Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

RajvoSA03
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la RajvoSA03 » 11 nov 2024, 11:20

killafrommanilla je napisao/la:
11 nov 2024, 11:18
fanatik19 je napisao/la:
11 nov 2024, 11:16
11 nov 2024, 11:12

Ovo si prvo napisao, a sad si malo promijenio priču. Ne znamo onda očito ko je njih vidio i predložio prvi, a ako ćemo gledati ko je izvršio proces promjene državljanstva da je taj i zaslužan, onda nam je Spahić zaslužan i za Đakovca. To hoću da ti kažem, ljutio se ti ne ljutio, očito je da iz nekog tvog razloga si sve usmjerio na Sergeja i stručni štab, ali ti Spahić, koji s njima kafe ispija i sve dogovara, ipak odgovara malo pa bi njega da izvučeš iz priče a usput da mu daš i pokoji kredit za dobre stvari.

Ne ide, jbg. Svi zajedno ovu supu prave, i bit će dobrih sastojaka a bit će i loših. Ali je bitno da je pravimo, i da treba gledati širu sliku, ako za 3 godine dobijemo i ova tri igrača kao nosioce, a Šunjić odigra 2 dobre utakmice kad trebalo, mi smo profitirali.

Pa onda kad Bajraktarević, Gigović i ekipa budu u prajmu, dovest ćemo boljeg stručnjaka valjda. Sad nam treba kult reprezentacije i rebuilding, a sa Šunjićem ne možeš izgubit, a možda bude šestica za narednih 5 godina dok ova djeca ne stasaju.
Spahić ne pravi taktiku i samim time ne bira igrače. On nije dio stručnog štaba i ti nikako to da shvatiš
OK, napravi onda razliku, kako je zaslužan za Baždara a nije za Đakovca? Ne možeš oduzeti Barbarezu Baždara, staviti ga Spahiću kao plus, a staviti Đakovca kao minus Barbarezu i nestručnom štabu a ovaj isto radio proces kao kod Baždara.

Ili su svi zaslužni ili su svi krivi. Svi rade svoj dio posla, kontaš? Ako je Barbarez pogriješio sa Đakovcem, daj da mu damo kredita za Baždara, jer garantujem da je i on tu pričao s momkom kao selektor. A mogao je da kaže ne treba mi. Jel tako?

Je li jasnije imalo ili i dalje ideš s istom propagandom po svakoj temi?
Dzaba krecis drug.
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 11 nov 2024, 11:55

fanatik19 je napisao/la:
11 nov 2024, 11:12

Ovo si prvo napisao, a sad si malo promijenio priču. Ne znamo onda očito ko je njih vidio i predložio prvi, a ako ćemo gledati ko je izvršio proces promjene državljanstva da je taj i zaslužan, onda nam je Spahić zaslužan i za Đakovca. To hoću da ti kažem, ljutio se ti ne ljutio, očito je da iz nekog tvog razloga si sve usmjerio na Sergeja i stručni štab, ali ti Spahić, koji s njima kafe ispija i sve dogovara, ipak odgovara malo pa bi njega da izvučeš iz priče a usput da mu daš i pokoji kredit za dobre stvari.

Ne ide, jbg. Svi zajedno ovu supu prave, i bit će dobrih sastojaka a bit će i loših. Ali je bitno da je pravimo, i da treba gledati širu sliku, ako za 3 godine dobijemo i ova tri igrača kao nosioce, a Šunjić odigra 2 dobre utakmice kad trebalo, mi smo profitirali.

Pa onda kad Bajraktarević, Gigović i ekipa budu u prajmu, dovest ćemo boljeg stručnjaka valjda. Sad nam treba kult reprezentacije i rebuilding, a sa Šunjićem ne možeš izgubit, a možda bude šestica za narednih 5 godina dok ova djeca ne stasaju.
Spahić ne pravi taktiku i samim time ne bira igrače. On nije dio stručnog štaba i ti nikako to da shvatiš
OK, napravi onda razliku, kako je zaslužan za Baždara a nije za Đakovca? Ne možeš oduzeti Barbarezu Baždara, staviti ga Spahiću kao plus, a staviti Đakovca kao minus Barbarezu i nestručnom štabu a ovaj isto radio proces kao kod Baždara.

