Ipak je ovo danas bilo preofirno i, da ne kažem neku težu riječ, toliko providno.PiromanBL je napisao/la:Ziv ti bio, kod njih nema regularnog sudjenja ni pravog fudbala bez namjestanja ihahaj. Sve je podredjeno ciganselskim komunjarama.prisutanod1964 je napisao/la:Da vrlo važan detalj.Ekipe koje su,uslovno rečeno,tehnički potkovanije,ipak su hendikepirane kad je ovakav teren u pitanju.
No,možda malo nevezano,ali danas sam posmatrao utakmicu Partizan - C.Zvezda.Teren je bio OK ali jedan drugi element,koji je možda čak i važniji,
bio je katastrofalan i direktno je uticao na krajnji rezultat.Mislim na sudije.Radilo se o najvažnijoj tekmi u prvenstvu Srbije,koja nije odlučivala ništa,
ali je pitanje prestiža. I šta se dešava. U takvoj utakmici suci,pa slobodno mogu reći,totalni amateri,upropaste tim koji je u zaostatku 30-tak bodova.
Iskreno se nadam da mi u ovoj sezoni nećemo imati priliku gledati takvo amatersko suđenje i da isto neće odlučivati o prvaku BiH.
Ipak je bila tekma za prestiž ali da ne duljim. Nadam se da kod nas ipak neće biti ovakvih sranja,mada ih je,
u bliskoj prošlosti itekako bilo.