Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

FKKC1932
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la FKKC1932 » 17 dec 2012, 20:45

Bparena, koliko ti ono imaš godina? 30-40-50?

Napokon sam upoznao jednu od onih osoba koje imaju onu bolest da rastu ali su uvijek djeca. Vama je u tom staračkom domu plaho dosadno.

Halali ako sam pogriješio, veliki čovječe koji se slikao Barbarezom. Jer ti si se uslikao s njim i on te dakako poštuje.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 17 dec 2012, 20:46

Dzoni je napisao/la:A jeste vi neki likovi,ne vjerujete rerni...
Pa lik poznaje citav dzet set,Barabarez mu najbolji jaran,sta je onda jedan Balasevic...
:lol: :lol: :lol:
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 17 dec 2012, 21:10

Prvi čovjek u historiji koji je uspio osvojiti Primeru nakon 13 bodova zaostatka - Jose Mourinho.

slika

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 dec 2012, 21:11

FKKC1932 je napisao/la:Bparena, koliko ti ono imaš godina? 30-40-50?

Napokon sam upoznao jednu od onih osoba koje imaju onu bolest da rastu ali su uvijek djeca. Vama je u tom staračkom domu plaho dosadno.

Halali ako sam pogriješio, veliki čovječe koji se slikao Barbarezom. Jer ti si se uslikao s njim i on te dakako poštuje.
Ja se upravo sinoc vratio iz Hamburga ;) Vjeruj da nisam bio u starackom domu. :)

p.s. a inace de ba zezam se samo, sta sve srcu primate :)
evo mu druga sansa :)
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 17 dec 2012, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Malterego
Kontakt:

Post Postao/la Malterego » 17 dec 2012, 21:12

Kakvi smo mi paćenici , mi navijači Reala. :lol:
Zašto branite Mourinha , kad mu je čitava momčad van forme.Normalno da je on kriv za ovih minus 13 bodova.
Kmečite na sudije , a kad se nama svira penal vs Levante koji blago rečeno je napravljen na 2 metra od 16terca.
Kad naši igrači daju golove iz ofsajda , i ostala sranja.Tad se šuti i čeka kad će se Barca dati gol iz dvomilimetarskog ofsajda pa da možemo pričati o tome 77 dana.
Mourinho je kriv što mi kad gubimo , kratorsku palicu prepuštamo Pepeu , koji dugom loptom ne može pogoditi zgradu a kamoli igrača.On je kriv što primamo toliko golova iz prekida , što nam svaki tim može zabiti kad hoće gol.Stvar je taktike i uigranosti , a imao je dvije godine za to i nije uspio(pričam o ovoj sezoni).Madrid je preveliki zalogaj za njega.
Pa čovječe mi smo sebi dozvolili da protiv Vallodolida zadnjih 15ak minuta krademo vrijeme , premještamo kamermanske opreme samo da bi isčupali 3 boda.I vama je opet Mou dobar i nije do njega.
A ne nadam se boljem dok nas predvodi čovjek koji igra za ličnu statistiku , i kome je jedini cilj stići Messija po golovima.Lijepo ga dati šejkovima i počet igrat igru koja je nekad krasila Madridski tim.Sad smo jad , čemer, tuga i sve ostalo.Kad gubimo , izvuci nekog iz odbrane i nakamaraj ofanzivce.Ubaci Modrića,Kaku , Callejona stavi na lijevi bek.Nikakvog sistema igre , nikakve ideje.Samo nabijanje lopte.pisao bi danima ali mi se neda stvarno.
Ne vidite neke tako očite stvari.
Samo deco ne ginite radi reda , sve je to partija šaha , armija pešaka strada za megdan.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 17 dec 2012, 21:16

Malterego je napisao/la: A ne nadam se boljem dok nas predvodi čovjek koji igra za ličnu statistiku , i kome je jedini cilj stići Messija po golovima.Lijepo ga dati šejkovima i počet igrat igru koja je nekad krasila Madridski tim.
Ti si balavac koji se ne zasluzuje zvati navijacem Real Madrida.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 dec 2012, 21:20

Malterego sve ti to korektno pises ali te nece razumjeti madridisti. Oni priznaju samo neReal-nost.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Malterego
Kontakt:

Post Postao/la Malterego » 17 dec 2012, 21:22

D10S je napisao/la: Ti si balavac koji se ne zasluzuje zvati navijacem Real Madrida.
Ti si čovjek koji ne vidi neke bitne stvari.Nisi ni zaslužio da te citiram , al et'. ;)
I usput , pogriješio sam riječ.Ja sam simpatizer...Navijač je pregruba riječ.
Balavac? Možda. :?
Samo deco ne ginite radi reda , sve je to partija šaha , armija pešaka strada za megdan.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 dec 2012, 21:24