Ili su svi zaslužni ili su svi krivi. Svi rade svoj dio posla, kontaš? Ako je Barbarez pogriješio sa Đakovcem, daj da mu damo kredita za Baždara, jer garantujem da je i on tu pričao s momkom kao selektor. A mogao je da kaže ne treba mi. Jel tako?

Spahić nije pogriješio ništa jer je njegov zadatak da riješava te administrativne probleme i ide na noge tim istim igračima a zasluga mu posebno dobija na vrijednosti kada se uzme u obzir činjenica da je Misimović imao te iste igrače na oku svih ovih godina i nikoga nije doveo. Shvataš li ti da Spahić neće sutra trenirati te igrače niti biti odgovoran za rezultat nego stručni štab na čelu s Barbarezom

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 11 nov 2024, 12:54

fanatik19 je napisao/la:
11 nov 2024, 11:55
fanatik19 je napisao/la:

Spahić nije pogriješio ništa jer je njegov zadatak da riješava te administrativne probleme i ide na noge tim istim igračima a zasluga mu posebno dobija na vrijednosti kada se uzme u obzir činjenica da je Misimović imao te iste igrače na oku svih ovih godina i nikoga nije doveo. Shvataš li ti da Spahić neće sutra trenirati te igrače niti biti odgovoran za rezultat nego stručni štab na čelu s Barbarezom
Joj što se izmotavaš :urnebes:
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 11 nov 2024, 13:06

Rimes87 je napisao/la:
11 nov 2024, 12:54
fanatik19 je napisao/la:
11 nov 2024, 11:55

Joj što se izmotavaš :urnebes:
Stvar koju ja hoću da kažem cijelo vrijeme je da Spahić 95% radi kako treba i da su njegovom zaslugom. Jedino gdje je malo kiksao je ova situacija s Ahmedhodžićem i gdje snosi dio krivice a sve ostalo je za čistu 10ku. Ne kažem ja da oni ne sjede na kafama i ne diskutuju o svemu, da Spahić možda i ne predloži nešto ali on nije član stručnog štaba i on se u biti ništa ne pita kada je u pitanju teren i izbor igrača. Čovjek je tu da obavi posao koji Misimović godinama nije radio, ali prije toga se stručni štab između sebe dogovori ko nam treba. Ipak, budimo realni i priznajmo da su od novajlija više igrača fulili nego što su uboli. Igrači koji su reklamirani po raznoraznim portalima i ovom forumu su/će se ispostavili/ti kao pojačanja(Gigović, Bajraktarević i Baždar) dok ovi koje su oni doveli hajmo reći neočekivano su za sada samo prinove protiv kojih nemam ništa. Inače, volio bi da me svaki pojedinačno demantuje kao istinski navijač ove reprezentacije radi koje ne mogu spavati po cijelu noć nakon završetka utakmice jer doživljavam ovo na potpuno drugačiji način nego bilo šta drugo povezano sa sportom

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 11 nov 2024, 13:36

fanatik19 je napisao/la:
11 nov 2024, 13:06

Stvar koju ja hoću da kažem cijelo vrijeme je da Spahić 95% radi kako treba i da su njegovom zaslugom. Jedino gdje je malo kiksao je ova situacija s Ahmedhodžićem i gdje snosi dio krivice a sve ostalo je za čistu 10ku. Ne kažem ja da oni ne sjede na kafama i ne diskutuju o svemu, da Spahić možda i ne predloži nešto ali on nije član stručnog štaba i on se u biti ništa ne pita kada je u pitanju teren i izbor igrača. Čovjek je tu da obavi posao koji Misimović godinama nije radio, ali prije toga se stručni štab između sebe dogovori ko nam treba. Ipak, budimo realni i priznajmo da su od novajlija više igrača fulili nego što su uboli. Igrači koji su reklamirani po raznoraznim portalima i ovom forumu su/će se ispostavili/ti kao pojačanja(Gigović, Bajraktarević i Baždar) dok ovi koje su oni doveli hajmo reći neočekivano su za sada samo prinove protiv kojih nemam ništa. Inače, volio bi da me svaki pojedinačno demantuje kao istinski navijač ove reprezentacije radi koje ne mogu spavati po cijelu noć nakon završetka utakmice jer doživljavam ovo na potpuno drugačiji način nego bilo šta drugo povezano sa sportom
Ako ne spavaš zbog reprezentacije u rebuildingu, zapali džoint ili nađi sebi neku terapiju jer to nije normalno.

