I da se negdje nekad nas igrac pokazao kako treba. Ko od gore pomenutih vrijedi 5 miliona? Niko.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ima li jos kakvih pojacanja na vidiku
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kojoj budali pade na pamet da radi grafit na staroj pravoslavnoj crkvi u Starom Gradu?
Razmisljaju li pojedini svojim glavama?
Razmisljaju li pojedini svojim glavama?
Milion je puno za igraca iz 95e lige na svijetu.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Sva trojica bi vrijedila barem 2-3 miliona da su u trenutku odlaska bili skolovaniji igraci i da je klub nesto napravio u Evropi. Ovako, i milion je plafon i tako ce ostati i u buducnosti.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Najbolji dokaz, na kojem dnu nam je Nogometni savez, je taj da su uhljebili i Bajeviću nametnuli, Ermina Avdića, največeg kretena i ublehu, u historiji našeg kluba.
Haj probaj pogodit profil budale kojoj je to palo na pamet...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Dobro jutro Pitari i Horde .
Sinoc (jutros) odoh na spavanje sa mislju : "Koji ti qrac ovo treba , konjino matora. Ne znas sutit , ti se nasao pametovati i ispravljat krive Drine"
Kontam od sutra cu drugacije , necu za racunar . Ma jest moj , ovo ko droga , zarazen sam ja momci . Zarazen Vahidinom , rahmetli Mufticem , Mirsom i onom svojom mladoscu iz Svrakina do Koseva , a meni nepunih 10 g.(1968 g.).
Hajd da procitam , mozda mi neko nesto porucio ili opsovao (neka je , sam si trazio) . I 3 posta me trznuse , pa cu redom . Iskreno , ne znam drugacije , pa nek kosta sta kosta . Pa evo redom ....
Sinoc (jutros) odoh na spavanje sa mislju : "Koji ti qrac ovo treba , konjino matora. Ne znas sutit , ti se nasao pametovati i ispravljat krive Drine"
Kontam od sutra cu drugacije , necu za racunar . Ma jest moj , ovo ko droga , zarazen sam ja momci . Zarazen Vahidinom , rahmetli Mufticem , Mirsom i onom svojom mladoscu iz Svrakina do Koseva , a meni nepunih 10 g.(1968 g.).
Hajd da procitam , mozda mi neko nesto porucio ili opsovao (neka je , sam si trazio) . I 3 posta me trznuse , pa cu redom . Iskreno , ne znam drugacije , pa nek kosta sta kosta . Pa evo redom ....
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Inace, danas je tacno 33 godine kako nas je napustio Hase. Vjecni rahmet najvecoj legendi.
-
- Kontakt:
Od mene imas "polugodisnju kartu i cvaju za svako gostovanje FKS . Samo moras doci po kes majstore , vezan sam za kucu . Nije problem pp .VLADA129 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 05:09Evo ja se nudim da pomoću svoje viber grupe probam okupiti raju koja bi zajedno sa nama adminima te grupe dala za clanske koliko ko moze i to.
I ja sam sam vrlo losoj financijskoj situaciji desilo mi se da nisam imao na zadnja dva derbija otići a živim za Sarajevo.
Trazio sam posao dosta puta ali samo kazu nazvat ćemo vas i na kraju nista. Otac mi ima penziju 480 km.
A nas je 5 u kući.
Ne qrcim se raja Titami

Znas onu : "Ne daji mi ribu , nauci me loviti ". Ima ovdje dosta uspjesnih ljudi koji bi te mogli zaposliti (bar dati priliku),a ni klubu ne bi nista smetalo da te uposli , samo sto bi te smatrali uhljebom . Dogovorili smo se ?

-
- Kontakt:
E zbog ovog vrijedi napraviti budalu od sebe , pa i po stare dane . Klanjam Ti se . Ako se ovo realizuje(taman 1. covjek) , boli me briga sto sam lujka za mnoge .TheIvicnjak je napisao/la: ↑25 jan 2020, 06:45Prvih 25 navijaca koji nemaju 20KM za clanarinu a zele biti clanovi, javite se na pp.
-
- Kontakt:
Vjerovatno neki arhitekta ili inžinjer sa sjevera
- ThrillerHz
- Kontakt:
Isti profil onog sto je pisao “Za sve vas HM je FKS”, dijete neko od 14 godina koje ni stida ni srama nema, a kamol postovanja

