Zao mi je ako si se pronasao,nije sramot starog derati.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nisam ovo napisao uz negativni kontekst.
Samo kontam da ta cinjenica da je ovdje puno vas izvan Sa. Ima potencijal da se uvezete i organizujete, ako ne po istim gradovima, onda bar regiji i kantonima.
Jer kada se tako uvezete i formalno nastupite ko grupacije, moglo bi se nesto uganjati i sa UNFKS ali i sa samim klubom. Siguran sam da bi vam se izaslo u susret da sto vise tekmi budete. Barem ovih vecih. A i lakse je kad ste uvezani i organizovani.
Samo kontam da ta cinjenica da je ovdje puno vas izvan Sa. Ima potencijal da se uvezete i organizujete, ako ne po istim gradovima, onda bar regiji i kantonima.
Jer kada se tako uvezete i formalno nastupite ko grupacije, moglo bi se nesto uganjati i sa UNFKS ali i sa samim klubom. Siguran sam da bi vam se izaslo u susret da sto vise tekmi budete. Barem ovih vecih. A i lakse je kad ste uvezani i organizovani.
- FKS -
Kako ce znati ako nije iz Sarajeva. Mislim ako nije blizu kluba, sumnjam da ima mjerodavne info.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jan 2020, 22:59@Kanarinac upravu si drug 100%,ali realno nije toliko vazna tekma..Gore je kad igramo ligu a oni nemaju novca da dodju na utakmicu,nazalost..A ne stream navijaci,nose airmax,auto bmw minimalno 2006 godiste,veliki stan,i lafo navija za sarajevo..A kad je tekma on na nargili..
Ja imam neke info,ali posto si ti vise upucen,de reci nam ko bi mogao doci?Nemoj neke inicijale,reci nam ime prezime i to![]()
Do sada je imao. U moderno doba blizina vise nije mjerodavna.fks74 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 23:19Kako ce znati ako nije iz Sarajeva. Mislim ako nije blizu kluba, sumnjam da ima mjerodavne info.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jan 2020, 22:59@Kanarinac upravu si drug 100%,ali realno nije toliko vazna tekma..Gore je kad igramo ligu a oni nemaju novca da dodju na utakmicu,nazalost..A ne stream navijaci,nose airmax,auto bmw minimalno 2006 godiste,veliki stan,i lafo navija za sarajevo..A kad je tekma on na nargili..
Ja imam neke info,ali posto si ti vise upucen,de reci nam ko bi mogao doci?Nemoj neke inicijale,reci nam ime prezime i to![]()
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
+Hajdeee je napisao/la: ↑24 jan 2020, 23:17Nisam ovo napisao uz negativni kontekst.
Jednostavn sam pogodio,gledao u grah,da ce Husref otic,Vinko doci,kao i Zinedin,kao da smo.i.Mujakica kontakt,da dolaze dva igraca ove sed,i da pregovaramo sa Aksentijevicem,ali necu ti reci koji grah bacam.fks74 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 23:19Kako ce znati ako nije iz Sarajeva. Mislim ako nije blizu kluba, sumnjam da ima mjerodavne info.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jan 2020, 22:59@Kanarinac upravu si drug 100%,ali realno nije toliko vazna tekma..Gore je kad igramo ligu a oni nemaju novca da dodju na utakmicu,nazalost..A ne stream navijaci,nose airmax,auto bmw minimalno 2006 godiste,veliki stan,i lafo navija za sarajevo..A kad je tekma on na nargili..
Samo Sarajevo
Nema potrebe, mi cemo dolaziti ali rjedje. Nama bi draze bilo kada bi vi sto ste blize, redovno dolazili bar na domace utakmice.Samozdravlje je napisao/la: ↑24 jan 2020, 23:16Kao ne shvatas @Denchi , procitaj sta je napisao . Ima nas dosta koji zive ono :"Sit gladnom ne vjeruje" . Covjek ima clansku , ali mu za utakmicu treba 100 KM . Nije isto biti navjac FKS u gradu i biti navijac 50+ km od Sehera . Lakse se snaci u Sarajevu za 3-5-8 KM , nego u Cazinu za istu svotu , a zamisli koliko im znace pare za tekmu .
Znam da je utopija , ali kad bi mi na forumu pokusali organizovati grupu koja bi pomogla ovoj raji . Jeste tesko , ali nas 20-30 mjesecno po 20 KM , bi dovelo do toga da im bar ulaznice budu dzaba .
- feniksptica
- Kontakt:
Ja samo kažem da je 20 KM godisnje smijesna cifra, koju ima svako osim beskucnika a njima svakako nije do utakmica. Nisam tražio izlaganje o tome kolike su penzije, ko radi od jutra do mraka i ko gdje živi. Al kod nas uvijek mora iz krajnosti u krajnost.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
kanarinac je napisao/la: ↑24 jan 2020, 23:22Jednostavn sam pogodio,gledao u grah,da ce Husref otic,Vinko doci,kao i Zinedin,kao da smo.i.Mujakica kontakt,da dolaze dva igraca ove sed,i da pregovaramo sa Aksentijevicem,ali necu ti reci koji grah bacam.fks74 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 23:19Kako ce znati ako nije iz Sarajeva. Mislim ako nije blizu kluba, sumnjam da ima mjerodavne info.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jan 2020, 22:59@Kanarinac upravu si drug 100%,ali realno nije toliko vazna tekma..Gore je kad igramo ligu a oni nemaju novca da dodju na utakmicu,nazalost..A ne stream navijaci,nose airmax,auto bmw minimalno 2006 godiste,veliki stan,i lafo navija za sarajevo..A kad je tekma on na nargili..
Ja imam neke info,ali posto si ti vise upucen,de reci nam ko bi mogao doci?Nemoj neke inicijale,reci nam ime prezime i to

