FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Simpatizer
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Simpatizer » 14 jan 2010, 10:22

Odlazak Markica je katastrofalan potez!

Dalje, vidim da se opet krenulo sa starom praksom. Koliko znam, jedna od zamjerki Lesinara na racun Baje je bila dovodjenje igraca sa strane i neuvodjenje nase djece u igru. Sada se opet dovode igraci iz druge srpske lige, iz Prijedora, iz cetvrte svedske lige!

Bice zanimljivo vidjeti da li ce navijaci psovati i novog trenera zbog toga. Napokon cemo vidjeti da li je to bio jedan od stvarnih razloga za tjeranje Baje.
HAJ FAJV

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 14 jan 2010, 10:32

Malo je reći da je puštanje Markića karastrofalan potez! Takav potencijal pustiti tako olako može samo neko ko nema dobre namjere prema Borcu. Zdravom razumu je teško prihvatiti i da perspektivu,mladog reprezentativca Sušca mijenjaju Jovom,koji se bliži četrdesetoj.A za ove švedske četvrtoligaše i pojačanja iz Ugljevika,Kozare i sl je suvišno trošiti riječi ili za Bojića koji je zaboravio kad je odigrao zadnju utakmicu,sve mi to miriše na klasično pranje novca i vraćanje Borca u glib iz kojeg smo se jedva izvukli. Jedino ovaj Bogunović,ako dodje,možda ima nekog rezona,ali čisto sumnjam da će doći,to će biti šupljak kao sa Avdukićem,Stajićem,Djurovskim,Jovanovićem,Vranješom...

Odsad više ne čitam vijesti tipa " na meti Borca taj i taj,ili Borac sve dogovorio sa tim i tim",ne vjerujem im više ništa i zanimaju me samo vijesti "Borac potpisao ugovor sa tim i tim na toliko godina",i zdravo!

Dugo sam razmišljao o razlogu puštanja ove izuzetno perspektivne djece,i ništa racionalno mi nije palo na pamet osim da je možda neko odlučio da ponovo od Borca napravi jednonacionalni klub,ali ne mogu to tvrditi još uvijek...tek ako ove zime iz nekog razloga ode i Gagula,onda će ta teza imati smisla,tj da je i politika ponovo umiješala svoje prste....Vjerovatno nisam u pravu,ali kao što rekoh,mom mozgu ne pada nijedan drugi razlog na pamet za tako olako puštanje igrača za koje se već sad vidi da će neki od njih napraviti velike karijere,a Markić ako ne završi za 4-5 godina u nekoj od liga petice ili barem u Holandiji,Portugalu i sl,ja onda nemam pojma o fudbalu....

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 14 jan 2010, 10:49

Mislim da si otisao predaleko.

Prije bih rekao da je kriminal umijesao prste. Treba se ugraditi u nove transfere. :mrgreen:

Pretjerao si i za Markica. Ipak ne treba zaboraviti da pricamo o ovoj seoskoj ligi u kojoj je on pokazao potencijal. Nece zavrsiti u ligama petice, ali mislim da bi za 4-5 god. komotno mogao igrati u Belgiji, Svici, Austriji, Ceskoj i sl.
Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 14 jan 2010, 10:56, ukupno mijenjano 1 put.
HAJ FAJV

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 14 jan 2010, 10:56

U ovoj "seoskoj" ligi su igrali i Luka Modrić,Vladimir Stojković,Edin Dzeko,Semir Štilić,Saša Papac,Diara,ne mora ti to biti nikakav pokazatelj...

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 14 jan 2010, 11:04

Ima fenomenalan članak u današnjem Sportskom Žurnalu o kompletnoj ovoj novonastaloj situaciji u Borcu,sa posebnim osvrtom na Stojnića i načinom na koji se pokušava uništiti Borac...Ali članak je ogroman i ne da mi se da ga prekucavam,ali vam preporučujem da prošetate do kioska i kupite Žurnal,jer naravno da u našim medijima nećete naći nijedno slovo o tome.a znamo i zašto,tj ko kontroliše medijsku scenu.

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 14 jan 2010, 11:08

Schlager je napisao/la:Ima fenomenalan članak u današnjem Sportskom Žurnalu o kompletnoj ovoj novonastaloj situaciji u Borcu,sa posebnim osvrtom na Stojnića i načinom na koji se pokušava uništiti Borac...Ali članak je ogroman i ne da mi se da ga prekucavam,ali vam preporučujem da prošetate do kioska i kupite Žurnal,jer naravno da u našim medijima nećete naći nijedno slovo o tome.a znamo i zašto,tj ko kontroliše medijsku scenu.
De SCHLAGER kucaj neda nam se do prodavnice

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 14 jan 2010, 11:13

Simpatizer je napisao/la:Mislim da si otisao predaleko.

