odjeca, patike etc etc

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Amoxicillin
Kontakt:

Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la Amoxicillin » 13 dec 2012, 23:50

Dajem i kucu za ovo :mrgreen:

http://www.armyshop.ba/artikl/345" onclick="window.open(this.href);return false;

slika
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 13 dec 2012, 23:54

imam ja jednu, dobro očuvanu, korištenu u periodu 92-95 :mrgreen:
FORZA MARŠAL !!!

Magiiic
Kontakt:

Post Postao/la Magiiic » 14 dec 2012, 11:03

Jel sigurno narucivati preko ovog e-buy-a ?
Ima li neko iskustva , zanima me postarina,itd, :D

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 14 dec 2012, 15:22

Ne znam preko njih al narucivao sam preko jedne stranice (koga zanima nek se javi na pp).Strasno jeftina roba,platis postarinu ,i kad dodje roba u Bosnu platis i nasu carinu.Sve to izadje dosta skupo,ali ako vas ima vise,vas 4-5 onda to ispadne jeftino jer ce te podijeliti troskove.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 14 dec 2012, 17:08

Amoxicillin je napisao/la:Dajem i kucu za ovo :mrgreen:

http://www.armyshop.ba/artikl/345" onclick="window.open(this.href);return false;

slika
Lovačka oprema, ili buvljak možeš doličnih jakni za 20-50 kermi nać´
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 14 dec 2012, 18:57

Heller je napisao/la: Lovačka oprema, ili buvljak možeš doličnih jakni za 20-50 kermi nać´
otiću u jedan Second Hand shop :D ima svakave vojne opreme
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 14 dec 2012, 19:21

Amoxicillin je napisao/la:Dajem i kucu za ovo :mrgreen:

slika
u mene stari major pa ga pitam jel ima viska koju
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 14 dec 2012, 21:10

slika

Gdje ima u Ze ovakvih kapa :3

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 14 dec 2012, 22:11

Nije da pratim ovo danasnju modu ali sve je otislo u qrac.
Muskarci se vise manje oblace poput zena.To neki izrezi , poredane tole + obrijana prsa , ruke , noge , frizure ala' Merlyn Monroe.

Nisam ni za one patrijarhalne vrste poput kravate do muda i debljine 25 cm ali ne i za ove ****.

Mnogo oblacim kosulje i preferiram onaj old school stil.Dakle kosulja ne treba biti cobanski raskopcana kao sto kockaste glave na Ilidzi nosaju , gdje zakopca samo prva dva dugmica.Kosulja ne treba da puca u ramenima kada se pozdravljas sa nekim i ne treba da visi na tebi.Sto se tice : utrpati ili ne.Sve je do ostatka kombinacije.

Neki prefinjeni stil koji zraci elegancijom slika

Veliki sam zaljubljenik u ruske kragne.Mnogo su prakticnije za obuci uz kombinaciju sa nekim dzempercicem ili sa nekon koznom jaknom(fol motorke).

Sto se tice dzempera tu volim expertimentisati jer tu se ne grijesi.Kakv god dzemper kupis mozes ga kombinovati.Sako ne preferiram jer mrzim tu mrtvu eleganciju i te nove standarde gdje ti tole budu izderane a gore navuces sako i zavrnes yebene rukave sa majcom gdje ti se pupak vidi...

Pantole svakako treba da budu klasika.Bez nekih tribala i dzepova na svakom koraku.Ne treba da budu izderane jer je to Yenkie fazon.

Ovaj stil je nekako najrelevantniji.Ja da se pitam malo bi ih spustio nize i djelovalo bi jos bolje.Klasicni Jeans koji mozes kombinovati sa majicom , duxom , kosuljom , potkosuljom i sa bilo kojim cipelama , tenama...

Sto se tice obuce tu preferiram klasiku.Starke su i dan danas najbolja tena na Sviejtu i nosim ih najcesce.Lacoste je moj izbor.Prave sigurno najbolje casula modele i licno uvjek biram njih.Ne gotivim ove danasnje letece tene pocev od AIR MAXA pa do ovih dubokih **** varijanti.

Cipela-tena svakako.