Novi dečko svaka čast, samo udaras u osinje gnijezdo... Sve im diraj, ali Moa nikako... Znaš ipak je za tri godine uzeo kup čak dva puta dobio Barsu u nekih 10+ mečeva, uzeo kup, pa titulu pa super kup, sa timom koji je skuplji od od kompletne bh industrije....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 17 dec 2012, 21:26

Ti si nesto opasno pobrko ako mislis da ovdje neko(bar vecina) brani Mourinha.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 17 dec 2012, 21:28

Džaba ljudima ponavljati da nije -13 nego +16 za Real.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 17 dec 2012, 21:30

FKKC1932 je napisao/la:Džaba ljudima ponavljati da nije -13 nego +16 za Real.
41 - 25 = 16 :!:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Malterego
Kontakt:

Post Postao/la Malterego » 17 dec 2012, 21:30

DANTES je napisao/la:Novi dečko svaka čast, samo udaras u osinje gnijezdo... Sve im diraj, ali Moa nikako... Znaš ipak je za tri godine uzeo kup čak dva puta dobio Barsu u nekih 10+ mečeva, uzeo kup, pa titulu pa super kup, sa timom koji je skuplji od od kompletne bh industrije....
Znam da radim Sizifov posao , ali me čitanje zadnje 2-3 stranice natjeralo da i ja nešto napišem.
Fakat smo najveća ciganija , nije Murinho kriv već je kriv navijač u 18.redu tribina jer njegova svastika nije uspjela položiti kolokvij iz kibernetike.To smo mi , navijači Real Madrida.(izuzetaka ima, naravno)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 dec 2012, 21:30

Raul_64 je napisao/la:Ti si nesto opasno pobrko ako mislis da ovdje neko(bar vecina) brani Mourinha.
Čast izuzecima...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 17 dec 2012, 21:35

bparena je napisao/la:Malterego sve ti to korektno pises ali te nece razumjeti madridisti. Oni priznaju samo neReal-nost.
To nista nije realno ni konkretno nego hrpa, odnosno gomila sranja i nazor nabacanih recenica.
Ado1921 je napisao/la: -13 joooooooooooooooooj...90 jooooooooooooooooooooj :lol: :lol: :lol:
Vec drugi put da nisi napisao "najbolji svih vremena", cestitam!
Malterego je napisao/la: Ti si čovjek koji ne vidi neke bitne stvari.Nisi ni zaslužio da te citiram , al et'. ;)
I usput , pogriješio sam riječ.Ja sam simpatizer...Navijač je pregruba riječ.
Balavac? Možda. :?
Ma boli me kurrac sta si, samo jedino sto vidim je to da si nezreo i da ti je razmisljanje na nivou balavog srednjoskolca. Kazes da ne vidim neke bitne stvari, ti meni? Idemo ovako, da ti docaram, pobijem te i na kraju ti dijametralno promijenim misljenje. Cristiano Ronaldo je covjek koji je:
Najbolji strijelac Real Madrida ikada po broju golova u jednoj sezoni (u svim takmicenjima).
Najbolji strijelac Real Madrida po broju golova u Ligi u jednoj sezoni.
Najbolji strijelac Real Madrida u jednoj sezoni Lige prvaka i sa najboljim prosjekom golova u istom takmicenju.
Igrac sa najvise hat-trickova u jednoj sezoni u povijesti kluba.
Najbrzi igrac u povijesti kluba koji je stigao na ljestvicu top deset strijelaca kluba.
Jedini igrac u povijesti kluba koji je po kraju sezone imao 1.07 golova u sezoni.
Za tri i pol godine osmi najbolji strijelac u povijesti kluba (za koji dan ce biti sesti).
Sesti najbolji strijelac po broju golova u Ligi (Madrid).
Medju sest najboljih strijelaca ikada u Ligi prvaka i Kupu.
Jedini igrac u povijesti koji je zabio u sest uzastopnih el clasica.
Jedini igrac u povijesti covjecanstva koji je zabio gol(ove) svim timovima u Ligi u jednoj sezoni.
Covjek koji je Madridu prakticki sam donio Ligu u vremenu dominacije Barce.
Covjek koji je svojim golom donio trofeje Kupa i Superkupa.
Covjek koji je top 2 igrac svijeta (najbolji meni).
Covjek koji IMA GOL po utakmici otkako je dosao u klub. Zabio je 169 golova u 169 utakmica.

