FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

klloni
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la klloni » 11 jul 2013, 18:56

ZDRAVO BAVARCI... PRATIM OVAJ FORUM VEC DUZE VRIJEME I NISAM SE UPUSTAO U BILO KAKVE DISKUSIJE..
NADAM SE DA CU PO KOI PUT USKOCIT U ODBRANU NASIH BAVARACA...
ZIVIO NAM BAYERN...

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 11 jul 2013, 18:57

@Neutral suti sad ces vidjet kad demant stigne. :mrgreen:
Potpisao za United..
Ovakvi transferi su boze me sacuvaj.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 jul 2013, 19:00

Neutral je napisao/la: Očigledno on ne želi u United :mrgreen:
Očigledno ne želi zagarantovano mjesto u prvih 11 :roll: , a tebi ovaj ram post stvarno škodi, gdje je ta skromnost :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BundesLigaNo1
Kontakt:

Post Postao/la BundesLigaNo1 » 11 jul 2013, 19:04

M4kaveli je napisao/la:@Neutral suti sad ces vidjet kad demant stigne. :mrgreen:
Potpisao za United..
Ovakvi transferi su boze me sacuvaj.
Jezik pregrizo. :)
11.07.1995-11.07.2013!! :(
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 jul 2013, 19:09

@M4kaveli

Ne vjerujem jer ne bi danas Pep javno rekao da ga želi.

@Rio

Optimističan sam, ništa više. Šta fali malo šaliti se :mrgreen:

Rekoh već da ako naravno dođe da dolazi sa razlogom. Evo otišao Gomez, došao Gotze i eventualno on. Jan je došao ranije s tim da je Holger povrijeđen tako da je njegovo dolazak veliki plus. Spominjao se Rode, a evo na vratim Thiago, odlično.

Kako će klupa izgledati :twisted:

BundesLigaNo1
Kontakt:

Post Postao/la BundesLigaNo1 » 11 jul 2013, 19:11

@klloni da kazem dobro dosao ne ide jer si davno registrovan samo eto budi pozdravljen i vise malo pisi... :D ;)
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 jul 2013, 19:20

Stigla je informacija da ce Thiago imati primanje od 2,5 miliona godisnje, sto mi se cini nekako besmislenim, jer mislim da ce imati najmanje 4 ali eto ostavimo strucnjake da dodju do tacne informacije pa cemo onda kukati ili pjevati. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 11 jul 2013, 19:37

Omerbavarac je napisao/la:Stigla je informacija da ce Thiago imati primanje od 2,5 miliona godisnje, sto mi se cini nekako besmislenim, jer mislim da ce imati najmanje 4 ali eto ostavimo strucnjake da dodju do tacne informacije pa cemo onda kukati ili pjevati. :D
ma o cemu pricate nije lik presao u bayern, a vi pricati o plaći hahahah omg...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 11 jul 2013, 19:59

thulkazal je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:@BadrHari zasto je Bayern doveo Guardiolu ?
Hoces reci da Barcelona nije igrala atomski fudbal sve ove godine ?
Kakve veze 7-0 ima sa Guardiolom ?
Mrcvarenje lopte, ok mogu se sloziti za ovu zadnju sezonu iako je Barcelona opet dala najvise golova u Evropi, ali sta je sa prethodnih 4-5 sezona ?
Od koga je Bayern uzeo taj pressing ?
nije meni upućeno ali ev da postavim tebi pitanje ...

Da li ti znaš šta je atomski fudbal ?

Barca može igrati samo polovinu tog atomskog fudbala ali to nije to onda, oni igraju tika-taka, izbjegavaju fizički kontakt, imaju dva-tri igrača u prvih 11 koja su jaka na skoku itd itd...

Mislim nije da pljujem svako poštovanje za ono što najbolje rade (dodaju se) ali to nije ni blizu atomskom fudbalu ...
Barcelona je prije 3 do 4 godine igrala atomsko - sexipilni fudbal.

Fudbal gdje si u ekipi imao apsolutno sve sem golmana koji i nije bio potreban.

Odbrana stamena sa Puyolom i Abidalom u najboljim godinama kao i Alvesom koji je bio na samom zenitu karijere.Dosao je Pique kao igrac koji se savrseno ukomponovao.Ispred njih tenk koji ore sve redom u vidu Tourea a isred nejga Xavi u najboljim godinama zivota sa genijem Iniestom.Desno si imao Messija koji je i tada bio najbolji igrac na Svijetu ali je pored toga na drugoj strani imao jedno Henrya a u centru napada Kamerunsku gazelu Etooa.

