Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Malterego
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Malterego » 17 dec 2012, 21:50

FKKC1932 je napisao/la: Po čemu si ti relevantan da to kažeš? Momak te jednostavno ispolivao :mrgreen:
Kažem ti , nisam čitao.Ako me je ispolivao , svaka čast. ;)
Relevantan , možda i nisam.Ali čovjeku koji kaže da je Ronaldo najbolji igrač današnjice , svakako ću uvjek reći da nema pojma o nogometu.

@D10S
Pa normalno da sam letimično prešao tvoj post i to mi je upalo u oko, i moj srednjoškolski mozak je naredio ruci da brže-bolje skolni taj post ispred očiju jer ne želim gubiti svoje dragocijeno vrijeme čitajući kako neki nafurani forumaš brani njemu najboljeg igrača.Ni više ni manje, nego C.Ronalda. :lol:
Zadnja izmjena: Malterego, dana/u 17 dec 2012, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Samo deco ne ginite radi reda , sve je to partija šaha , armija pešaka strada za megdan.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 17 dec 2012, 21:52

Pobijte se ko pravi mužijaci, a ne ove forumske svađe ko kakve tetkice :P :P

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 17 dec 2012, 21:53

Malterego je napisao/la:
FKKC1932 je napisao/la: Po čemu si ti relevantan da to kažeš? Momak te jednostavno ispolivao :mrgreen:
Kažem ti , nisam čitao.Ako me je ispolivao , svaka čast. ;)
Relevantan , možda i nisam.Ali čovjeku koji kaže da je Ronaldo najbolji igrač današnjice , svakako ću uvjek reći da nema pojma o nogometu.
Da čiko s avatara zna da si ga stavio tu ispljuskao bi te kao litlle bitch..
Ako glumiš facu nemoj postat ko da si izmislio slogan som i serem.
@ripper pa da me privedu jer tučem djecu :lol:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 17 dec 2012, 21:55

madridist je napisao/la:Jedino si ti konstantan u gluposti...
Rece madridist. :mrgreen:
Pa bar se ti ne bi trebao javljati ..

Eno D10S opet izasao kao pobjednik a lik mu napisao ono sto svi ( osim njega, madridista, geoxa itd ,.. ) znaju.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 17 dec 2012, 21:58

Ma moramo sve ovo "na šake" riješiti :lol: više ne može ovo turiranje... culesi i madridisti, da se konacno zna ko su glavne baje :lol: ....naci kakvu livadu i ko koga :P :P nas ce Arena predvoditi u džihadu 8-) :lol: , a vi birajte između sebe lidera... i onda nek vam je Bog na pomoci :D :mrgreen:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 17 dec 2012, 21:59

ripper je napisao/la:Ma moramo sve ovo "na šake" riješiti :lol: više ne može ovo turiranje... culesi i madridisti, da se konacno zna ko su glavne baje :lol: ....naci kakvu livadu i ko koga :P :P nas ce Arena prdvoditi 8-) :lol: , a vi birajte između sebe lidera... i onda nek vam je Bog na pomoci :D :mrgreen:
Nop.

ja kako vidim ovdje se Madridisti samaraju medjusobno
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 17 dec 2012, 21:59

Neuništivi makaveli,čoek se vraća kolko god puta u blatu završio.Sazrio za drugi žuti...
Don Alfredo Di Stefano

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 17 dec 2012, 22:00

Malterego je napisao/la: Relevantan , možda i nisam.Ali čovjeku koji kaže da je Ronaldo najbolji igrač današnjice , svakako ću uvjek reći da nema pojma o nogometu.
Haj što nisi relevantan, ali ovo... :mrgreen:

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 17 dec 2012, 22:01

ripper je napisao/la:Ma moramo sve ovo "na šake" riješiti :lol: više ne može ovo turiranje... culesi i madridisti, da se konacno zna ko su glavne baje :lol: ....naci kakvu livadu i ko koga :P :P nas ce Arena predvoditi u džihadu 8-) :lol: , a vi birajte između sebe lidera... i onda nek vam je Bog na pomoci :D :mrgreen:
Ako vas arena povede završićete nedji u Njemačkoj lijepeći pločice za 4 eura po satu :lol:
Don Alfredo Di Stefano

