Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

GunnerS
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la GunnerS » 14 jan 2013, 15:58

Svaka čast Mike Deanu na gluposti što je uradio, 2 crvena a niti jedan nije bio. Oba žuta su morala biti. Nažalost nas je više oštetio.

Hvala Wengeru što smo opet izgubili u jednom derbiju.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 14 jan 2013, 16:02

GunnerS je napisao/la:Svaka čast Mike Deanu na gluposti što je uradio, 2 crvena a niti jedan nije bio. Oba žuta su morala biti. Nažalost nas je više oštetio.

Hvala Wengeru što smo opet izgubili u jednom derbiju.
Kazes nije bio crveni na Dzeki :lol:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 jan 2013, 16:05

De mi reci po čemu jeste ?! I de mi reci koji je opasniji start po igrača onaj na Džeki ili na Wilsheru ?! :?

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 jan 2013, 16:12

GunnerS je napisao/la:De mi reci po čemu jeste ?! I de mi reci koji je opasniji start po igrača onaj na Džeki ili na Wilsheru ?! :?
Koscienly zadnji igrac odbrane,Dzeko blizi lopti i to je po pravilima crveni karton.
Ozbiljnost starta ne mora uvijek uticati na to hoce li biti crveni ili zuti karton.

Igrac ide na golmana 1 na 1,golman da malo zakaci crveni iako igracu nije nista bilo.Dok postoji opasnost od povrede i ozbiljnosti starta(Eduardo) a da igrac ne dobije crveni.
1946

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 jan 2013, 16:15

Ja i dalje mislim da je naš golman bio bliži lopti nego Džeko. I da jeste penal al nije crveni.
To što sada mi gotivimo Džeku pa svaki start nad njim je crveni onda je to druga priča :roll:

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 14 jan 2013, 16:17

Milan je spreman da ponudi 22 miliona za Jack-a Wilshere-a ,izjavio je Berlusconi !
Bi li Arsenal prihvatio ovu ponudu :roll: :?:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 14 jan 2013, 16:17

Ma ok je sve to. Neka je Arsenal izgubio i neka izgubi i sledecu tekmu samo da FA Deana suspendira dozivotno. Vise nije bitan ni crveni, bitno je ko ga je dao.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 jan 2013, 16:19

meho-medo je napisao/la:
Milan je spreman da ponudi 22 miliona za Jack-a Wilshere-a ,izjavio je Berlusconi !
Ne...

To ti mogu garantovati. Wilshere jedino može otići iz kluba ako ga otjeraju a nikako drugačije. Ako Wilshere ode otići će i navijači za njim. :roll:

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 14 jan 2013, 16:20

meho-medo je napisao/la:
Nema sanse. Pa nastali bi protesti. On je zastitni znak Arsenala i uziva vecu slavu nego Titi nekad. :D

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 14 jan 2013, 16:28

A kada bi Milan ponudio El Shaarawya za Wilshiera :mrgreen: ,bi li to Arsenal prihvatio ;)
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 14 jan 2013, 16:31

meho-medo je napisao/la:A kada bi Milan ponudio El Shaarawya za Wilshiera :mrgreen: ,bi li to Arsenal prihvatio ;)
Ne bi ništa prihvatili.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 jan 2013, 16:32

meho-medo je napisao/la:A kada bi Milan ponudio El Shaarawya za Wilshiera :mrgreen: ,bi li to Arsenal prihvatio ;)
Pa nismo mi akademija M Sabic nego fudbalski klub.
1946

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 14 jan 2013, 16:33

Faraona uvijek al' bez Jackya, Faraon je sjajan vec sada. Ne bi ni Wenger siguran sam. Ja vjerujem da bi nastali masovni protesti kad bi prodali Jacka. Sa njim je drugacije, on je dijete 'iz ulice'.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 14 jan 2013, 16:37

Dobro ba samo sam se salio,znam ja da nema nista od ovoga ;)
(İbn Qajjim)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 jan 2013, 16:44

Rockefeller je napisao/la:Sa njim je drugacije, on je dijete 'iz ulice'.
Da je Bog da više ovakvih. Pa makar ne bili worldclass kao Wilshere al da igraju srcem za klub i da nakon svakog pada ustaju i bore se kao Wilshere jučer. On će uvjek biti u srcu navijača i uvjek će biti cjenjen. Ako se mene pita uprava pravi grešku veliku. Ja bi ga vezao ugovorom na jedno 10 godina.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 14 jan 2013, 16:59

Zašto ste tako sigurni da Jack ne bi otiš'o put Italije? Ja mislim da bi se time unazadio a to njemu ne treba, nesto slicno kao Flamini (ako se sjetite) ali nikad se ne zna. Sad ce bit kamenovanja i napada al' meni Jack nije neki igrac. OK,dobar i sve to stoji ali mislim da nema materijala za svjetsku klasu. Uostalom kleli ste se u Fabregasa(ako je iko treb'o da ostane u Arsenalu to je on,Arsenal mu je sve pružio, mani se nostalgičnosti ne pije to vode) pa Nasri, pa Adebayor i na kraju možda i najtragičnije RvP koji je izdao svoje. U svakom slucaju volio bi da se malom Jackiu posreći šta god da odluči. Englezima ponestaje kvalitetnih mladih veznjaka, njemu bi baš sjelo to vodstvo i liderstvo na sredini terena i u samoj izgradnji reputacije igrača a Arsenal bi najviše profitir'o (u slučaju da ostane u Londonu).
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 jan 2013, 17:03

Što smo sigurni ?!
Sigurni smo jer je to djete Arsenala, djete koje čitav svoj život do sada bio vezan za sjeverni dio Londona, bio vezan za Arsenal i koji je potpisao ugovore odmah čim su mu ponuđeni, nije kao neki tražio veču platu i ostala sranja a mogao je. Djete koje je nagovorilo Thea da potpiše djete koje je prošle godine dobilo nagradu za najboljeg mladog igrača Engleske ( prije povrede ).
To što ti imaš malo lošiji ukus to nije do nas, al ko god njega prati zna o čemu se priča i znamo da će on uspjeti sigurno u Arsenalu.

Magican
Kontakt:

Post Postao/la Magican » 14 jan 2013, 17:12

@meho medo tog momaka ne mozete dobiti ni pod razno. ;)

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 14 jan 2013, 17:15

Pa pobogu opet niste fer. Ne kontam taj ukus. Nema to veze prijatelju. Samo sam rek'o da nije nemoguće da napusti Arsenal. Naveo sam ti Fabregasa, pa ako je iko dijete Arsenala to je on.Nisam siguran sa koliko godina je doš'o na Highbury al vjerujem da je neko pubertetsko doba,dakle dijete. Pa i RvP, malo kasnije ali slična situacija. Za koji je to dio Londona bio vezan A.Cole pa gdje je završio ? ;)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 14 jan 2013, 17:17

Fabregas je dijete Arsenala u smislu da smo ga mi stvorili ko igraca dok u drugu ruku on je dijete Barcelone jer je odtamo dosao nije decko koji je rodjen i odrastao u Londonu ili negdje u Engleskoj navijajuci za Arsenal vec je navijac Barcelone koja je gle cuda dosla po njega i naravno izdao nas je ali on je zaboravljen. Wilshere je Englez iz porodice navijaca Arsenala odrastao tu uz klub nesto kao Gerard u Liverpoolu.

Ali novac nikada ne treba potcijeniti kao sto si rekao Asshley Cole je najbolji primjer toga i tu si upravu ali mislim onako na prvu da ce Wilshere biti nas igrac do kraja karijere.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.