Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

esso
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la esso » 31 mar 2009, 17:42

pozdrav svima evo nesto interesantno od mene pa razmislite:pratim svaki CIRIN INTERVIJU prije utakmice u GENKU i poslije utakmice i sad prije utakmice u ZENICI iako ste malo pazljivije citali njegove intervijue na pres konferencijama ili u novinama vidjecete da je to sve dio taktike jer to je iskusni stari lisac pa samo cujte ovo od CIRE prije genka oni su jako opasna repka igraju jako dobar nogomet cak su i spaniju namucili i bice nam jako tesko pa ste vidjeli sta je radio sa sastavom mijenjao ga 4 puta i desilo se ono bitno belgijanci poletjeli i pali isto se desava i sad poslije utakmice u genku rece CIRO RAZBICEMO IH pa dan kasnije kaze nece biti lagana utakmica pa danas kaze jako su dobri u gostima sto i nije istina jer sa tursakom u gostima su imali srece nego igru al su igrali 1:1 sretno naravno osvojili bod tako da u biti ovi CIRINI intervijui su u biti taktika da navuces protivnika na tanak led sto CIRA ZNA IZVANREDNO DOBRO i ja uopste ne strahujem za sutrasnju utakmicu jer ciro je lisac a nasi igraci nisu vise ona generacija prije par godina koja padne pod pritiskom to su sad mladi ali jako iskusni momci koji zele uspijeh i oni su svijesni toga zato sam siguran da ono sutra nece podleci pritisku i da ce igrati kao da su izgubili i GENKU IGRAJ BOSNO ALE ALE ALE :D :D :D :D :D :D
Zadnja izmjena: esso, dana/u 31 mar 2009, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 31 mar 2009, 17:42

starmo76 je napisao/la:
doe78 je napisao/la:
starmo76 je napisao/la:volio bi vidjeti stilica i vladavica u prvoj postavi ili barem drugo poluvrijeme.svaka cast berberovicu al vladavic je puno bolji igrac od njega pa cak i od mnogih u repci.njegova brzina je itekako potrebna u zenici.momak zna da igra lopte,zna cuvati loptu,prodoran je i zna uposliti napadaca pa cak i dati gol sa velike udaljenosti.po meni ima prednost nad berberovicem koji je u vise navrata pogrijesio kod primanja lopte.Stilica jos nisam vidio u dresu a imam osjecaj da bi debitovao kao Jahic u genku.i on zna da barata sa loptom i stavio bi ga zajedno sa rahimicem ispred misketa i ibricica-pjanica.stvarno nam je klupa zajebana,sve bolji od boljeg.slatke muke CIRE BLAZEVICA.moj sastav bi bio:

SUPIC

VLADAVIC ----------- DAMJANOVIC -----
RAHIMIC ---- STILIC-----

PJANIC -- IBRICIC --- MISIMOVIC --

DZEKO--- TOPIC
----

Ti ili glumis ,ili stvarno pojma nemas,bice da je ovo drugo!!
ovo je najbolje sto imamo...niti glumim niti nemam pojma.reci mi mozda grijesim sto mislim kao i 99% raje na forumu ili sto nisam stavio nadarevica i spahica.

Sigurno da nemate pojma,bilo je jadno gledati i citati vase formacije pred prvu utakmicu...nevjerovatno,vladavic stoper?Totalno izgubljen lik!!ILI mozda igras sa jednim stoperom?Stilic defanzivna sredina?Biser si onaj najveci!!Stvarno se vidi da nemas sluha kao i vecina na ovom forumu,ciro da vidi tu posatvu pao bih u komu!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 31 mar 2009, 17:48

Samo da kisa ne unisti sve, draze mi je da nebude padala, ali eto kako god, nadam se samo pobjedi.

