Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

skrozanoniman
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la skrozanoniman » 08 jun 2014, 02:35

da smo ih dobili i sa 5 razlike, opet bi nas uzeli gore sa 6 ili koliko vec treba.

po meni, i naglasavam , po meni rukomet i nije sport nego hrvanje, podmetanje, laktanje i podapinjanje, da sudije ne vide.
ja ne mogu da shvatim ljude koji se loze na rukomet. et' bilo bi mo godr da se nasi plasiraju na tosvjetsko prvenstvo, ako nista radi nekog imidza, ali brate to nazivat sportom...

ne znam :)

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 08 jun 2014, 03:02

Uzivanje gledati .. :bih:

[youtube][/youtube]
Don't believe the hype.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 jun 2014, 03:23

aleksandar_veliki je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:10 km je pljacka.[/quote

Dvije kave ujutro na carsiji i tiket od markice petak. Cener za repku nije pljacka...
Drug ne zivimo svi tako. ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 08 jun 2014, 03:41

Sarajlijc@ je napisao/la:

moras zivjeti tako... kako ne kontas da je ovo njegov forum i da on odredjuje kako ko zivi... :lol: :lol: :lol: :lol:

inace, danas mi se iskreno islo ali nisam imao vremena.... to sto su bhf mrtve seljacine, a ostali dijasporci kontaju da su neko i nesto nije za ove teme...

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 08 jun 2014, 03:43

Pisac, ne pr-di molim te.....

Situacija je takva danas da je ljudima sport u Sarajevu nesto jako sporedno. Pa derbiji vise ne mogu napuniti ni Grbavicu a prije nam je Kosevo bilo tijesno. Jel' nam i za to kriv seljakluk koji nam je donio BHF, Belaj boys i drugi? Lako je sr-ati po svima drugima i u sve druge upirati prstom i kriviti ih za sve sto nas cini ovakvim kakvim jesmo - lijenguzama koje samo vide tudje mane.

Cinjenica da Aca Lukas moze nesto sto ne moze repka, derbi, kosarka, rukomet uraditi a to je okupiti 15 milja ljudi je porazavajuca cinjenica zbog koje me je sramota. Sramota me je kao sarajliju i kao sportistu, sramota me je i kao covjeka koji voli svoju zemlju i koji sve njene pobjede i poraze dozivljava kao svoje licne. A ti i dalje krivi sve druge i budi pasivni pljuvac sa one strane monitora....

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 08 jun 2014, 03:45

Micron je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:

moras zivjeti tako... kako ne kontas da je ovo njegov forum i da on odredjuje kako ko zivi... :lol: :lol: :lol: :lol:

inace, danas mi se iskreno islo ali nisam imao vremena.... to sto su bhf mrtve seljacine, a ostali dijasporci kontaju da su neko i nesto nije za ove teme...
Dobro, znaci opravdano odsutan.. :salut:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 08 jun 2014, 04:01

Kad prestanu da se brukaju onda ce narod i ici na utakmice sve dosada do ove utakmice sa Islandom je bila bruka nista vise,pojedinci dodju na okupljanje odigraju utakmice i fataju se noge....I onda neko dodje ovde da prica kako nije stid"Sarajlija" sto nisu dosli na utakmicu jbt :silent: :silent: :shock:

Svaki ciklus kvalifikacija je bio cirkus propustili su tolike prilike i sad je kao cudno sto ljudi ne zele da gledaju sramotu,da gledaju poraze....Oni kao igraci trebaju da zasluze povjerenje ljudi da dodju da ih bodre i ovom pobjedom su zasluzili da narod izdvoji vrijeme i pusti svoj glas na tribini.....

Neko je spomenuo druge sportove,derbi :shock: :shock: sta to ima da se vidi na derbiju???sta mozes da cujes na derbiju"obicne kocijaske psovke svako 10 sekundi"da ti neko govori ustani mat.r ti .ebem,navijaj bla bla....

