o njemu i njegovim nebulozama, te želi pažnja kao neki dječak od 10 godina. U šta je potrošio ovo 20 i još nešto.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 03 feb 2010, 22:34

VanBasten je napisao/la:Da mene sataniziraju novinari kao što su satanizirali te dole seljake, nazivajući ih svakakvim imenima, i iznoseći laži na njih, vjeruj da ne samo da bi mu uzeo aparat, vjerovatno bi ga i poslao na CUM - pa da ima šta da piše baš!
Ako su lazi, mogu ih tuziti, a ne fizicki napadati.
Kad bi ti udario nekog, io bi delikvent i trebao bi biti kaznjen.
VanBasten je napisao/la:Nije valjda da ovim opravdavaš dizanje 650 drotova, nevjerovatno!
Ne zanima me broj policajaca, vazno je da se suzbija krsenje zakona.
Kao da je vama do budzeta, niko u cijeloj diskusiji, od vas, nije spomenuo budzet, nego se samo
osuduje policija, zato sto su uhapsili muslimane, tacnije vehabije.
VanBasten je napisao/la:Otkud ti info da onemugućavaju pristup? rekla-kazala? ček, da pogodim, iz istog izvora koji tvrdi da uče po jordanskom sistemu?
Izvor deuche welle.
Islamisti su zahtijevali da se poštuje sigurnosna zona u razmaku od oko 500 metara oko Gornje Maoče. Na lovce koji bi se našli u blizini sela se pucalo.

@Pastuh

Ti si, sa takvim razmisljanjem, opasan po drustvo.
Da ti slikovito pojasnim tvoj nacin razmisljanja.

Neka postoje osoba A i osoba B.

Osoba A ubije covjeka.
Osoba B ubije 10 ljudi.

Po tvom rezonovanju osobu A uopce ne treba goniti jer je eto kao zlocin "manji".
Nisu sigurno uhapseni zato sto pljuju drzavu, nego sto krse zakon.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 03 feb 2010, 22:42

Ljudi su napravili drzavu unutar drzave. ;) Po zakonu BiH trebaju biti privedeni i treba im biti sudjeno.Zato,veliki plus za organe gonjenja. :D
Zola in, Zola passes, Zola scores !

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 feb 2010, 22:51

Izvor deuche welle.
a izvor, izvora :lol:
Ako su lazi, mogu ih tuziti, a ne fizicki napadati.
Kad bi ti udario nekog, io bi delikvent i trebao bi biti kaznjen.
Mogli su, ali nisu. I sumnjam da će. Uostalom, zar ja ne mogu zabraniti kome ja hoću da uđe u moju avliju?
Kakogod, ovo je natezanje do maksimuma da se opravda ova farsa.

Ne zanima me broj policajaca, vazno je da se suzbija krsenje zakona.
Kao da je vama do budzeta, niko u cijeloj diskusiji, od vas, nije spomenuo budzet, nego se samo
osuduje policija, zato sto su uhapsili muslimane, tacnije vehabije.
policija s ovim nema veze, oni su kerovi, gdje im politika baci kost, oni tu i lete.
Ma nemaš ti pojma, paša.

Ja zamjeram političarima, ovo je politički motivirana akcija, iz razloga koje već naslućujem, al neka, biće jasnije ubrzo.

Pravna država :lol:

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 03 feb 2010, 22:53

Dječaće Ce...kako se vež zoveš. Šta se ližeš sa Ljubav, što navijate za Arsenal, jadno, jesam li tebe išta pitao ????

Kakav sistem, sam si kontradiktoran, sam mene nešto pratiš kao što kažeš ja njega. Smiješan, jadan i još neki nazivi koji nisu za ovoga forumu. Kani se mene sa svojim jadnim postovima.

@Ljubav

O čeme to ti ???

Kakve a i kakve b osobe spominješ. Gdje je to neki "Vehabija" ubio nekoga u BiH. Ja koliko znam nije. Također uzimam Mostar kao grad za neki primjer. Živim ovdje, i nema ih nigdje. Nema te neke organizacije koju svi vi tražite, isto kao što zapad za sve Muslimane tvrde da su teroristi. Mediji na zapadu su učinili da vi imate takva dječija razmišljanja.

Svaki čovjek je čovjek za sebe. Ne diraj mene i moje voljene, neću ni ja tebe. Ljudi koji čine zlo drugima trebaju biti sankcionisani. Treba pojedince strpati u zatvor, a ti isti crni tipovi vode ovu državu. Ja za te nisam glasao, niti nikad bi. Žalosno je sve ovo. Mislim da si previše orijentisan grupama nekim koji ne postoje , a ne pojedincama koji to i vode.

Ne kažem ja da nema toga Vehabizma u BiH. Taj put je pogrešan i odstupa od prave vjere, ali njih je toliko malo u pogleda na lopove koji trebaju biti strpani iza rešetaka.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 03 feb 2010, 22:59

Pastuh je napisao/la:Dječaće Ce...kako se vež zoveš. Šta se ližeš sa Ljubav, što navijate za Arsenal, jadno, jesam li tebe išta pitao ????

Kakav sistem, sam si kontradiktoran, sam mene nešto pratiš kao što kažeš ja njega. Smiješan, jadan i još neki nazivi koji nisu za ovoga forumu. Kani se mene sa svojim jadnim postovima.

@Ljubav

O čeme to ti ???

