sta je cilj repke?STEVIE je napisao/la:brate ja se nikad necu sloziti s takvim razmisljanjem, ali kao sto sam vec rekao bolje je onda reci otvoreno sta je cilj ove repke a ne glumiti neke stvari ako cemo vec tako..zizu1991 je napisao/la:@Stevie, Nije to moja želja, to je njihova želja. To nije nacionalizam, to je realizam. Razdvoji neke stvari, i jasno ćeš vidjeti razliku.
Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Da ne bi mozda BHF odlucivao ko ce igrati za repku,a ko nece? Pa koji su oni ****. Momak ide glavom na nogu protivnika,kida za repku, daje sve od sebe i sta sad treba,radi jedne njegove greske,koju je priznao i ispravio odmah,da ga izbace iz repke. U repku se ulazi igrama i izlazi iz nje igrama,a ne ovim glupostima. Priznao je gresku,pokajao se i idemo dalje. Druga stvar da je to uradio i jos plus davao neke izjave i provocirao i slicno,pa bi rekli da to namjerno radi. Pokajao se i sta sad,idemo dalje. Svaki poziv u repku je i opravdao svojim igrama,trudi se,bori se,leti po terenu,a meni je to vaznije od toga sta mu pise na ruci.
Zasto se BHF ne oglasi po pitanju Nihada Djedovica? Koji je namjerno uradio to sto je uradio i ne moze igrati za reprezentaciju na prvenstvu.
Zasto se BHF ne oglasi po pitanju Nihada Djedovica? Koji je namjerno uradio to sto je uradio i ne moze igrati za reprezentaciju na prvenstvu.
pa to se pitam i ja kad vidim neke stvari ovdje.Ahonen je napisao/la:sta je cilj repke?STEVIE je napisao/la:brate ja se nikad necu sloziti s takvim razmisljanjem, ali kao sto sam vec rekao bolje je onda reci otvoreno sta je cilj ove repke a ne glumiti neke stvari ako cemo vec tako..zizu1991 je napisao/la:@Stevie, Nije to moja želja, to je njihova želja. To nije nacionalizam, to je realizam. Razdvoji neke stvari, i jasno ćeš vidjeti razliku.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Cilj? Jesam li ja rek'o Srni, Jelaviću, Ćorluki, Lovrenu, etc.,etc., da igraju za Hrvatsku? Je li neko rekao Srbima u mlađim selekcijama Srbije, a koji su također porijeklom odavde da igraju za Srbiju? Sa naše strane konkretno?
Daj nemoj da glumimo djecu. Ispada da meni smetaju Hrvati i Srbi koji igraju za mlađe naše selekcije, i da ih sve tjeram u susjedne zemlje. Mnogo čudno razmišljanje.
Daj nemoj da glumimo djecu. Ispada da meni smetaju Hrvati i Srbi koji igraju za mlađe naše selekcije, i da ih sve tjeram u susjedne zemlje. Mnogo čudno razmišljanje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
dobro nasa ocekivanja ce biti usko vezana uz tipove poput preldzica, tankovica i slicni onda.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
Ideš iz krajnosti u krajnost. Nećemo dalje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
To je zato sto su novine morale vrsiti pritisak na proslog selektora da se pozove neki igrac, znaci radjeno je sve suprotno od normalnog slijeda dogadjaja..Virtu4l je napisao/la:Svi veoma dobro znamo da BHF neće odustati. Nadam se da će ovi iz saveza to shvatiti na vrijeme i odmah u startu izbjeći sve ono što slijedi.
Odlazi iz svetinje !
Nemanja Gudelj nas je perfektno iskoristio da bi dobio poziv FSS.zizu1991 je napisao/la:Ma koji alibi, i žrtveno jagnje? Svih njih lično boli qrac za ovu reprezentaciju, i ne zanima ih šta mislimo o njihovim "prirodnim" odabirima. Uslijed viška slobodnog vremena, počnu malo misli da im lutaju i na ovu reprezentaciju "tamo neke" države, i malo da se javljaju, da "peckaju". Već sam taj fenomen objasnio desetak stranica iza.
Prvo je trebao selektor da obavi razgovor sa odredjenim igracem pa kad tu padne dogovor i pokrene se procedura, e tek u toj fazi novinari su trebali dobiti obavjesetenje da imamo potencijalnog reprezentativca, je li tako ?

Da se tako radilo bi li bi Gudelj mogao iskoristiti nas kao sredstvo da dodje do cilja ?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa sto joj stavi ovaj "zar"(prikazi)joker90 je napisao/la:Pazite sta pisete, NURA VAS GLEDA!!

