FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ipak navijaci oni kreteni stavili igraci
Zadnja izmjena: arapinho1, dana/u 21 avg 2010, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
- alan ford 26
- Kontakt:
Ne prijatelju, istakao sam Lazu, ne samo za ovu tekmu vec generalno, moje subjektivno misljenje i nema razloga da se iko pali na ovaj post, samo sam misljenja da nama treba napadac koji zna s loptom, zna makar pertrcati jednog igraca i zabiti, sto nije slucaj sa Lazarom, nazalost.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- Pinki tm`87
- Kontakt:
Igrači Željezničara napuštaju utakmicu, iz sigurnosnih razloga, što je već postala praksa na našim terenima. Pri izlasku, bilježimo intevenciju policije, ali je teško ocijeniti zbog čega.
NAVIJACI !
NAVIJACI !

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !
jbt kakvi ste vi likovi za nepovjerovat,hajde idi navijaj za olimpik kvalitetni,sta fali sto gubimo eto ko naviko si pobjedjivat u gostima slobodu pa ti neobicno...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
bezveze gubimo utakmice.nismo ekipa koja stvara puno prilika,ali previse smo fulili cistih zicera u ova 2 gostovanja,da bi se mogli nadati necemu vise.mislim kako god,opet nije strasno jer,imali smo 3 gostovanja u 4 tekme.
VOLIM TE ŽELJO
Ko je god ove godine Želju gledao protiv Olimpika, Zvijezde ,Travnika, Hapoela zna o čemu pričam, ali dobro kod Amara je to uvijek tako u prvom djelu. Samo se pribojavam da ipak Zeba nije dostijna zamjena Bekriću.nick je napisao/la:jbt kakvi ste vi likovi za nepovjerovat,hajde idi navijaj za olimpik kvalitetni,sta fali sto gubimo eto ko naviko si pobjedjivat u gostima slobodu pa ti neobicno...
FEDERER= KLOC
- alan ford 26
- Kontakt:
Sto se ba palis na ove postove, j.... ja napadaca koji nije sposoban sam zabiti, eto opet nas ubise, opet nas sudija zakinuo, ako je tebi normalno da nas pobjedjuju sloboda i travnik, koji su k.... od ekipe, meni nije, bez obzira navikao ili ne
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- Blagoje Bratić
ma povedu nas 1-0 i nema boga da mi izjednačimo,a kamoli da preokrenemo rezultat,i sad se opet kajem što kupi godišnju kartu jesam budala i evo ga 2-0 sad eto moji momci poklopite se 

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Kako god, imao je i Olimpik isto toliko gostovanja pa je uzeo 6 bodova sa njih,a mi kitu mušanovu.jordan 23 je napisao/la:bezveze gubimo utakmice.nismo ekipa koja stvara puno prilika,ali previse smo fulili cistih zicera u ova 2 gostovanja,da bi se mogli nadati necemu vise.mislim kako god,opet nije strasno jer,imali smo 3 gostovanja u 4 tekme.
Ako misliš praviti uspjehe i nadati se Evropi, bodovi sa gostovanja se MORAJU uzimati.
Prošle godine smo uzimali bodove u gostima,zato smo i igrali u evropi.
Ove godine nas naguziše i Travnik i Sloboda i to odmah u startu sezone, nije dobra situacija nikako ma koliko se pojedinci (veicna na ovom forumu) furala na optimizam.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
2 : 0 

Sloboda - Zeljeznicar 2-0
Stajic
Gavaric
Zeba prazan gol fulio, kao i Lazar Popovic
Stajic
Gavaric
-
- Kontakt:
Zna se kakva su ova gostovanja, imas 2-3 sanse i ako fulis nemas se sta nadati, a kako se nadati od popovica da go dadne, vjerovatnoca da ce on dati go je skoro kao i sehiceva
DajićaS_Roma je napisao/la:Sloboda - Zeljeznicar 2-0
Stajic
Gavaric

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Pinki tm`87
- Kontakt:
Bice bolje!Rijesili smo se 2 najteza gostovanja
2 poraza gol razlika 1-4
BICE ZELJO OPET SAMPION!!!!!
2 poraza gol razlika 1-4
BICE ZELJO OPET SAMPION!!!!!
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
Pardon moja greskadzenan01 je napisao/la:DajićaS_Roma je napisao/la:Sloboda - Zeljeznicar 2-0
Stajic
Gavaric

-
- Kontakt:
Misliš čestitati mesarimaPinki tm`87 je napisao/la:Ma cestitat' slobodi na zasluzenoj pobjedi i kraj

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Ferroviere1987, Hrasno15 i 42 gosta.