Kakve a i kakve b osobe spominješ. Gdje je to neki "Vehabija" ubio nekoga u BiH. Ja koliko znam nije. Također uzimam Mostar kao grad za neki primjer. Živim ovdje, i nema ih nigdje. Nema te neke organizacije koju svi vi tražite, isto kao što zapad za sve Muslimane tvrde da su teroristi. Mediji na zapadu su učinili da vi imate takva dječija razmišljanja.

Svaki čovjek je čovjek za sebe. Ne diraj mene i moje voljene, neću ni ja tebe. Ljudi koji čine zlo drugima trebaju biti sankcionisani. Treba pojedince strpati u zatvor, a ti isti crni tipovi vode ovu državu. Ja za te nisam glasao, niti nikad bi. Žalosno je sve ovo. Mislim da si previše orijentisan grupama nekim koji ne postoje , a ne pojedincama koji to i vode.

Ne kažem ja da nema toga Vehabizma u BiH. Taj put je pogrešan i odstupa od prave vjere, ali njih je toliko malo u pogleda na lopove koji trebaju biti strpani iza rešetaka.

ne bi da dolijavam ulje na vatru,ali moram odgovoriti na tvoje konkretno pitanje.
muamer topalović iz konjica je prije nekoliko godina ubio čini mi se 4 člana porodice anđelić u konjicu,a bio je vjerovatno neko za koga se po svemu može reći da je vehabija,selefija,kako god se nazivali ti ljudi,ubio ih na badnjak,uoči najvećeg kršćanskog praznika božića,iz samo njemu pozantih razloga,eto,toliko.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 feb 2010, 23:01

ne bi da dolijavam ulje na vatru,ali moram odgovoriti na tvoje konkretno pitanje.
muamer topalović iz konjica je prije nekoliko godina ubio čini mi se 4 člana porodice anđelić u konjicu,a bio je vjerovatno neko za koga se po svemu može reći da je vehabija,selefija,kako god se nazivali ti ljudi,ubio ih na badnjak,uoči najvećeg kršćanskog praznika božića,iz samo njemu pozantih razloga,eto,toliko.
I to bi sve bilo jako zgodno da lik inače nije duševni bolesnik.

Nego, jbg, uvijek je zvučnije reći ubio ih vehabija. Nego ubio ih šizofrenik.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 03 feb 2010, 23:01

Cescinho4 je napisao/la:@Pastuh
Vidi se da si glup(najblaze sto ti mogu reci, izvini) pa ti necu zamjeriti post :roll:
Opterecen si sam sa sobom i mislis da si svu pamet svijeta pokupio...jadno :shock:

a bogati što vrijeđaš čovjeka,što ti to treba,na slažeš se sa njim,bože moj,ni prvi ni zadnji,ali što moraš preći na uvrede zbog toga

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 03 feb 2010, 23:02

VanBasten je napisao/la:Mogli su, ali nisu. I sumnjam da će. Uostalom, zar ja ne mogu zabraniti kome ja hoću da uđe u moju avliju?
Nemas pravo meni, niti bilo kome zabraniti ulaz u neki grad ili selo u BiH jer je to drzavno vlasnistvo, a ne privatno.
VanBasten je napisao/la:policija s ovim nema veze, oni su kerovi, gdje im politika baci kost, oni tu i lete.
Policija je korektno obavila posao i treba odati priznanje tim ljudima, koji ovdje pokusavaju i tebi obezbijediti
sigurniji zivot.
VanBasten je napisao/la:Ma nemaš ti pojma, paša.
Ma zavjera, nema sta drugo da bude.

@Pastuh
Pastuh je napisao/la:O čeme to ti ???
Naglasio sam rijec "SLIKOVITO"?!
Pastuh je napisao/la:Svaki čovjek je čovjek za sebe. Ne diraj mene i moje voljene, neću ni ja tebe. Ljudi koji čine zlo drugima trebaju biti sankcionisani. Treba pojedince strpati u zatvor, a ti isti crni tipovi vode ovu državu. Ja za te nisam glasao, niti nikad bi. Žalosno je sve ovo. Mislim da si previše orijentisan grupama nekim koji ne postoje , a ne pojedincama koji to i vode.

Ovi ljudi "diraju" svoje susjede i trebaju biti kaznjeni.
Da li je poznato da jedanan od uhapsenih podrzava teroristicke napade?
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 03 feb 2010, 23:04

VanBasten je napisao/la:
I to bi sve bilo jako zgodno da lik inače nije duševni bolesnik.

Nego, jbg, uvijek je zvučnije reći ubio ih vehabija. Nego ubio ih šizofrenik.

e sad je li jedno ili drugo,to je pitanje.

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 03 feb 2010, 23:06

Cescinho4 je napisao/la:@Pastuh
Vidi se da si glup(najblaze sto ti mogu reci, izvini) pa ti necu zamjeriti post :roll:
Opterecen si sam sa sobom i mislis da si svu pamet svijeta pokupio...jadno :shock:

Sine, kupiš moje rečenice što ih ja tebi pišem, ali samo na seljački način. Vidi se da si mali.

@kakavdanakneiskustvu

Ma ništa brate, hvala na konkretnim odgovorima, ali mislim da je bio duševni bolesnik, ali eto. Također pusti to dijete Ce..mlad je on još, vjeruj mi , nema ni 18. Ne shvata neki osnovni kodeks ponašanje prema starijim.

@Ljubav

Oko za oko, zub za zub, i to me čini zločincem. ;)

Odoh ja sa ovog bojnog polja, vidim da ću se zaraziti glupostima koji se pišu ovdje.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 89 gostiju.