Novi dan nova pobjeda Hrvatine kečina, a ti stoko gledaj kako da jedeš sol i vodu.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Novi dan nova pobjeda Hrvatine kečina, a ti stoko gledaj kako da jedeš sol i vodu.
Biće da ti nećeš uskoro ni sol i vodu imati.
Vjerovatno trebaš ažurirati aplikaciju. Mada i ova ažurirana verzija kasni sa izbacivanjem promjena rezultata.
Sajt pratim preko kompjutera. Hvala što mi pomažeš.SantiCazorla08 je napisao/la: ↑20 jun 2021, 11:03Vjerovatno trebaš ažurirati aplikaciju. Mada i ova ažurirana verzija kasni sa izbacivanjem promjena rezultata.
Nema na čemu.Willy je napisao/la: ↑20 jun 2021, 11:11Sajt pratim preko kompjutera. Hvala što mi pomažeš.SantiCazorla08 je napisao/la: ↑20 jun 2021, 11:03Vjerovatno trebaš ažurirati aplikaciju. Mada i ova ažurirana verzija kasni sa izbacivanjem promjena rezultata.![]()
Imaš gore opciju favoriti umjesto moje utakmice. To ti je ista stvar kao moje utakmice.
Ja igram stalno pet parova. A tenis pratim tako da igram uglavnom veće kvote. Mada bude i realnih koji ulete. Prošao mi je neki teniski realni tiket nedavno. Mislim da sam ga i stavio ovdjeWilly je napisao/la: ↑20 jun 2021, 15:10Probajte ovo: popunite tiket od nekoliko parova (recimo ne više od 5). Gdje je kec oko 1.50 odigrajte X2 (mislim na fudbal). Uskoro će Vimbldon. Nemojte gledati kvote. Ako bar malo pratite tenis ne nasjedajte što vam za neki par nude keca 1.40. Tu odigrajte dvojku. Probajte par puta tako. Mene bolje ide tako nego sve realno.
Svaka čast. Da se korigujem. Ne kažem da na jednom tiketu treba loviti 3 kvote preko 2.50. Može se odigrati i hendikep gemova u korist autsajdera, ako je kvota dovoljno velika.SantiCazorla08 je napisao/la: ↑20 jun 2021, 15:23Ja igram stalno pet parova. A tenis pratim tako da igram uglavnom veće kvote. Mada bude i realnih koji ulete. Prošao mi je neki teniski realni tiket nedavno. Mislim da sam ga i stavio ovdjeWilly je napisao/la: ↑20 jun 2021, 15:10Probajte ovo: popunite tiket od nekoliko parova (recimo ne više od 5). Gdje je kec oko 1.50 odigrajte X2 (mislim na fudbal). Uskoro će Vimbldon. Nemojte gledati kvote. Ako bar malo pratite tenis ne nasjedajte što vam za neki par nude keca 1.40. Tu odigrajte dvojku. Probajte par puta tako. Mene bolje ide tako nego sve realno.![]()
Hendikep je svakako bolja varijanta. Puno puta me je koštao jedan par kad sam igrao fiks a ne hendikep.Willy je napisao/la: ↑20 jun 2021, 15:29Svaka čast. Da se korigujem. Ne kažem da na jednom tiketu treba loviti 3 kvote preko 2.50. Može se odigrati i hendikep gemova u korist autsajdera, ako je kvota dovoljno velika.SantiCazorla08 je napisao/la: ↑20 jun 2021, 15:23Ja igram stalno pet parova. A tenis pratim tako da igram uglavnom veće kvote. Mada bude i realnih koji ulete. Prošao mi je neki teniski realni tiket nedavno. Mislim da sam ga i stavio ovdjeWilly je napisao/la: ↑20 jun 2021, 15:10Probajte ovo: popunite tiket od nekoliko parova (recimo ne više od 5). Gdje je kec oko 1.50 odigrajte X2 (mislim na fudbal). Uskoro će Vimbldon. Nemojte gledati kvote. Ako bar malo pratite tenis ne nasjedajte što vam za neki par nude keca 1.40. Tu odigrajte dvojku. Probajte par puta tako. Mene bolje ide tako nego sve realno.![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.