Sad slikano, lijepo izgleda

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Mutne su to radnje, treba zvati Marjana Mijajlovića i Alju Bobića da to provjere šta je.Brcko87 je napisao/la:Pa što ?? Nešto je tu sumljivo..NKJ je napisao/la:Brcko87 je napisao/la:Hoće li bit prenos na Face TV ??
![]()
Nece
:D
Kome to smeta Marjan i možel mi neko objasnit zašto Face Tv neće prenosit utakmicu ??Coraco je napisao/la:Mutne su to radnje, treba zvati Marjana Mijajlovića i Alju Bobića da to provjere šta je.Brcko87 je napisao/la:Brcko87 je napisao/la:Hoće li bit prenos na Face TV ??
![]()
Pa što ?? Nešto je tu sumljivo..
:D
![]()
A posebno Aljo Bobić da provjeri zbog čega dolazi HRT, RTL, Nova, Elvedin Begić i co, jer ne dolaze oni slučajno znači da Savez šteli ulazak Slobode.
L'Avvocato je napisao/la:Sutra će nas iz Živinica doći barem 100-injak (uglavnom stariji). Ne pamtim kad nas je toliko bilo na ut. Slobode, čak će i ovih mlađih doći nekoliko što me iznenadilo, jer se obično furaju na Sarajevo i Želju.
Maloprije u kafić uđe lik 50 godina ima sigurno, i nosi desetak ulaznica. Kaže vodi komplet porodicu
Nisam ja Slobodu nikad ni pratiofukaratz je napisao/la:ja kad sam pratio Slobodu u Citluku i Posusju ti si srao u gace. al dobro u eri Sabovica bilo je placenika koji su cekali da im Adem sredi ulaz na gostovanjima pa su redovno ulazili debelo nakon pocetka utakmice a nekad i ispred stadiona ostajali garant ti je poznata situacijaabnorme123 je napisao/la:Kazni se sam, pojma nemas.fukaratz je napisao/la:. i ne znam ko im obezbjedi besplatan ulaz ni mi nigdje gratis ne ulazimo
Ubuduće treba raditi na organizaciji, uvijek prepoznam momke naše momke iz Živinica na tribini samo što nismo organizovani. Pohvalno za starije.L'Avvocato je napisao/la:Sutra će nas iz Živinica doći barem 100-injak (uglavnom stariji). Ne pamtim kad nas je toliko bilo na ut. Slobode, čak će i ovih mlađih doći nekoliko što me iznenadilo, jer se obično furaju na Sarajevo i Želju.
Maloprije u kafić uđe lik 50 godina ima sigurno, i nosi desetak ulaznica. Kaže vodi komplet porodicu
Nisam imao pojma da voliš crveno-crne.L'Avvocato je napisao/la:Sutra će nas iz Živinica doći barem 100-injak (uglavnom stariji). Ne pamtim kad nas je toliko bilo na ut. Slobode, čak će i ovih mlađih doći nekoliko što me iznenadilo, jer se obično furaju na Sarajevo i Želju.
@Advokat brat moj, za Slobodu se navija normalnoL'Avvocato je napisao/la:Sutra će nas iz Živinica doći barem 100-injak (uglavnom stariji).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.