http://www.armyshop.ba/artikl/345" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Lovačka oprema, ili buvljak možeš doličnih jakni za 20-50 kermi nać´Amoxicillin je napisao/la:Dajem i kucu za ovo![]()
http://www.armyshop.ba/artikl/345" onclick="window.open(this.href);return false;
otiću u jedan Second Hand shopHeller je napisao/la: Lovačka oprema, ili buvljak možeš doličnih jakni za 20-50 kermi nać´
u mene stari major pa ga pitam jel ima viska kojuAmoxicillin je napisao/la:Dajem i kucu za ovo![]()
mogu ti ja nabavitibagrcavi je napisao/la:gdje ima kupiti
+Johny je napisao/la:Nije da pratim ovo danasnju modu ali sve je otislo u qrac.
Muskarci se vise manje oblace poput zena.To neki izrezi , poredane tole + obrijana prsa , ruke , noge , frizure ala' Merlyn Monroe.
Nisam ni za one patrijarhalne vrste poput kravate do muda i debljine 25 cm ali ne i za ove ****.
Mnogo oblacim kosulje i preferiram onaj old school stil.Dakle kosulja ne treba biti cobanski raskopcana kao sto kockaste glave na Ilidzi nosaju , gdje zakopca samo prva dva dugmica.Kosulja ne treba da puca u ramenima kada se pozdravljas sa nekim i ne treba da visi na tebi.Sto se tice : utrpati ili ne.Sve je do ostatka kombinacije.
Neki prefinjeni stil koji zraci elegancijom
Veliki sam zaljubljenik u ruske kragne.Mnogo su prakticnije za obuci uz kombinaciju sa nekim dzempercicem ili sa nekon koznom jaknom(fol motorke).
Sto se tice dzempera tu volim expertimentisati jer tu se ne grijesi.Kakv god dzemper kupis mozes ga kombinovati.Sako ne preferiram jer mrzim tu mrtvu eleganciju i te nove standarde gdje ti tole budu izderane a gore navuces sako i zavrnes yebene rukave sa majcom gdje ti se pupak vidi...
Pantole svakako treba da budu klasika.Bez nekih tribala i dzepova na svakom koraku.Ne treba da budu izderane jer je to Yenkie fazon.
Ovaj stil je nekako najrelevantniji.Ja da se pitam malo bi ih spustio nize i djelovalo bi jos bolje.Klasicni Jeans koji mozes kombinovati sa majicom , duxom , kosuljom , potkosuljom i sa bilo kojim cipelama , tenama...
Sto se tice obuce tu preferiram klasiku.Starke su i dan danas najbolja tena na Sviejtu i nosim ih najcesce.Lacoste je moj izbor.Prave sigurno najbolje casula modele i licno uvjek biram njih.Ne gotivim ove danasnje letece tene pocev od AIR MAXA pa do ovih dubokih **** varijanti.
Cipela-tena svakako.
Vas Emerik Gudelj .
najljepše kombinacije su sa 2 boje max i jedna izmedju..ono preklapanjesoxx je napisao/la:Za NG kontam obuci crne hlace i gore kosulju onu u kockice.. Ako znate na koju msm.. Sad nzm kakvu boju da izaberem.. Ima crvenih, zelenih plavih.. Sta mi preporucujete
soxx je napisao/la:Za NG kontam obuci crne hlace i gore kosulju onu u kockice.. Ako znate na koju msm.. Sad nzm kakvu boju da izaberem.. Ima crvenih, zelenih plavih.. Sta mi preporucujete
SultanSulejman je napisao/la:soxx je napisao/la:Za NG kontam obuci crne hlace i gore kosulju onu u kockice.. Ako znate na koju msm.. Sad nzm kakvu boju da izaberem.. Ima crvenih, zelenih plavih.. Sta mi preporucujete
Super svee samo za sako se ne slazem. Salzem se u dijelu da danasnja omladina kombinira fujj kombinacije sa sakoom. Po meni normalno i kulturno je da obuces hlace (ne na peglu mogu i jeans samo da su jednobojen bez sara i rezova) obice jednobojne hlace zatim kosulja po mogucnosti normalnija kak si ti naveo vec gore ( vise volim utrpano )Johny je napisao/la:Nije da pratim ovo danasnju modu ali sve je otislo u qrac.
Muskarci se vise manje oblace poput zena.To neki izrezi , poredane tole + obrijana prsa , ruke , noge , frizure ala' Merlyn Monroe.
Nisam ni za one patrijarhalne vrste poput kravate do muda i debljine 25 cm ali ne i za ove ****.
Mnogo oblacim kosulje i preferiram onaj old school stil.Dakle kosulja ne treba biti cobanski raskopcana kao sto kockaste glave na Ilidzi nosaju , gdje zakopca samo prva dva dugmica.Kosulja ne treba da puca u ramenima kada se pozdravljas sa nekim i ne treba da visi na tebi.Sto se tice : utrpati ili ne.Sve je do ostatka kombinacije.
Neki prefinjeni stil koji zraci elegancijom
Veliki sam zaljubljenik u ruske kragne.Mnogo su prakticnije za obuci uz kombinaciju sa nekim dzempercicem ili sa nekon koznom jaknom(fol motorke).
Sto se tice dzempera tu volim expertimentisati jer tu se ne grijesi.Kakv god dzemper kupis mozes ga kombinovati.Sako ne preferiram jer mrzim tu mrtvu eleganciju i te nove standarde gdje ti tole budu izderane a gore navuces sako i zavrnes yebene rukave sa majcom gdje ti se pupak vidi...
Pantole svakako treba da budu klasika.Bez nekih tribala i dzepova na svakom koraku.Ne treba da budu izderane jer je to Yenkie fazon.
Ovaj stil je nekako najrelevantniji.Ja da se pitam malo bi ih spustio nize i djelovalo bi jos bolje.Klasicni Jeans koji mozes kombinovati sa majicom , duxom , kosuljom , potkosuljom i sa bilo kojim cipelama , tenama...
Sto se tice obuce tu preferiram klasiku.Starke su i dan danas najbolja tena na Sviejtu i nosim ih najcesce.Lacoste je moj izbor.Prave sigurno najbolje casula modele i licno uvjek biram njih.Ne gotivim ove danasnje letece tene pocev od AIR MAXA pa do ovih dubokih **** varijanti.
Cipela-tena svakako.
Vas Emerik Gudelj .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 303 gosta.