Ekipa koja je prsata od kvaliteta i timskog duga.Kada god sam ih gledao imao sam osjecaj da mogu dati kad hoce i koliko god hoce golova.Ekipa protiv koje se nije moglo igrati.Abnormalan presing gdje protivnici ako uvezu 3 pasa nastane muk na tribinama.Tadasnja Barca uopste nije bila ranjiva iz prekida.Cak sta vise bili su jako opasni.Kakav samo kontra napad se tada igrao.U 2 poteza ti ljudi zavrse posao.Tadasnja Barca je bila toliko jaka da se nije znalo sta je gore.Braniti se ili igrati otvoreno.Kako god znas da te pune do vrha.

Onda se nadje paraglajder koji ce reci da taj tim nije igrao atomski fudbal :lol:

Necu reci da je ovo postalo presmjesno.Toliko visoko misljenje imate o ovom Bayernu da ste ga poceli svrstavati u red najboljih ekipa ikada.Polahko , dug je put.Mozda Bayern to i postane ali za sada definitino nije ni blizu ;)

Barcina igra do prije sezonu je bila igra koja je za stepenicu vise iznad svih do sada.Sam presing je dozivio upgrade sa ovom Barcelonom jer ni jedan tim prije njih nije ovako napadao protivnika.Pad i losa sezona je morala doci ali ova Barca je trajala duze no' i jedan drugi tim.Jos uvijek nije gotova ta era.Za takvo nesto potreban je kontinuitet od makar 2 do 3 sezone losih igrara pa da kazemo da je svemu dosao kraj.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 jul 2013, 19:59

RodjeniiBrato je napisao/la: ma o cemu pricate nije lik presao u bayern, a vi pricati o plaći hahahah
Ja se vodim portalima koji su do sada objavili da je transfer zgotovljen i koji su usput objavili neke detalje ugovora. Sam sam napisao u jednom postu iznad da ni sam ne vjerujem dok ne bude sluzbeno.

Ako vec zelis da ispadnes pametan, citaj malo sta se pise u prethodnim postovima a ne samo zadnji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 11 jul 2013, 20:00

Gotovo, odjavljujem se, valjalo je ispratit ovu sapunicu. :mrgreen:
Cesitike na odlicnom transferu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 jul 2013, 20:09

Čekam ja zvanično :mrgreen:

BundesLigaNo1
Kontakt:

Post Postao/la BundesLigaNo1 » 11 jul 2013, 20:18

Neutral je napisao/la:Čekam ja zvanično :mrgreen:
Naravno nista ne vjerujem 100% dok ne vidim na offical stranici pametno zboris Neuuu... :)
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 11 jul 2013, 20:41

Johny je napisao/la:
Barcelona je prije 3 do 4 godine igrala atomsko - sexipilni fudbal.

Fudbal gdje si u ekipi imao apsolutno sve sem golmana koji i nije bio potreban.

Odbrana stamena sa Puyolom i Abidalom u najboljim godinama kao i Alvesom koji je bio na samom zenitu karijere.Dosao je Pique kao igrac koji se savrseno ukomponovao.Ispred njih tenk koji ore sve redom u vidu Tourea a isred nejga Xavi u najboljim godinama zivota sa genijem Iniestom.Desno si imao Messija koji je i tada bio najbolji igrac na Svijetu ali je pored toga na drugoj strani imao jedno Henrya a u centru napada Kamerunsku gazelu Etooa.

Ekipa koja je prsata od kvaliteta i timskog duga.Kada god sam ih gledao imao sam osjecaj da mogu dati kad hoce i koliko god hoce golova.Ekipa protiv koje se nije moglo igrati.Abnormalan presing gdje protivnici ako uvezu 3 pasa nastane muk na tribinama.Tadasnja Barca uopste nije bila ranjiva iz prekida.Cak sta vise bili su jako opasni.Kakav samo kontra napad se tada igrao.U 2 poteza ti ljudi zavrse posao.Tadasnja Barca je bila toliko jaka da se nije znalo sta je gore.Braniti se ili igrati otvoreno.Kako god znas da te pune do vrha.

