Igrač br. 6

Ahonen
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Ahonen » 28 jun 2015, 14:59

STEVIE je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:@Stevie, Nije to moja želja, to je njihova želja. To nije nacionalizam, to je realizam. Razdvoji neke stvari, i jasno ćeš vidjeti razliku.
brate ja se nikad necu sloziti s takvim razmisljanjem, ali kao sto sam vec rekao bolje je onda reci otvoreno sta je cilj ove repke a ne glumiti neke stvari ako cemo vec tako..
sta je cilj repke?

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 28 jun 2015, 15:00

Da ne bi mozda BHF odlucivao ko ce igrati za repku,a ko nece? Pa koji su oni ****. Momak ide glavom na nogu protivnika,kida za repku, daje sve od sebe i sta sad treba,radi jedne njegove greske,koju je priznao i ispravio odmah,da ga izbace iz repke. U repku se ulazi igrama i izlazi iz nje igrama,a ne ovim glupostima. Priznao je gresku,pokajao se i idemo dalje. Druga stvar da je to uradio i jos plus davao neke izjave i provocirao i slicno,pa bi rekli da to namjerno radi. Pokajao se i sta sad,idemo dalje. Svaki poziv u repku je i opravdao svojim igrama,trudi se,bori se,leti po terenu,a meni je to vaznije od toga sta mu pise na ruci.

Zasto se BHF ne oglasi po pitanju Nihada Djedovica? Koji je namjerno uradio to sto je uradio i ne moze igrati za reprezentaciju na prvenstvu.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 28 jun 2015, 15:01

Ahonen je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:@Stevie, Nije to moja želja, to je njihova želja. To nije nacionalizam, to je realizam. Razdvoji neke stvari, i jasno ćeš vidjeti razliku.
brate ja se nikad necu sloziti s takvim razmisljanjem, ali kao sto sam vec rekao bolje je onda reci otvoreno sta je cilj ove repke a ne glumiti neke stvari ako cemo vec tako..
sta je cilj repke?
pa to se pitam i ja kad vidim neke stvari ovdje.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 jun 2015, 15:04

Cilj? Jesam li ja rek'o Srni, Jelaviću, Ćorluki, Lovrenu, etc.,etc., da igraju za Hrvatsku? Je li neko rekao Srbima u mlađim selekcijama Srbije, a koji su također porijeklom odavde da igraju za Srbiju? Sa naše strane konkretno?

Daj nemoj da glumimo djecu. Ispada da meni smetaju Hrvati i Srbi koji igraju za mlađe naše selekcije, i da ih sve tjeram u susjedne zemlje. Mnogo čudno razmišljanje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 28 jun 2015, 15:08

dobro nasa ocekivanja ce biti usko vezana uz tipove poput preldzica, tankovica i slicni onda.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 jun 2015, 15:10

Ideš iz krajnosti u krajnost. Nećemo dalje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 28 jun 2015, 15:19

Virtu4l je napisao/la:Svi veoma dobro znamo da BHF neće odustati. Nadam se da će ovi iz saveza to shvatiti na vrijeme i odmah u startu izbjeći sve ono što slijedi.

Odlazi iz svetinje !
zizu1991 je napisao/la:Ma koji alibi, i žrtveno jagnje? Svih njih lično boli qrac za ovu reprezentaciju, i ne zanima ih šta mislimo o njihovim "prirodnim" odabirima. Uslijed viška slobodnog vremena, počnu malo misli da im lutaju i na ovu reprezentaciju "tamo neke" države, i malo da se javljaju, da "peckaju". Već sam taj fenomen objasnio desetak stranica iza.
Nemanja Gudelj nas je perfektno iskoristio da bi dobio poziv FSS.
To je zato sto su novine morale vrsiti pritisak na proslog selektora da se pozove neki igrac, znaci radjeno je sve suprotno od normalnog slijeda dogadjaja..
Prvo je trebao selektor da obavi razgovor sa odredjenim igracem pa kad tu padne dogovor i pokrene se procedura, e tek u toj fazi novinari su trebali dobiti obavjesetenje da imamo potencijalnog reprezentativca, je li tako ? ;)
Da se tako radilo bi li bi Gudelj mogao iskoristiti nas kao sredstvo da dodje do cilja ?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 jun 2015, 16:00