Ps.gdje su oni sto su pricali kako nemamo para hahahahha..Doveli 3 po meni sasvim solidna pojacanja,a na vidiku je i 4
Custa pomocni trener Bajevicu auuu..Iskreno,bas bi me zanimalo kako bi to izgledalo da je custa dosao
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Hvala Bogu da tebi to nije potrebno , ali ima raje sigurno , da bi im bar ulaznica ili cvaja pomogli da kupe kartu i pojedu nesto . Ja sam spreman i nije patetika Bogami .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I ja podrzavamSamozdravlje je napisao/la: ↑24 jan 2020, 23:31Hvala Bogu da tebi to nije potrebno , ali ima raje sigurno , da bi im bar ulaznica ili cvaja pomogli da kupe kartu i pojedu nesto . Ja sam spreman i nije patetika Bogami .

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Dvojica dosta , a ima jos . Organizuj nas SEFEGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jan 2020, 23:33
I ja podrzavam,nije problem nekada i prevoz platiti,a i karte da sredim
![]()

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- RajaBa1983
- Kontakt:

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Što toliko negativno odgovaraš i generalizuješ? Da li ti shvataš da je jako mali procenat ljudi koje si naveo, da i u Sarajevu ljudi, vjeruj čuda, rade i žive normalno?kanarinac je napisao/la: ↑24 jan 2020, 23:11Nismo svi sretnici,da imamo stan u Sarajevu,da trazimo od oca 20 km za clansku,da se ku r c im o po gradu,sa bmw,koji nam je otac kupio,pusimo malboro,i govorimo jbt 20 km,ima nas koji radimo od jutra do sutra,hranimo porodice,i da od grla odvajamo da bi dosli na utak,ja j e b e m ovu razmazenu djecu sa nargila koji se nazivaju navijacima,pravi pitari su uvijek bila raja sa dusom,ali ove novije generacije su sve vece psine.
Što si se toliko uvrijedio ako je @mirzatele napisao ono?
Ja ti lično tvrdim da je to 99% istina i da niko živ ne govori ništa i ne misli protiv ljudi koji nisu odavde jer je logično da je njima sve teže. Nikad niko ne kaže, "gledaj pitara iz Doboja što ih je malo" već bude paljba radi lošije posjete po nama i treba da bude! Ja sam sam hiljadu puta ostao razočaran posjetom i ni u jednom trenutku nisam ni pomislio na ljude sa strane jer su mi takvi zlata vrijedni, dodatni neki plus.
Pomislim o momcima kojima je Koševo 5-30 minuta udaljeno svakim prijevozom i koji neće da dođu čak i kad im ja lično karte obezbjedim.
Koliko puta sam ja samo na ovoj temi napisao da mogu obezbjediti par ulaznica svaku utakmicu za bilo koga i jesam kad se jave, da ne imenujem ljude sada. Svaku utakmicu podijelim par ulaznica ili koliko već imam u tom trenutku ljudima i vjeruj mi da svako ima 20 KM godišnje od njih, ovi što dolaze i što ne dolaze, ima ih i sa manjom platom nego što si naveo, sa djecom, sa kreditima pa imaju člansku/mogu imati. Ti bukvalno spominješ socijalne slučajeve i ljude sa vana kao da njih neko spominje u lošem kontekstu a to nije istina.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
neka bude sve tako,ali stvarno sam se iznervirao na nezz vise ciju konstataciju da ako ne kupis clansku nisi navijac Sarajeva,i opet ponavljam ima ljudi koji vole Sarajevo,nemaju 20 km i vjerujte puno im je 20 kmMortemHz je napisao/la: ↑24 jan 2020, 23:41Što toliko negativno odgovaraš i generalizuješ? Da li ti shvataš da je jako mali procenat ljudi koje si naveo, da i u Sarajevu ljudi, vjeruj čuda, rade i žive normalno?kanarinac je napisao/la: ↑24 jan 2020, 23:11Nismo svi sretnici,da imamo stan u Sarajevu,da trazimo od oca 20 km za clansku,da se ku r c im o po gradu,sa bmw,koji nam je otac kupio,pusimo malboro,i govorimo jbt 20 km,ima nas koji radimo od jutra do sutra,hranimo porodice,i da od grla odvajamo da bi dosli na utak,ja j e b e m ovu razmazenu djecu sa nargila koji se nazivaju navijacima,pravi pitari su uvijek bila raja sa dusom,ali ove novije generacije su sve vece psine.