1946~
Mozda ne vrijedi 5 mil ali bi se svakako trebao prodati za te pare, isto ko sto i olmo ne vrijedi 35. O tome pricam
NEMA NAZAD
Kome ces losu robu prodati za te pare?
Pa niko nije budala. Igraci koji dolaze iz nase lige su realno amateri, totalno takticki i tehnicki neskolovani.
A sa druge strane, imas tog Olma koji je realno izdominirao na najvecoj sceni i dolazi iz ekipe koja je dosadasnjim prodajama dokazala da njihovi igraci mogu igrati na najvecem nivou (jedan cak i dobitnik zlatne lopte).
Najbplji igraci iz nase lige odu u Poljsku, Slovacku, drugu Tursku, Koreju i redovno se vracaju nakon 2,3 godine.
Pa niko nije budala. Igraci koji dolaze iz nase lige su realno amateri, totalno takticki i tehnicki neskolovani.
A sa druge strane, imas tog Olma koji je realno izdominirao na najvecoj sceni i dolazi iz ekipe koja je dosadasnjim prodajama dokazala da njihovi igraci mogu igrati na najvecem nivou (jedan cak i dobitnik zlatne lopte).
Najbplji igraci iz nase lige odu u Poljsku, Slovacku, drugu Tursku, Koreju i redovno se vracaju nakon 2,3 godine.
-
- Kontakt:
Pa de reci i hrvatskoj da je ovaj ubleha da ne placaju beze.Historicar je napisao/la: ↑25 jan 2020, 13:35Najbolji dokaz, na kojem dnu nam je Nogometni savez, je taj da su uhljebili i Bajeviću nametnuli, Ermina Avdića, največeg kretena i ublehu, u historiji našeg kluba.
Zbog takvih kao ti, a 90%stanovnista je takav, i jesmo na dnu.
Bosanci su takvi ljudi, nema veze jel ima argumenata dal je uopste u pravu, nego daj samo da sam kontra, da se pravim pametan...
Zadnja izmjena: Pitaristok, dana/u 25 jan 2020, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
TheIvicnjak je napisao/la: ↑25 jan 2020, 06:48Jel jos uvjek mislis da nije bilo vrijeme da se tjera prevarant kad sam to pisao prije tacno godinu dana?
"Ahbabu" jesi li to TI ?

Pretpostavljam da me pitas za Husrefa , pa evo :
- Za mene nije i nikada nece biti igracka legenda . Trenerska jeste (br. trofeja i prva DK ), to mu niko i nikad nece moci oduzeti .
- Mislim i da nije trener koji je trebao voditi FKS , prvenstveno radi mladih igraca Akademije . Uvijek ce dati prednost starijim (iskusnijim) . Tacno je da se afirmisano dosta "Akademaca" dok je bio trener , ali smatram da je bio "ubjedjivan" da tako radi . Iskreno ne odbija se posao u bhTelekomu".Mislim i da je ostao trener da bi osvojio Titulu , na misice , ali bi . Marinovic ima filozofiju trenera kojeg bih ja pozelio . Mi navijaci imamo pravo na gresku i mozemo biti generali poslije bitke . Nemamo fin. koristi , samo troskove .
- Poslije DK zasluzio je da mu se ponudi ugovor , e sad kakav to je pitanje . Ja licno nisam neka postenjacina i meni da ponude u Telekomu prihvati bih Vahidin Musemic ne bi postupio kao ja , e tu je kvaka zasto cu ga dok sam ziv voljeti .
- Dobar prijatelj i saborac (MIrzo ) mi je jednom rekao(prije ne znam 7-8 god.) kako ga je Husref iznenadio ljudskoscu i ljubaznoscu , a nije imao to misljenje prije 10-tak godina . Dosta drzim do misljenja tog prijatelja , tako da nisam i necu reci nista pogrdno za Husrefa .
- Nadam se da si zadovoljan , ne mogu ja kao Ti , yebiga . Ti ,@RobertKosar,@simidobar,@Sjeverjecudo ma kako razlicito mislili , za mene ste navijaci FKS . Ne psujem i ne vrijedjam , takav sam . Mogao bih jos , ali valja i ovo procitati .
Ja ali Danija Olma je tražilo više klubova i da Lajpcig nije dao te pare dao bi neko drugi jer mu je izlog bila europa liga i liga prvaka. Svakako su svi igrači precijenjeni već odavno. A naša liga je slab izlog za bilo koga,taman da imaš Mbappea u ekipi niko neće povjerovati da ga imaš sve dok ga ne pokažeš na pravoj sceni.
ISTINA ZA VEDRANA!
Iskreno za gostujuce mi ne treba tu se utalim sa bratom pa idemo.Samozdravlje je napisao/la: ↑25 jan 2020, 13:56Od mene imas "polugodisnju kartu i cvaju za svako gostovanje FKS . Samo moras doci po kes majstore , vezan sam za kucu . Nije problem pp .VLADA129 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 05:09Evo ja se nudim da pomoću svoje viber grupe probam okupiti raju koja bi zajedno sa nama adminima te grupe dala za clanske koliko ko moze i to.
I ja sam sam vrlo losoj financijskoj situaciji desilo mi se da nisam imao na zadnja dva derbija otići a živim za Sarajevo.
Trazio sam posao dosta puta ali samo kazu nazvat ćemo vas i na kraju nista. Otac mi ima penziju 480 km.
A nas je 5 u kući.
Ne qrcim se raja Titami. Penzioner , ali moze se toliko .
Znas onu : "Ne daji mi ribu , nauci me loviti ". Ima ovdje dosta uspjesnih ljudi koji bi te mogli zaposliti (bar dati priliku),a ni klubu ne bi nista smetalo da te uposli , samo sto bi te smatrali uhljebom . Dogovorili smo se ?![]()
![]()
Nadam se da cu uskoro dobiti neki posao, bar nekih 7 8 mjeseci da radim, jel sam. Prethodno radio 4 mjeseca u agenciji za nekretnine.
Iskreno penzioner ste i malo mi je glupo da od vas dobijem tolike pare.
Hvala na ponudi puno.
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, r3m1, rimljanin90, tenpenny, Venom i 50 gostiju.