Pazite sta pisete, NURA VAS GLEDA!!
slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 jun 2015, 16:03

:rol: :rol: :rol: :rol:

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 28 jun 2015, 16:06

joker90 je napisao/la:Pazite sta pisete, NURA VAS GLEDA!!
slika
Pa sto joj stavi ovaj "zar"(prikazi) :lol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 jun 2015, 18:48

kakva gluperda je ovaj Ogi, pa nigdje više nije poželjan :lol:

siguran sam da ga i saigrači u repki drugačije gledaju, al' zbog dobrobiti iste, nema reakcija, kao što reče Vedo

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 jun 2015, 18:55

Sta sebi covjek napravi ne mogu da vjerujem. Jedinstven primjer osobe koja nema gram mozga u glavi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 28 jun 2015, 19:06

Ma Vranjes je glup ko konj, to se od pocetka zna, jos dok je igrao u Manchesteru :roll:
Nadajmo se da sve ovo nece prouzrokovati potrese u reprezentaciji, ako ima nesto dobro u ovome, to je lekcija svim drugima koji krenu u slicne gluposti.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jun 2015, 19:54

Nije on taj kalibar da izazove potrese u reprezentaciji, u šta ćemo se i uvjeriti :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 28 jun 2015, 20:06

BHF su najveci neprijatelji drzave. Zbgo njih svaki put neka kazna, ljudi protiv Izraela dosli i navijali kao da igra Palestina a ne BiH. Medju njima 90% dijaspore, ne znaju bosansnki kako treba, a guraju se kao da su najvece partiote.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 28 jun 2015, 20:12

BHF su uradili gomilu dobrih stvari i najvatreniji su navijaci, to se mora priznati...samo mora postojati tacka kada ce im se reci dosta, niko ne moze, na taj nacin, uredjivati ko ce igrati, a ko ne u reprezentaciji.
Mogu imati svoje misljenje, iskazati ga, ali i postovati Mesu, covjek je pokazao da zna sta radi, rezultati su tu, glupo je radi Vranjesa i tetovaze sve to rusiti.
Sto se tice gazenja zastave, to je bio pravo glup potez, ali vjerujem da BHF ,statut, pravila i sankcije FIFA-e , poznaju bolje od ovih duduka u savezu i da nisu uradili nesto radi cega cemo fasovati. Puno su opasnija rasisiticka skandiranja na stadionu i predmeti koji su dolijetali.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 jun 2015, 20:24

Argentina je napisao/la:BHF su najveci neprijatelji drzave. Zbgo njih svaki put neka kazna, ljudi protiv Izraela dosli i navijali kao da igra Palestina a ne BiH. Medju njima 90% dijaspore, ne znaju bosansnki kako treba, a guraju se kao da su najvece partiote.
E cuj BHF najveci neprijatelji drzave!! HAHAHAHAHAHAHAHAHA Odjavi se brate, dosta neta za danas!
Bahati, bahati Željkan!
1946

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 jun 2015, 20:39

Strasno je sta je ova budaletina od Vranjesa sama sebi uradila. Zasluzio sam ban prije nekog vremena na njegovoj temi a sve zbog misljenja da ga po svaku cijenu treba izbaciti iz repke. Poslije toga je covjek napravio takav salto mortale nevidjen u modernoj povijesti BiH. Stavio je pod noge nesto sto bi rijetko koji stanovnik danasnje BiH uradio sa koje got strane dolazio. Malo bi ljudi naklonjeno ideji Bosne kao jedinstvene drzave prekrilo Ljiljane na svom tijelu niti onih naklonjenih RSu precrtali kartu te tvorevine na sebi. Tim cinom je po meni Ognjen pokazao da mu je reprezentacija iznad svega cak i iznad osobne sigurnosti. Sto se mene tice zasluzio je jos jednu sansu i nikad vise necu dovesti u pitanje njegovo igranje u repki. Osim naravno ako mu kakva slicna glupost opet ne padne na pamet. Dobro dosao natrag Ognjen Vranjes ma kako got ti sinko glup bio.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 28 jun 2015, 20:40

Pa narocito ovi fanatkosi iz dijaspore sto domacim fanatkosima filaju mozak sa kojekakvim idejama da ovo bude repka samo bosnjaka,to im ke skriveni cilj.sorry za off,
VOLIM BAYERN

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.