pa one traže ružnijeT-MAC je napisao/la:imam auto(mamino),imam stan(mamin)..nisam ruzan..
sta onda fali ovim zenama pa nece sa mnom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
pa one traže ružnijeT-MAC je napisao/la:imam auto(mamino),imam stan(mamin)..nisam ruzan..
Vole ako ima dubok dzepMegamon je napisao/la:Ne vole zene mamine sinove.T-MAC je napisao/la:imam auto(mamino),imam stan(mamin)..nisam ruzan..
imam i to...do koljena mi na hlacama dodze nekako...Profesor je napisao/la: Vole ako ima dubok dzep
onda si derpeT-MAC je napisao/la:imam i to...do koljena mi na hlacama dodze nekako...Profesor je napisao/la: Vole ako ima dubok dzep
a jbg-a profa...usra ti i sefa i stanicuProfesor je napisao/la: onda si derpe
bogami je neki problem u tebiT-MAC je napisao/la:a jbg-a profa...usra ti i sefa i stanicuProfesor je napisao/la: onda si derpe
A jbg drug. Imas stan, avto, repa... mozes bit i ruzan trebo bi imat trebeT-MAC je napisao/la:a jbg-a profa...usra ti i sefa i stanicuProfesor je napisao/la: onda si derpe
nea'm bolan para...k'o ti to slaga..ima se 'vako za kafe i tako to...Profesor je napisao/la: A jbg drug. Imas stan, avto, repa... mozes bit i ruzan trebo bi imat trebe
Eto nije da se hvalim al ja neki dan moro u jeb.acinu biciklom 5km. Sta bih tad dao za mamin avto![]()
Al bolje u jeb.acinu biciklom, nego na poso sa Mercedezom
Imam i ja sve to pa nece ni jednaT-MAC je napisao/la:imam auto(mamino),imam stan(mamin)..nisam ruzan..
de bolan suti..neko ti je slag'o...nisam to bio jaEmir ZENICA je napisao/la:Mozda bi te neka i htjela da imas jos one vodke
đes ovog nesto pitat..legenda reala je napisao/la:pa nema ja ništa ,pa se otimaju za mnom![]()
![]()
ma u tebi je ba neki problem jel tako Emire
Normala da te nijedna treba nece kad si satro komunista ovamo se zalaze za partiju , a tamo postiT-MAC je napisao/la:đes ovog nesto pitat..legenda reala je napisao/la:pa nema ja ništa ,pa se otimaju za mnom![]()
![]()
ma u tebi je ba neki problem jel tako Emire
urotio se protiv mene..siri negativne vibracije..i siri lazi o mojoj licnosti...
partija uvijek..Sarajlijc@ je napisao/la: Normala da te nijedna treba nece kad si satro komunista ovamo se zalaze za partiju , a tamo posti
cuj kakve...Sarajlijc@ je napisao/la:Kakve grijehe kad te nijedna picoka nece