Drugo, vjerujem da nisi maliciozan ali ovo što pišeš je itekako maliciozno. Slobodno provjeri koliko je izreklamiran puta recimo Nalić i slični pa su svi promašaji. Čovječe članak košta 100E, o kakvom novinarstvu pričaš.

Treće, u svoj toj huji lažeš i prizivaš Husaru, ej zamisli Husarića. Đakovac nije dobio priliku, kao ni Šunjić tako da ne znamo jesu li promašaji. Nek' su Katić i Burnić eto promašaji totalni, iako smo igrali protiv 6 vrhunskih selekcija, neka su.

Gigović, Bajraktarević, Baždar po svemu sudeći kao i Huseinbašić očito nisu promašaji. A možemo reći i da je Vasilja konačno isprofilisao kao prvog golmana. Kako je to u tvojoj glavi više loših od dobrih?

Shvati, rebuilding. Tražimo igrače za budućnost, a bit će prolaznika mali milion koji će se isprobati pa otpasti ili ostati. Ako treba da biram između ovoga i poziva Naliću, Piriću, Mešanoviću, Ćiviću, biram radije ove nove, neisprobane.

I opusti se malo, nije rezultat u prvom planu nego selektiranje. Kad vidimo da imamo neki core, za nešto više potencijala, onda ćemo lako otjerati selektora i dovesti boljeg ako ne bude rezultata. Ovo što Barbarez sad radi nije vezano za rezultat uopšte, bar ne još uvijek zato je i dobio duži ugovor.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 11 nov 2024, 14:09

11 nov 2024, 13:36
fanatik19 je napisao/la:
11 nov 2024, 13:06

Ako ne spavaš zbog reprezentacije u rebuildingu, zapali džoint ili nađi sebi neku terapiju jer to nije normalno.

Drugo, vjerujem da nisi maliciozan ali ovo što pišeš je itekako maliciozno. Slobodno provjeri koliko je izreklamiran puta recimo Nalić i slični pa su svi promašaji. Čovječe članak košta 100E, o kakvom novinarstvu pričaš.

Treće, u svoj toj huji lažeš i prizivaš Husaru, ej zamisli Husarića. Đakovac nije dobio priliku, kao ni Šunjić tako da ne znamo jesu li promašaji. Nek' su Katić i Burnić eto promašaji totalni, iako smo igrali protiv 6 vrhunskih selekcija, neka su.

Gigović, Bajraktarević, Baždar po svemu sudeći kao i Huseinbašić očito nisu promašaji. A možemo reći i da je Vasilja konačno isprofilisao kao prvog golmana. Kako je to u tvojoj glavi više loših od dobrih?

Shvati, rebuilding. Tražimo igrače za budućnost, a bit će prolaznika mali milion koji će se isprobati pa otpasti ili ostati. Ako treba da biram između ovoga i poziva Naliću, Piriću, Mešanoviću, Ćiviću, biram radije ove nove, neisprobane.

