Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
Kad skontas ne ispalti se ni osvajati trofeje, moras svakom igracu dodatne premije isplatiti...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
BigBigBang je napisao/la:Kad skontas ne ispalti se ni osvajati trofeje, moras svakom igracu dodatne premije isplatiti...

1946
- frankqqqqq
- Kontakt:
Prekuc'o si sa ovim paja, fakat 

koji yebeni kralj

**** najobicnija koju jede svaki prosjecan stoper u EPL.vedofeelgood je napisao/la:Gervinho kao preporodjen.
Vec 2 gola za Obalu Bjelokosti, on je meni totalno neshvacen igrač, al baš ono
Paja je prica za sebe. Fenomen...
- Marsal
- Kontakt:
Upravu je jbt, kad skontaš da i ovako plaćaš Walcotta, Squida i ostale levate po 60 K funti sedmično muka ti dođe još da im premije isplaćuješ. Jeste li razmisljali o tome da ovi iz uprave planski ne žele da osvoje trofej? 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Vizionar i ekonomski virtuoz je prije svih uocio da se fudbal igra za lovu

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- vedofeelgood
- Kontakt:
pa nece da osvaja trofeje da ne bi morao isplacivat premije igracima
jucer sam se zalio koliko je loš u posljednje vrijeme ovaj pdf, al evo ovo danas sve popravlja

jucer sam se zalio koliko je loš u posljednje vrijeme ovaj pdf, al evo ovo danas sve popravlja

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Pa zar je neko ovdje sumnjao u Velikog Vodju? Zna on sta radi, samo opusteno. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- AaronRamsey
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Tako ja vristim kada AARON zabije
Tako ja vristim kada AARON zabije

Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Znači jednom godišnje
Ti preminuj ime u HardenGreivis je napisao/la:Pa zar je neko ovdje sumnjao u Velikog Vodju? Zna on sta radi, samo opusteno.

Ovako se srcem navija kao ovaj gore

Tony Whaaaa

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

posle svakog poraza i remija tužan. Ja znam da ja ne bi otišo iz arsenala kad bi bio kakav igrač. a kamoli on koji duže navija od mene za taj klub , koji je iz tog grada, i koji je igrač istog.
Vođa zna.
Pa jebote znali neko koliko je puta on udaren il oboren na zemlju u ovoj utakmici ?! Možda je neko negdje izračunao jer stvarno ja sam pobudalio gledajući kako ga namjerno udaraju. A on iznova i opet iznova uporan i bori se iako je i on znao da ne može sam ništa... 

Neuspjesi te mogu natjerati da iako nesto volis, ostavis i potrazis sansu na drugom mjestu.nedim1993 je napisao/la:
posle svakog poraza i remija tužan. Ja znam da ja ne bi otišo iz arsenala kad bi bio kakav igrač. a kamoli on koji duže navija od mene za taj klub , koji je iz tog grada, i koji je igrač istog.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
-
- Kontakt:
Hatem Ben Arfa has suggested that he wants to leave Newcastle, alerting a number of clubs in the Premier League.
"I am interested in Chelsea, Arsenal and Liverpool. Today, these clubs are above Newcastle," Ben Arfa told BeIn Sport.
Hajde Arsene,nisi odavno Francuza klepio,ovaj bi nam valjo !
"I am interested in Chelsea, Arsenal and Liverpool. Today, these clubs are above Newcastle," Ben Arfa told BeIn Sport.
I kod ovoga su staklene noge...arminarsenal je napisao/la:Hatem Ben Arfa has suggested that he wants to leave Newcastle, alerting a number of clubs in the Premier League.

nije istina apsulutno, čak i ti to sam znaš. Ako tako nešto uradi onda to nije prava ljubav. Čovjek čak nema ni menadžera što u jednu ruku dosta govori. Ja mislim da bi on prekino fudbalsku karijeru kad bi morao preć negdje drugoneo je napisao/la:Neuspjesi te mogu natjerati da iako nesto volis, ostavis i potrazis sansu na drugom mjestu.nedim1993 je napisao/la:
Vođa zna.
- AaronRamsey
- Kontakt:
Stvarno je borac i igracina toliko sam ga zavolio da mu ne bih zamjerio da ode iz ove nase propasti od kluba jer daje maksimum na terenu skace po kompaniju koji je duplo veci od njega udara se sa nelssonom iz wba koji je takodjer duplo veci samara gereta bejla ma svaka cast kraljino zivio ti meninedim1993 je napisao/la:
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.