paja_patak je napisao/la:zelio bi da pozdravim debilne moderatore na sax-u tragikomedija su!
što,otjerali te?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
paja_patak je napisao/la:zelio bi da pozdravim debilne moderatore na sax-u tragikomedija su!
secer je napisao/la:nesto razmisljam, da su oni aktivni policajci, koji ucestvovase u akciji "hvatanje bh sirotinje", umjesto sto ispreturase par seljaka, otisli pa prekontrolisali one pasivne ucesnike "akcije" iz rs-a, nasli bi barem dvije marice kandidata za hagVanBasten je napisao/la:Kome ti vjeruješ, istim onim koji su "alžirsku grupu" predstavili kao desnu ruku bin Ladena, i nedužne ljude poslali u Gvantanamo?! "Igrom slučaja", medijsku hajku protiv ovih seljaka vode upravo isti ti mediji..
Daaa, svakako da su poslije te epizode zavrijedili moje duboko štovanje i povjerenje![]()
ali ovak je lakse. tja, sirotinja vazda nahebe.
sad, sto se tice tajkuna fahre, hoce li mu neko vjerovati ili ne je jedna stvar, a ispitani, tj. covjek koji je govorio kako su ta djeca iz g. maoce pohadjala skolu po bh planu i programu nije fahro r. nego se radi o direktoru skole podorasje, u cijem sastavu je i ta skola iz g. maoce.
dakle, informacija je iz povjerljivog izvora.
ps
ak je 650 pajkana trebalo za privodjenje sedmerice hudih, napacenih bosnja, koliko bi ih trebalo za privodjenje onih koji stvarno rade na ugrozavanju teritorijalne cjeline bih![]()
pa jbt. k´o da se supermen nastanio u maoci gornjoj![]()
nego, ovo je uvlacenje bh politicara u prkno mocnicima eu.
samo me zanima koliko se jos planiraju zavuci kad im i bez maoce samo jos noge vire iz velikih eu shupkova
Zasto jadnik?VanBasten je napisao/la:Jadnik mali...ljubav je napisao/la:Sve ih treba u Gvantanamo, kao sto treba i ove sto ih stite!
paja_patak je napisao/la:Ne mogu oni mene banovati koliko se ja mogu registrovati ali sad necu, kad mi ponovo bude zanimljivo doci cu tamo da vam koju pametnu kazem!kakavdanakneiskustvu je napisao/la:paja_patak je napisao/la:zelio bi da pozdravim debilne moderatore na sax-u tragikomedija su!
što,otjerali te?
Luc Luc Abalo, Om Om Omeyer!
Pa pročitaj ponovo svoj post, možda se prosvijetliš!ljubav je napisao/la:Zasto jadnik?VanBasten je napisao/la:Jadnik mali...ljubav je napisao/la:Sve ih treba u Gvantanamo, kao sto treba i ove sto ih stite!
Tvrdis da delikvente ne treba kazniti?
ljubav je napisao/la:Jest, a da su upali u neko selo oko Banja Luke ili u neku zabit u Hercegovini, onda bi sve bilo u dure jer oni eto nisu
muslimani, samo se muslimani maltretiraju i diskriminiraju.
ljubav je napisao/la:Kako opravdavas cinjenicu da ti mirni ljudi ne daju da se snima u tom selu, sta vise onemogucavaju
pristup istom?
Ako su lazi, mogu ih tuziti, a ne fizicki napadati.VanBasten je napisao/la:Da mene sataniziraju novinari kao što su satanizirali te dole seljake, nazivajući ih svakakvim imenima, i iznoseći laži na njih, vjeruj da ne samo da bi mu uzeo aparat, vjerovatno bi ga i poslao na CUM - pa da ima šta da piše baš!
Ne zanima me broj policajaca, vazno je da se suzbija krsenje zakona.VanBasten je napisao/la:Nije valjda da ovim opravdavaš dizanje 650 drotova, nevjerovatno!
Izvor deuche welle.VanBasten je napisao/la:Otkud ti info da onemugućavaju pristup? rekla-kazala? ček, da pogodim, iz istog izvora koji tvrdi da uče po jordanskom sistemu?
Islamisti su zahtijevali da se poštuje sigurnosna zona u razmaku od oko 500 metara oko Gornje Maoče. Na lovce koji bi se našli u blizini sela se pucalo.
a izvor, izvoraIzvor deuche welle.
Mogli su, ali nisu. I sumnjam da će. Uostalom, zar ja ne mogu zabraniti kome ja hoću da uđe u moju avliju?Ako su lazi, mogu ih tuziti, a ne fizicki napadati.
Kad bi ti udario nekog, io bi delikvent i trebao bi biti kaznjen.
policija s ovim nema veze, oni su kerovi, gdje im politika baci kost, oni tu i lete.Ne zanima me broj policajaca, vazno je da se suzbija krsenje zakona.