Znaci covjek koji igra fenomenalno, koji ima statistiku kakvu nijedan igrac Madrida prije njega nije imao. Covjek koji je vanserijski igrac, igra za licnu statistiku? Sta bi on tebi sad u inat trebao zabijati manje golova pa da ti zakljucis da nije tako. Kako te nije stid tako kvalificirati covjeka koji je toliko toga za samo tri godine dao klubu, i jos bi ga prodao. Pa stidi se balavce jedan koji nemas ni zrna postovanja prema covjeku kakvog nismo imali u klubu godinama. Stidi se sto se nazivas simpatizerom, navijacem Reala, ne zanima me kako vec. Uozbilji se malo, sagledaj cinjenice, pogledaj i koju utakimcu Madrida, ne donosi zakljucke na osnovu predrasuda i onda se udostoji da bilo sta napises za jednog covjeka kao sto je Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro.

Malterego
Kontakt:

Post Postao/la Malterego » 17 dec 2012, 21:42

D10S je napisao/la: Covjek koji je top 2 igrac svijeta (najbolji meni).
Ovo mi je prvo upalo u oči kada sam vidio post.Ostatak nisam ni čitao.
Izuzetno loše poznaješ nogomet.Ne gledamo ga kroz istu prizmu i nema potrebe za daljnjom raspravom.
Možda si nešto i lijepo napisao u tom svom dugometražnom postu , oprosti što sam đubre i nisam čitao.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 17 dec 2012, 21:43

Malterego je napisao/la:Kakvi smo mi paćenici , mi navijači Reala. :lol:
Zašto branite Mourinha , kad mu je čitava momčad van forme.Normalno da je on kriv za ovih minus 13 bodova.
Kmečite na sudije , a kad se nama svira penal vs Levante koji blago rečeno je napravljen na 2 metra od 16terca.
Kad naši igrači daju golove iz ofsajda , i ostala sranja.Tad se šuti i čeka kad će se Barca dati gol iz dvomilimetarskog ofsajda pa da možemo pričati o tome 77 dana.

Mourinho je kriv što mi kad gubimo , kratorsku palicu prepuštamo Pepeu , koji dugom loptom ne može pogoditi zgradu a kamoli igrača.On je kriv što primamo toliko golova iz prekida , što nam svaki tim može zabiti kad hoće gol.Stvar je taktike i uigranosti , a imao je dvije godine za to i nije uspio(pričam o ovoj sezoni).Madrid je preveliki zalogaj za njega.
Pa čovječe mi smo sebi dozvolili da protiv Vallodolida zadnjih 15ak minuta krademo vrijeme , premještamo kamermanske opreme samo da bi isčupali 3 boda.I vama je opet Mou dobar i nije do njega.
A ne nadam se boljem dok nas predvodi čovjek koji igra za ličnu statistiku , i kome je jedini cilj stići Messija po golovima.Lijepo ga dati šejkovima i počet igrat igru koja je nekad krasila Madridski tim.Sad smo jad , čemer, tuga i sve ostalo.Kad gubimo , izvuci nekog iz odbrane i nakamaraj ofanzivce.Ubaci Modrića,Kaku , Callejona stavi na lijevi bek.Nikakvog sistema igre , nikakve ideje.Samo nabijanje lopte.pisao bi danima ali mi se neda stvarno.
Ne vidite neke tako očite stvari.
Sta je Portillo s ovim ?
Covjek napisao istinu koja te toliko pogodila da odma pocnes sa pljuvanjem.
Joj raspada sistema. :lol:
Jedni navijaju za Real, drugi za Mourinha, treci za Cristiana itd ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 17 dec 2012, 21:44

Jedino si ti konstantan u gluposti...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 17 dec 2012, 21:47

Malterego je napisao/la:
D10S je napisao/la: Covjek koji je top 2 igrac svijeta (najbolji meni).
Ovo mi je prvo upalo u oči kada sam vidio post.Ostatak nisam ni čitao.
Izuzetno loše poznaješ nogomet.Ne gledamo ga kroz istu prizmu i nema potrebe za daljnjom raspravom.
Možda si nešto i lijepo napisao u tom svom dugometražnom postu , oprosti što sam đubre i nisam čitao.
Po čemu si ti relevantan da to kažeš? Momak te jednostavno ispolivao :mrgreen:

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 17 dec 2012, 21:48

Malaterego@ Lazes. Da bi dosao do te recenice morao si procitati i sve prethodne. Makar je to nebitno za ovu raspravu, toliko nebitno da to skoro mozes zanemariti.

A ti si s druge strane dao sjajne argumente, upravo na nivou balavog srednjoskolca. Uvjerio si me u suprotno, apsolutno. I hvala ti sto si mi otvorio oci svojim izvanrednim debatantskim sposobnostima koje si potkrijepio nepobitnim cinjenicama. Na post od 20 recenica ti si odgovorio sa 2,3, izasao si popisan, sam postao svjestan da si u krivu i dobio jednu iza usiju.
Bas si mi sjeo na volej, hvala. Ubuduce zato pazi sta pises i dva puta se preispitaj prije nego sto napises takvu hrpu sranja za Cristiana Ronalda.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.