Ljudi na ove koride trebaju da vode svoju djecu i da im kazu,gledaj sine ovo je futbal,ovo su navijaci... :wtf: :wtf: :oops:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 08 jun 2014, 08:14

Iako sam iz SA i navijam za FCS misljenja sam da se rukomet uvijek treba igrati u drugim gradovima. Ovi u savezu stalno pate da se napuni dvorana Zetra/Skenderija - ne bi li bilo 6-7000 gledalaca i usicarili koju marku od ulaznica, a kad dodje 3000 ljudi onda Sarajevo zakazalo. Po meni rukomet, ma koje vaznosti bila tekma, treba da se igra u gradovima tipa Cazina, Bihaća, Goražda, Bugojna, Visokog isl...gdje kad dodje 3-4000 to parket gori, raja u delirijumu!!!
U Sarajevo 4000 i u Goraždu 2000 nije isto!!!

edin74
Kontakt:

Post Postao/la edin74 » 08 jun 2014, 08:41

Cestitke od srca za nasu reprezentaciju.
Onako se bori za dres sa drzavnim grbom!!!
:bih: BOSNA!!!

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 08 jun 2014, 09:16

Je.bo majku ljudi i dalje ne kontaju da su uslovi dvorana ti koji koce sve gradove... za elitnu rundu kvalifikacija uslovi su kao ia za evr i svj prvenstva (ne juniorska vec seniorska)... dakle odredjeni fond stolica.. manja mjesta i sela odmah prekriziti.. jer konkretno ova runda kval ne moze u Vitezu i Cazinu..
Dalje parkete ove jedino imas u Zetri i Skenderiji.. pa nije tako davno bilo jun prven kad su sve dvorane osim saraj morale nabaviti parket za junior prvenstva a koji ni blizu nije dovoljan za senior prvens... dalje smjestaj i infrastruktura.. imali u Zenici ili Tuzli neki hotel sa barem 4 zvijezde a da je blizu aerodroma i dvorane... mnogo je tu caka sto se ova runda kval ne moze igrati negdje dr...
I naravno i pod uslivom da Mejdan i Arena to sve obezbjede sto je fakat tesko.. Elektroprivreda i Telecom mogu traziti da se ne igra tamo vec u Sarajevu.. s obzirom da daju najvise para.. a pare ljude kvare...

I sto se mene licno tice rukomet se i ne mora igrati u Sarajevu.. al dok dr ne obezbjede sve uslove on ce i dalhe biti izbor br.1.. msm na sSarajevo...
I neko stavi ono za Haruna... :-) :lol: koja blasfemija.. pa frajer prijavio Sarajevo da se odigra jedna grupa EP u kosarci a tamo lafo spominje da se nemora i nece davati Sarajevu.. dokle idu lhudske lazi..
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 jun 2014, 09:26

TMmanija2012 je napisao/la: Ljudi idu u Brazil na tekmu,a vama tesko doci u Sa..sta cemo sad ..forum patriote :lol:
E ajd se prestani izvlačit i prihvati činjenicu da se u sarajevu više voli Aca Lukas od reprezentacije ;)
Nad tobom sunce najljepše sja

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 08 jun 2014, 09:39

MrMuscle je napisao/la:Je.bo majku ljudi i dalje ne kontaju da su uslovi dvorana ti koji koce sve gradove... za elitnu rundu kvalifikacija uslovi su kao ia za evr i svj prvenstva (ne juniorska vec seniorska)... dakle odredjeni fond stolica.. manja mjesta i sela odmah prekriziti.. jer konkretno ova runda kval ne moze u Vitezu i Cazinu..
Dalje parkete ove jedino imas u Zetri i Skenderiji.. pa nije tako davno bilo jun prven kad su sve dvorane osim saraj morale nabaviti parket za junior prvenstva a koji ni blizu nije dovoljan za senior prvens... dalje smjestaj i infrastruktura.. imali u Zenici ili Tuzli neki hotel sa barem 4 zvijezde a da je blizu aerodroma i dvorane... mnogo je tu caka sto se ova runda kval ne moze igrati negdje dr...
I naravno i pod uslivom da Mejdan i Arena to sve obezbjede sto je fakat tesko.. Elektroprivreda i Telecom mogu traziti da se ne igra tamo vec u Sarajevu.. s obzirom da daju najvise para.. a pare ljude kvare...

