NK Široki Brijeg
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Trollate mi temu.
Nek kazni, sta, svako kolo moze kazniti bilo koga za masu propusta u organizaciji, sudjenju, cemu vec ne. Ako se moze desiti u Barceloni i najvecim europskim metropolama, lako mi je za BiH. Dobro pa se ikako nogomet igra s obzirom na statut.

...Život za Široki...
kao što rekoh!Kevin je napisao/la:jesi to se registrirao samo da nam ovo napišeš..FIFA/UEFA je napisao/la:Posebne odredbe o kažnjavanju u skladu sa FIFA Disciplinskim
pravilnikom
Član 74.
Izuzetno od odredbi ovog Pravilnika, a u cilju provođenja zahtjeva FIFA-e
za primjenu posebnih sankcija, utvrđuju se slijedeće odredbe o kažnjavanju:
Ko javno uvrijedi, diskriminira ili ocrni nekoga na klevetnički način zbog
rase, boje, jezika, religije ili etničkog porijekla, ili počini neki drugi diskriminirajući
ili uvredljiv čin, biće predmet suspenzije od najmanje pet utakmica na svakom
nivou. Nadalje, počinilac će dobiti zabranu pristupa stadionu i novčanu kaznu od
najmanje 20.000 CHF, u protivrijednosti KM. Ukoliko je počinilac neki zvaničnik,
novčana kazna će biti najmanje 30.000 CHF, u protivrijednosti KM.
Ukoliko gledaoci pokazuju transparente koji imaju diskriminirajuće
slogane, ili su krivi za neko drugo diskriminirajuće i/ili uvrjedljivo ponašanje na
utakmici, odgovarajuće tijelo će propisati kaznu od najmanje 30.000 CHF, u
protivrijednosti KM, za asocijaciju ili klub, za kojeg predmetni gledaoci navijaju, i
prisiliće ga da narednu zvaničnu utakmicu odigra bez gledalaca. Ukoliko se
gledaoci ne mogu identifikovati kao navijači jedne ili druge asocijacije ili kluba,
asocijacija ili klub domaćin biće sankcionisani u skladu s tim.
Gledaocu koji bude kriv za bilo koji prekršaj naveden u stavu 1 i/ili 2, ovog
člana, biće zabranjen ulazak na bilo koji stadion najmanje dvije godine.
Ako neki igrač, zvaničnik asocijacije ili kluba ili gledalac počini bilo koji od
diskriminirajućih ili uvrjedljivih aktivnosti opisanih u stavu 1. i/ili 2. ovog člana, od
predmetnog tima će se automatski oduzeti tri boda, ukoliko se to identifikuje,
nakon prvog prekršaja. U slučaju drugog prekršaja, automatski će se oduzeti
šest bodova, a za naredni prekršaj tim će biti prebačen u niži stepen takmičenja.
U slučaju utakmica bez bodova, predmetni tim, ukoliko se to identifikuje,
biće diskvalifikovan.![]()
bit će tresla se gora rodio se miš..ko i uvijek

uefa/fifa oćeš sad pobrisat profil

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Esii TM87 je napisao/la:Vidis da se ponosis

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
ti si stvarno glupEsii TM87 je napisao/la:Vidis da se ponosis

Uhakase temu djaba , niko ne voli naciste to se konsatovalo i nisu svi ljudi u Sirokom takvi ali ovakve gluposti i trolanje teme je jbga dosadno , a postovi pojedinaca toliko glupi da se ni procitati ne daju ... Pozdrav
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
ljutinar je napisao/la:alo mogu oni zvati i cecenom, marsovcem,trolom,zambijcem....., al' mi svi znamo tko smo i što smo za raliku od nekih. Sutra lagano 3:0 za konacni potopla la laaaand je napisao/la:Bogu hvala, pa te pravi hrvati zovu bosancem
trpaj brate koliko oces, kao da je to bitno i kao da to mijenja cinjenicu o jednom nacionalistickom SB...pa albanija je otvorenija od vas
Bas tako, crtaju kukaste krizeve po crkvama, naravno da su nacionalisti.la la laaaand je napisao/la:ljutinar je napisao/la:alo mogu oni zvati i cecenom, marsovcem,trolom,zambijcem....., al' mi svi znamo tko smo i što smo za raliku od nekih. Sutra lagano 3:0 za konacni potopla la laaaand je napisao/la:Bogu hvala, pa te pravi hrvati zovu bosancem
trpaj brate koliko oces, kao da je to bitno i kao da to mijenja cinjenicu o jednom nacionalistickom SB...pa albanija je otvorenija od vas
Bas tako...la la laaaand je napisao/la:Bogu hvala, pa te pravi hrvati zovu bosancem
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Aj bolan dosta vas vise sa trollanjem na temi. Cin je osudjen kao sto ce svatko normalan napraviti, generalizirajte bas ako morate do sudnjeg dana, cudo jedno kako su svi ostali u drzavi nesto kao bolji od ostatka balkana pa imaju sta za reci nekome drugom. Imate druge teme, okanite se pretjeranog moraliziranja, prosipanja i provaljivanja ''bogu hvala'', ''pravih Hrvata'' (cuj kategorije ''pravi Hrvat'', ili jesi ili nisi, trece nema, pogotovo ne pravih, laznih, vecih, manjih, a s obzirom da je na prostoru Hercegovine nastala hrvatska drzava, kaljevstvo, osnova za istu, krunjenjem kralja Tomislava na duvanjskom polju kao centru buduce hrvatske nacije kao vandrzavnoj kategoriji povezanoj krvlju, povijesti, tradiciji, jeziku, vjeri, obicajima, svaka prica o tome ne da je smijesna nego je ZALOSNA i govori samo o nerazjasnjenim kompleksima onih koji o tome na sportskoj temi uopce pricaju i provociraju, zatucani samoprozvani povjesnicari), nacista, DOSTA VAS!
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 09 nov 2010, 15:39, ukupno mijenjano 2 puta.
...Život za Široki...
SB šta misliš ako se negdje do finala KUPA sretnemo Sloboda i Široki? Izbacili ste mi Omladinac, mogli bismo vam se odužiti ako vas gdje Sloboda sretne.
A đe da znam?!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne znam, ne bi ja Slobodu, sa njima nikad na zelenu granu, igraju pretvrdo za nas, predefanzivno i precvrsto nazad, bez obzira na poziciju na tabeli. Umrtve igru da ne dodje do izrazaja vezni red Širokog, ulaze u snazne duele, mogu nas izbaciti u dvije utakmice.
...Život za Široki...
Baš bi mi bilo drago da vas Sloboda izbaci u finalu!ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne znam, ne bi ja Slobodu, sa njima nikad na zelenu granu, igraju pretvrdo za nas, predefanzivno i precvrsto nazad, bez obzira na poziciju na tabeli. Umrtve igru da ne dodje do izrazaja vezni red Širokog, ulaze u snazne duele, mogu nas izbaciti u dvije utakmice.

