Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

waynerooney
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la waynerooney » 06 nov 2012, 23:32

Carrick i Cleverley su extra za sad. Tu su jos Ando, Scoles i Giggs, pa i Fletcher. Veza nije prioritet za ovaj prelazni rok , vec trebamo ganjati odbranu.
Kako bi samo dobro bilo kad bi doveli Subotica ili Hummelsa u ekipu...

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 06 nov 2012, 23:37

MoR je napisao/la: Nego, je li se meni čini ili Unitedu ne treba novi veznjak više? Je li moguće da je Ferguson opet složio tim tako da je solidno pokrivena sredina terena, te da je gorući problem trenutno u odbrani (ovo je i više nego očito ove sezone)?
Prile , sve je moguće sem drvenog šporeta , reka bi moj dida .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 06 nov 2012, 23:40

Sir Matt je napisao/la:
MoR je napisao/la: Nego, je li se meni čini ili Unitedu ne treba novi veznjak više? Je li moguće da je Ferguson opet složio tim tako da je solidno pokrivena sredina terena, te da je gorući problem trenutno u odbrani (ovo je i više nego očito ove sezone)?
Prile , sve je moguće sem drvenog šporeta , reka bi moj dida .
:mrgreen: :mrgreen:

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 06 nov 2012, 23:45

Ae , iden jest čokolino . slika

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 nov 2012, 00:35

@Matt

Zna itekako, pravi je Xavi sto se pasova tice. Daj ba ne prodaji muda za bubrege kao da niko ne gleda Manchester United osim tebe.

Al` ono, kao i da se treba gledati da bi se kapirala ova prica? Covjek skoro godinu nije igrao a ti bi ga forsirao u prvih 11? Pozivas se na Newcastke i CC? Jel` ti znas uopste ko je igrao tada za Svrake? Imao je ispred sebe mocnog Goslinga, Tiotea koji nema blage vezze koja je tajna formula za dodavanja lopte metar od sebe, Slovenca Vuckica od kojeg ce i Newcastle uskoro dici ruke, propalog Obertana, Marveauxa te Sholu u spicu.

I ti mi dodjes i navodis tu tekmu kao releventan primjer? On se tu pokazao i kao sada treba dobijati sansu. Znas i sam kome tu pricu mozes da okacis prika, znas itekako. :mrgreen:

Vidjet` cemo doduse, SAF ga mozda i stavi al` ti slobodno mozes da se pozdravis dobri moj sa Flekijem u prvih 11 sto se skorijeg vremena tice. Nije da volim to izgovoriti, cisto da ne okrenes pricu, ali je tako pa do zore pokusaji pobiti i napraviti od njega buduceg kapitena i vodju, koma brate - teska! ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 nov 2012, 01:18

Kako je lijepo gledat Arape sto ispadaju iz elitnog drustva, gdje im svakako nije mjesto. 8-) Jedino bi valjalo da izbore crnu Europa Ligu, da ih malo ometa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 07 nov 2012, 07:20

Cartman je napisao/la:Kako je lijepo gledat Arape sto ispadaju iz elitnog drustva, gdje im svakako nije mjesto. 8-) Jedino bi valjalo da izbore crnu Europa Ligu, da ih malo ometa.
Ma Mancini je stvarno retard od covjeka...cojk umislio da je neki dobar menadzer. Pa trebas biti svjetski idiot da s onakvim igracima 2 godine zaredom neizboris drugi krug lige prvaka.

Volio bih od njihovih igraca u Unitedu vidjeti samo trojicu. Kolarova,Aguera i Yayu tourea.

Ja mislim da ce oni kiksati i protiv Tottenahma sad za vikend.

Al dosta o njima

______________________________________________________________________________________________

Nego,sta kazete na nase rezultate. Meni je ovo malo nestvarno. Ja se inace nisam navikao da mi imamo ovoliko pobjeda na pocetku sezone. Igra nam se definitivno popravlja. kad se sjetim prvih par utakmica,aaaaaaaaaaaa... Boze sacuvaj.

Jel Vam drago sto Anderson nije otisao??? Momak napokon poceo igrati onako kako se od njega i ocekuje
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 07 nov 2012, 10:54

Kakav je sastav noćas ?
Planirate li uzeti Bragu , dobra kvota na Manchu a znam da Fergi vazda izvede neki lijevi sastav :lol:

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 07 nov 2012, 11:28

Rooney88 je napisao/la:Zna itekako, pravi je Xavi sto se pasova tice. Daj ba ne prodaji muda za bubrege kao da niko ne gleda Manchester United osim tebe.
To je i problem što kod vas postoji Xavi , Scholes , Xabi i Pirlo ekipica koji kuže nogomet .... nema tu podskupina , nema sredine . A još pola milijarde ljudi ganja balun .
I ko ga forsira ? EVO šta sam napisao ima čitavih 16h . Prijevod - protivim se i samoj pomisli da neko ko nije u formi ode na posudbu , ajde molim te , u drugu ligu . Kako za Fletchera tako i za još maltene polovicu ekipu koja ganja ritam .

