NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

Zoom088
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Zoom088 » 02 apr 2014, 10:51

baltazar1 je napisao/la:
baltazar1 je napisao/la:sutra počinje prodaja ulaznica na štandu u centru grada - u pretprodaji 3 KM i uz ličnu kartu kao dokaz o mjestu prebivališta, za Gračanlije

za sve ostale, znOči ove iz Tuzle i one koji budu kupovali na dan utakmice - 5 KM :salut:
vidim da su se neki primili...ne zamjerite ništa, nadam se da nikog nisam nešto posebno iznervirao sa ovom poprilično uspješnom prvoaprilskom šalom :D

see ya :wave:
Svaka čast :D :thumbup:
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 02 apr 2014, 12:53

4 ulaznice rezervisane,dolaze na ruke do petka :bih: :opaopa:
Pobjeda je bolja od orgazma!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 apr 2014, 12:55

Gorki je napisao/la:4 ulaznice rezervisane,dolaze na ruke do petka :bih: :opaopa:
:bih: :opaopa:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 02 apr 2014, 12:58

Gračanlije daj sredite to sa upravom/upravama da se pusti raja iz Tuzle na tribinu,dobro i nama a i vama (za kasu).Ljudi smo :mrgreen:

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 02 apr 2014, 13:20

danas (srijeda) će biti održana press konferencija u prostorijama kluba pa ću vjerovatno popodne imati neku informaciju više za sve one koje to interesuje

NIJE (prvo)APRILSKA ;)
Undici stelle - ACM 1899

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 02 apr 2014, 13:29

baltazar1 je napisao/la:danas (srijeda) će biti održana press konferencija u prostorijama kluba pa ću vjerovatno popodne imati neku informaciju više za sve one koje to interesuje

NIJE (prvo)APRILSKA ;)
press :o kod nas :o sad sam ubjeden da dobijamo slobodu :pray:
www.nkbratstvogracanica.com

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 02 apr 2014, 13:32

gledam sad ovaj izvještaj, Nezić jedan od glavnih krivaca za prvi gol...a koliko se sjećam slično je bilo i protiv Gradine

za drugi gol, opet jedan od glavnih krivaca nezić, čojk zakuca loptu preko njega, ni pokušao nije da skoči

čini mi se da ovaj malac pod hitno MORA na klupu, preslabo je ovo što je pokazao do sada

protiv Mladosti nije bilo ni Sulje , Damir se posvađao sa golovima i to je to

nemože se uvijek ni na odbranu vaditi, to nam je uspjelo u Bugojnu i Konjicu ali ne može uvijek

protiv Slobode to mora puno bolje biti, sa Suljom u napadu i Nezićem na klupi
Undici stelle - ACM 1899

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 02 apr 2014, 13:41

baltazar1 je napisao/la:gledam sad ovaj izvještaj, Nezić jedan od glavnih krivaca za prvi gol...a koliko se sjećam slično je bilo i protiv Gradine

za drugi gol, opet jedan od glavnih krivaca nezić, čojk zakuca loptu preko njega, ni pokušao nije da skoči

čini mi se da ovaj malac pod hitno MORA na klupu, preslabo je ovo što je pokazao do sada

nemože se uvijek ni na odbranu vaditi, to nam je uspjelo u Bugojnu i Konjicu ali ne može uvijek

Nezic hiljadu posto ide na klupu ... Panta i Salka moraju biti bekovi jer su kvalitetniji od njega obojica...Eh volio bi da Prljaca brani protiv Slobode ali ko me pita... Bice zanimljivo jer bas me interesuje ko ce na klupu jer Sulja MORA poceti utakmicu takode i Moussa znaci ili Smigi ili Damce (prije ovaj prvi nazalost) u vezi se NADAM da nece mevka pocet nego Delic Jahic i Omerovic....

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 02 apr 2014, 13:51

baltazar1 je napisao/la:gledam sad ovaj izvještaj, Nezić jedan od glavnih krivaca za prvi gol...a koliko se sjećam slično je bilo i protiv Gradine

Kako ste očajno odigrali, golman kod drugog gola ni da se baci za loptom a ono bi dijete odbranilo :lol:
3 za 3

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 02 apr 2014, 13:57

baltazar1 je napisao/la:danas (srijeda) će biti održana press konferencija u prostorijama kluba pa ću vjerovatno popodne imati neku informaciju više za sve one koje to interesuje

NIJE (prvo)APRILSKA ;)
Dragi boze da i mi imamo nekad Press :clap:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 02 apr 2014, 14:02

GracanicaAA je napisao/la:

NIJE (prvo)APRILSKA ;)
Dragi boze da i mi imamo nekad Press :clap:

Ybg ne dolazi Sloboda svaki vikend u Gračanicu :mrgreen:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 02 apr 2014, 14:25

GOKU je napisao/la:JOJ GRAČANICO MALO TIJE SELO JOJ JOJ JOŠ MANJE KAD JE SVE CRVENO CRNO
Izvidi ti kakva je situacija u Banovićima, je l' selo il šta drugo
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 02 apr 2014, 15:40