Prije bih rekao da je kriminal umijesao prste. Treba se ugraditi u nove transfere. :mrgreen:

Pretjerao si i za Markica. Ipak ne treba zaboraviti da pricamo o ovoj seoskoj ligi u kojoj je on pokazao potencijal. Nece zavrsiti u ligama petice, ali mislim da bi za 4-5 god. komotno mogao igrati u Belgiji, Svici, Austriji, Ceskoj i sl.
Niđe veze :roll: Čuj seoska liga, prvo ova liga iz dana u dan napreduje što je evidentno, drugo Schlager ti je nabrojao neke igrače, a može ih se još kamaru nabrojati tipa Samir Muratović, Mirsad Bešlija, Kenan Hasagić pa mladih talenata poput Markića za koje naši klubovi nisu imali razumijevanja, a pogotovo Željo poput Ibričića, Zeca, Alispahića i još tonu, a generacija Markića 89 tek dolazi i tek će se sad vidjeti koliko su greški naši klubovi napravili kad se počnu pojavljivati rano razni igrači koji su otjerani iz ovdašnji klubova, a praviće europske karijere. A taj Markić očigledno nema sreće, čovjek je iz ne znam kojeg razloga otjeran iz Sarajeva koji je prošao njihovu školu, a mnogi igrači Sarajeva njegovog godišta 89 i 90 su završili u inostranstvu u solidnim ekipama, a neki su završili i u prvom timu, dok su se njega veoma lako riješili, ni dan danas ne znam iz kojeg razloga iako sam pitao neke njegove suigrače, ni njima nije jasno :roll:
Strauss Junior

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 14 jan 2010, 11:13

Ma prevelik je,još nisam vidio veći članak o Borcu,ne da mi se kucati...tražio sam na netu da nema možda negdje da ga copy-paste,ali nema....

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 14 jan 2010, 11:17

Još ćemo mi zažaliti za Stojnićem, izgleda...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 14 jan 2010, 11:19

Schlager je napisao/la:
Ma prevelik je,još nisam vidio veći članak o Borcu,ne da mi se kucati...tražio sam na netu da nema možda negdje da ga copy-paste,ali nema....
Ma daj

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 14 jan 2010, 11:20

Vas dvojica pokusavate da me ubijedite da je ova liga nesto sto nije. :mrgreen:

Evo, sad ste nabrojali desetak imena koja su napravila karijeru. Medjutim, Schlager je spomenuo lige petice i ne vidim da ste me demantovali. Od navedenih igraca samo Modric i Dzeko igraju u najboljim ligama!
HAJ FAJV

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 14 jan 2010, 11:21

Uglavnom o čemu se spominje u tom članku, danas ne radim, pa još nisam mrdnuo iz kuće, a ubi me znatiželja, daj napiši...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 14 jan 2010, 11:24

Nece SCHLAGER da napise

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 14 jan 2010, 11:27

Evo dok popijem kafu,za desetak minuta počinjem sa kucanjem,ubjedili ste me ljenčine jedne...eto,vidite kako se ja u praksi žrtvujem za klub.

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 14 jan 2010, 11:30

Schlager je napisao/la:Evo dok popijem kafu,za desetak minuta počinjem sa kucanjem,ubjedili ste me ljenčine jedne...eto,vidite kako se ja u praksi žrtvujem za klub.
To Schlager legendo

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 14 jan 2010, 11:31

Schlager je napisao/la:Evo dok popijem kafu,za desetak minuta počinje sa kucanjem,ubjedili ste me ljenčine jedne...
Ma ajde kucaj ne kukaj, kada si tako uranio, ja nikog nisam uspio nagovoriti da ode po novine, nisam uspio ni sa mitom, ova djeca današnja, namazano je to svim bojama ko indijanci...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 14 jan 2010, 11:34

Uprava ipak nece pustiti Markica bey obestecenja, mada ne znam kako to misle ostvariti kad ima amaterski ugovor...
Inace pregovaraju sa jednim mladim veznim igracem iz SRbije, cije ime mogu tek sutra objaviti jbg. obecao....
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 14 jan 2010, 11:40

VB 1987 je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Evo dok popijem kafu,za desetak minuta počinje sa kucanjem,ubjedili ste me ljenčine jedne...
Ma ajde kucaj ne kukaj, kada si tako uranio, ja nikog nisam uspio nagovoriti da ode po novine, nisam uspio ni sa mitom, ova djeca današnja, namazano je to svim bojama ko indijanci...
Ja govorio sestri da ode nece kaze razguli

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 14 jan 2010, 11:42

Hahahahahaha, pa kad je tebi to rekla sestra, šta misliš kakav sam odgovor ja dobio od žene :mrgreen:
"TREĆI PUT ČASTIMO"

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 14 jan 2010, 11:45

VB 1987 je napisao/la:Hahahahahaha, pa kad je tebi to rekla sestra, šta misliš kakav sam odgovor ja dobio od žene :mrgreen:
hahahaha mogu zamisliti sta je rekla

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.