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 31 mar 2009, 18:05

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 31 mar 2009, 18:10

31.3.09
Fun Zone

Pozivamo navijače, goste i građane Zenice da na dostojanstven način pozdravimo još jednu pobjedu naše nogometne reprezentacije.
Kao što Vam je poznato, 01.04.2009., srijeda, u Zenici se odigrava kvalifikaciona utakmica za svjetsko nogometno prvenstvo BiH – BELGIJA. S obzirom na veliko interesovanje za utakmicu očekivanja su da će u Zenicu doći veliki broj navijača i gostiju. Imajući to u vidu Forum građana Zenice je realizator projekta FAN ZONA.
FAN ZONA je u svijetu masovnih sportskih događaja postala standard, da na moderan i urban način prezentira mogućnosti grada, domaćina velikih sportskih manifestacija.
Projekat instaliranja FAN ZONE podrazumjeva da se na prostoru Kamberovića polja (200 metara od stadiona Bilino polje) izvrši prijem navijača koji će taj dan doći u Zenicu, a također putem instalisanja LCD dispeja, za one koji nisu obezbjedili ulaznice, da gledaju prijenos utakmice. U svrhu kvalitetnog i modernog prijema gostiju koji će posjetiti Zenicu u srijedu 01.04.2009. obezbjeđen je adekvatan muzičko – zabavni program i kompletna ugostiteljska ponuda. S obzirom na veliko interesovanje za utakmicu, očekivanja su, da će se na ovom prostoru okupiti veliki broj građana.
Forum građana Zenice je u saradnji sa partnerima realizator kompletnog projekta u kojem se dešava slijedeće.
• Dnevni program počinje od 10:00 sati, koji objedinjuje prijem gostiju i navijača koji dolaze u Zenicu iz svih gradova BIH i okruženja. Program podrazumjeva da svi gosti Zenice taj dan imaju prijemni punkt za informacije, turističku ponudu, osvježavajuće napitke, navijačke rekvizite, fast fud (brzi i jeftini obrok) uz muzički program.
• U večernjem programu predviđeno je masovno gledanje utakmice na LCD displeju dimenzija 5 X 3 m. Program je formiran tako da svi oni koji nisu obezbjedili ulaznice, mogu istu uživo, masovno pratiti, što je trend u svijetu.
• Nogometni savez BiH je upoznat sa svim aktivnostima i upućen je poziv da po završenoj utakmici selektor BH reprezentacije Ćiro Blažević sa igračima dođe u FAN ZONU, te da se obrati i pozdravi sve navijače koji nisu bili na utakmici (odgovor od NSBIH očekujemo).
Ulaz u FAN ZONU je besplatan,
Za realizaciju navedenog Forum građana Zenice je od općine Zenica dobio saglasnost i odobrenje da animira i angažuje zainteresirane subjekte koji imaju interes za promociju, marketing i prodaju svojih proizvoda u FAN ZONI.
Pozivamo vas da medijski popratite ovaj događaj.

S poštovanjem,
PREDSJEDNIK FORUMA
GRAĐANA ZENICE

Muhamed Aliefendić

http://2.bp.****/_vi9X3pVVD-g/S ... slavu1.jpg

...za sve one koji ne dodju do karte....
Nema vise :P

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 mar 2009, 18:15

evo cini se da nam je prosla i inicjativa ja javno gledanje tekme i u Tuzli na Sonom trgu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 31 mar 2009, 18:17

esso je napisao/la:pozdrav svima evo nesto interesantno od mene pa razmislite:pratim svaki CIRIN INTERVIJU prije utakmice u GENKU i poslije utakmice i sad prije utakmice u ZENICI iako ste malo pazljivije citali njegove intervijue na pres konferencijama ili u novinama vidjecete da je to sve dio taktike jer to je iskusni stari lisac pa samo cujte ovo od CIRE prije genka oni su jako opasna repka igraju jako dobar nogomet cak su i spaniju namucili i bice nam jako tesko pa ste vidjeli sta je radio sa sastavom mijenjao ga 4 puta i desilo se ono bitno belgijanci poletjeli i pali isto se desava i sad poslije utakmice u genku rece CIRO RAZBICEMO IH pa dan kasnije kaze nece biti lagana utakmica pa danas kaze jako su dobri u gostima sto i nije istina jer sa tursakom u gostima su imali srece nego igru al su igrali 1:1 sretno naravno osvojili bod tako da u biti ovi CIRINI intervijui su u biti taktika da navuces protivnika na tanak led sto CIRA ZNA IZVANREDNO DOBRO i ja uopste ne strahujem za sutrasnju utakmicu jer ciro je lisac a nasi igraci nisu vise ona generacija prije par godina koja padne pod pritiskom to su sad mladi ali jako iskusni momci koji zele uspijeh i oni su svijesni toga zato sam siguran da ono sutra nece podleci pritisku i da ce igrati kao da su izgubili i GENKU IGRAJ BOSNO ALE ALE ALE :D :D :D :D :D :D
Slazem se sa tobom,i mislim nece se znati sastav do pred samu utakmicu, mislim nece znati javnost ali mislim da Ciro to vec zna u svojoj glavi
Predvidjam lijepu utakmicu u Zenici i nadam se sa pravom nasoj pobijedi
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 31 mar 2009, 18:24

evo sastava,, pa ako pogodim castite ;)
supic pandza nadarevic jahic berberovic vladavic rahimic muratovic misimovic ibricic dzeko