I sto se mene licno tice rukomet se i ne mora igrati u Sarajevu.. al dok dr ne obezbjede sve uslove on ce i dalhe biti izbor br.1.. msm na sSarajevo...
I neko stavi ono za Haruna... :-) :lol: koja blasfemija.. pa frajer prijavio Sarajevo da se odigra jedna grupa EP u kosarci a tamo lafo spominje da se nemora i nece davati Sarajevu.. dokle idu lhudske lazi..
Hotel Tuzla 4 zvijezdice, 30-ak minuta od aerodroma Dubrave. Ove godine se zavrsava hotel sa 5 zvjezdica nekih 100-njak metara od hotela Tuzla, koji ce imati i olimpijski bazen itd.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 08 jun 2014, 10:00

MrMuscle je napisao/la:Je.bo majku ljudi i dalje ne kontaju da su uslovi dvorana ti koji koce sve gradove... za elitnu rundu kvalifikacija uslovi su kao ia za evr i svj prvenstva (ne juniorska vec seniorska)... dakle odredjeni fond stolica.. manja mjesta i sela odmah prekriziti.. jer konkretno ova runda kval ne moze u Vitezu i Cazinu..

molim te malo se uozbilji kada pises.
Nema samo Sarajevo hotele,aerodrom,dvoranu,podlogu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 jun 2014, 10:03

jao komentara, reklo bi se da je samo sarajevo grad u citavoj drzavi :rol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 08 jun 2014, 10:06

LenBias je napisao/la:jao komentara, reklo bi se da je samo sarajevo grad u citavoj drzavi :rol:
mi ostali zivimo na "selima" i pripadnici smo nize rase, sta ces jbg mora i to neko :lol:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 08 jun 2014, 10:11

miki_92 je napisao/la:
LenBias je napisao/la:jao komentara, reklo bi se da je samo sarajevo grad u citavoj drzavi :rol:
mi ostali zivimo na "selima" i pripadnici smo nize rase, sta ces jbg mora i to neko :lol:
Osim sto sam kritiku uputio mojim sugradjanima i vama koji ste izvan sarajeva se to takodjer moze uraditi... KOliko raje samo dodje na one gluposti poput testiranja za Grand Show, pa onda Hajatovog s..nja ZMBT, i ostalih blatunjavih dogadjanja iz Tuzle, Zenice, Orasja, Kaknja.... Pa Zenica je 45 minuta daleko, Tuzla sat i po.. isto se dodje kao iz Hrasnice...
Nije to u pitanju. U pitanju je nesto drugo. A ovo sinoc je bio samar nasim momcima.. i to veliki samar.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 jun 2014, 10:15

ono sinoc je bio samar sarajevu i nikom vise, u tuzli bi mejdan bio pun i dva mejdana ispred bi bila, sve moguce sportove tj reprezentativna odigravanja istih u sarajevu treba ukinuti, publika nikad ne dolazi koliko bi trebala a kad dodje je veoma losa plus u vecini slucajeva samo odigravanje utakmica u sarajevu se ispostavilo trilion puta kao baksuzno ali eto, sta da se radi, ljudima se prodaje prica, lobira se za glavni grad itd itd sve je to jasno samo nema smisla da to neko negira i pokusava prodati pricu koja negira ovo :shh:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 jun 2014, 10:16

slavko njegus je napisao/la: Tuzla sat i po..
2.
Ako je potrebno da vam tuzlaci pune dvoranu u sarajevu,onda stvarno..
Nad tobom sunce najljepše sja

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 08 jun 2014, 10:20

Tako nešto osim još par mjesta... Uglavnom Tuzla nema još status grada, pravno gledano ...

A što se tiče Tuzle da bila bi puna dvorana što Tuzlaka što ljudi sa strane ali kad pročitam ove komentare fukara-Tuzlaka rekao bi joj vidi metropole a ko vas nezz skupo bi vas platio ...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 08 jun 2014, 10:22, ukupno mijenjano 1 put.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 08 jun 2014, 10:21

thulkazal je napisao/la:
Tako nešto osim još par mjesta... Uglavnom Tuzla nema još status grada, pravno gledano ...
i opet bi taj neGrad kako ga ti nazivas napunio 2 Mejdana :kafa:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.