Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

legenda reala
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la legenda reala » 12 avg 2011, 02:42

neno#4 je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Legenda, ako navratim u septembar kod ove jedne drugarice u Gorazde, ostavis mi broj da popijemo kafu :D :D :D

Da te uzivo poducim osnovama plemenite kosarkaske igre :lol: :lol:
hej mogo si pravo vamo ostati ,da treniraš djecu ,da ih podučiš toj plemenitoj igri :lol: :lol:
osnovali ovdje novi klub KK Radnički ,znaš i treniraju djeca i unuk (od onog čovjeka što si ga spominjao na onom tamo pdf ,neki dana ;) )i to idu na kampove po Beču na turnire ,neke pa bili kod Markovića na onom kampu ,pa sad sedmicu bili negdje u Hrvatskoj u nekom kampu ,kažu i dvoranu će da im pravi novu ,unuku se svidjela ta plemenita igra i dobro i ostaloj djeci :lol: :lol: imaju neka dvojica ko fol talenti bili na probi u Bosni dvojica malca ,jesi šta upoznat sa tim :?: kažu pozvala ih Bosan na provjeru ;)
Legenda, budi ozbiljan naravno da sam sve cuo :lol: :lol: :lol:
Za ovog jednog cini mi se da je '97 godiste, cuo sam da je mali zvijer, ali bas. Da li je istina vidjet cemo...

Budi ponosan sto imas doticnog gospodina za sugradjanina...
Kcer se potpisuje na papire, a zna se ko je bos. Zet sef proizvodnje, a nista se ne pita :lol: :lol: :lol:
Znam da si čuo
Ma stari mu je isto bio solidan košarkaš a i amidžić pa ima od koga naslijediti ,maloga znam od rođenja ,i porasto je dosta za svoje godine ,mogu ti reći da sam ga učio prve korake sportu :lol: :lol:

Ponosan sam ,samo još kad bi me i primio ,obećo je pa vidjećemo ,valjda će me zvati poslije ovog prvenstva ,da na miru pregledam i onda kuda koji mili moji ;)

Ma kako ti to sve znaš jbt ,jeste tako je ona se potpisuje ,on ko fol šefa ,a niko ga ne benda 1% ,ko kakv hamal im :lol: :lol: ali šta bos kaže tako je ,jeste
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Air Commodore
Kontakt:

Post Postao/la Air Commodore » 12 avg 2011, 02:44

Cuga li ko za ramazan od vas :?

legenda, zomby nije pitanje za vas :mrgreen:
Zadnja izmjena: Air Commodore, dana/u 12 avg 2011, 02:45, ukupno mijenjano 1 put.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 avg 2011, 02:44

Air Commodore je napisao/la:Cuga li ko za ramazan :?
Cuga mali pitar :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 avg 2011, 02:46

Ja sam prošle subote izašao u grad, bio sam na par mjesta i ima raje baš se opija... :D

Ja lično nikad ne pijem...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 avg 2011, 02:46

Ovaj legenda se zamaskirao u navijaca Reala,a vidjet ces ga svugdje,ali na temi Reala ga nikad nema :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 12 avg 2011, 02:46

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Moj legenda moj...
Jos si ti neiskusan...

A mozda mu se kcer zove Enisa :lol: :lol: :lol:
A plus jedinica.
A on cini mi se masinski inzinjer..
Priznaj da mu zavidite, priznaj..

Ali kad Tajo dodje kuci svi mirno stoje :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: neno#4, dana/u 12 avg 2011, 02:48, ukupno mijenjano 1 put.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Air Commodore
Kontakt:

Post Postao/la Air Commodore » 12 avg 2011, 02:47

LBJ MVP je napisao/la:
Cuga mali pitar :P
Ehhh taj cuga
slika

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 avg 2011, 02:48

Dylan Dog je napisao/la:Ovaj legenda se zamaskirao u navijaca Reala,a vidjet ces ga svugdje,ali na temi Reala ga nikad nema :mrgreen:
On nam je skaut.I Realovi skauti liječu gdje stignu samo ne u Madrid :mrgreen:
@plava strijela :lol: mislio sam na to :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Air Commodore
Kontakt:

Post Postao/la Air Commodore » 12 avg 2011, 02:49

Ne znas sta propustas :mrgreen: opusteno i stari arapi su pili..

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 avg 2011, 02:51

neno#4 je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Moj legenda moj...
Jos si ti neiskusan...

