English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Realno, Tottenhamu bi najpametnije bilo da se ugasi 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- wadethegreat
- Kontakt:
Welcome to football.
Ne mogu ni zamislit taj osjecaj, preko noci saznas da si osiguran za ostatak zivota i da bukvalno ne moras nista vise raditi u zivotu ako ti se ne dababoedindzeko09 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 22:21Potter je već na avionu za Maldive, St.Tropez ili Dubai. 50 miliona za 6 mjeseci, aferim majstore![]()

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nisam vidio da je pominjan ovdje.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Čolomajmun u Chelsea,conte u atletiko i Rodgers u Tottenham
Ali stvarno koliko život nije ferStevieG8 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 23:31Ne mogu ni zamislit taj osjecaj, preko noci saznas da si osiguran za ostatak zivota i da bukvalno ne moras nista vise raditi u zivotu ako ti se ne dababoedindzeko09 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 22:21Potter je već na avionu za Maldive, St.Tropez ili Dubai. 50 miliona za 6 mjeseci, aferim majstore![]()
![]()

Baviš se nečim što je san snova velikoj većini ljudi pa i tebi samom, budeš užasan u tom poslu te nogiran na kraju i još dobiješ ovolike milione na ruke za to sve, tobe jarabi

Precjenjujete Nagelsmanna,vrijeme ce pokazati ali mislim da se ne moze nositi sa najboljim trenerima danasnjice
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dobro sad, on je u Brajtonu zaradio ove milione, ovdje ih je samo naplatioArvid je napisao/la: ↑02 apr 2023, 23:53Ali stvarno koliko život nije ferStevieG8 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 23:31Ne mogu ni zamislit taj osjecaj, preko noci saznas da si osiguran za ostatak zivota i da bukvalno ne moras nista vise raditi u zivotu ako ti se ne dababoedindzeko09 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 22:21Potter je već na avionu za Maldive, St.Tropez ili Dubai. 50 miliona za 6 mjeseci, aferim majstore![]()
![]()
![]()
Baviš se nečim što je san snova velikoj većini ljudi pa i tebi samom, budeš užasan u tom poslu te nogiran na kraju i još dobiješ ovolike milione na ruke za to sve, tobe jarabi![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa realno i nemas danas nekih trenera boze moj da kazes.
Nekad je bio tu anceloti,wenger,mourinho,saf,benitez,capelo,guardiola,lippi i sta ti ja znam.
Danas se klopp i pep izdvajaju. Ispod njih dole su neki tipa conte,tuchel, anceloti, allegri, enrique al sve je to nesto tanko naspram ovog dvojca
Bilo bi prejako da Felixu sad Cholomajmun dodje i u Chelsea taman nakon sto ga se rijesio 

Dje ti Arteta?soxx je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:10Pa realno i nemas danas nekih trenera boze moj da kazes.
Nekad je bio tu anceloti,wenger,mourinho,saf,benitez,capelo,guardiola,lippi i sta ti ja znam.
Danas se klopp i pep izdvajaju. Ispod njih dole su neki tipa conte,tuchel, anceloti, allegri, enrique al sve je to nesto tanko naspram ovog dvojca
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
Fired a manager to replace him with a manager who got replaced by the manager who you fired

- Pensioner26
- Kontakt:
PrejakoCipiripiblicblic je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:15Fired a manager to replace him with a manager who got replaced by the manager who you fired![]()

To jeste,po meni najbolja opcija Enrique za Chelsea trenutno mada ni to nece rijesiti njihov problem sa #6 i #9soxx je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:10Pa realno i nemas danas nekih trenera boze moj da kazes.
Treba vidjet artetu iduce sezone. Ovo mu je prva dobra sezona.Justin je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:14Dje ti Arteta?soxx je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:10Pa realno i nemas danas nekih trenera boze moj da kazes.
Tvoji ovo trebaju iskoristiti i dovesti Pottera.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Napokon, iako Julian nije upgrade ali jbg
Ma ovo je samo šlag na tortu najgoreg vodjenja neke fudbalske ekipe od ovih glupih amera
Ma ovo je samo šlag na tortu najgoreg vodjenja neke fudbalske ekipe od ovih glupih amera
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- wadethegreat
- Kontakt:
Nagelsmann u Celzi.
Rodgers u Spurse i Potter u Lester.
Nekako se kockice same slazu kad se pogleda
Rodgers u Spurse i Potter u Lester.
Nekako se kockice same slazu kad se pogleda

Realno. Lik fudbalski Big Brother napravio od Chelsea.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Boehly da je pametan, otišao bi u Lisabon po Amorima ili Schmidta i dao im ključeve kluba u narednih 4-5 godina.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE