zmaj_Bosne je napisao/la:Kako mi se kosa jezi od ovoga :
[youtube][/youtube]
Ako bogda na Luzu bude ovako grmilo![]()
Hebiga ja celav,moze mi se samo qrac najezit

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
zmaj_Bosne je napisao/la:Kako mi se kosa jezi od ovoga :
[youtube][/youtube]
Nije ni ovaj los, ali pogledaj ovo: Dzekin gol u Genku uzivo s tribine. Da se najezi covjek!!!zmaj_Bosne je napisao/la:Kako mi se kosa jezi od ovoga :
[youtube][/youtube]
preljepoGorazde11 je napisao/la:
ovdje se tekma nije pratila........ovdje se k...lo hahafabio je napisao/la:ja bi ovu lijevu u crnom....miralem444 je napisao/la:rodilo buraz rodilo....rob do bagro je napisao/la:
A sta velite na ove ribe...kako bih volio da mi ispune jednu zelju![]()
![]()
ovo je treba...a ne ta bucka..jesi ti ovaj vamo tip sto sijedi
o sto slika
Kad smo vec kod lijepih komentara,neko gore je pitao da admin blokira svima registraciju na forum veceras,mozes li ti kao moderator uraditi nesto povodom toga?Knele je napisao/la:imali neko marku kredita da pošalje? Platini me trza nešto, haman se zakuhalo sa Eusebijom a nema od hudnjak kredita, a vala ni ja.
Dosta budalaština, nego kad je utakmica?![]()
![]()
![]()
![]()
Evo da se prvi javim kao neko ko će biti presretan bez obzira na ishod, iako znam da nije isto biti poražen i igrati neriješeno ili pobijediti. Ali, mislim da su Zmajevi dali srce i da će ga večeras dati, pa bih apelovao sve forumaše da ih najboljim komentarima dočekamo iz Lisabona, bez obzira kako se situacija na Da Lužu odvijala.
VOLIM TE BOSNO!
ma jokPodrinje je napisao/la:jel danas Bosna igra protiv portugala![]()
![]()
![]()
![]()
rob do bagro je napisao/la:[youtube][/youtube]
BOSNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
DA HOCE OVAKO BIT U LISABONU
RiNo je napisao/la:haha, a jesu ludi, stavili ljiljane na --- SPAM ---(bravo susjedi)
"zapalili benziksu"Gorazde11 je napisao/la:
I ja im zelim "ovako" da su uz nas svake naredne kvalifikacijemiralem444 je napisao/la:ej znate sta hrvatima svaka cast...oni su pokazali da zele da bih ode na svjecko prvenstvo i da su uz nas..a to im ja nikad necu zaboravit...svaka cast nasim zapadnim susjedima...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.