Znam da si čuoneno#4 je napisao/la:Legenda, budi ozbiljan naravno da sam sve cuolegenda reala je napisao/la:hej mogo si pravo vamo ostati ,da treniraš djecu ,da ih podučiš toj plemenitoj igrineno#4 je napisao/la:Legenda, ako navratim u septembar kod ove jedne drugarice u Gorazde, ostavis mi broj da popijemo kafu![]()
![]()
![]()
Da te uzivo poducim osnovama plemenite kosarkaske igre![]()
![]()
![]()
osnovali ovdje novi klub KK Radnički ,znaš i treniraju djeca i unuk (od onog čovjeka što si ga spominjao na onom tamo pdf ,neki dana)i to idu na kampove po Beču na turnire ,neke pa bili kod Markovića na onom kampu ,pa sad sedmicu bili negdje u Hrvatskoj u nekom kampu ,kažu i dvoranu će da im pravi novu ,unuku se svidjela ta plemenita igra i dobro i ostaloj djeci
![]()
imaju neka dvojica ko fol talenti bili na probi u Bosni dvojica malca ,jesi šta upoznat sa tim
kažu pozvala ih Bosan na provjeru
![]()
![]()
![]()
Za ovog jednog cini mi se da je '97 godiste, cuo sam da je mali zvijer, ali bas. Da li je istina vidjet cemo...
Budi ponosan sto imas doticnog gospodina za sugradjanina...
Kcer se potpisuje na papire, a zna se ko je bos. Zet sef proizvodnje, a nista se ne pita![]()
![]()
Ma stari mu je isto bio solidan košarkaš a i amidžić pa ima od koga naslijediti ,maloga znam od rođenja ,i porasto je dosta za svoje godine ,mogu ti reći da sam ga učio prve korake sportu

Ponosan sam ,samo još kad bi me i primio ,obećo je pa vidjećemo ,valjda će me zvati poslije ovog prvenstva ,da na miru pregledam i onda kuda koji mili moji

Ma kako ti to sve znaš jbt ,jeste tako je ona se potpisuje ,on ko fol šefa ,a niko ga ne benda 1% ,ko kakv hamal im