FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

batva035
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la batva035 » 28 mar 2014, 15:57

http://i.imgur.com/CDDoiFv.jpg

Sad slikano, lijepo izgleda :D
Srcem do pobjede Fukare Batva

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 mar 2014, 15:58

Azmir Husić: "Po prvi put, otkako sam predsjednik Slobode na stadion ću povesti cijelu svoju porodicu, suprugu i četvero djece".

JEDAN JE AZMIR HUSIC !
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 28 mar 2014, 15:58

Brcko87 je napisao/la:
NKJ je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:Hoće li bit prenos na Face TV ??

:D :D

Nece
Pa što ?? Nešto je tu sumljivo..

:D:D
Mutne su to radnje, treba zvati Marjana Mijajlovića i Alju Bobića da to provjere šta je. :D
A posebno Aljo Bobić da provjeri zbog čega dolazi HRT, RTL, Nova, Elvedin Begić i co, jer ne dolaze oni slučajno znači da Savez šteli ulazak Slobode. :clap:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 mar 2014, 16:07

Bosna - sunce osiguranje je naš zlatni sponzor!

Naš Klub je bogatiji za još jednog sponzora - zlatnog!
slika

Azmir Husić, predsjednik UO našeg Kluba i Amira Gačević, direktorica Bosna-sunce osiguranja potpisali su danas ugovor o sponzorskoj saradnji!

"Sloboda širi svoju porodicu i firme polako ali sigurno vraćaju povjerenje u naš klub. Drago mi je vidjeti da iz dana u dan sve više privrednih subjekata žele biti dio Slobodine porodice. Mi ćemo svojim radom i rezultatima učiniti sve da ih u budućnosti bude još više. Sponzorstvo sa Bosna - sunce osiguranjem je veliki dobirak za Slobodu jer ipak se radi o jednoj od najvećih osiguravajućih kuća u BiH", poručio je Husić.

Direktorica Bosna- sunce osiguranja, Amira Gačević, nije krila oduševljenje što je postignut sporazum o saradnji sa našim Klubom:

"Izuzetna mi je čast što ćemo u budućnosti sarađivati sa Slobodom koja je veliki klub u BiH. Ovim putem željela bih poručiti svim građanima koji žele u budućnosti postati naši klijenti, da će time direktno pomagati i Fudbalski klub Sloboda.".
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 28 mar 2014, 16:09

Coraco je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:Hoće li bit prenos na Face TV ??

:D :D

Pa što ?? Nešto je tu sumljivo..

:D:D
Mutne su to radnje, treba zvati Marjana Mijajlovića i Alju Bobića da to provjere šta je. :D
A posebno Aljo Bobić da provjeri zbog čega dolazi HRT, RTL, Nova, Elvedin Begić i co, jer ne dolaze oni slučajno znači da Savez šteli ulazak Slobode. :clap:
Kome to smeta Marjan i možel mi neko objasnit zašto Face Tv neće prenosit utakmicu ?? :lol: :lol:
OFK Gradina Srebrenik

batva035
Kontakt:

Post Postao/la batva035 » 28 mar 2014, 16:19

"Sigurno da je ovo jedna vrlo bitna utakmica, a da je najvažnija ne bih se baš složio. Mi poslije te utakmice imamo još devet kola do kraja i mislim da će do samog kraja biti neizvjesno ko će biti prvi."

