I maloprije gledam sastave i vidim da nema Čolaka.GdĐe je on otišao?
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
pa i ne bih rekao da je neko strašno pojačanje..ja bi i sad prije ČolakaJosip321 je napisao/la:I zaboravio sam reći. Strašno ste pojačanje dobili u Šakiću. Ne znam kakav je njegov status sa Zrinjskim, mislim da li ga pokušavaju ponovno dovesti. Ali bojim se teško poslije onako dobre sezone i u Zrinjskom i u Širokom.
felix123 je napisao/la:Ljudi,nije da se hvalim al ja sam vam iz Širokog![]()
![]()
![]()
![]()
Šta sad komentirat ,mene su iznenadili ocito Velic zna kako momke pokrenut i kako popravit greske u malom vremenskom roku ,on je najveca zvijezda ove ekipe
Što se tice navijanja ja se ne brinem za to nimalo ,nece sto posto bit ko prosli put
Cito sam komentare ,godisnju dobijaju samo firme izglda da obicni navijaci je ne mogu kupit ,fala Bogu ja je imam![]()
![]()
Colak je meni se cini u Zrinjevac otiso i na fb se javlja i prati Široki,Šakic je dobar igrac malo mu treba prilagodbe
Mene je odusevio protiv Mladosti drugu tekmu kad je se doslovno bacao za loptom ,onolika ljudina se baca ko play
DAJTE MACCABI DA SE IGRAMO
ja sam bio protiv Hercegovca kad smo im 100 koseva uvalili igro u njih neki arap sjecam se bilo 20 ljudi max ,nezz jel to ta utakmicaKevin je napisao/la:felix123 je napisao/la:Ljudi,nije da se hvalim al ja sam vam iz Širokog![]()
![]()
![]()
![]()
Šta sad komentirat ,mene su iznenadili ocito Velic zna kako momke pokrenut i kako popravit greske u malom vremenskom roku ,on je najveca zvijezda ove ekipe
Što se tice navijanja ja se ne brinem za to nimalo ,nece sto posto bit ko prosli put
Cito sam komentare ,godisnju dobijaju samo firme izglda da obicni navijaci je ne mogu kupit ,fala Bogu ja je imam![]()
![]()
Colak je meni se cini u Zrinjevac otiso i na fb se javlja i prati Široki,Šakic je dobar igrac malo mu treba prilagodbe
Mene je odusevio protiv Mladosti drugu tekmu kad je se doslovno bacao za loptom ,onolika ljudina se baca ko play
DAJTE MACCABI DA SE IGRAMO
i ja...al zato sam svaku gore..i pretprošla sezona kad smo protiv Hercegovca igrali bilo 17 ljudi bio sam
Ma ne govorim u smislu loših klubova, ili loše igre, nego da se prenose utakmice prvog, praktički kvalifikacijskog dijela prvenstva, a ne radi se prijenos finalne utakmice.TaRgEt_ je napisao/la:Sloboda -Bosna se prenosilajos da je to smecarska tekma nije zato ne kenjaj , molim te cestitke jos jednom Sirokom na pobjedi ... jer rezultat ne mozes preko noci i kako kaze Balas djaba ti novci moji sinovci djaba vam mile dobre volje
Jednostavno mi je trebao jedan par, MIN 3.ŠB_Fidelis je napisao/la:Tako ti treba kad igras kontra Širokog. Mislim, halo bolan, u finalu igrati protiv Širokog? Pa da je Barcelona s druge strane, ja ne bi imao srca i hrabrosti...
Ovo se sad jednostavno mora zavrsiti, sad je idealni moment ako se konta uzeti taj trofej.
Da, tim mi je i čudnije.york je napisao/la: Prenosi BHT al samo one utakmice iz Širokog, ne znam zasto ne i iz laktaša...
Znam neke likove što su išli. Je*biga, glavni čovjek vam je moj sugrađanin.ŠB.TRN je napisao/la: I mene to cudi da drzavna ne prenosi.Na prosloj utakmici je bilo Livnjaka,i ovih iz okolnih gradova pola dvorane!!!
Trazim ja naseg nenu imal ga na fbneno#4 je napisao/la:Ja sam nakon prve utakmice u Laktasima cestitao titulu, i to je to![]()
![]()
![]()
Sinoc ni u jednom trenutku nije dolazilo u pitanje ko ce da dobije mec, jer Igokea jednostavno nema igru, nemaju sistem kako dobiti protivnika. Sinoc ih je srala trica samo tako, pogadjali su iz svih pozicija, ali nije moglo vjecno tako da ide. Na kraju ih je Chase ukopao sam, kada je izgubio onu loptu, i majmunisao se na 77:75 za Siroki igrajuci sam protiv svih i ide ulijevo da sutira neki nemoguci sut. Jednostavno ko god je usao sinoc odigrao je svoje. Cak je Vela uveo i malog Borisa da sutira, i rastereti ostale. Plus Ramljak poslije, koji nije pogodio tricu odavno, ali kada je trebalo sinoc je pogodio. Taj napad je bio kljucni, kao i trica Frana iz tranzicije. A inace ondje je Morovic sve uradio maestralno, pas na drugu stranu, hladnokrvno kada se napravio visak, i to je to. Grgat je pogadjao bacanja kada je trebalo, Sime nije mogao, Stembo dva vrlo bitna. Na drugoj strani samo se igrala taktika sutiraj do iznemoglosti, mada su imali u dva navrata srece kod 2+1 Donela i Nebojse.
