FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Napapijri
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Napapijri » 27 jan 2020, 15:04

Ne svidja mi se ovo da smo kompletirali igracki kadar. Bekovi i zadnji vezni su i dalje kriticni.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 27 jan 2020, 15:06

Napapijri je napisao/la:
27 jan 2020, 15:04
Ne svidja mi se ovo da smo kompletirali igracki kadar. Bekovi i zadnji vezni su i dalje kriticni.
Izgleda da ti je milicevic dosao kao zadnji vezni
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 27 jan 2020, 15:06

Sa Hodžićem do titule! Obavezno misliti o njegovom narednom Ugovoru u FKS!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 27 jan 2020, 15:07

Ne znam kako bek nije piroritet, kad u prijtaljeskim utakmicama nema pravog beka pa mora se improvizirat
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 27 jan 2020, 15:08

Napapijri je napisao/la:
Bekovi su kriticni(ne toliko ali ne bi skodio jedan desni bek),a zadnji vezni po meni nije potreban,kako je stanoje danas odigrao?Ako je odigrao dobro nema potrebe za zadnjim veznim+ne igra sa naocalama vise :salut:
Izgleda da ce Lazic produziti..Vidit cemo,ako Milicevic bude igrao zadnjeg veznog onda Lazic ostaje barem do ljeta,ali cisto sumnjam da ce ga ostaviti u prvom timu
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 27 jan 2020, 15:12

Na kojoj poziciji je igrao Oremuš, kada je ušao ? Samo se nadam, da nije bio zadnji vezni.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 27 jan 2020, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 27 jan 2020, 15:14

Pravimo krupne greške.
Hodžić i Šabanović ne mogu biti opcije na desnom beku.
Pidro upitan zbog duge pauze, zamjenu nema odlaskom Letića.
Najveći problem je Lazić, ako ga otpišu, otpisali su i sami sebe.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 27 jan 2020, 15:19

BordoSarajevo je napisao/la:
27 jan 2020, 15:14
Pravimo krupne greške.
Hodžić i Šabanović ne mogu biti opcije na desnom beku.
Pidro upitan zbog duge pauze, zamjenu nema odlaskom Letića.
Najveći problem je Lazić, ako ga otpišu, otpisali su i sami sebe.
Sve si upravu.Hodžić može biti rezerva Pidri, a Šabanović rezerva, eventualnom kapitalcu na desnom beku ili Oremušu, ako na toj poziciji zaigra.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 27 jan 2020, 15:22

Sanchezhz je napisao/la:
27 jan 2020, 09:45

Mislim da je to zbog stila igre,on vise ide na dribling i sut,kao Roben fazon,i kad je lijevo on desnom nogom da kazem vodi loptu i stima za sut,a kad je desno onda moze samo ici na centarsut,a to inace slabo radi,a kad ulazi prema sredini lopta mu ostaje na lijevoj nozi sto je njemu ko tudja.

Dobro jutro Pitari i HZ . :thumbup:
Prodanovic-Vahidin-Antic ; Jalovljevic-Husref-Pasic i tako se igralo , desnjak uvijek desno ,a ljevak uvijek lijevo krilo .
Fudbal kao i sport opcenito je ziva materija i promjenjiva u vremenu . Centarfori bili sidrasi , dok se Vahidin nije poceo izvlaciti na krilo .
E sad je fol da ljevak ira desno , a desnjak lijevo i ulaze u sredinu i prave probleme odbrani . Po meni oni se trebaju u toku utakmice ijenjati na pozicijama lijevo-desno (Tatar,Jukic,Oremus,Cruz ,Sisic( :rol: )). Cini mi se da smo prosle sezone imali ljevaka na izvoz , a ove ....
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 27 jan 2020, 15:23

Da je tu Hebibović pa uredu, ne bi bilo potrebe reagovat, ovako moramo pod hitno reagovat a izgleda ne planiraju što je velika greška.

Ja bi bio zadovoljan ekipom da je Hebibović zdrav i da Lazić ostaje tu, odnosno nek ide džaba na ljeto samo da ne eksperimentišemo sada i ne mjenjamo najbolji segment ekipe u prvom dijelu sezone koji nam je donio dosta bodova.
FK Sarajevo

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 27 jan 2020, 15:29

Prvi put da vidim da neko ovako nosi rukavice :rol: :mrgreen:

slika
FK Sarajevo

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 jan 2020, 15:32

RajaBa1983 je napisao/la:
27 jan 2020, 15:06
Napapijri je napisao/la:
Milicevic je doveden kao zamjena za Lazica, dakle kao stoper.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 27 jan 2020, 15:40

Sabinho je napisao/la:
27 jan 2020, 15:32
RajaBa1983 je napisao/la:
27 jan 2020, 15:06
Napapijri je napisao/la:
Milicevic je doveden kao zamjena za Lazica, dakle kao stoper.
Ako se na Lazića ne računa na proljece, onda nema svrhe da krece u Antaliju prekosutra.Ni Adukor prije godinu dana, nije putovao u Antaliju.Iskreno se nadam da Lazić ostaje bar do ljeta i da će do tada igrati, a da će Miličević biti zadnji vezni u paru sa Stanojevićem.Uostalom, Miličević se i najbolje osjeca na zadnjem veznom, to je uglavnom i igrao do sada u karijeri.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 27 jan 2020, 16:02

jurisicduska je napisao/la:
27 jan 2020, 11:15
Najjače mi je na svijetu mišljenje ljudi koji misle ovako nekako:

-Husref zaslužan za duplu krunu i protestvuju protiv njegove smjene a s druge strane uprava koja je dovela Husrefa, produžila mu ugovor, podržala ga nakon najvećeg poraza u historiji kluba ne valja i nju treba otjerati.