Donekle se i slazem s ovom izjavom trenera Jedinstva, tek ide 5(20) kolo, tako da je u igri jos 30 bodova, i do zadnjeg kola je sve otvoreno. A siguran sam ako sutra pobjedimo sa vise golova, nas niko ne zaustavi do kraja prvenstva :D
Sretno nam sutra, i Boze daj lijepo vrijeme :)
Srcem do pobjede Fukare Batva

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 mar 2014, 16:29

Hebem ti vise gdje ce biti prijenos itd.. na svakoj stranici po jedan post vezan za prijenos..zgadilo mi se vise citati..najbolje da ga nema nikako !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 28 mar 2014, 16:29

" onclick="window.open(this.href);return false;

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 mar 2014, 16:30

ma jok ba ovo gotovo nikako ida recimo kojim slucjaem bod uzmu nam nije gotovo..opet je 3 boda u igri, ali se tim samo otvara sansa i drugim ekipama sto bi se opet sve zakomlikovalo

@Harry:
druze Brcko87 malo se slai valjda si to primjetio ..suti lezi sad odmori za sutra budi spreman :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 28 mar 2014, 16:36

Blažević: ''Ako pobjedimo, trčim počasni krug'' (VIDEO)

Miroslav Blažević bio je vidno raspoložen na današnjoj konferenciji za medije uoči derbija sezone.

slika

Čini se da je i njega preplavila pozitivna energija i euforija koja vlada u gradu uoči sraza najbolje dvije ekipe Prve lige FBiH.

"Respektiramo ekipu Jedinstva, ali sutra na Tušnju ne razmišljamo o neuspjehu. Bio bih sretan i minimalnom pobjedom, a ukoliko nam se ukaže prilika za uvjerljiviji trijumf, sigurno ćemo je iskoristiti", poručio je šef struke Crveno - crnih.

Na upit novinara šta ukoliko Sloboda ne ostvari pobjedu, "trener svih trenera" je uzvratio:

"Kako me to možeš pitati, kad o porazu ne smijem ni pomisliti! Ali ako se to dogodi, poslije ću biti u tami svoje kože, muku svoju mučiti, i opet se nadati. Ali, sve ćemo učiniti da pobijedimo!", te nastavio:

"Nije Jedinstvo bilo kakva momčad. Naprotiv, odlični su. Ali, mi nemamo izbora i svaka opcija osim pobjede ne dolazi u obzir. A da će biti teško, hoće. Ne smijemo ni razmišljati da jurimo s 3:0, ali ako bude prilike, u šta sumnjam, iskoristit ćemo je. No, nemam razloga da ne vjerujem u našu pobjedu kakva god bila.".

Posljednje pitanje na konferenciji za medije upućeno Blaževiću bilo je "Šta ukoliko pobijedite?", na šta je popularni Šef bez ustezanja rekao:

"Ako pobijedimo, istrčat ću počasni krug oko stadiona!".

Blažević: ''Ako pobjedimo, trčim počasni krug'' (VIDEO)

U derbiju sezone u našem timu neće biti Efendića (tri žuta kartona), no ostatak tima je spreman za veliki izazov.

Azmir Husić, predsjednik našeg Kluba medije je upoznao sa organizacijom same utakmice:

"Za ovaj meč biće angažovano 200 policajaca i preko 40 zaštitara i redara. Ovim putem sa sigurnošću mogu reći da će biti stvoreni svi uslovi da gledaoci dođu na Tušanj i uživaju u ovoj utakmici. Po prvi put, otkako sam predsjednik Slobode na stadion ću povesti cijelu svoju porodicu, suprugu i četvero djece. Tušanj će biti mjesto gdje će svi ljudi bez problema moći dovesti svoje porodice i uživati u utakmicama našeg tima!".

Azmir Husić medije je upoznao sa organizacijom utakmice (VIDEO)

tuzlanski .ba/fksloboda.ba
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 28 mar 2014, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda je bolja od orgazma!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 28 mar 2014, 16:36

Sutra će nas iz Živinica doći barem 100-injak (uglavnom stariji). Ne pamtim kad nas je toliko bilo na ut. Slobode, čak će i ovih mlađih doći nekoliko što me iznenadilo, jer se obično furaju na Sarajevo i Želju.