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 31 mar 2009, 18:48

flash je napisao/la:31.3.09
Fun Zone

Pozivamo navijače, goste i građane Zenice da na dostojanstven način pozdravimo još jednu pobjedu naše nogometne reprezentacije.
Kao što Vam je poznato, 01.04.2009., srijeda, u Zenici se odigrava kvalifikaciona utakmica za svjetsko nogometno prvenstvo BiH – BELGIJA. S obzirom na veliko interesovanje za utakmicu očekivanja su da će u Zenicu doći veliki broj navijača i gostiju. Imajući to u vidu Forum građana Zenice je realizator projekta FAN ZONA.
FAN ZONA je u svijetu masovnih sportskih događaja postala standard, da na moderan i urban način prezentira mogućnosti grada, domaćina velikih sportskih manifestacija.
Projekat instaliranja FAN ZONE podrazumjeva da se na prostoru Kamberovića polja (200 metara od stadiona Bilino polje) izvrši prijem navijača koji će taj dan doći u Zenicu, a također putem instalisanja LCD dispeja, za one koji nisu obezbjedili ulaznice, da gledaju prijenos utakmice. U svrhu kvalitetnog i modernog prijema gostiju koji će posjetiti Zenicu u srijedu 01.04.2009. obezbjeđen je adekvatan muzičko – zabavni program i kompletna ugostiteljska ponuda. S obzirom na veliko interesovanje za utakmicu, očekivanja su, da će se na ovom prostoru okupiti veliki broj građana.
Forum građana Zenice je u saradnji sa partnerima realizator kompletnog projekta u kojem se dešava slijedeće.
• Dnevni program počinje od 10:00 sati, koji objedinjuje prijem gostiju i navijača koji dolaze u Zenicu iz svih gradova BIH i okruženja. Program podrazumjeva da svi gosti Zenice taj dan imaju prijemni punkt za informacije, turističku ponudu, osvježavajuće napitke, navijačke rekvizite, fast fud (brzi i jeftini obrok) uz muzički program.
• U večernjem programu predviđeno je masovno gledanje utakmice na LCD displeju dimenzija 5 X 3 m. Program je formiran tako da svi oni koji nisu obezbjedili ulaznice, mogu istu uživo, masovno pratiti, što je trend u svijetu.
• Nogometni savez BiH je upoznat sa svim aktivnostima i upućen je poziv da po završenoj utakmici selektor BH reprezentacije Ćiro Blažević sa igračima dođe u FAN ZONU, te da se obrati i pozdravi sve navijače koji nisu bili na utakmici (odgovor od NSBIH očekujemo).
Ulaz u FAN ZONU je besplatan,
Za realizaciju navedenog Forum građana Zenice je od općine Zenica dobio saglasnost i odobrenje da animira i angažuje zainteresirane subjekte koji imaju interes za promociju, marketing i prodaju svojih proizvoda u FAN ZONI.
Pozivamo vas da medijski popratite ovaj događaj.

S poštovanjem,
PREDSJEDNIK FORUMA
GRAĐANA ZENICE

Muhamed Aliefendić

http://2.bp.****/_vi9X3pVVD-g/S ... slavu1.jpg

...za sve one koji ne dodju do karte....

BRAVO!!!

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 31 mar 2009, 18:57

ova kisa u zenici vise ne zna ni sama bil pala il ne bi....malo padne par minuta skroz sitno pa prestane....al ako ostane ovako teren bi trebao bit odlican,nece bit blata i nece se brzo izrovit ko kad su ograli celik-sloboda

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 31 mar 2009, 19:51

deni_m1312 je napisao/la:ova kisa u zenici vise ne zna ni sama bil pala il ne bi....malo padne par minuta skroz sitno pa prestane....al ako ostane ovako teren bi trebao bit odlican,nece bit blata i nece se brzo izrovit ko kad su ograli celik-sloboda
Bojim se da ne bude pljusak tokom sutrašnjeg dana, ovdje kod nas (Gradačac) pomalo isto pada cijel idan, vrijeme tmurno itd...Nadam se da će sutra (ako ništa) barem bit malo kiše, tek toliko da teren bude svjež i pripremljen, da se ne stvore količine blata ispred golova itd...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

semir m.
Kontakt:

Post Postao/la semir m. » 31 mar 2009, 20:00

znal ko sigurno za ovo na sonom trgu u tuzli hocel sigurno bit.??'