Što si se toliko uvrijedio ako je @mirzatele napisao ono?
Ja ti lično tvrdim da je to 99% istina i da niko živ ne govori ništa i ne misli protiv ljudi koji nisu odavde jer je logično da je njima sve teže. Nikad niko ne kaže, "gledaj pitara iz Doboja što ih je malo" već bude paljba radi lošije posjete po nama i treba da bude! Ja sam sam hiljadu puta ostao razočaran posjetom i ni u jednom trenutku nisam ni pomislio na ljude sa strane jer su mi takvi zlata vrijedni, dodatni neki plus.
Pomislim o momcima kojima je Koševo 5-30 minuta udaljeno svakim prijevozom i koji neće da dođu čak i kad im ja lično karte obezbjedim.
Koliko puta sam ja samo na ovoj temi napisao da mogu obezbjediti par ulaznica svaku utakmicu za bilo koga i jesam kad se jave, da ne imenujem ljude sada. Svaku utakmicu podijelim par ulaznica ili koliko već imam u tom trenutku ljudima i vjeruj mi da svako ima 20 KM godišnje od njih, ovi što dolaze i što ne dolaze, ima ih i sa manjom platom nego što si naveo, sa djecom, sa kreditima pa imaju člansku/mogu imati. Ti bukvalno spominješ socijalne slučajeve i ljude sa vana kao da njih neko spominje u lošem kontekstu a to nije istina.
Samo Sarajevo
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Ko nema 20 km a zeli da bude clan kluba neka mi se javi u pp, uclanit cu ga ja online i dobit ce kartu na kucnu adresu.
Diskrecija zagarantovana
Diskrecija zagarantovana

Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
- feniksptica
- Kontakt:
Bezvezna rasprava, od ovih sto kritikuju da je ovo glup potez uprave, na prste jedne ruke bi se mogli izbrojat oni sto bi htjeli doc na utakmicu. Ostali samo kritikuju, jer moraju nesto navikli tako. Ko ima ko nema je privatna stvar pojedinca, povlastice onima koji na neki nacin doprinose klubu u vidu ovoga je sasvim razumljiva stvar kluba. Odlican marketinski potez SVAKA CAST
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pridružujem se.kosevskobrdo je napisao/la: ↑24 jan 2020, 23:48Ko nema 20 km a zeli da bude clan kluba neka mi se javi u pp, uclanit cu ga ja online i dobit ce kartu na kucnu adresu.
Diskrecija zagarantovana![]()
Ako ti se više osoba javi proslijedi meni da i ja pomognem ili nek se javi direktno meni.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Nisu problem "ljudi koji rade od jutra do sutra" i hrane 2 djece, i skoluju ih itd itd, njima vecini fudbal nije na pameti.
Problem je sto kukaju ovi sto "skacu po gostovanjima" , "obisli bosnu" a frka lad se clanska pomene...
Opet kazem, bit ce da je problem sto nema "Na racun moga imena sva su ti vrata otvorena"
Clanska za nekoga ko ovdje hejta, psuje, proziva, pise, komentarise...je kao licna za "obicnog gradjana"
Problem je sto kukaju ovi sto "skacu po gostovanjima" , "obisli bosnu" a frka lad se clanska pomene...
Opet kazem, bit ce da je problem sto nema "Na racun moga imena sva su ti vrata otvorena"

Clanska za nekoga ko ovdje hejta, psuje, proziva, pise, komentarise...je kao licna za "obicnog gradjana"

K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Trenutno korisnika/ca: BABA1978, rimljanin90 i 31 gost.