A đe da znam?!
Raz_ba je napisao/la:Baš bi mi bilo drago da vas Sloboda izbaci u finalu!ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne znam, ne bi ja Slobodu, sa njima nikad na zelenu granu, igraju pretvrdo za nas, predefanzivno i precvrsto nazad, bez obzira na poziciju na tabeli. Umrtve igru da ne dodje do izrazaja vezni red Širokog, ulaze u snazne duele, mogu nas izbaciti u dvije utakmice.
A mi imamo kompleks finala od Malkocevica pa nista ne bi bilo sigurno

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Za to Salih nije doveo Malkočevića. To je ciljano zbog ovogodišnjeg Kupa heheTaRgEt_ je napisao/la:Raz_ba je napisao/la:Baš bi mi bilo drago da vas Sloboda izbaci u finalu!ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne znam, ne bi ja Slobodu, sa njima nikad na zelenu granu, igraju pretvrdo za nas, predefanzivno i precvrsto nazad, bez obzira na poziciju na tabeli. Umrtve igru da ne dodje do izrazaja vezni red Širokog, ulaze u snazne duele, mogu nas izbaciti u dvije utakmice.
A đe da znam?!
jarane, vi imate kompleks finala od 1971.TaRgEt_ je napisao/la:Raz_ba je napisao/la:Baš bi mi bilo drago da vas Sloboda izbaci u finalu!ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne znam, ne bi ja Slobodu, sa njima nikad na zelenu granu, igraju pretvrdo za nas, predefanzivno i precvrsto nazad, bez obzira na poziciju na tabeli. Umrtve igru da ne dodje do izrazaja vezni red Širokog, ulaze u snazne duele, mogu nas izbaciti u dvije utakmice.

ko igra 7 finala i ne pobjedi ni jedno?!

(achtung, ironie aus!)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Imp je napisao/la:eto ti znas kak nas zovu,iz te zabiti nisi maka,bas sam neki dan upozna neke torcidase iz st tocnije iz solina i ak te bas zanimaju,zovu me Ustasala la laaaand je napisao/la:Bogu hvala, pa te pravi hrvati zovu bosancem
Može li mi neko pomoći, tražim nekakav forum gdje se piše o fudbalu ili nogometu, ako neko sazna nek mi javi, hvala veliko!
A đe da znam?!
@ ŠB Fidelis
Iz tvojih postova se da zaključiti da si jako načitan čovjek i ne vidim razloga zašto se pališ na ovu šaku jada, šaku iskompleksirane djece kojima je nuklearna fizika napisati post dulji od 2 reda. I sam vidiš da se ti freakovi hrane kada te ispizde svojim polumaloumnim komentarima. Takve jednostavno treba zaobići, možda napokon nađu neku zanimaciju u životu.

Iz tvojih postova se da zaključiti da si jako načitan čovjek i ne vidim razloga zašto se pališ na ovu šaku jada, šaku iskompleksirane djece kojima je nuklearna fizika napisati post dulji od 2 reda. I sam vidiš da se ti freakovi hrane kada te ispizde svojim polumaloumnim komentarima. Takve jednostavno treba zaobići, možda napokon nađu neku zanimaciju u životu.

Ako nađeš, javi.Raz_ba je napisao/la: Može li mi neko pomoći, tražim nekakav forum gdje se piše o fudbalu ili nogometu, ako neko sazna nek mi javi, hvala veliko!

...što je više lome to je volim jače...
jacky09 je napisao/la:@ ŠB Fidelis
Ako nađeš, javi.Raz_ba je napisao/la: Može li mi neko pomoći, tražim nekakav forum gdje se piše o fudbalu ili nogometu, ako neko sazna nek mi javi, hvala veliko!

A đe da znam?!
A za koje testiranje je predviđen taj test?ekii je napisao/la:Citao sam jako lijep test i jos mi je draze sto dolazi iz Banja Luke,a ne iz Sarajeva da ne bude sarajevski novinari.Napoklon su pale maske vise niko ne krivi Horde za proslogodinje krvoprolice u Listici sad je svima jasno da je ovo ideologija a ne gaf pojedinaca
ja sam to davno znao ,ali mi je sad drago da to napoklon zna cijela BiH!
![]()
Zadnja izmjena: Raz_ba, dana/u 09 nov 2010, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
A đe da znam?!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, inzomni, MikiPirs, perodeformero, Venom i 62 gosta.