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 31 mar 2009, 20:04

semir m. je napisao/la:znal ko sigurno za ovo na sonom trgu u tuzli hocel sigurno bit.??'
Da, sigurno!

@didije

Daj brate spusti cijenu, pa kako ti nije žao? Ja bih našao odmah kupce za sve četiri, ali puno je 60 KM.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 31 mar 2009, 21:19

Konačan sastav bi trebao da izgleda ovako:

Supić - Jahić, Spahić, Nadarević, Pandža, Berberovi - Rahimić, Muratović, Misimović - Ibričić, Džeko!

Dakle, Spahić i Rahimić su spremni i sutra igraju, Mitrović, Hasagić i Muslimović su otpali i nisu bili na današnjem treningu reprezetnacije na Koševu.

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 31 mar 2009, 21:26

Knele je napisao/la:Konačan sastav bi trebao da izgleda ovako:

Supić - Jahić, Spahić, Nadarević, Pandža, Berberovi - Rahimić, Muratović, Misimović - Ibričić, Džeko!

Dakle, Spahić i Rahimić su spremni i sutra igraju, Mitrović, Hasagić i Muslimović su otpali i nisu bili na današnjem treningu reprezetnacije na Koševu.
spahic je najjaci....... ima da stavi dembellea u mali dzep

semir m.
Kontakt:

Post Postao/la semir m. » 31 mar 2009, 21:49

ma nema brige pobjeda je sigurno nasa u zenici koga god ciro da stavi nece pogrijesit,svi igraci su svjetska klasa.
brinu me jedino sudije,bosna je jaca ekipa,samo da sudije ne pokvare sve kao sto su to znali uciniti mnogo puta do sada.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 mar 2009, 22:06

Bit ce interesantno vidjeti sutra pravu postavu, interesuje me koliko je od ove sada istinito. Posebno ova sa Ibricicem naprijed, a Topic na klupi. Isto vazi za Spahica, ali kao sto se moze vidjeti bio je na danasnjem treningu. Sto je stvarno nevjerovatno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Bahtic7
Kontakt:

Post Postao/la Bahtic7 » 31 mar 2009, 22:26

Sutra kad oni belgijski levati udju na Bilino Polje shvatice da je za njih bilo bolje ne dolaziti. Mogli su komotno reci
da se ne osjecaju dobro i predati ovo 3:0. Ovako ce se samo bezze usrat i jos cemo im naplati` salijevanje
strave u Fojnici :). Kad su se Spanci gubili i nisu znali kud glavusom udaraju a da ove sivonje nesto igraju?
Ocekujemo rutinsku pobijedu od 12-0, s tim da ce i Ciro zabit jedan iz penala.
Raji koja ide zelim super provod i bez one pirotehnike, jer nedaj boze da nas to sjebe mislim da bi to bio
kraj fanaticosa i ostalih wannabe "**** tipova". Ustvari trebo bi im kordon policije da ih izvede zive sa stadiona.
Zato,pamet u glavu...

BB BiH
Kontakt:

Post Postao/la BB BiH » 31 mar 2009, 22:27

Knele je napisao/la:
semir m. je napisao/la:znal ko sigurno za ovo na sonom trgu u tuzli hocel sigurno bit.??'
Da, sigurno!

@didije

Daj brate spusti cijenu, pa kako ti nije žao? Ja bih našao odmah kupce za sve četiri, ali puno je 60 KM.
ja bih isto,za sebe,ali 60 KM,i treba mi minimum oko 100 KM za taj dan pored tih 60,tako da to odpada
BB BiH

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 31 mar 2009, 22:36

Htjede mi sad pasa prodat kartu istok za 150KM :roll: .....Ko da ce me helikopterom spustit na centar Bilinog da izvedem pocetni udarac.... :evil:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.