I opusti se malo, nije rezultat u prvom planu nego selektiranje. Kad vidimo da imamo neki core, za nešto više potencijala, onda ćemo lako otjerati selektora i dovesti boljeg ako ne bude rezultata. Ovo što Barbarez sad radi nije vezano za rezultat uopšte, bar ne još uvijek zato je i dobio duži ugovor.
Huseinbašić je za moj ukus naš najbolji veznjak ali ga oni svojim zahtjevima napraviše takvim da izgleda kao teški amater.
Reklama za Nalića, Đakovca, Burnića i Katića ne može biti ista kao za Bajraktarevića i Gigovića npr. Zašto ? Zato što su to oyebine koje su ili probale igrat za drugu reprezentaciju ili nisu nikako igrale reprezentativni fudbal dok su švedski i američki mediji puni članaka o Esmiru kao jednom od najvecih talenata, Gigoviću kao kapitenu u21 Švedske koji igra za prvoplasiranu ekipu u Danskoj. Ne mora jedina mjera biti naš portal koji uglavnom prenosi informacije sa stranih, nego malo dublje ući u materiju i skontat kako taj Nalić nikada nije utakmice za neku Švedsku reprezentaciju odigrao, kako je Bajraktarević sa 18 godina debitovao za SAD, kako taj Gigović ima već 2 nastupa za Švedsku, kako je Katić prije 6 godina odigrao utakmicu za Hrvatsku i nikad više, kako je Burnić bio najveći eksponat Borussije pa sa 26 godina nema 10 utakmica bundeslige nego rovari po cvajti, kako Đakovac sa 26 godina igra Super Ligu Srbije i od potencijalnih transfera se spominje faking Partizan koji mu propadne. To je ono što je krucijalno prilikom ikakvog pokušaja kako kažeš "kaparisanja igrača"
Još da se dotaknem Husare: Ne prizivam ja Husaru, naprotiv, smatram da takvo smeće treba držat hiljade kilometara od reprezentacije ali trebao bi da znaš kao Mostarac da se još veće menadžersko smeće tjst Ivica Džidić uvuklo u reprezentaciju i uvaljuje svoje igrače. Svak priča kako se stalo u kraj Husari što je svakako pozitivno, ali niko ne priča da sad još veće smeće ima prste u reprezentaciji i kolo vodi. Husara nije bitan, bitno je da menadžerskim utjecajima ni naša legenda nije stala u kraj.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 11 nov 2024, 16:38

fanatik19 je napisao/la:
11 nov 2024, 14:09
Huseinbašić je za moj ukus naš najbolji veznjak ali ga oni svojim zahtjevima napraviše takvim da izgleda kao teški amater.
Reklama za Nalića, Đakovca, Burnića i Katića ne može biti ista kao za Bajraktarevića i Gigovića npr. Zašto ? Zato što su to oyebine koje su ili probale igrat za drugu reprezentaciju ili nisu nikako igrale reprezentativni fudbal dok su švedski i američki mediji puni članaka o Esmiru kao jednom od najvecih talenata, Gigoviću kao kapitenu u21 Švedske koji igra za prvoplasiranu ekipu u Danskoj. Ne mora jedina mjera biti naš portal koji uglavnom prenosi informacije sa stranih, nego malo dublje ući u materiju i skontat kako taj Nalić nikada nije utakmice za neku Švedsku reprezentaciju odigrao, kako je Bajraktarević sa 18 godina debitovao za SAD, kako taj Gigović ima već 2 nastupa za Švedsku, kako je Katić prije 6 godina odigrao utakmicu za Hrvatsku i nikad više, kako je Burnić bio najveći eksponat Borussije pa sa 26 godina nema 10 utakmica bundeslige nego rovari po cvajti, kako Đakovac sa 26 godina igra Super Ligu Srbije i od potencijalnih transfera se spominje faking Partizan koji mu propadne. To je ono što je krucijalno prilikom ikakvog pokušaja kako kažeš "kaparisanja igrača"
Još da se dotaknem Husare: Ne prizivam ja Husaru, naprotiv, smatram da takvo smeće treba držat hiljade kilometara od reprezentacije ali trebao bi da znaš kao Mostarac da se još veće menadžersko smeće tjst Ivica Džidić uvuklo u reprezentaciju i uvaljuje svoje igrače. Svak priča kako se stalo u kraj Husari što je svakako pozitivno, ali niko ne priča da sad još veće smeće ima prste u reprezentaciji i kolo vodi. Husara nije bitan, bitno je da menadžerskim utjecajima ni naša legenda nije stala u kraj.
Eto, dokazah ti da nije vise promasaja od dobrih igraca, s tim da Djakovca nismo vidjeli jos uvijek, a ni Sunjica. Reci cemo da su Katic i Burnic promasaji, iako su u pet deka sa svim ostalim potencijalnim reprezentativcima.