Vas Emerik Gudelj .
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 14 dec 2012, 23:41

ja kupio ovakvu kapu dans u waikikiju u ALTI,11 KM :mrgreen:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 dec 2012, 23:50

gdje ima kupiti
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 14 dec 2012, 23:53

Za NG kontam obuci crne hlace i gore kosulju onu u kockice.. Ako znate na koju msm.. Sad nzm kakvu boju da izaberem.. Ima crvenih, zelenih plavih.. Sta mi preporucujete ;)

Magiiic
Kontakt:

Post Postao/la Magiiic » 14 dec 2012, 23:54

bagrcavi je napisao/la:gdje ima kupiti
slika
mogu ti ja nabaviti :D hahaha

cvaja k'o za tebe :D

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 15 dec 2012, 00:07

Johny je napisao/la:Nije da pratim ovo danasnju modu ali sve je otislo u qrac.
Muskarci se vise manje oblace poput zena.To neki izrezi , poredane tole + obrijana prsa , ruke , noge , frizure ala' Merlyn Monroe.

Nisam ni za one patrijarhalne vrste poput kravate do muda i debljine 25 cm ali ne i za ove ****.

Mnogo oblacim kosulje i preferiram onaj old school stil.Dakle kosulja ne treba biti cobanski raskopcana kao sto kockaste glave na Ilidzi nosaju , gdje zakopca samo prva dva dugmica.Kosulja ne treba da puca u ramenima kada se pozdravljas sa nekim i ne treba da visi na tebi.Sto se tice : utrpati ili ne.Sve je do ostatka kombinacije.

Veliki sam zaljubljenik u ruske kragne.Mnogo su prakticnije za obuci uz kombinaciju sa nekim dzempercicem ili sa nekon koznom jaknom(fol motorke).

Sto se tice dzempera tu volim expertimentisati jer tu se ne grijesi.Kakv god dzemper kupis mozes ga kombinovati.Sako ne preferiram jer mrzim tu mrtvu eleganciju i te nove standarde gdje ti tole budu izderane a gore navuces sako i zavrnes yebene rukave sa majcom gdje ti se pupak vidi...

Pantole svakako treba da budu klasika.Bez nekih tribala i dzepova na svakom koraku.Ne treba da budu izderane jer je to Yenkie fazon.

Ovaj stil je nekako najrelevantniji.Ja da se pitam malo bi ih spustio nize i djelovalo bi jos bolje.Klasicni Jeans koji mozes kombinovati sa majicom , duxom , kosuljom , potkosuljom i sa bilo kojim cipelama , tenama...

Sto se tice obuce tu preferiram klasiku.Starke su i dan danas najbolja tena na Sviejtu i nosim ih najcesce.Lacoste je moj izbor.Prave sigurno najbolje casula modele i licno uvjek biram njih.Ne gotivim ove danasnje letece tene pocev od AIR MAXA pa do ovih dubokih **** varijanti.

Cipela-tena svakako.

Vas Emerik Gudelj .
+

:!:
Ne slazem se samo za starke.

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 15 dec 2012, 00:09

soxx je napisao/la:Za NG kontam obuci crne hlace i gore kosulju onu u kockice.. Ako znate na koju msm.. Sad nzm kakvu boju da izaberem.. Ima crvenih, zelenih plavih.. Sta mi preporucujete ;)
najljepše kombinacije su sa 2 boje max i jedna izmedju..ono preklapanje ;)
npr crvena i tamno plava
plava i svijetlo plava xd
zeleno i sivo (imam ju :P )

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 15 dec 2012, 00:11

bagrcavi je napisao/la:gdje ima kupiti
slika
na Markalama
FORZA MARŠAL !!!

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 15 dec 2012, 10:03

soxx je napisao/la:Za NG kontam obuci crne hlace i gore kosulju onu u kockice.. Ako znate na koju msm.. Sad nzm kakvu boju da izaberem.. Ima crvenih, zelenih plavih.. Sta mi preporucujete ;)
slika

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 15 dec 2012, 10:26

SultanSulejman je napisao/la:
slika
:o :o :o prejako brate, posebno ova crvena, ja msm da je bila u NY htio ja uzet al ne bi velicine moje :twisted:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 15 dec 2012, 10:29

Tacnije kariranu kosulju :D
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 15 dec 2012, 11:46

Johny je napisao/la:Nije da pratim ovo danasnju modu ali sve je otislo u qrac.

Cipela-tena svakako.

Vas Emerik Gudelj .
Super svee samo za sako se ne slazem. Salzem se u dijelu da danasnja omladina kombinira fujj kombinacije sa sakoom. Po meni normalno i kulturno je da obuces hlace (ne na peglu mogu i jeans samo da su jednobojen bez sara i rezova) obice jednobojne hlace zatim kosulja po mogucnosti normalnija kak si ti naveo vec gore ( vise volim utrpano ) :mrgreen:
slika
slika
slika

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 303 gosta.