Bice nas 2000 ako te bas zanimaNKJ je napisao/la:Dečki, koliko očekujete da će biti Fukara na tribini...

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Bice nas 2000 ako te bas zanimaNKJ je napisao/la:Dečki, koliko očekujete da će biti Fukara na tribini...
Zašto se ova priča pokreće svaki put kad smo naloženi na neku tekmu?Interista je napisao/la:Da li je istina da sutra dolazi 20-ak Delija da podrze Slobodu kao da se nastavi suradnja
Ma necu da govorim tacnu cifru jer to je nezahvalno pricati o tome, ovo sam na prvu odmah napisao, a vidjet ces sutra kad dodjes koliko ce nas biti, usput ce bit i fina koregrafija tako da uzivajte na tribini.NKJ je napisao/la:Haha, ma nije da me toliko zanima, vidjecu sutra, samo eto, da znam onako
harry_90 je napisao/la:Boze dragi sta sve nece napisati ..gdje nadjete ovakve gluposti nije mi jasno
Samo opušteno vidi se ko treba na hlađenje nemoj se nervirati može ti pritisak skočiti a to nije dobro po zdravljefukara87 je napisao/la:Daj ba dijete drago jesil dobar ? Idi se ohladi malo pa dodji i komentarisi nesto nije ti ovdje mjesto da pises budalastinje i gluposti na nivou nekog dijete iz osnovne skolexxh2o je napisao/la:Sutra nek vam je bog na pomoci pregazicemo tuzlu ko plitak potok
Pa torcida nas zvala mi rekli da nam ne trebaju jer veliki broj delija i grobara dolazi s nama na tekmuNKJ je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Boze dragi sta sve nece napisati ..gdje nadjete ovakve gluposti nije mi jasno
Sa nama dolazi 80 navijača torcide, da nam pomognu malo HAHHAHA
Ja znam sigurno da ce nas "kospicara" biti preko 4.000.NKJ je napisao/la:Dečki, koliko očekujete da će biti Fukara na tribini...
Definitivno. Organizacija je majka. Malo je to poteško na današnjem vaktu, zbog finansija i svega, ali bi bilo svima lakše da postoji organizovan prevoz.Coraco je napisao/la:
Ubuduće treba raditi na organizaciji, uvijek prepoznam momke naše momke iz Živinica na tribini samo što nismo organizovani. Pohvalno za starije.
Od srednje škole je tako. Od prvog odlaska na utakmicu pa sve do sad.Claus je napisao/la:
Nisam imao pojma da voliš crveno-crne.Neka, baš lijepo, dobro došli na Tušanj i uživajte.
Dosta raje (ne samo Tuzlaka, nego iz cijele sjeveroistočne Bosne) se vraća da podrži Slobodu, a najbolji pokazatelj toga su ulaznice, koje su doslovno planule. Za svega nekoliko sati je otišlo oko 2000, što za sjever što za zapad. Da nisam požurio u Omegu, vjerovatno bih ostao praznih ruku.
Sutra bi trebalo biti lijepo vrijeme, barem tako najavljuju. Nadam se da kiša neće umanjiti posjetu, mada sam mišljenja da nas više ništa ne može spriječiti da napunimo Tušanj.
NormalaChinaglia je napisao/la:@Advokat brat moj, za Slobodu se navija normalnoL'Avvocato je napisao/la:Sutra će nas iz Živinica doći barem 100-injak (uglavnom stariji).
Težak raspored..tri teška gostovanja(Gračanica,Kakanj,Mostar)..
fukara1919 je napisao/la:Sad s treninga, galami Ciro na nji ko pravi. Kako sam vidio, niko po posebnom tretmanu ni nista nije radio, i svi su spremni za sutrasnju utakmicu. Extra sjever izglelda, kako ce tek bit kad se sve stolice postave. Koreo je gotov, tak da je sve spremno za sutra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.