Nego, posto se Dzida uvalio, hocemo li prebrojati njegove igrace na spisku? Ja vidim samo Basica koji je tu vec dugo i Zlomislica koji brani fenomenalno ove sezone i ima 8cs u 12 utakmica sa svega 5 primljenih golova.

Jel nekog propustam ili opet napamet pricas pa ces umjesto konkretnog odgovora poceti sa izmotavanjem? Husara ti je uvaljivao Mesanovica s 5 golova u fckng Madjarskoj i Pirica kako god da branio, tako da je Dzida za njega izgleda postenjacina

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 11 nov 2024, 17:00

11 nov 2024, 16:38
fanatik19 je napisao/la:
11 nov 2024, 14:09
Eto, dokazah ti da nije vise promasaja od dobrih igraca, s tim da Djakovca nismo vidjeli jos uvijek, a ni Sunjica. Reci cemo da su Katic i Burnic promasaji, iako su u pet deka sa svim ostalim potencijalnim reprezentativcima.

Nego, posto se Dzida uvalio, hocemo li prebrojati njegove igrace na spisku? Ja vidim samo Basica koji je tu vec dugo i Zlomislica koji brani fenomenalno ove sezone i ima 8cs u 12 utakmica sa svega 5 primljenih golova.

Jel nekog propustam ili opet napamet pricas pa ces umjesto konkretnog odgovora poceti sa izmotavanjem? Husara ti je uvaljivao Mesanovica s 5 golova u fckng Madjarskoj i Pirica kako god da branio, tako da je Dzida za njega izgleda postenjacina
Kulašin je njegov igrač i poziv je dobio očigledno iz razloga da mu se cijena dodatno digne i da se što bolje proda kako bi ovaj profitirao. Taj isti Zlomislić kojeg hvališ zbog nekakvih cleanova koje postiže zahvaljujući odbrani Rijeke koja u većini HNL utakmica ne dozvoli šut u okvir gola je 3 godine bio drugi golman Rijeke i sad povezao 10 utakmica u najboljim godinama karijere i opravdavaš poziv.
35 šuteva u okvir gola su ove sezone uputili protivnici Rijeke u svim takmičenjima kada on brani i frajer je primio 14 golova. Impresivna statistika, taman po mjeri za našu menadžersku reprezentaciju. Ti baš uporan u svojoj namjeri da dokažeš kako ja branim Husaru i da sam njegov pulen yebo te on usta maloumna. Mešanović je dobio poziv na isti nač̣in kao Kulašin, bez ikakvog kriterija ali je poenta što ti kritikuješ poziv Mešanoviću jer je Husarin a Džidini igrači ti normala. Bašić je zaslužio poziv, bio je najbolji igrač mlade reprezentacije i to je to. Kad je već Barbarez takav frajer što nije tražio da se Sučića vrati? I njemu je Džida menadžer i nije još uvijek debitovao za Hrvatsku u trenutku kada ovi preuzimaju + 5 narednih mjeseci. Zlomislić je dobio pedalu iz Širokog ima 3 godine jer ga je Dario Miškić istisnuo iz 1. Postave i ti pričaš o nekakvom reprezentativnom kvalitetu nabijem na qrac i tebe i Džidu i tarabu Zlomislića
Nigdje se ja nisam složio s tobom oko Huseinbašića nego imam kreirano mišljenje o njemu još od prošle sezone koje mi niko promijeniti ne može. Inače, oduzmi njega jer ga nisu doveli Barbarez i Spahić nego Misimović

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 11 nov 2024, 17:26

kako je ovaj fanatik zglajzo', sta je ovo yebote:-)

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 11 nov 2024, 17:32

babino je napisao/la:
11 nov 2024, 17:26
Da ima zlatna kanta bio bi glavni kandidat, ne sto je los forumas nego sto je privatizovao forum ne mozes ga zaobic :urnebes:

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 11 nov 2024, 17:33

babino je napisao/la:
I ja se sam sebi divim, raspravljam se s likom koji je navijač Veleža i kojem je normalno što nam se oko repke vrti Džida(piši Husara) samo zato što je pokeraš selektor. Ne daj bože da je kakav Sarajlija selektor i da radi ovo što Sergej radi, prvi bi na forumu drvljem i kamenjem