Maloprije u kafić uđe lik 50 godina ima sigurno, i nosi desetak ulaznica. Kaže vodi komplet porodicu slika
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 28 mar 2014, 16:39

L'Avvocato je napisao/la:Sutra će nas iz Živinica doći barem 100-injak (uglavnom stariji). Ne pamtim kad nas je toliko bilo na ut. Slobode, čak će i ovih mlađih doći nekoliko što me iznenadilo, jer se obično furaju na Sarajevo i Želju.

Maloprije u kafić uđe lik 50 godina ima sigurno, i nosi desetak ulaznica. Kaže vodi komplet porodicu slika

Bujrum svima :thumbup: :clap:
Pobjeda je bolja od orgazma!

abnorme123
Kontakt:

Post Postao/la abnorme123 » 28 mar 2014, 16:41

fukaratz je napisao/la:
abnorme123 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:. i ne znam ko im obezbjedi besplatan ulaz ni mi nigdje gratis ne ulazimo
Kazni se sam, pojma nemas.
ja kad sam pratio Slobodu u Citluku i Posusju ti si srao u gace. al dobro u eri Sabovica bilo je placenika koji su cekali da im Adem sredi ulaz na gostovanjima pa su redovno ulazili debelo nakon pocetka utakmice a nekad i ispred stadiona ostajali garant ti je poznata situacija ;)
Nisam ja Slobodu nikad ni pratio :) Samo sam htio dati do znanja da ste u Bihacu kako ti kazes gratis usli, i ne samo to... uglavnom samo ispravka netacnog navoda.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 28 mar 2014, 16:42

L'Avvocato je napisao/la:Sutra će nas iz Živinica doći barem 100-injak (uglavnom stariji). Ne pamtim kad nas je toliko bilo na ut. Slobode, čak će i ovih mlađih doći nekoliko što me iznenadilo, jer se obično furaju na Sarajevo i Želju.

Ubuduće treba raditi na organizaciji, uvijek prepoznam momke naše momke iz Živinica na tribini samo što nismo organizovani. Pohvalno za starije.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 28 mar 2014, 16:48

Nisam imao pojma da voliš crveno-crne. :mrgreen: Neka, baš lijepo, dobro došli na Tušanj i uživajte. :thumbup: Dosta raje (ne samo Tuzlaka, nego iz cijele sjeveroistočne Bosne) se vraća da podrži Slobodu, a najbolji pokazatelj toga su ulaznice, koje su doslovno planule. Za svega nekoliko sati je otišlo oko 2000, što za sjever što za zapad. Da nisam požurio u Omegu, vjerovatno bih ostao praznih ruku.

Sutra bi trebalo biti lijepo vrijeme, barem tako najavljuju. Nadam se da kiša neće umanjiti posjetu, mada sam mišljenja da nas više ništa ne može spriječiti da napunimo Tušanj.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 28 mar 2014, 16:51

Da li je istina da sutra dolazi 20-ak Delija da podrze Slobodu kao da se nastavi suradnja :?

Pa3ot
Kontakt:

Post Postao/la Pa3ot » 28 mar 2014, 16:54

batva035 je napisao/la:http://i.imgur.com/AVjPxsk.jpg

Slika terena, travnjak stvarno extra izgleda :D

Auh kako ce nam samo dobro doci ovako dobar teren :) Zbog naseg terena Pod Boricima za sigurno 30% losije igramo nego sto bi igrali na boljem terenu. Eto sad ce imati priliku da igraju na tepihu pa neka pokazu sta znaju.

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 28 mar 2014, 16:54

znaci sutra prvih 11:hadzic,migi,sale,moranjkic,halilovic,jaha,oma,redzepi,mehidic,brzi i krpic :D samo fali efendic i najjaca postava
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 mar 2014, 16:56

L'Avvocato je napisao/la:Sutra će nas iz Živinica doći barem 100-injak (uglavnom stariji).
@Advokat brat moj, za Slobodu se navija normalno 8-)

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 28 mar 2014, 16:57

Dečki, koliko očekujete da će biti Fukara na tribini...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.