Onda se nadje paraglajder koji ce reci da taj tim nije igrao atomski fudbal :lol:

Necu reci da je ovo postalo presmjesno.Toliko visoko misljenje imate o ovom Bayernu da ste ga poceli svrstavati u red najboljih ekipa ikada.Polahko , dug je put.Mozda Bayern to i postane ali za sada definitino nije ni blizu ;)

Barcina igra do prije sezonu je bila igra koja je za stepenicu vise iznad svih do sada.Sam presing je dozivio upgrade sa ovom Barcelonom jer ni jedan tim prije njih nije ovako napadao protivnika.Pad i losa sezona je morala doci ali ova Barca je trajala duze no' i jedan drugi tim.Jos uvijek nije gotova ta era.Za takvo nesto potreban je kontinuitet od makar 2 do 3 sezone losih igrara pa da kazemo da je svemu dosao kraj.
Barcelona je igra/la tika-taku što je niža verzija Atomskog fudbala jer uzimaš samo jedne aspekte fudbala, koji ti navodno odgovaraju a to je: presing, pas igra koja ti ujedno postaje i odbrana ...

Atomski fudbal znači mogućnost da se odigraju sve formacije pa i one italijanske ultra odbrambene ... Atomski fudbal je pustiti posjed igre protivničkoj ekipi i onda ih čekati na kontre (dokaz ako si gledao utakmicu vidio si ... http://www.youtube.com/watch?v=ZFMo-SIq9Gc ) a Barca da se povuče na svoju polovinu ne može jer njihova odbrana je posjed lopte ... Atomski fudbal je imati i mogućnost da igraš na 80% posjeda ali i na 40% posjeda ...

Atomski fudbal znači svestran fudbal a Barca je imala pokoju manu ... Loša skok igra, nepostojanje klasičnog napadača, nemogućnost da se fizički suprostave igrače ili ne tako fizički jaki igrači ... Barcelona jeste dovela do savršenstva presing igru i pas igru ali reći da su najkvalitetniji u postavci odbrane, u robustnosti igrača, golmanu je presmješno i ne vidim šta ti nije jasno, isto ko da neko bubne Messi je najbolji u skok igri a visok metar i žilet ...

I stvarno ne znam šta ti nije jasno jer prošlu sezonu je Bayern sve moguće varijante u fudbalu mogao izvesti a Barcelona iz najboljih dana ne ... tako paraglajderu uživaj ...

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 11 jul 2013, 21:17

Imam dres Kahnov ovakav isti kao kod thulkazal na avataru, pa eto ako je ko zainteresovan :D
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 11 jul 2013, 21:24

GazijaKalesija je napisao/la:Imam dres Kahnov ovakav isti kao kod thulkazal na avataru, pa eto ako je ko zainteresovan :D
jel krvav ? :mrgreen: ako jeste onda može :D

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 11 jul 2013, 21:25

thulkazal je napisao/la:
GazijaKalesija je napisao/la:Imam dres Kahnov ovakav isti kao kod thulkazal na avataru, pa eto ako je ko zainteresovan :D
jel krvav ? :mrgreen: ako jeste onda može :D
Napravićemo da bude krvav, nije belaj hahaha :D
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 jul 2013, 21:28

Najbolja kontra napad prošle godine, barem za mene je protiv Juventusa . Oni izveli korner i završilo je 4-5 na 1 gdje Muller pogađa prečku 8-)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 jul 2013, 21:38

Nama Thiago a Kroos u Real. :x
Cudni su ti putevi, ne platis na mostu ali platis na cupriji.

Ja da se pitam, Kroosa ne bih dao, jer izgubiti jos jednog Njemackog igraca ne bi bilo bas ugodno.

BundesLigaNo1
Kontakt:

Post Postao/la BundesLigaNo1 » 11 jul 2013, 23:01

Kako javlja italijanski Sky Sport, a prenosi britanski Guardian talentovani Thiago Alcantara je novi igrač evropskog prvaka Bayerna iz Minhena.
Realizaciju transfera je nagovjestio i Guardiola rekavši kako je mladi reprezentativac Španije jedini igrač kojeg bi volio vidjeti u bavarskom klubu.

Iako još uvijek nije ništa zvanično mladi Alcantara je navodno sa Bayernom potpisao četverogodišnji ugovor.

Podsjedimo italijanski Sky Sport je prije par mjeseci prvi prenio informaciju da je Guardiaola novi trener Bayerna i to tri dana prije nego što je to i zvanično potvrđeno. :)
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.