Kao da je vama do budzeta, niko u cijeloj diskusiji, od vas, nije spomenuo budzet, nego se samo
osuduje policija, zato sto su uhapsili muslimane, tacnije vehabije.
Pastuh je napisao/la:Dječaće Ce...kako se vež zoveš. Šta se ližeš sa Ljubav, što navijate za Arsenal, jadno, jesam li tebe išta pitao ????
Kakav sistem, sam si kontradiktoran, sam mene nešto pratiš kao što kažeš ja njega. Smiješan, jadan i još neki nazivi koji nisu za ovoga forumu. Kani se mene sa svojim jadnim postovima.
@Ljubav
O čeme to ti ???
Kakve a i kakve b osobe spominješ. Gdje je to neki "Vehabija" ubio nekoga u BiH. Ja koliko znam nije. Također uzimam Mostar kao grad za neki primjer. Živim ovdje, i nema ih nigdje. Nema te neke organizacije koju svi vi tražite, isto kao što zapad za sve Muslimane tvrde da su teroristi. Mediji na zapadu su učinili da vi imate takva dječija razmišljanja.
Svaki čovjek je čovjek za sebe. Ne diraj mene i moje voljene, neću ni ja tebe. Ljudi koji čine zlo drugima trebaju biti sankcionisani. Treba pojedince strpati u zatvor, a ti isti crni tipovi vode ovu državu. Ja za te nisam glasao, niti nikad bi. Žalosno je sve ovo. Mislim da si previše orijentisan grupama nekim koji ne postoje , a ne pojedincama koji to i vode.
Ne kažem ja da nema toga Vehabizma u BiH. Taj put je pogrešan i odstupa od prave vjere, ali njih je toliko malo u pogleda na lopove koji trebaju biti strpani iza rešetaka.
I to bi sve bilo jako zgodno da lik inače nije duševni bolesnik.ne bi da dolijavam ulje na vatru,ali moram odgovoriti na tvoje konkretno pitanje.
muamer topalović iz konjica je prije nekoliko godina ubio čini mi se 4 člana porodice anđelić u konjicu,a bio je vjerovatno neko za koga se po svemu može reći da je vehabija,selefija,kako god se nazivali ti ljudi,ubio ih na badnjak,uoči najvećeg kršćanskog praznika božića,iz samo njemu pozantih razloga,eto,toliko.
Cescinho4 je napisao/la:@Pastuh
Vidi se da si glup(najblaze sto ti mogu reci, izvini) pa ti necu zamjeriti post![]()
Opterecen si sam sa sobom i mislis da si svu pamet svijeta pokupio...jadno
Nemas pravo meni, niti bilo kome zabraniti ulaz u neki grad ili selo u BiH jer je to drzavno vlasnistvo, a ne privatno.VanBasten je napisao/la:Mogli su, ali nisu. I sumnjam da će. Uostalom, zar ja ne mogu zabraniti kome ja hoću da uđe u moju avliju?
Policija je korektno obavila posao i treba odati priznanje tim ljudima, koji ovdje pokusavaju i tebi obezbijeditiVanBasten je napisao/la:policija s ovim nema veze, oni su kerovi, gdje im politika baci kost, oni tu i lete.
Ma zavjera, nema sta drugo da bude.VanBasten je napisao/la:Ma nemaš ti pojma, paša.
Naglasio sam rijec "SLIKOVITO"?!Pastuh je napisao/la:O čeme to ti ???
Pastuh je napisao/la:Svaki čovjek je čovjek za sebe. Ne diraj mene i moje voljene, neću ni ja tebe. Ljudi koji čine zlo drugima trebaju biti sankcionisani. Treba pojedince strpati u zatvor, a ti isti crni tipovi vode ovu državu. Ja za te nisam glasao, niti nikad bi. Žalosno je sve ovo. Mislim da si previše orijentisan grupama nekim koji ne postoje , a ne pojedincama koji to i vode.
VanBasten je napisao/la:I to bi sve bilo jako zgodno da lik inače nije duševni bolesnik.ne bi da dolijavam ulje na vatru,ali moram odgovoriti na tvoje konkretno pitanje.
muamer topalović iz konjica je prije nekoliko godina ubio čini mi se 4 člana porodice anđelić u konjicu,a bio je vjerovatno neko za koga se po svemu može reći da je vehabija,selefija,kako god se nazivali ti ljudi,ubio ih na badnjak,uoči najvećeg kršćanskog praznika božića,iz samo njemu pozantih razloga,eto,toliko.
Nego, jbg, uvijek je zvučnije reći ubio ih vehabija. Nego ubio ih šizofrenik.
Cescinho4 je napisao/la:@Pastuh
Vidi se da si glup(najblaze sto ti mogu reci, izvini) pa ti necu zamjeriti post![]()
Opterecen si sam sa sobom i mislis da si svu pamet svijeta pokupio...jadno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 89 gostiju.