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 11 nov 2024, 17:34

babino je napisao/la:
Ovaj forum je odavno otišao u vraga ali ga je fanatik dodatno ukenjao da valja...i to radi 24/7.
Svi znaju ostaviti tastaturu na par dana, samo NoDi i on ne znaju. Nije ni čudo.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 11 nov 2024, 18:01

I Spahic malo se zaletio u izjavama od maja bajg sredjuje Bazdara a momak tek sad pasos treba da dobije wtf

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 11 nov 2024, 19:02

Ma tip toliko kontradiktoran, da ni on sam nezna vise sta pise!
Nemam problema da se kritikuje i treba, al brt treba i imati razumijevanja bar malo…

slika
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 11 nov 2024, 19:11

fanatik19 je napisao/la:
11 nov 2024, 17:33
babino je napisao/la:
I ja se sam sebi divim, raspravljam se s likom koji je navijač Veleža i kojem je normalno što nam se oko repke vrti Džida(piši Husara) samo zato što je pokeraš selektor. Ne daj bože da je kakav Sarajlija selektor i da radi ovo što Sergej radi, prvi bi na forumu drvljem i kamenjem
Gdje je Kulašin sada na spisku?

Džida se uvalio čovjek jednog igrača na spisku ima koji je pozvan prvi put kad je Barbarez trener. I to apsolutno zasluženo.

Raskenjaš se puno a ništa ne kažeš. Natjerao sam te da se sam sebi popišaš usta i to ovako, iz dosade. Kažem ti, džoju zapali ako te sekira što selektor proba svašta u godinama rebuildinga. Ili odmori od foruma jer nisi dobar u glavu. 20 ljudi na 20 tema ti govori da si debilcina i mongoloid, valjda nije u svih 20 problem maykumu. Dosta od mene zs tebe, i ovo je previse, samo cu jos jednom reci da ti mast izvadim

Hvala gospodinu Sergeju Barbarezu na Esmiru, Arminu i Samedu.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 11 nov 2024, 19:14

GG3 je napisao/la:
11 nov 2024, 19:02
Ma tip toliko kontradiktoran, da ni on sam nezna vise sta pise!
Nemam problema da se kritikuje i treba, al brt treba i imati razumijevanja bar malo…

slika
I šta je sporno tu? Rekao sam da se dadne 4 godine i još uvijek stojim iza toga da bilo šta očekivati prije Eura je apsurd, a ako šta uhvatimo još bolje. Ipak, zaboravljaš bitnu stvar a to je da sam rekao da treba razmislit prilikom izbora trenera, a ne pokeraša jer Barbarez nije trener kao i pola stručnog štaba. Inače, sigurno nisam jedini koji je prizivao Barbareza i koji se nakon 2 okupljanja uvjerio da zajedno sa ljudima koje je okupio oko sebe ne zna gdje udara.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 11 nov 2024, 19:24

11 nov 2024, 19:11
fanatik19 je napisao/la:
11 nov 2024, 17:33
babino je napisao/la:
Gdje je Kulašin sada na spisku?

Džida se uvalio čovjek jednog igrača na spisku ima koji je pozvan prvi put kad je Barbarez trener. I to apsolutno zasluženo.

Raskenjaš se puno a ništa ne kažeš. Natjerao sam te da se sam sebi popišaš usta i to ovako, iz dosade. Kažem ti, džoju zapali ako te sekira što selektor proba svašta u godinama rebuildinga. Ili odmori od foruma jer nisi dobar u glavu. 20 ljudi na 20 tema ti govori da si debilcina i mongoloid, valjda nije u svih 20 problem maykumu. Dosta od mene zs tebe, i ovo je previse, samo cu jos jednom reci da ti mast izvadim

