FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kakav Krle i krilo, one ja za poziciju second striker ili ofanzivni vezni i to je to. Al najvise je za poziciju klupe trenutno i ulazak oko 60min, da iskustvom i mirnocom pomogne ka ostvarenju ciljeva.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
ma paušalna izjava, jest plaćat će igrača koji je suspendovan do kraja ugovora u Napretku, how yes no
a ne igra za kikiriki vjeruj mi, jedino može ujebat ako on čeka šta vani...mada su slovenci ozbiljni u tome i čuo bi dosad 100%...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Davno prozvakana tema, realno malo je takvih koji vole i zive Sarajevo, a nemaju, vrlo malo. Ostalim koji imaju je "puno" 20 KM busaju se da vole klub, a nece da daju cvaju. Al zato idu kafice, šiše, cigare, kladionica, bingo, picke materine i zbog takvih upravo i treba praviti kakvu takvu razliku izmedju clanova i onih koji to nisu.kanarinac je napisao/la: ↑24 jan 2020, 21:03Ovo za clansku,i gledanje utak jedan veliki minus za upravu i ja im jbm sve,nebitno dali ja imam ili ne,ali vjerujte ljudi da ima ljudi koji vole i zive Sarajevo,ali vjerujte nemaju mogucnost biti clanovi,ali oni izgleda nemaju pravo bit navijaci Sarajeva
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Gospodine Aksentijevic, što nam mozete reći na interesovanje FK Sarajevo za Vaš angažman?
"Nije da mi ne laska ta informacija, međutim netko Vas je prevario. Iz Sarajeva me nisu kontaktirali."
"Nije da mi ne laska ta informacija, međutim netko Vas je prevario. Iz Sarajeva me nisu kontaktirali."
:!
LažePitaristok je napisao/la: ↑24 jan 2020, 21:22Gospodine Aksentijevic, što nam mozete reći na interesovanje FK Sarajevo za Vaš angažman?
Samo Sarajevo
- ThrillerHz
- Kontakt:
“Netko”, to nisu rijeci Aksentijevica, frajer SrbinPitaristok je napisao/la: ↑24 jan 2020, 21:22Gospodine Aksentijevic, što nam mozete reći na interesovanje FK Sarajevo za Vaš angažman?

1946~
ThrillerHz je napisao/la: ↑24 jan 2020, 21:24“Netko”, to nisu rijeci Aksentijevica, frajer SrbinPitaristok je napisao/la: ↑24 jan 2020, 21:22Gospodine Aksentijevic, što nam mozete reći na interesovanje FK Sarajevo za Vaš angažman?
"Nije da mi ne laska ta informacija, međutim netko Vas je prevario. Iz Sarajeva me nisu kontaktirali."![]()

Aksentijević:
"počakaj malo što želite reć, netko Vas je prevaril. Ampak iz Sarajeva me ni bum kontaktiral."

Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 24 jan 2020, 21:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ThrillerHz
- Kontakt:
Sta pricas ti, pa clanska je 20KM, nije milion Bog te, hoces da kazes da neko za 365 dana ne moze skupiti 20KM? Pa to je dnevno 5 feninga, al bitno je samo sra.t pa sta bilokanarinac je napisao/la: ↑24 jan 2020, 21:03Ovo za clansku,i gledanje utak jedan veliki minus za upravu i ja im jbm sve,nebitno dali ja imam ili ne,ali vjerujte ljudi da ima ljudi koji vole i zive Sarajevo,ali vjerujte nemaju mogucnost biti clanovi,ali oni izgleda nemaju pravo bit navijaci Sarajeva

1946~
-
- Kontakt:
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jan 2020, 20:51Nasi nude "onako" cifru,nije nesto veliko,ali svjesni su iz Napretka da ne moze igrati i bolje ista nego nista..
Uh da on dodje to bi bilo
Kovacevic
Aksentijevic-Milicevic-Serbecic-Pidro
Stanoje-Djokanovic
Jukic-Zidan/Rahman-Benjo
Ahmet

Kovacevic
Sabanovic-Serbecic-Kurdic(Milicevic )- Pidro
Stanojevic(Kurdic)-Djokanovic
Jukic(Tatar)-Rahmanovic(Zinedin)-Tatar(Jukic)
Ahmetovic

Milicevica ce Saban povrijediti radi brata Kurdica . Sta je sa Stanojevicem i njemu ugovor istice 30.06. , ako je lazic Zapad ?? AKADEMIJA !!!!
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 24 jan 2020, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Stanojevic je produzio, zar ne.Samozdravlje je napisao/la: ↑24 jan 2020, 21:30GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jan 2020, 20:51Nasi nude "onako" cifru,nije nesto veliko,ali svjesni su iz Napretka da ne moze igrati i bolje ista nego nista..
Uh da on dodje to bi bilo
Kovacevic
Aksentijevic-Milicevic-Serbecic-Pidro
Stanoje-Djokanovic
Jukic-Zidan/Rahman-Benjo
Ahmet![]()
Kavacevic
Sabanovic-Serbecic-Kurdic(Milicevic )- Pidro
Stanojevic(Kurdic)-Djokanovic
Jukic(Tatar)-Rahmanovic(Zinedin)-Tatar(Jukic)
Ahmetovic(Velkski,Handzic)
Milicevica ce Saban povrijediti radi brata Kurdica . Sta je sa Stanojevicem i njemu ugovor istice 30.06. , ako je lazic Zapad ?? AKADEMIJA !!!!
-
- Kontakt:
Nego mene interesuje ova nova/ stara situacija sa Celikom. Ako se pokaze tacnim to svo muljanje, sta ce se desiti, mislim vjerovatno ce ih izbaciti, al me interesuje sta ce bit sa bodovima, jel se ukidaju ili???
20KM godišnje = 1,6666 KM mjesecno/30dana i dan izadje 0,0555 KM.
Kaze pitar puno, i ode na sisu i da podrzi bivseg trenera protiv uprave koji je uzeo 100+ k KM
Ljubav je cudna stvar.
Kaze pitar puno, i ode na sisu i da podrzi bivseg trenera protiv uprave koji je uzeo 100+ k KM

Ljubav je cudna stvar.
-
- Kontakt:
Na tm nije , sad skontah taj Aksentijevic suspendoan . Ko vala ne moze Titulu uzeti sa ovim rosterom (14 utakmica- 8 kuci,6 vani) ebiga . Opravda bih da je polivalentan (da moze igrati vise pozicija) . Ako je nivo Gavrica (

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Koje strance mi imamo trenutno ? Vinko reče 5, ja ih ne mogu nabrojat, Lazić, Stanojević, Oremuš, Velkoski. Doduse Kruz ali nije valjda da na njeg neko ozbiljno računa. Ako Lazić ne produži otvara se prilika za jednog stranca.
Trebao je uzeti 500 za duplu jednu jedinu,al bosnjo pljuje i duplu,a navija kao za klub,a dobar Hodzic sto tri godine uzima pare za centarsut na sjever
Ma milion ako treba, neka s isplati. Ja protiv toga nemam nista.
Samo mi nemojte poturati neku ljubav i voljenje kluba vise od svog zivota.
A evo, vidimo kuka se jer se za klub koji volimo ne moze izdvojiti 0,05KM dnevno.
Klub bi trebao biti iznad svih nas, biti clan kluba treba biti privilegija, a ne osporavati odluku kluba koja casti one koji su izdvojili tih 0,05KM dnevno.
Jel realno da neko kaže da nema 20KM godisnje i da se nazove navijacem ?
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, riki46, SamoDaKazeem i 57 gostiju.