Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Džeko u brojkama pred Grčku
Znači, ovo treba dobro zapamtiti: Proanalizirajmo malo rođendan Edina Džeke i iščitajmo značenje brojeva: Ako je Džeki danas 27. rođendan, a jeste, i ako je za reprezentaciju dao 27 golova, a jeste, to znači da je već ušao u 28.godinu, što će reći da će u petak dati i 28. zgoditak u dresu reprezentacije...
Idemo dalje, ako je Edin Džeko rođen 1986. godine, a jeste, onda će 19. i 86. minuta biti ključne u toj utakmici protiv Grčke. Sad hoće li dati gol u 19. minuti poslije kojeg će mu cijena na tržištu porasti do 86 miliona, ili će dati gol u 86. minuti koji će biti ukupno 19-ti za reprezentaciju u ovim kvalifikacijama, manje više nije bitno, samo vidjet ćete da će se bar nešto od ovih predviđanja ostvariti...
sport24 . ba
Znači, ovo treba dobro zapamtiti: Proanalizirajmo malo rođendan Edina Džeke i iščitajmo značenje brojeva: Ako je Džeki danas 27. rođendan, a jeste, i ako je za reprezentaciju dao 27 golova, a jeste, to znači da je već ušao u 28.godinu, što će reći da će u petak dati i 28. zgoditak u dresu reprezentacije...
Idemo dalje, ako je Edin Džeko rođen 1986. godine, a jeste, onda će 19. i 86. minuta biti ključne u toj utakmici protiv Grčke. Sad hoće li dati gol u 19. minuti poslije kojeg će mu cijena na tržištu porasti do 86 miliona, ili će dati gol u 86. minuti koji će biti ukupno 19-ti za reprezentaciju u ovim kvalifikacijama, manje više nije bitno, samo vidjet ćete da će se bar nešto od ovih predviđanja ostvariti...
sport24 . ba
- EdenHazard
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
laponac je napisao/la:

Da napuniš Grčku akoBogda!

Dzeko sta je uradio do sad za nas fudbal nece niko jos za 20 godina,jedini ko jos moze sta uradit je Pjanic ako ga zaobidju povrede.Zato ovom momku svaka cast kad nikad vise gola nebi dao osim Grka i Slovaka.
Nek je sretno ali vrijeme je da zabije protiv Grka.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Dzeko nemoj da bi mahmuran dosao na okupljanje
Majstore ispod jednog komada nista

Majstore ispod jednog komada nista

Chelsea F.C.
Evo Nastasić izjavio da mu je Edin rekao da će navijati za njih protiv Hrvatske.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- MisterBuha
- Kontakt:
Buhi Nobelovu nagradu za doprinos u razvoju foruma ss.ba !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- MisterBuha
- Kontakt:
ma nek navija nije problem,samo nije mi drago,evo ja navijam za hrvate komšije su mi rodijo sam se tamo zbog bolnice,ali ko sam ja a ko je idol nacije,nemože se samo tako zaboraviti ko je sa planina gledo džeku u sarajevu,ili neki zaboravljaju...
virtuoz fuzbala S.I.
Ako cemo tako, mnoge su i te druge komsije gledali s planine, al necemo zivjeti u proslosti, jer nisu Kolarov i Nasta krivi za grijehe nekih svojih sunarodnjaka. Zaista ne vidim nikakav problem sto ce navijati za svoje prijatelje, ali mi nikako nije jasno kakve veze sa navijanjem ima Amra?MisterBuha je napisao/la:ma nek navija nije problem,samo nije mi drago,evo ja navijam za hrvate komšije su mi rodijo sam se tamo zbog bolnice,ali ko sam ja a ko je idol nacije,nemože se samo tako zaboraviti ko je sa planina gledo džeku u sarajevu,ili neki zaboravljaju...
- MisterBuha
- Kontakt:
ZOI ti si zaljubljena u njega pa ga braniš,pošto si žensko oprošteno ti je jer ne razmišljaš glavom nego te vode osjećaji,a nije mjesto da pišem kakve amra ima veze,boli me briga,svako svoj put sam kroči i ide njime.
virtuoz fuzbala S.I.
e svasta u Božijoj basti.....MisterBuha je napisao/la:ZOI ti si zaljubljena u njega pa ga braniš,pošto si žensko oprošteno ti je jer ne razmišljaš glavom nego te vode osjećaji,a nije mjesto da pišem kakve amra ima veze,boli me briga,svako svoj put sam kroči i ide njime.
Ja navijam za BiH i za svoj stomak kad sam gladan.
"Edin Džeko navijat će za Srbiju protiv Hrvatske"
Wtf
Wtf

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la:"Edin Džeko navijat će za Srbiju protiv Hrvatske"
Wtf
Kolarov, Ex Savić, Nastašić

Ovo mu nije trebalo al' et.Neutral je napisao/la:Saurman je napisao/la:"Edin Džeko navijat će za Srbiju protiv Hrvatske"
Wtf
Kolarov, Ex Savić, Nastašić
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.