Hvala gospodinu Sergeju Barbarezu na Esmiru, Arminu i Samedu.
Ti se meni popišao usta a samo okrećeš lopticu i prebacuješ temu na Jel zemlja okrugla svaki put kad te dovedem u situaciju da ne znaš šta da kažeš. Nešto si zaboravio za Zlomislića, imaš li još kakve statistike oko cleanova kao na meču protiv Hajduka gdje je bilo 0 šuteva u okvir gola Rijeke, jel još uvijek opravdan poziv ili priznaješ da si ispao glup.
Naravno, ne želiš da pročitaš statističke činjenice i ĉinjenicu da je ta oyebina od golmana dobila pedalu iz Širokog.
Bitan je poziv Kulašinu jer ga ravnaš sa Mešanovićem koji je isto tako samo jednom dobio poziv i nikad više, ali ti ne želiš to da priznaš kao i svaki put kad te suočim sa činjenicama i dokažem da su Husara i Džida isti.
Hvala gospodinu Emiru Spahiću na Esmiru, Arminu i Samedu jer poker mafija zajedno sa ublehama iz stručnog štaba koje je okupio oko sebe nema 5% veze sa njihovim dovođenjem. Baš će Esmira ili Armina ubijediti neki menadžer Milenković ili Hrgović da dođe u reprezentaciju, oni su im sigurno idoli bili dok su gledali repku a nije Spahić
Nek mene ljudi nazivaju mongloidom i debilcinom, šta ćemo sa pišanjem ljudi po tvojoj šugavoj faci na temi voljenog ti kluba, klošaru mali serem ti se usta
Zadnja izmjena: fanatik19, dana/u 11 nov 2024, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 11 nov 2024, 19:27

De mi reci, nazirel' se kakav core u fazi rebuildinga :rol:?

Nakotilo se ovih BFB da bi čovjek pomislio da Barbarez zna svoj posao, brate mili.

Čovjek hladno gura Tahirovica u line-up, fura formaciju 3-5-2 a nema pola wingera pa licimo kao Guatemala na terenu, gura Burnića na lijevo krilo, pravi komične izmjene gdje sam sebe matira i onda dodju BFB i opišu ovaj dernek po živce kao rebuilding fazu :rol:.

Kolegi fanatic želim puno snage, da istraje u svojoj želji objasniti BFB da selektor u fazi buildinga corea čini poprilično glupe poteze.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 11 nov 2024, 19:33

PasodelMar je napisao/la:
11 nov 2024, 19:27

Nakotilo se ovih BFB da bi čovjek pomislio da Barbarez zna svoj posao, brate mili.

Čovjek hladno gura Tahirovica u line-up, fura formaciju 3-5-2 a nema pola wingera pa licimo kao Guatemala na terenu, gura Burnića na lijevo krilo, pravi komične izmjene gdje sam sebe matira i onda dodju BFB i opišu ovaj dernek po živce kao rebuilding fazu :rol:.

Kolegi fanatic želim puno snage, da istraje u svojoj želji objasniti BFB da selektor u fazi buildinga corea čini poprilično glupe poteze.
Ne odgovaraj mu ništa više molim te, i ja ću ohladiti jer vidim da ne pije vode. Maloumnik hladno podržava 3. Ribiliding u 4 godine, fudbalski klubovi u BiH manje mijenjaju ekipu negoli mi reprezentaciju. Bajević, Savo i sad pokeraš i njemu to normala. Zašto? Zato što su 2 Mostarca Veležovca a prvi bi se natovario na ovom forumu da je naprimjer Rukfaš dobio slobodu kao pokeraš, radio ovakve sprdačine i mislio da je sva pamet svijeta njegova kao Barbarez. Da mi je rođeni brat, nayebo bi mu se svega da radi ovo što radi Barbarez.
Spahiću nemam šta zamjeriti, postoji uvijek dlaka u jajetu poput slučaja Ahmedhodžić, ali to je već pretjerivanje

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 11 nov 2024, 19:48

PasodelMar je napisao/la:
11 nov 2024, 19:27

Čovjek hladno gura Tahirovica u line-up, fura formaciju 3-5-2 a nema pola wingera pa licimo kao Guatemala na terenu, gura Burnića na lijevo krilo, pravi komične izmjene gdje sam sebe matira i onda dodju BFB i opišu ovaj dernek po živce kao rebuilding fazu.

Tvoji upisi su mi najsmijesniji, jer nekakvom upotrebom anglizama na silu, pokusavas pojacati utisak, kao da se radi o mega strucnoj osobi :rol:

E bas ste vas dvojica jedan za drugog :rol:
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.