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 17 dec 2012, 22:04

Malterego je napisao/la: Relevantan , možda i nisam.Ali čovjeku koji kaže da je Ronaldo najbolji igrač današnjice , svakako ću uvjek reći da nema pojma o nogometu.
Dozvoljeno je svakome da govori sta zeli. Samo ti si zadnja referenca koja moze govoriti nekome da ima ili nema pojma o nogometu, ti mozes ukazati nekome na greske ili ih pokusati pobiti. To sto ti govoris nisi potkrijepio nikakvim cinjenicama, dokazima ili bilo cime nego si kao padobranac uletio i na kraju se naglo prizemljio.
Nadalje, dokaz tvoje inferiornosti je cinjenica da si potpuno skrenuo s teme (Ronalda treba prodati i Ronaldo igra za sebe) i poceo se voditi nekakvim potpuno nebitnim stvarima za nasu raspravu. To da li je Ronaldo najbolji igrac svijeta da ti nacrtam opet, nije pitanje nase rasprave (samo konstatacija i opaska), to je stvar za posebnu raspravu koju od ovog trenutka ako zelis mozes poceti. Potpuno druga stvar je ono sto si ti napisao u onoj gomili sranja oko Mourinha, kako Ronalda treba prodati i slicno, i kralj od 20 recenica izvadi 3 slova i tog se uhvati ko pjan plota :lol: . Ako nisi shvatio ponovit cu ti, vrati se par postova unazad i pogledaj sta si napisao, ponovo pogledaj sta sam ja napisao i ako zelis zanemari opasku kako ja smatram Ronalda najboljim igracem na svijetu. Kada to uradis, dodji ponovo sa nekakvim jadnim argumentima koje cu ja, na tvoju zalost, najvjerovatnije pobiti.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Malterego
Kontakt:

Post Postao/la Malterego » 17 dec 2012, 22:06

FKKC1932 je napisao/la: Haj što nisi relevantan, ali ovo... :mrgreen:
Tipično.
To su te bitne stvari u postu.Neko slovo nedostaje, dal u žurbi pisanja posta ili nepismenosti(u ovom slučaju moje malenkosti).

@D10S
Iza napisanog uvijek stojim.
Ali zašto uopće ulaziti u raspravu koja nema svrhe.Na prvu loptu djeluješ kao čovjek kojem je nomugće ukazati na neke stvari koje se vide golim okom , ali samo u slučaju ako želiš da ih vidiš.Ti si čovjek kome je Ronaldo najbolji igrač , i nema efekta da ja tebi pričam kooliko bi mi bili opasniji sa prodornijim krilnim igračem , koji troši duplo manje lopti.Broj golova bi se samo pravilno rasporedio, a naša igra bila puno opasnija.
Ovako ti nemam šta drugo reći , osim, odi gledaj Ronaldove klipove sa najboljim potezima.Ja ću nastavit pomno promatrat utakmice real Madrida.
Zadnja izmjena: Malterego, dana/u 17 dec 2012, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
Samo deco ne ginite radi reda , sve je to partija šaha , armija pešaka strada za megdan.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 17 dec 2012, 22:07

U cemu je problem sa ostalim sto je covjek napis'o ?
Pusti se ti svog idola Ronalda ..
Znas da je ostatak skoro u potpunosti tacan pa si se zalijepio za portugalca.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 17 dec 2012, 22:08

Malterego je napisao/la: Tipično.
To su te bitne stvari u postu.Neko slovo nedostaje, dal u žurbi pisanja posta ili nepismenosti(u ovom slučaju moje malenkosti).
Al je bitno da si ti od 50 recenica izvukao jednu potpuno nevezanu za raspravu i tog se uhvatio ko pijan plota.
M4kaveli je napisao/la:U cemu je problem sa ostalim sto je covjek napis'o ?
Pusti se ti svog idola Ronalda ..
Znas da je ostatak skoro u potpunosti tacan pa si se zalijepio za portugalca.
De ne budi dosadan.
Zadnja izmjena: D10S, dana/u 17 dec 2012, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 17 dec 2012, 22:09

D10S je napisao/la:
Al je bitno da si ti od 50 recenica izvukao jednu potpuno nevezanu za raspravu i tog se uhvatio ko pjan
:lol: Ko se ruga :lol:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 17 dec 2012, 22:10

Genghis je napisao/la:
D10S je napisao/la:
Al je bitno da si ti od 50 recenica izvukao jednu potpuno nevezanu za raspravu i tog se uhvatio ko pjan
:lol: Ko se ruga :lol:
Ja se ne rugam. Ne znam sto si maksuz mene izveo, makar je i ovo lapsus.

