Slažem se i ja sa vecim dijelom,jer i ja smatram da trebaju ispred njega biti Cleverley,Anderson,Carrick i Scholes..A za Fletchera manje vise,izgubio je dosta na brzini i kondiciji,pasovi mu vise nisu toliko sigurni kao prije,tako da mi je mozda on i zadnja opcija sto se tice veznog igraca.Sir Matt je napisao/la:Fletcher ili Anderson , Cleverley opcija iza Powela , ako za fiksaciju uzmemo da Carrick i Scholes počinju ? Prika je*ote , pa gdje to ima ? Ti ljudi svakog petka primaju fakin ogromnu platu , tri do četiri puta veću od Powella - a taj nije neke nadnaravne kvalitete da ga se forsa pored etabliranih igrača i igrača koji donose kvalitetu protiv bilo koga . Iza sebe ima treninge treće lige , 18 godina i kabum ajde u prvi tim Uniteda . Ono .
Ronaldo ? Prije svega plaćen 3x više i igrao za oho-ho puta jači klub od Crewea . Akcenat na prije svega .
A dobro,to za Ronalda stoji da je igrao u vecie timu,a cijena nema nikakve veze..I Bebe je fino placen,pa na kraju ni ni t od talenta kakvim se smatrao.
Izrazio sam se pogresno kod prvog posta,kada sam rekao da treba da igra u prvom timu..Kao sto sam rekao u drugom postu,treba da dobije prilike u utakmicama koje su manje vise rijesene,15,20 minuta do kraja i time odmoriti neke vaznije igrace za vaznije utakmice,a pri tome dati njemu sansu da stice malo iskustva..
Jer ako bude stalno igrao sa ovom djecom do 21 godine,tesko da ce moci brzo napredovati i da ce izrasti u novog Scholesa,kao sto ga Ferguson zove.A i vidi se,ko gleda ovu djecu do U21,da je Powell ispred njih i da je daleko nas najtelentovaniji igrac,barem ovi sto su igrali protiv Stokea..
I on sam je rekao,da je vise naucio za ovih par mjeseci u Unitedu od igraca kao sto su Scholes,nego u Crewe za sve vrijeme provedeno tamo.
Sve u svemu,ako je Pogba mogao prosle sezone igrati par utakmica po 15,20 minuta,može i Powell,ne vidim nista lose u tome.