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
kakva gluperda je ovaj Ogi, pa nigdje više nije poželjan
siguran sam da ga i saigrači u repki drugačije gledaju, al' zbog dobrobiti iste, nema reakcija, kao što reče Vedo

siguran sam da ga i saigrači u repki drugačije gledaju, al' zbog dobrobiti iste, nema reakcija, kao što reče Vedo
Sta sebi covjek napravi ne mogu da vjerujem. Jedinstven primjer osobe koja nema gram mozga u glavi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
Ma Vranjes je glup ko konj, to se od pocetka zna, jos dok je igrao u Manchesteru
Nadajmo se da sve ovo nece prouzrokovati potrese u reprezentaciji, ako ima nesto dobro u ovome, to je lekcija svim drugima koji krenu u slicne gluposti.

Nadajmo se da sve ovo nece prouzrokovati potrese u reprezentaciji, ako ima nesto dobro u ovome, to je lekcija svim drugima koji krenu u slicne gluposti.
Nije on taj kalibar da izazove potrese u reprezentaciji, u šta ćemo se i uvjeriti 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
BHF su najveci neprijatelji drzave. Zbgo njih svaki put neka kazna, ljudi protiv Izraela dosli i navijali kao da igra Palestina a ne BiH. Medju njima 90% dijaspore, ne znaju bosansnki kako treba, a guraju se kao da su najvece partiote.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
BHF su uradili gomilu dobrih stvari i najvatreniji su navijaci, to se mora priznati...samo mora postojati tacka kada ce im se reci dosta, niko ne moze, na taj nacin, uredjivati ko ce igrati, a ko ne u reprezentaciji.
Mogu imati svoje misljenje, iskazati ga, ali i postovati Mesu, covjek je pokazao da zna sta radi, rezultati su tu, glupo je radi Vranjesa i tetovaze sve to rusiti.
Sto se tice gazenja zastave, to je bio pravo glup potez, ali vjerujem da BHF ,statut, pravila i sankcije FIFA-e , poznaju bolje od ovih duduka u savezu i da nisu uradili nesto radi cega cemo fasovati. Puno su opasnija rasisiticka skandiranja na stadionu i predmeti koji su dolijetali.
Mogu imati svoje misljenje, iskazati ga, ali i postovati Mesu, covjek je pokazao da zna sta radi, rezultati su tu, glupo je radi Vranjesa i tetovaze sve to rusiti.
Sto se tice gazenja zastave, to je bio pravo glup potez, ali vjerujem da BHF ,statut, pravila i sankcije FIFA-e , poznaju bolje od ovih duduka u savezu i da nisu uradili nesto radi cega cemo fasovati. Puno su opasnija rasisiticka skandiranja na stadionu i predmeti koji su dolijetali.
E cuj BHF najveci neprijatelji drzave!! HAHAHAHAHAHAHAHAHA Odjavi se brate, dosta neta za danas!Argentina je napisao/la:BHF su najveci neprijatelji drzave. Zbgo njih svaki put neka kazna, ljudi protiv Izraela dosli i navijali kao da igra Palestina a ne BiH. Medju njima 90% dijaspore, ne znaju bosansnki kako treba, a guraju se kao da su najvece partiote.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Strasno je sta je ova budaletina od Vranjesa sama sebi uradila. Zasluzio sam ban prije nekog vremena na njegovoj temi a sve zbog misljenja da ga po svaku cijenu treba izbaciti iz repke. Poslije toga je covjek napravio takav salto mortale nevidjen u modernoj povijesti BiH. Stavio je pod noge nesto sto bi rijetko koji stanovnik danasnje BiH uradio sa koje got strane dolazio. Malo bi ljudi naklonjeno ideji Bosne kao jedinstvene drzave prekrilo Ljiljane na svom tijelu niti onih naklonjenih RSu precrtali kartu te tvorevine na sebi. Tim cinom je po meni Ognjen pokazao da mu je reprezentacija iznad svega cak i iznad osobne sigurnosti. Sto se mene tice zasluzio je jos jednu sansu i nikad vise necu dovesti u pitanje njegovo igranje u repki. Osim naravno ako mu kakva slicna glupost opet ne padne na pamet. Dobro dosao natrag Ognjen Vranjes ma kako got ti sinko glup bio.
Pa narocito ovi fanatkosi iz dijaspore sto domacim fanatkosima filaju mozak sa kojekakvim idejama da ovo bude repka samo bosnjaka,to im ke skriveni cilj.sorry za off,
VOLIM BAYERN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.