Eto pressica gotova , prije presice jedan dugi sastanak imali igraci i uprava... Na pressici receno da se u prodaju pusta tri i po hiljade karata , ali ako bi doslo vise navijaca naci ce se neki nacin da se smjeste... Prodaja krece od sutra.....Sto se tice same tekme svi su spremni... Najzanimljivije je bilo pitanje prema Dasi oko mutnjih radnji gdje je on rekao da nema nista od toga , da Bratstvo nece nikome pomagati i da je cilj prvo mjesto i pobjeda.... Neko je (cini mi se Kadija ) iznio statistiku da nam Sloboda ovde nije dala gol ,da nas nisu dobili ovde i da smo mi ovde neporazeni vec godinu i po dana.... I za kraj kako Moussa slatko rece "Sloboda ima samo ime" :clap:

ps. sudija je premijerligaski al mi nisu htjeli reci ko :D

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 02 apr 2014, 16:02

cesc4 je napisao/la:Eto pressica gotova , prije presice jedan dugi sastanak imali igraci i uprava... Na pressici receno da se u prodaju pusta tri i po hiljade karata , ali ako bi doslo vise navijaca naci ce se neki nacin da se smjeste... Prodaja krece od sutra.....Sto se tice same tekme svi su spremni... Najzanimljivije je bilo pitanje prema Dasi oko mutnjih radnji gdje je on rekao da nema nista od toga , da Bratstvo nece nikome pomagati i da je cilj prvo mjesto i pobjeda.... Neko je (cini mi se Kadija ) iznio statistiku da nam Sloboda ovde nije dala gol ,da nas nisu dobili ovde i da smo mi ovde neporazeni vec godinu i po dana.... I za kraj kako Moussa slatko rece "Sloboda ima samo ime" :clap:

ps. sudija je premijerligaski al mi nisu htjeli reci ko :D
samo ime? rece jedan berac pamuka :lol:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 02 apr 2014, 16:03

Jel se to trebalo reći da će se pustiti,da je namješteno itd.itd. :lol: Drugo je što mi obični smrtnici palamudimo o namještanju tekmi jer nas niko ne je*e ni 1% , sve je to rekla/kazala.Samo da ne bude kakvog sr*nja kad bude nestalo tih 3 i nešto hiljada ulaznica, a ostane 500-1000 ljudi ispred.. .. ..usput jesu li šta pričali za čuveni box,ima li Bujruma za Tuzlake? :cool:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 02 apr 2014, 16:09

Gorki je napisao/la:Jel se to trebalo reći da će se pustiti,da je namješteno itd.itd. :lol: Drugo je što mi obični smrtnici palamudimo o namještanju tekmi jer nas niko ne je*e ni 1% , sve je to rekla/kazala.Samo da ne bude kakvog sr*nja kad bude nestalo tih 3 i nešto hiljada ulaznica, a ostane 500-1000 ljudi ispred.. .. ..usput jesu li šta pričali za čuveni box,ima li Bujruma za Tuzlake? :cool:
Za box ni rijeci , a reko je Daso da je bio sastanak uprava nasih sa policijom i tako tih stvari... Da se ocekuje dolazak oko 1500 tuzlaka,tako da bujruma ima :D Utakmica je oznacena kao utakmica visokog rizika pa ce bit i kornjace :D

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 02 apr 2014, 16:16

Gorki je napisao/la:Jel se to trebalo reći da će se pustiti,da je namješteno itd.itd. :lol: Drugo je što mi obični smrtnici palamudimo o namještanju tekmi jer nas niko ne je*e ni 1% , sve je to rekla/kazala.Samo da ne bude kakvog sr*nja kad bude nestalo tih 3 i nešto hiljada ulaznica, a ostane 500-1000 ljudi ispred.. .. ..usput jesu li šta pričali za čuveni box,ima li Bujruma za Tuzlake? :cool:
Pa dobro,ako vec dolazite vas ce policija 100% sacekat dole kod Binga i dovest vas pred Stadion :D
Da ne bi bili ofo ono :)

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 02 apr 2014, 16:33

Eto sto ne mogu ovih izjava, mi necemo nikom pomagat, pa konju jedan de pogledaj utakmicu protiv Mladosti, kome si tu pomagao :lol:
a sto ne mogu sr.anja, u subotu ih natrpat do guše, samo zbog ovakvih izjava :lol:

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 02 apr 2014, 16:45

qqlele je napisao/la:Eto sto ne mogu ovih izjava, mi necemo nikom pomagat, pa konju jedan de pogledaj utakmicu protiv Mladosti, kome si tu pomagao :lol:
a sto ne mogu sr.anja, u subotu ih natrpat do guše, samo zbog ovakvih izjava :lol:
Mir sine,mir ;)

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 02 apr 2014, 16:58

ALBOX je napisao/la:
qqlele je napisao/la:Eto sto ne mogu ovih izjava, mi necemo nikom pomagat, pa konju jedan de pogledaj utakmicu protiv Mladosti, kome si tu pomagao :lol:
Mir sine,mir ;)
nemoj mi tih gračaničkih furki molim te,.zaobidji me u sirokom luku..

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.