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 nov 2012, 12:27

Sir Matt je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Zna itekako, pravi je Xavi sto se pasova tice. Daj ba ne prodaji muda za bubrege kao da niko ne gleda Manchester United osim tebe.
To je i problem što kod vas postoji Xavi , Scholes , Xabi i Pirlo ekipica koji kuže nogomet .... nema tu podskupina , nema sredine . A još pola milijarde ljudi ganja balun .
I ko ga forsira ? EVO šta sam napisao ima čitavih 16h . Prijevod - protivim se i samoj pomisli da neko ko nije u formi ode na posudbu , ajde molim te , u drugu ligu . Kako za Fletchera tako i za još maltene polovicu ekipu koja ganja ritam .
Kako nema sredine? Itekako ima. Cabaye, Felaini, Moutinho, Dembele, Livermore, K. Asamoah, Marchisio, Vidal, Pogba (vodi bunt protiv prakse pustanja ovakvih a ne kampanju ZA Flekija ;) ), Hamsik, Pjanic, Raul Garcia, Isco, Susaeta, Herrera, Banega, Capoue, Ben Yedder, Strootman, Eriksen, S. de Jong, Biglia, Bruno, Salvio, Wanyama... Kapak!

Ima sredine prika, itekako. Dosta igraca ovdje mogu postati odlicni veznjaci pa gdje god ih upravis. Ja necu samo da mi se desi iduci prelazni rok da cujem izjavu SAF-a kao nema potrebe da dovodimo veznjake kada imamo oporavljenog Fletchera.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 nov 2012, 12:39

Opet danas pisu o Rodriguezu i Unitedu. Daily Mail tvrdi da Porto trazi 36 miliona funti. Vjerovatno pretjerano, ali sigurno da nece bit jeftin, Porto uvijek uzme dobre pare za svoje igrace. Mislim da ima boljih opcija od njega, na primjer Ben Arfa koji je u zadnje vrijeme postao puno stabilniji i uz to se vise vraca u odbranu nego ranije. Cini mi se da je prestao glumit primadonnu.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 07 nov 2012, 12:43

Skripi na krilima,ali sto SAF ne pokusa dovesti nekog iz championshipa.Evo Powel je solidan igrac,jes da je placeno za njega 4.5 milki Crewu,ali cjena je normalna.Sad kad imamo dobru sredinu,Valenciju na desnom krilu,Kagawu koji moze igrati krilo,prodat Nanija i dovesti nekog mladog igraca.Puno je 30 za Rodrigeza.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 07 nov 2012, 12:45

trxel je napisao/la:Skripi na krilima,ali sto SAF ne pokusa dovesti nekog iz championshipa.Evo Powel je solidan igrac,jes da je placeno za njega 4.5 milki Crewu,ali cjena je normalna.Sad kad imamo dobru sredinu,Valenciju na desnom krilu,Kagawu koji moze igrati krilo,prodat Nanija i dovesti nekog mladog igraca.Puno je 30 za Rodrigeza.

Imamo mi i previse mladih igraca.

Treba nama jedno "superstar" krilo. Ako bi ovaj Rodrigez kostao preko 30 mill,onda je bolje dovesti bejla
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 nov 2012, 12:48

majestic24 je napisao/la:
trxel je napisao/la:Skripi na krilima,ali sto SAF ne pokusa dovesti nekog iz championshipa.Evo Powel je solidan igrac,jes da je placeno za njega 4.5 milki Crewu,ali cjena je normalna.Sad kad imamo dobru sredinu,Valenciju na desnom krilu,Kagawu koji moze igrati krilo,prodat Nanija i dovesti nekog mladog igraca.Puno je 30 za Rodrigeza.

Imamo mi i previse mladih igraca.