Ima li uprava zasluge za duplu krunu ? Pa naravno možda čak i najveće, realno sportski najuspješnija uprava od rata.

Razloge za tjeranje uprave moramo tražiti u drugim stvarima a ima ih jer ovo licemjerstvo nigdje ne vodi. Ne može Husref biti dobar samo zato što je osvojio duplu krunu , ako ćemo tako ovi su onda fenomenalni jer Husref svim upravama svijeta osim u ovom našem slučaju bi bio smijenjen nakon 0:8.

Drugo ovo oko članskih i gledanja utakmice, pa naravno da će samo članovi imati pravo, svugdje u svijetu članstvo nosi benificije samo mi kao pametni.

Plagijat onog mog posta(3x objavljenog :rol: ) , salim se znam da nije . Od onih Armenaca , a sa pojavom Akademaca intenzivno pratim FKS . Vjerovatno puno manje od vecine navijaca FKS . No znao sam ovdje iznositi statistiku Sabanovica, mozda se neko sjeca , svaki potez od 1-ve do 90+ min. Smijala se ovdje raja . Husref (trener) i SS ,Tan i Uprava (obezbjedili vrhunske uslove za PL) , igraci i navijaci su ucestvovali u 70-tak utakmica . Samo na 10-tak utakmica smo mogli biti nezadovoljni , 5-6 utakmica bas losih . Znaci na 60-tak utakmica ste ili su bili na nivou .
Hocu reci i za dobro i za lose su svi , hajmo reci podjednako zasluzni . Budite raja i pozitivni , to je u interesu FKS . Pozdrav svim navijacima .
Kratko i jasno :urnebes: :urnebes: .

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jan 2020, 16:07

BordoSarajevo je napisao/la:
27 jan 2020, 15:29
Prvi put da vidim da neko ovako nosi rukavice :rol: :mrgreen:

slika
:bow: :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 27 jan 2020, 16:13

U modernom fudbalu, a i mi tezimo nekoj vrsti istoga, bekovi su najbitniji kotacic. Krila u ovoj ligi, sa izuzetkom pojedinaca, ne mogu napraviti razliku u igri jedan na jedan, zato su bekovi kljucni u smislu pomoci i otvaranju strane. Vidjeli smo prosle godine kako smo ubitacni bili preko krila kada su Pidro i Hebibovic otvarali prostor Tataru, Velkoskom i bilo kome ko se zadesi u toj situaciji. Posljednji primjer je Tatar - Hebibovic u ovoj polusezoni, narocito je to Hebibovic koristio. Druga stvar, bez odvlacenja bekova gubis i Ahmetovica jer ne vezujes stopera za naseg beka koji otvori stranu, samim time fokus ostaje na usamljenom Ahmetovicu. Veliku gresku cine ako ne dovedu pojacanje, narocito na poziciji desnog beka, gubimo komplet desnu stranu time.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 27 jan 2020, 16:15

Hvala @sekac , znaci mi . Vise lajkuj , nemoj biti treba :rol: . Hocu SEFA da stignem :urnebes:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 27 jan 2020, 16:17

Bilo je ocigledno da se bek nece dovoditi kad su produzili ugovore Hodzicu i Sabanovicu. Bilo je tanko desno krilo tu je doveden Jukic, bilo je price o odlasku Lazica i Rahmanovica, dovedeni su Milicevic i Mustedanagic, pa ono sad uprava daje njima do znanja, ako ne produzite ili se budete pravili mangupi, mi imamo vec zamjene za vas.

Ostaje zal sto izgleda necemo dovoditi igraca na centralnom veznom, trenutno u ekipi ne vidim ni jednog igraca koji ce biti taj da diktira tempo, drzi loptu u nogama, pokretac nasih akcija itd.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 27 jan 2020, 16:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 27 jan 2020, 16:17

Napapijri je napisao/la:
27 jan 2020, 14:09
Krste je neizostavan clan prvih 11 kod svakog trenera! Covjek sa 32 godine je nas najspremniji igrac, a odmora, izuzev ove pauze, nije ni imao. Kada su svi hladili muda, on je isao i na reprezentativna okupljanja, pa i pored svega toga nije bio povrijedjen. Krste na laznu devetku ili na lijevo krilo i na toj poziciji nece izostati odlican ucinak!

Osjetih se prozvanim :rol:
Naravno da svaki trener bolje poznaje loptanje od mene . Ako on odluci da Krste brani to je njegova odluka , on dobija pare za to . To vazi i za Husrefa, Marinovica i sve buduce trenere , no ipak imam svoje misljenje . Da sam trener nikad ne bih Velkoskog stavljao na krilo . Nema brzinu i startnost , trpi i odbrana . Moze igrati spica u ovom rosteru . Zamjena , zajedno i zavisno od protivnika i forme Ahmetovica(pogotovo proljece) moze imati i prednost i biti starter , ali samo kao spic (istureni napadac). Tacno je takodje da zna igrati lopte , zna podvaliti(asistirati) i zabiti gol .
Toliko @Napapijri , vozdra . :thumbup:

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 27 jan 2020, 16:18

Bordo tim sutra očekuje put za Antaliju, gdje će obaviti drugi dio priprema. U Turskoj će boraviti do 10. februara, a raspored prijateljskih utakmica bit će naknadno objavljen.
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Google Adsense [Bot] i 34 gosta.