Ali vidi se napredak sto se tice sportsport.ba. Napokon su skontali da Igokea igra u Laktasima, a ne u Aleksandrovcu. Svaka im cast na tome![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sudjenje fenomenalno, nikada nije bilo bolje sudjenje u nasoj ligi...
U nedjelju plus 15 za Siroki i kraj..
Nedjelja 19:15 spektakl...Rosas7 je napisao/la:je li slijedeca utakmica u subotu ili nedjelju
badblueboylivno je napisao/la:Zašto državna televizija ne prenosi završnicu domaće lige? Prenosile su se smećarske utakmice tipa Bosna-Borac i Sloboda-Zrinjski, a ovakva infarktna završnica se ne prenosi.![]()
Sruši me Široki na kladionici
da da, samo recite Vasima koji prodaju karte, da ne prodaju gratis karte, nebi ni primjetili vec na poluvremenu se dijelile nagrade kad na nasim kartama nema brojaŠB.TRN je napisao/la:Ja ga odigrao samo da panem,i to samo on,al nema veze volim pobjedu nego ikakve pare.I mene to cudi da drzavna ne prenosi.Na prosloj utakmici je bilo Livnjaka,i ovih iz okolnih gradova pola dvorane!!!badblueboylivno je napisao/la:Zašto državna televizija ne prenosi završnicu domaće lige? Prenosile su se smećarske utakmice tipa Bosna-Borac i Sloboda-Zrinjski, a ovakva infarktna završnica se ne prenosi.![]()
Sruši me Široki na kladionici
dolazim na utakmicu,ako bude ublizu kao prosle godine gorit ceDabar je napisao/la:Nedjelja 19:15 spektakl...Rosas7 je napisao/la:je li slijedeca utakmica u subotu ili nedjelju
Ako misliš na onoga mladog centra i ja sam ga gledao protiv Zrinjskog i čini mi se da je prezime sa ovih prostora.felix123 je napisao/la:ja sam bio protiv Hercegovca kad smo im 100 koseva uvalili igro u njih neki arap sjecam se bilo 20 ljudi max ,nezz jel to ta utakmica
Al Kevine bar se nas dvojica ne kurcimo![]()
Ja nikada svoj identitet nisam krio, niti cu. Dosta ljudi zna ko sam. A ovo za glavu necu komentarisati, bilo bi neumjesno.felix123 je napisao/la:Trazim ja naseg nenu imal ga na fbneno#4 je napisao/la:Ja sam nakon prve utakmice u Laktasima cestitao titulu, i to je to![]()
![]()
![]()
Sinoc ni u jednom trenutku nije dolazilo u pitanje ko ce da dobije mec, jer Igokea jednostavno nema igru, nemaju sistem kako dobiti protivnika. Sinoc ih je srala trica samo tako, pogadjali su iz svih pozicija, ali nije moglo vjecno tako da ide. Na kraju ih je Chase ukopao sam, kada je izgubio onu loptu, i majmunisao se na 77:75 za Siroki igrajuci sam protiv svih i ide ulijevo da sutira neki nemoguci sut. Jednostavno ko god je usao sinoc odigrao je svoje. Cak je Vela uveo i malog Borisa da sutira, i rastereti ostale. Plus Ramljak poslije, koji nije pogodio tricu odavno, ali kada je trebalo sinoc je pogodio. Taj napad je bio kljucni, kao i trica Frana iz tranzicije. A inace ondje je Morovic sve uradio maestralno, pas na drugu stranu, hladnokrvno kada se napravio visak, i to je to. Grgat je pogadjao bacanja kada je trebalo, Sime nije mogao, Stembo dva vrlo bitna. Na drugoj strani samo se igrala taktika sutiraj do iznemoglosti, mada su imali u dva navrata srece kod 2+1 Donela i Nebojse.
Ali vidi se napredak sto se tice sportsport.ba. Napokon su skontali da Igokea igra u Laktasima, a ne u Aleksandrovcu. Svaka im cast na tome![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sudjenje fenomenalno, nikada nije bilo bolje sudjenje u nasoj ligi...
U nedjelju plus 15 za Siroki i kraj..
I ako su mu inicijali N.F mogu samo rec :Jao glave![]()
Ne daj Boze da sam se prosuo![]()
Svejedno fala na lijepim zeljama