Malterego
Kontakt:

Post Postao/la Malterego » 17 dec 2012, 22:15

D10S je napisao/la: Al je bitno da si ti od 50 recenica izvukao jednu potpuno nevezanu za raspravu i tog se uhvatio ko pijan plota.
Pa od 50 rečenica, ta je najbitnija.Ja volim nogomet, ti statitiku.Dosta od mene prika , bacio si me na koljena svojim argumentima.Idem zagrlit svog medu i utonut u lagani san.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 17 dec 2012, 22:17

A dobro da se razumijemo , u ovoj raspravi definitivno se slazem sa cinjenicom da svako ko kritikuje Ronalda, te misli da je on glavni krivac za lose igre Reala - nema veze s mozgom, a ovo sa citiranjem je bila samo mala šala :lol:

Glavni krivac za igre Reala je Moruinho, to bi trebalo biti svima jasno, pa tako i meni - velikom fanu portugalca ...
Ne treba se zavaravati, ovaj Real ne liči na onaj od prošle sezone, jedva da su odigrali 3-4 partije u kojima su ličili na ekipu od prošle sezone. Mourinho je uvijek na sebe preuzimao odgovornost, a koliko stvari ove sezone izgledaju grozno govori i podatak da i on trazi izgovor u svemu mogućem od novinara, sudija, nesreće, i tako dalje ...

Međutim, ovi koji tvrde da bi neki od prethodnih šupljaka koji je vodio real u zadnjih 5-6 godina uzeo titulu Barci prošle sezone, pa je odbranio ove je glupost decenije, šupljački treneri - prilicno limitirani počevši od Pelegrinija ...

Najpametnije je kako za Real tako za i Josea da se sačeka kraj sezone, te tada odlučiti o budućnosti. Sezona je izgubljena, ali kup i liga prvaka su i dalje "u igri". Real koga god dobije u 1/8 će biti favorit, a najviše bi volio da dobiju Bayern.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 17 dec 2012, 22:19

Pozdrav za novog. :D

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 17 dec 2012, 22:21

Ma Mourinho mora ostati ako hocemo napraviti ista u ovoj sezoni..
a na kraju godine sumirati stvari i vidjeti kako dalje
ako donese LP kupio si je ogroman kredit

al bit ce bitna igra u nastavku sezone jer ovo do sada je bilo negledljivo..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 17 dec 2012, 22:24

Malterego je napisao/la: Pa od 50 rečenica, ta je najbitnija.Ja volim nogomet, ti statitiku.Dosta od mene prika , bacio si me na koljena svojim argumentima.Idem zagrlit svog medu i utonut u lagani san.
Ha ya, znao sam da neces skontat ni po peti put. Potpuno pogresno, da ti ponovo nacrtam. Ta recenica je najmanje bitna u cijelom tom postu jer ona nema nikakve veze sa raspravom koju si ti poceo, da li je Ronaldo prvi ili drugi najbolji igrac svijeta je nebitno jer bi ga ti prodao bio on prvi ili drugi iz nekakvog vlastitog hira, a on je dakako covjek koji ima gol po utakimci, u ovo vrijeme, koji ima najbolju statistiku u povijesti kluba. I ti ces nekome govoriti da ne poznaje nogomet, daj uozbilji se balavi djecace. Dakako, vidim da si nasao izrugivati Ronaldovu statistiku nekakvim sarkasticnim tonom, daj, vjerujem da ti je Ronaldo medju odvratnijim igracima, ali barem ga postuj kao simpatizer/navijac Reala jer je to zasluzio, ili barem napravi ravnomjerne kriterije.
I znam da sam te bacio na koljena argumentima. Nisam ni sumnjao da ces to potvrditi svojom nedorecenoscu i kvaziargumentima od jedne recenice, again. Na kraju, kad si skontao da si donji, hinjski si se povukao iz rasprave shvativsi da bi mogao tonuti dublje. Inace, ja sam diplomirao Ronaldovu obranu. 'fala prika.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.