A mozda mu se kcer zove Enisa :lol: :lol: :lol:
nisam ba ,neiskusan ,znam ja to sve ko i ti ,ali nebi da pišem ,znam i žena kako mu se zove i majka i unučada itd pa i zet svira gitaru muzičar :lol: :lol:
Ozbiljno kako to sve znaš ,ma tvoje prezime je iz ovog kraja zato ti sve znaš ,ali nedaš reći :P
ma kome da zavidimo ,onom mu zrtu jel ,pa neno jesi dobar :lol: :lol: e haj reci kako se zove naselje gdje im je kuća (ona velika ),znam ja to ba sve imam tetku odma prva im komšinica itd
Dylan Dog je napisao/la:Ovaj legenda se zamaskirao u navijaca Reala,a vidjet ces ga svugdje,ali na temi Reala ga nikad nema :mrgreen:
hahahha :lol: :lol: :lol:
e ovako na početku svog staža na forumu prvih 500 postova ,sam samo pisao na temi Reala i pdf bh reprezentacija ,ali kada sam skonto kaka su bagra navijači Reala i Barce okanio sam se ;) ;)
jesi zadovoljan odgovorom
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 12 avg 2011, 02:53, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Air Commodore
Kontakt:

Post Postao/la Air Commodore » 12 avg 2011, 02:52

LBJ MVP je napisao/la:
On nam je skaut.I Realovi skauti liječu gdje stignu samo ne u Madrid :mrgreen:
@plava strijela :lol: mislio sam na to :mrgreen:
Skaut iz magle :mrgreen: inace radi za bwin...

@plava strijela je na tajnom zadatku 8-)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 avg 2011, 02:53

Air Commodore je napisao/la:
Ne vidim neki žar u tome, čuo sam kad se napiješ da si stalno pognut i gore i dole... :mrgreen: :lol:

Pa onda ništa ne možeš... :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 avg 2011, 02:55

Bianconeri1988 je napisao/la:
Air Commodore je napisao/la:
Ne vidim neki žar u tome, čuo sam kad se napiješ da si stalno pognut i gore i dole... :mrgreen: :lol:

Pa onda ništa ne možeš... :D
Ko pije umjereno može pit kolko hoće :mrgreen: vjeruj mi ;)
Čuj ovog legenda bagra navijači Barce i Reala :roll: Doduše za ovo prvo se slažem :mrgreen: Za drugo mu mogu reći da je i on jedan od nas :P

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 avg 2011, 02:55

Ma naravno legendo,kad ces vise promjeniti avatar,nadam se da si odustao od potrage za onim adminovim prvobitnim,evo jedne prikladne opcije za avatar za jednog kosarkasog maga kao sto si ti :mrgreen:
slika
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 12 avg 2011, 02:56

nisam ba ,neiskusan ,znam ja to sve ko i ti ,ali nebi da pišem ,znam i žena kako mu se zove i majka i unučada itd pa i zet svira gitaru muzičar :lol: :lol:
Ozbiljno kako to sve znaš ,ma tvoje prezime je iz ovog kraja zato ti sve znaš ,ali nedaš reći :P
Nisam iz tvog kraja. Posluje kod mene dajdja sa doticnim, pa sam tako bio dole 2 - 3 puta. A odlicni su prijatelji. Tako da sve znam :D :D :D .
Eto, kaze prod'o sam te dionice ABS banke sta ce to meni, nisam ja bankar :lol: :lol:

P. S. Odlican ti avatar za legendu. Ja bih ipak rekao kako stvari stoje da cemo mi doticnog od blata da pravimo :lol: :lol: :lol:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 avg 2011, 02:57

@Dylan dože taj je pravi za njega :lol: Njegovo poznavanje košarke se podudara s poznavanjem košarke dotičnog gospodina :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 avg 2011, 02:58

Cuko ovaj avatar ostaje dok sam živ ,kralj Raul živi vječno jesi čuo :lol:
a mali Lebrone ne sheri ;)
neno ko ti je dajdža :lol:

Air Commodore
Kontakt:

Post Postao/la Air Commodore » 12 avg 2011, 02:59

legenda reala je napisao/la:Cuko ovaj avatar ostaje dok sam živ ,kralj Raul živi vječno jesi čuo :lol:
a mali Lebrone ne sheri ;)
neno ko ti je dajdža :lol:
Nemoj sad dati promijenim avatar :lol: i stavim Dinha slika
Zadnja izmjena: Air Commodore, dana/u 12 avg 2011, 03:00, ukupno mijenjano 1 put.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 avg 2011, 02:59

Odo i ja jest inače dosad sam svaki sehur jeo,a ne postim :? :mrgreen:
@legenda počeo si se vrijeđat ne pristaje to jednom adminu :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 avg 2011, 03:01

Hajde djeco na spavanje ,ja odo jesti pa spavati ,a čitamo se ponovo sutra ,sve što vas interesuje imate pp :P :P

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.