Treba nama jedno "superstar" krilo. Ako bi ovaj Rodrigez kostao preko 30 mill,onda je bolje dovesti bejla
I to sto kazes, ne bi bio puno skuplji, a mogli bi bit sigurni da ce pojacat ekipu, i to od prve utakmice. Ali i Spursi su yebeni pregovaraci.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 nov 2012, 12:53

Rizik je sada roviti nekog novog Balea recimo kada znamo da nam krilo pocinje skripiti. Nani ode, nije da lijem krokodilske iskreno :mrgreen: , Young nije fudbaler, Giggs nije oslonac, Kagawu cemo posteno upropastiti gurajuci ga na pozicije koje nisu njegove (slicna situacija sa Jonesom)... Dakle, ostajemo na Ekvadorcu kao jedinom pravom krilu u ekipi. Sta treba? Kockanje kao svojevremeno sa Richardsonom, Martinom, Djemba-Djembom, Klebersonom, Obertanom i slicnim bolidima. Mojne to opet da radimo. Dovesti provjereno krilo i vezni red pojacati dokazanim igracem/igracima. Pa ako treba i izletiti Zenitovsku lovu za njih.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 nov 2012, 13:01

Pretjerujes brate za Nania i Younga. Ne treba zaboravit da je Nani bio jedan od glavnih igraca zadnjih sezona i da je prije dvije sezone bio najbolji asistent lige. Sad je van forme, ali to je odlican igrac, i nadam se da ce ostat u klubu. Ni meni nije Young nesto drag, ali je se vise puta pokazao kao vrlo koristan igrac i ima dosta asistencija i golova. Protiv Chelsea na primjer je bio kljucan za taktiku Fergusona sa svojom ekstremnom brzinom. On je vrlo dobar za rotacije.

Ali ako Nani ode (a bojim se da hoce), definitivno nam treba dokazano ime na krilu.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 nov 2012, 13:08

Cartman je napisao/la:Pretjerujes brate za Nania i Younga. Ne treba zaboravit da je Nani bio jedan od glavnih igraca zadnjih sezona i da je prije dvije sezone bio najbolji asistent lige. Sad je van forme, ali to je odlican igrac, i nadam se da ce ostat u klubu. Ni meni nije Young nesto drag, ali je se vise puta pokazao kao vrlo koristan igrac i ima dosta asistencija i golova. Protiv Chelsea na primjer je bio kljucan za taktiku Fergusona sa svojom ekstremnom brzinom. On je vrlo dobar za rotacije.
Moguce da pretjerujem. Moje misljenje je jednostavno da Young nije igrac za Manchester Uniteda, tj. za najvece domete. Pa ako grijesim nek` mu ovo bude sezona iz snova a ja da pojedem sve i jednu negativnu o njemu. :D

O Naniju nema smisla raspravljati brate, covjek hoce da ide i sve je izvjesnije da ce se to i desiti. Treba prestati, vama koji ga gotivite, oplakivati istog i okrenuti se realnim opcijama. James ili Ben arfa, oboica su mi nekako bolji od njega. Za prvog sam siguran a za drugog "subjektivan".

Nemoj me pogresno shvatiti, ja mislim da Nani ima kvalitet ali isto tako mislim da NIKADA nece dostici svoj maximalan potencijal, mozda ja jednostavno nisam fan njegovih driblinga i maestro poteza pa to iz mene govori ali nista lose priznati da navijam za njegov odlazak. Volio bih i ja Balea, najvise, na njegovom mjestu ali nekako nisam optimistican da ce SAF krenuti po Welsanina iako sam siguran da ga United moze ugrabiti.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 07 nov 2012, 13:28

Ja imam 4 želje za zamjenu Nania.
To su Isco,koji je dosta skup i koji realno i nije pravo krilo,nego igra kao Kagawa.
Willian koji vec duze vremena igra dosta dobro,da ne kazem sjajno za Shaktar i koji u ligi prvaka pokazuje da su veoma jaka ekipa.
James Rodriguez - vjerovatno jedan od najboljih igraca iz Porta trenutno,a uz to veoma mlad.Jedini problem kod njega je sto on sjajno funkcionise kod taktike 433,dok god Fergijeve taktike 442 i nije tako efikasan.
Bale - mada Spursi ce vjerovatno 40M tražiti za njega,jer se i ove sezone pokazuje da im je on najbolji igrac.

Stadion na kojem ce veceras United igrati protiv Brage :

slika

Mislim da bi mozda cak i Valencia mogao igrati desnog beka,jer je sigurno odmorniji od Rafaela koji je svaku utakmicu igrao do sada i to svaku svih 90 minuta (ili 120).. :)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 nov 2012, 13:32

Hames se čita, a James piše :mrgreen:

Hames i Hummels i bilo bi kao na ovom gifu :mrgreen:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 07 nov 2012, 13:36

Its mine and David De Gea's birthday today!! I defo look younger than him!! Spending it with my teammates... My family are not happy!
Ludi Rio..
Ma ne bih se ja bunio ni da Neven dodje.I on i Hummels su klase prave.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.